One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Ella Cavanaugh EmptyKaiden N. Dubois
Today at 4:06 pmMunkahelylista

Ella Cavanaugh EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:55 pmFoglalt keresztnevek

Ella Cavanaugh EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:51 pmAvatarfoglaló

Ella Cavanaugh EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:49 pmTeaház a Törött Porcelánbabához

Ella Cavanaugh EmptyMirabell Wagner
Today at 3:03 pmElias lakása

Ella Cavanaugh EmptyElias Anderson
Today at 2:08 pmUnexpected trip to Peekskill

Ella Cavanaugh EmptyElaine Beaulieu
Today at 2:05 pmWayne & Ruby - Greek Night

Ella Cavanaugh EmptyRuby Dayton
Today at 12:56 pmRaelyn&Dorian - no one like you

Ella Cavanaugh EmptyRaelyn J. Winters
Today at 12:33 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Arnold Griffin, Aurora Cabot, Bellamy West, Dylan Welsh, Elaine Beaulieu, Joshua Miller, Kang Ro Bin, Kenen MacKellar, Marissa Grey, Pavel S. Dragunov, Romero D. Bohen, Sarah Farrow, Sorcha Barland, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Ella Cavanaugh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ella Cavanaugh   Ella Cavanaugh EmptyVas. Júl. 02, 2017 10:06 pm


Ella Cavanaugh

A mese mindennek az origója. Gyakorlatilag ebből származik minden irodalmi műfaj. Az is, amikor az ősember a szikla falába karcolta a barlangrajzokat. Ezzel elmesélte, hogyan ejtette el a vadat. Mert amit ábrázolni tudok, amit el tudok mesélni, azt birtokba is veszem.


Karakter típusa: Saját
Teljes név: Ella Cavanaugh
Becenevek: Ellie, El
Születési hely, idő: New York, 1990.05.12.
Kor: 27
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Családi állapot: Házas
Csoport: Média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: New York University, Steinhardt School of Culture, Education, and Human Development
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Könyvkritikus, mesekönyvíró
Ha dolgozik// Munkahely: Otthonról a legtöbb esetben a számítógép mögül, Harper Kiadó
Hobbi: utazás, rendezett ház, kertészkedés, önkénteskedés, olvasás, írás
A mesehősök által kalauzolt jellemképemnél azt hiszem nincsen megfoghatóbb, és őszintébb leírás. Kérdezzük meg a gyerekeket hogyan látnak engem, a sorok mögé bújt írónőt!

Pozitív jellemvonások:
- Szőke, bátor hősnő, aki nem fél semmitől
- Kedves, és előzékeny, mindig segít a rászorulókon
- Őszinte mosolya mögött szomorúság csillan, mintha nem teljesült volna minden álma
- Halk szavú, mindenkiben a jót keresi
- Türelmes, éles eszű, és nagyon szép
- A mostohagyermekek védelmezője
- Tündér, varázserővel bír, ha gondolatokat tud papírra vetni

Negatív jellemvonások:

- Ijesztő, ha valaki tökéletes akar lenni, nem…a gonosz nénik, és bácsik sem azok, a sárkányok is visszatartják olykor a tüzet, és csak füst száll fel az orrukból
- Nem védi meg magát eléggé, nem egy harcos alkat, hamar feladja a küzdelmet
- Egyedül már nem is létezik, csak a bácsival az oldalán? A házasság nem erről szól. Külön emberek.
- Szürke kisegér, az orra kicsit görbe
- Alacsony, mint a gonosz törpék a mesékben…elveszik a szivárványnál lévő aranyérméket
- Hiányzik belőle a tűz, engedelmes…a mama is vitatkozik a papával, beletörődő
A rémálmok mindig vaéóságon alapszanak.

