Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Raya Sunshine Jones, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Ella Cavanaugh
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Amanda Seyfried
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
mesekönyvíró, könyvkritikus
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
59

Ella Cavanaugh
Vas. Júl. 02, 2017 10:06 pm

Ella Cavanaugh

A mese mindennek az origója. Gyakorlatilag ebből származik minden irodalmi műfaj. Az is, amikor az ősember a szikla falába karcolta a barlangrajzokat. Ezzel elmesélte, hogyan ejtette el a vadat. Mert amit ábrázolni tudok, amit el tudok mesélni, azt birtokba is veszem.


Karakter típusa: Saját
Teljes név: Ella Cavanaugh
Becenevek: Ellie, El
Születési hely, idő: New York, 1990.05.12.
Kor: 27
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Családi állapot: Házas
Csoport: Média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: New York University, Steinhardt School of Culture, Education, and Human Development
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Könyvkritikus, mesekönyvíró
Ha dolgozik// Munkahely: Otthonról a legtöbb esetben a számítógép mögül, Harper Kiadó
Hobbi: utazás, rendezett ház, kertészkedés, önkénteskedés, olvasás, írás
A mesehősök által kalauzolt jellemképemnél azt hiszem nincsen megfoghatóbb, és őszintébb leírás. Kérdezzük meg a gyerekeket hogyan látnak engem, a sorok mögé bújt írónőt!

Pozitív jellemvonások:
- Szőke, bátor hősnő, aki nem fél semmitől
- Kedves, és előzékeny, mindig segít a rászorulókon
- Őszinte mosolya mögött szomorúság csillan, mintha nem teljesült volna minden álma
- Halk szavú, mindenkiben a jót keresi
- Türelmes, éles eszű, és nagyon szép
- A mostohagyermekek védelmezője
- Tündér, varázserővel bír, ha gondolatokat tud papírra vetni

Negatív jellemvonások:

- Ijesztő, ha valaki tökéletes akar lenni, nem…a gonosz nénik, és bácsik sem azok, a sárkányok is visszatartják olykor a tüzet, és csak füst száll fel az orrukból
- Nem védi meg magát eléggé, nem egy harcos alkat, hamar feladja a küzdelmet
- Egyedül már nem is létezik, csak a bácsival az oldalán? A házasság nem erről szól. Külön emberek.
- Szürke kisegér, az orra kicsit görbe
- Alacsony, mint a gonosz törpék a mesékben…elveszik a szivárványnál lévő aranyérméket
- Hiányzik belőle a tűz, engedelmes…a mama is vitatkozik a papával, beletörődő
A rémálmok mindig vaéóságon alapszanak.

