One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:59 pmCold Spring Lodge - NY

R. Chris Devereaux
Yesterday at 10:33 pmFrederic Lester - A nagy hal, az őrszem

Jake Lester
Yesterday at 8:33 pmFigyelmeztetések és törlések

Admin
Yesterday at 5:01 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Csüt. Okt. 18, 2018 9:13 pmBen és Flor

Flor Sanchez Moreno
Csüt. Okt. 18, 2018 8:03 pmCharlie & Janine ► Private matters

Janine A. Rossi
Csüt. Okt. 18, 2018 4:52 pmBefore Midnight - Cat & Ewan Awards Night Scene

Ewan Patrick Brooks
Szer. Okt. 17, 2018 2:07 pmEwan & Belle - A half year in Paris

Ewan Patrick Brooks
Szer. Okt. 17, 2018 1:56 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 9 5
Törvényszegõk 7 9
Bûnüldözés 8 10
Hivatal 2 3
Üzlet 6 2
Oktatás 4 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 53 43
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Adriana Lane, Juliet Brewster, Leon Williams


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Juliette & Marco | Williams lakás | how did you find me?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Juliette & Marco | Williams lakás | how did you find me?   Hétf. Jún. 26, 2017 5:23 pm


Juliette & Marco


A mai napom az átlagosnál is fárasztóbb volt. Ezek a gyerekek nagyon le tudnak fárasztani foci edzés közben. Bár, sima ügynek tűnhet edzősködni 7 év körüliek mellett, de egyáltalán nem az. Piszkosul kimerítő. Mindenesetre minden percét élveztem. S a legjobban azt szeretem benne, hogy ez egy olyan foglalkozás, amit a fiammal közösen űzhetünk. Igaz, ő a pályán, én meg azon kívül, habár van amikor valamelyik srác kis időre lebetegszik és nekem is be kell állnom velük játszani. Mondanom sem kell, mennyire élvezem azokat az alkalmakat. Mármint nem a betegeskedők miatt.. nem vagyok kárörvendő, én csak azt élvezem, mikor a fiam kicselezi előlem a labdát és gólt rúg. Az a magabiztos vigyora, ami ilyenkor az arcára kiül mindent megér nekem. Igaz, szerintem csak idő kérdése, mire rájön, hogy direkt hagyom magam.. túlságosan is intelligens ahhoz, hogy ne így történjen, dehát egyszer mindennek eljön a maga ideje. Annak is, hogy fair play-ben verjen meg Robby engem.
Amint hazaértünk a kis focistámmal, az volt az első dolgunk, hogy gyorsan bekapjunk valami harapnivalót, hiszen az edzés mindkettőnket maximálisan kivárasztott - mondjuk engem inkább lefárasztott, de ez most részletkérdés. Aztán utána Robby bement a szobájába, én pedig a mosatlan fele fordítottam a figyelmemet, egészen addig, míg a csengő hangja nem szűrödött be a konyhába a bejárati ajtó irányából.
 kész is :pls: remélem jó lesz  


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Juliette & Marco | Williams lakás | how did you find me?   Kedd Júl. 25, 2017 2:34 am

Hideg van. Majd megfagy körülöttem a levegő. Fogaim össze-összekoccannak. Orromban, s ajkaim közt érzem a vér fémes aromáját, melyet egy vágott seb okoz. A korom sötét helyiségben egyre rosszabb a levegő. A súlyos kőfalak mintha össze akarnának záródni, ezzel együtt préselt, őszi levelet alakítva testemből. Érzem, hogy a falak vállaimhoz érnek, s ketten, két ellentétes irányba tolnak. Kezdem feladni, nincs menek…
Ordítok… Arra ébredek, hogy teli torokból üvöltök. Földöntúli hangos kiabálás szakad fel torkomon. Már megint ez az álom. Egyre gyakrabban élem át ezt a hátborzongató szituációt, mióta találkoztam azzal a nővel. Az affér után minden kapcsolatomat bevetettem, hogy megtaláljam, de semmi. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz megtalálni egy nőt New Yorkban.
Pittyen egyet az asztalon eddig békésen nyugvó telefon, mire én összerezzenek. Még mindig az álom hatása alatt állok, de mikor meglátom, ki írt üzenetet, elillan minden szörnyű gondolat. Végre. Annyi, hosszú hét után végre valahára megvan! Délutáni szunyókálásom tragikus vége már cseppet sem érdekel. Magamra kapok egy farmert, egy fehér alapon, világoskék csíkokkal átszőtt inget, és egy utcai cipőt. Nem vesztegethetem az időt. Kocsiba ülök, és az SMS-ben kapott cím felé veszem az irányt. Út közben megállok egy virágosnál, és egy csupa szín csokrot veszek. Mintha egy rétről lenne. Üde, illatos, és csodásan néz ki, én viszont nem érek rá.
Fél óra múlva egy ház ajtaja előtt állok meg. Kiszállok, kezemben a tarka csokor. Arcomon még látszik, hogy fáradt vagyok, hajam kócos, de külsőmmel mit sem törődve az ajtóhoz lépek, és csengetek. Mondd, hogy itthon van! Itt kell lennie, találkoznom kell vele, mert megbolondulok.

//Sajnálom, hogy ennyit késtem vele. Igyekszem mostmár itt lenni. ::
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Juliette & Marco | Williams lakás | how did you find me?   Kedd Júl. 25, 2017 9:50 pm


Juliette & Marco


Fogalmam sem volt, ki kereshet ilyenkor, hiszen senkit sem vártam már mára. Esetleg valamelyik kollégám, vagy barátnőm lehetne?  Más ötletem nincs.
Miután gyorsan megtöröltem a kezeimet, kíváncsian sietek a bejárat irányába, hogy kideríthessem ki lehet az ajtó túlsó felén. De bárcsak ne tettem volna.. mert amint kinyitottam az ajtót és szembe találtam magamat a vendégemmel, hirtelen azt sem tudtam, miként reagáljak.. a meglepettségem miatt a szemeim egy másodperc törtrésze alatt kerekedtek ki.
- Szia. -  Nézek egyenesen a szemeibe az imént kikerekedett íriszeimmel.  - Hát, te meg.. hogy kerülsz ide? Hogy találtál meg? - Folytatom rögtön a kérdéseimmel, hiszen nem sokan tudták az iskolán kívül, ahol tanítok, hogy hol lakom. Azt meg ugye nem tudhatta, hogy hol tanítok.. kivéve, ha nyomozott utánam. Ami miatt joggal fel is háborodhatnék. De valamiért nem teszem. Sőt, inkább eltöprengek azon, vajon mi miatt is jöhetett ide.. hiszen házas, a fenébe is. Ám, nem éreztem helyesnek már a legelején azzal indítani, hogy "na és a feleséged mit szól ahhoz, hogy itt vagy?". Úgyhogy helyette inkább másként folytattam.
- Hogyha már idáig jöttél, esetleg van kedved bejönni? - Lépek egyet hátra, hogy bejöhessen, ha szeretne. Elég nyúzottnak tűnt külsőleg, de természetesen a virágcsokor sem kerülte el a figyelmemet.. mintha nem így tervezte volna ezt az egész találkozást..
 kész is :pls: remélem jó lesz  ::  


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Juliette & Marco | Williams lakás | how did you find me?   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Juliette & Marco | Williams lakás | how did you find me?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