A szürke, ezüstre hajazó kanapé ülőpárnái nyomják a tomporomat. Nem panaszkodnék hangosan, de ez a helyzet, és az óra kattogása bántja a hallójáratom belső felületét. A mosolyom messze áll az őszintétől, kicsit aggódom is, hogy helytelenül viselkedem, amiért a férjem nélkül jöttem el a kezelésre. A kettőnknek szóló időpontot nem sikerült időben lemondanom, és illetlenségnek tartottam volna, ha nem jelenek meg. Az íratlan szabályok megkövetelik, hogy itt legyek. Owen munkája fontos, és nem tűr halasztást, ha mennie kell. Egy krémszínű selyemblúz, és egy fekete alkalmi nadrág van rajtam. Külön figyeltem arra, hogy az esése ne legyen gyűrött. Kényes az anyag, és szeretem, ha a környezetem hibátlannak lát. A mai nap is erről szól hatvan percben, hogy ajnározom az uramat, és csupa jó tulajdonságokkal ruházom fel.
- Mrs. Cavanaugh a férje sokat van távol? – relatív a terapeuta kérdése, mert nevezhetjük zavarónak is, de én elvagyok nélküle.
- Igen, a munkája sokszor elszólítja, de már megszoktam, hogy egyedül vagyok. – finoman húzom végig az ujjbegyeimet a nadrágom anyagán, és kihúzom magam. A csigolyák a helyére kerülnek, és úgy tűnik, mint aki makkegészséges.
- Szeret egyedül lenni, nem hiányolja a férjét ilyenkor? – badarság, én természetesen hiányolom, csak megszoktam, hogy a gondolataim rabja vagyok. Introvertált személyiséggel lettem megáldva, nem szokatlan, ha elbambulok, és csak élvezem a körülöttem lévő környezetet, ez talán baj? Némi idő el is telik a válaszadásom, és a gondolataim cikázása között. A rendezettség az ideálom, nem szólalok meg feleslegesen, csak ha úgy érzem, hogy értelmesen tudnék hozzászólni a beszélgetéshez, de most kénytelen vagyok, mert nincs itt Owen, hogy kommunikáljon helyettem. Udvariatlanság lenne, ha hagynám elveszni a maradék tíz percet.
- Megvagyok, feltalálom magam, ha távol van. Olvasok, a könyvemet szerkesztem. A házat csinosítgatom, mint bármelyik feleség, akinek távol van a hitvese a munkája miatt. – kényszeredetten simítom az egyik kezemet a másikra, hogy elrejtsem a jegygyűrűmet. Pőre vagyok a másik felem nélkül.
- Mit csinálnak közösen, ha mégis hazaér a férje? – már feszengek ettől a sok rám irányuló kérdéstől, meg is emelkedem, hogy eligazítsam az ülőalkalmatosság párnás részét a fenekem alatt.
- A szokásosat, együtt vacsorázunk, elmegyünk a szüleimhez, piknikezünk. Ez a mi kis szokásunk. Minden alkalommal, ha hazajön, akkor kiülünk a kertbe, és elfogyasztunk egy kellemes kosár ennivalót közösen. – zárom rövidre, és a blúzomat feljebb tolom. A hajamat lófarokba kötöttem. Borzalmasan fáj, igyekeztem odafigyelni, de egy kis részen még mindig nem nőtt ki a hajam…mióta…mióta Owen démonjai visszatértek.
- Boldogok így együtt, nem szeretnének gyereket? – elértünk a kínos ponthoz. Fészkelődök, még maradt két percem, de ezt már nem tudom, hogy mivel kellene kitöltenem.
- Igen, szeretnénk, majd egyszer. – sóhajtok egyet, és körülpillantok a rendelőben.
- Jól érzi magát Ella? – váratlanul ér a tegeződés, össze is rezzenek.
- Sajnálom Dr. Hamilton, de mennem kell. Ma este jön haza a férjem, és még nem csináltam meg a bárányt. Jövő héten már ő is jelen lesz. – állok fel, és se szó, se beszéd távozom a kellemes megjelenésű helyiségből. A szívem a torkomban dobog, mert tudom, hogy egy percem maradt, és meg is csörren a telefonom. Remegő ujjakkal nyomom le a hívást.
- Szia Életem…igen csak a szupermarketben voltam. Pontban nyolckor, várlak. – a gyomrom bukfencet vet, mikor véget ér a menetrendszerű beszélgetés közöttünk. Rohannom kell haza, nem akarom felhergelni. Még a borért is el kell mennem. Mindennek tökéletesnek kell lennie, mire Owen hazaér.

Vendég

Anonymous
Vendég

Ella Cavanaugh Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Ella Cavanaugh   Ella Cavanaugh EmptyHétf. Júl. 03, 2017 4:14 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Ella Ella Cavanaugh 4146035580
Tipikus elnyomott feleség van, aki valamilyen menekülőutat keresett és végül megtalálta azt a könyvekben. Sajnálom, hogy ennyire el kellett nyomnod önmagad, hogy ennyire nem jól alakult az életed és már előre félek, hogy mi lesz veled! Sad DE erősnek kell maradnod, kitartanod és azt tenned, ami neked jó és amit szeretsz csinálni. Mert ez a lényeg, ezért kell élni, önmagunkért. Ella Cavanaugh 4146035580 Tetszett, hogy ilyen mesésen -micsoda szóvicc.. kackackac- mutattad be a jellemedet. Ella Cavanaugh 4146035580 Rámutattál a fő pozitív és negatív értékeidre. Tényleg kapd össze magad és tanulj meg kiállni önmagadért. Wink
Tökéletesen bemutattad milyen, ha zátonyra fut egy házasság vagy ha éppen az egyik fél el van nyomva. Sajnálom, hogy ilyeneket gondolok, de szerintem téged bántalmaz a férjed és nem becsül meg, mindemellett elég messze is van tőled elég sokszor, én tutira veszem, hogy megcsal.. És ez a találkozó, elég kellemetlen lehetett, még én is átéreztem, hogy mennyire kellemetlenül érinthetett ez a beszélgetés és az a gyermekre vonatkozó kérdés, na az övön aluli volt.. DE jól kezelted a helyzetet és megoldottad, talán nem is hiszed el majd, hogy ha azt mondom te egy erős nő vagy és ha ennyire nem tud boldoggá tenni a férjed, akkor egyedül is megállsz a lábadon, ha már irodalom.. Végy példát Nóráról. Wink
Most pedig menj foglalózni és vedd uralmad alá a játékteret, szépen írsz. Ella Cavanaugh 4146035580 Üdv közöttünk! Ella Cavanaugh 3874598021  


Vendég

Anonymous
Vendég

Ella Cavanaugh Empty
Vissza az elejére Go down
 

Ella Cavanaugh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