A szürke, ezüstre hajazó kanapé ülőpárnái nyomják a tomporomat. Nem panaszkodnék hangosan, de ez a helyzet, és az óra kattogása bántja a hallójáratom belső felületét. A mosolyom messze áll az őszintétől, kicsit aggódom is, hogy helytelenül viselkedem, amiért a férjem nélkül jöttem el a kezelésre. A kettőnknek szóló időpontot nem sikerült időben lemondanom, és illetlenségnek tartottam volna, ha nem jelenek meg. Az íratlan szabályok megkövetelik, hogy itt legyek. Owen munkája fontos, és nem tűr halasztást, ha mennie kell. Egy krémszínű selyemblúz, és egy fekete alkalmi nadrág van rajtam. Külön figyeltem arra, hogy az esése ne legyen gyűrött. Kényes az anyag, és szeretem, ha a környezetem hibátlannak lát. A mai nap is erről szól hatvan percben, hogy ajnározom az uramat, és csupa jó tulajdonságokkal ruházom fel.
- Mrs. Cavanaugh a férje sokat van távol? – relatív a terapeuta kérdése, mert nevezhetjük zavarónak is, de én elvagyok nélküle.
- Igen, a munkája sokszor elszólítja, de már megszoktam, hogy egyedül vagyok. – finoman húzom végig az ujjbegyeimet a nadrágom anyagán, és kihúzom magam. A csigolyák a helyére kerülnek, és úgy tűnik, mint aki makkegészséges.
- Szeret egyedül lenni, nem hiányolja a férjét ilyenkor? – badarság, én természetesen hiányolom, csak megszoktam, hogy a gondolataim rabja vagyok. Introvertált személyiséggel lettem megáldva, nem szokatlan, ha elbambulok, és csak élvezem a körülöttem lévő környezetet, ez talán baj? Némi idő el is telik a válaszadásom, és a gondolataim cikázása között. A rendezettség az ideálom, nem szólalok meg feleslegesen, csak ha úgy érzem, hogy értelmesen tudnék hozzászólni a beszélgetéshez, de most kénytelen vagyok, mert nincs itt Owen, hogy kommunikáljon helyettem. Udvariatlanság lenne, ha hagynám elveszni a maradék tíz percet.
- Megvagyok, feltalálom magam, ha távol van. Olvasok, a könyvemet szerkesztem. A házat csinosítgatom, mint bármelyik feleség, akinek távol van a hitvese a munkája miatt. – kényszeredetten simítom az egyik kezemet a másikra, hogy elrejtsem a jegygyűrűmet. Pőre vagyok a másik felem nélkül.
- Mit csinálnak közösen, ha mégis hazaér a férje? – már feszengek ettől a sok rám irányuló kérdéstől, meg is emelkedem, hogy eligazítsam az ülőalkalmatosság párnás részét a fenekem alatt.
- A szokásosat, együtt vacsorázunk, elmegyünk a szüleimhez, piknikezünk. Ez a mi kis szokásunk. Minden alkalommal, ha hazajön, akkor kiülünk a kertbe, és elfogyasztunk egy kellemes kosár ennivalót közösen. – zárom rövidre, és a blúzomat feljebb tolom. A hajamat lófarokba kötöttem. Borzalmasan fáj, igyekeztem odafigyelni, de egy kis részen még mindig nem nőtt ki a hajam…mióta…mióta Owen démonjai visszatértek.
- Boldogok így együtt, nem szeretnének gyereket? – elértünk a kínos ponthoz. Fészkelődök, még maradt két percem, de ezt már nem tudom, hogy mivel kellene kitöltenem.
- Igen, szeretnénk, majd egyszer. – sóhajtok egyet, és körülpillantok a rendelőben.
- Jól érzi magát Ella? – váratlanul ér a tegeződés, össze is rezzenek.
- Sajnálom Dr. Hamilton, de mennem kell. Ma este jön haza a férjem, és még nem csináltam meg a bárányt. Jövő héten már ő is jelen lesz. – állok fel, és se szó, se beszéd távozom a kellemes megjelenésű helyiségből. A szívem a torkomban dobog, mert tudom, hogy egy percem maradt, és meg is csörren a telefonom. Remegő ujjakkal nyomom le a hívást.
- Szia Életem…igen csak a szupermarketben voltam. Pontban nyolckor, várlak. – a gyomrom bukfencet vet, mikor véget ér a menetrendszerű beszélgetés közöttünk. Rohannom kell haza, nem akarom felhergelni. Még a borért is el kell mennem. Mindennek tökéletesnek kell lennie, mire Owen hazaér.

Vissza az elejére Go down
Re: Ella Cavanaugh
Hétf. Júl. 03, 2017 4:14 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Ella
Tipikus elnyomott feleség van, aki valamilyen menekülőutat keresett és végül megtalálta azt a könyvekben. Sajnálom, hogy ennyire el kellett nyomnod önmagad, hogy ennyire nem jól alakult az életed és már előre félek, hogy mi lesz veled! Sad DE erősnek kell maradnod, kitartanod és azt tenned, ami neked jó és amit szeretsz csinálni. Mert ez a lényeg, ezért kell élni, önmagunkért. Tetszett, hogy ilyen mesésen -micsoda szóvicc.. kackackac- mutattad be a jellemedet. Rámutattál a fő pozitív és negatív értékeidre. Tényleg kapd össze magad és tanulj meg kiállni önmagadért. Wink
Tökéletesen bemutattad milyen, ha zátonyra fut egy házasság vagy ha éppen az egyik fél el van nyomva. Sajnálom, hogy ilyeneket gondolok, de szerintem téged bántalmaz a férjed és nem becsül meg, mindemellett elég messze is van tőled elég sokszor, én tutira veszem, hogy megcsal.. És ez a találkozó, elég kellemetlen lehetett, még én is átéreztem, hogy mennyire kellemetlenül érinthetett ez a beszélgetés és az a gyermekre vonatkozó kérdés, na az övön aluli volt.. DE jól kezelted a helyzetet és megoldottad, talán nem is hiszed el majd, hogy ha azt mondom te egy erős nő vagy és ha ennyire nem tud boldoggá tenni a férjed, akkor egyedül is megállsz a lábadon, ha már irodalom.. Végy példát Nóráról. Wink
Most pedig menj foglalózni és vedd uralmad alá a játékteret, szépen írsz. Üdv közöttünk!  


Vissza az elejére Go down
 
Ella Cavanaugh
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Karakterrészleg :: Média, művészet és sport-
Ugrás: