Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Raya Sunshine Jones, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Sofia Grey
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Sofia Grey
Vas. Jún. 18, 2017 10:19 pm

Sofia Jane Grey

"Ismerni másokat, nagyszerű dolog. Kiismerni a valóság."


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Sofia Jane Grey
Becenevek: Sofi
Születési hely, idő: Las Vegas, Nevada - 1990. december 21.
Kor: 26
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: hajadon
Csoport: bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: New York City Police Academy / végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: rendőr-járőr
Ha dolgozik// Munkahely: New York Police Department
Hobbi: futás, csokizabálás, sörözés, lövészet, pszichológia
Édesanyám szigorú volt, de mégis megadta azt nekem, amire egy gyermeknek szüksége lehet. Egy igazi anyát. Mindent én szeretnék megoldani segítség nélkül. Szeretek a magam útján járni, hajthatatlanná válok néha. Elszántan küzdök azért, amit teszek. Ha valamit elkezdek, nem tudok vele leállni. Pörgök mindig, és kitartok mindenben. Az igazamért is kiállok bárhol-bármikor. Makacsul ragaszkodom, nem igazán engedek. A bizalmam, ha elveszíti valaki, többé nincs rá mód, hogy visszanyerje.
Mosolyomat mindenki megcsodálhatja, ahogyan a mókázó, jókedvet csináló énemet is. Ha elkezdek vigyorogni, nem tudom abbahagyni. Megesik, hogy minden előjel nélkül elröhögöm magam. Mindenkivel megesett már ez, nem?! Vidám jelenség lennék, de nekem is megvannak a saját kis szenvedéseim belül, amikről hallgatok. Nem szeretem, ha a magánéletemben turkálnak.
Természetesen komolyan állok a hivatásomhoz, minden erőmmel azon vagyok, hogy a bűnösök megkapják azt, ami jár nekik, épp ezért vagyok olykor vakmerő, nem tűröm el az igazságtalanságot. Őszinte vagyok mindenkivel, ami a szívemen, az a számon típusúak táborát erősítem. Az életem éles szélű kavicsokkal volt kirakva, amelyekbe ha beleléptem, kissé szomorúnak és elveszettnek éreztem magam, ám mindig felálltam, nem maradtam ott a földön üldögélve...


"A sebhelyek olyanok, mint az évek, (...) egyik követi a másikat, és összeadódva tesznek ki egy embert."

Megtettem egy hatalmas lépést, ami a Nagy Almába vezetett engem. Elhagytam Nevadát, az ország másik oldalára költöztem. Önmagam akartam lenni, egy szabad kismadár, akinek vannak álmai és saját világa. A város óriási, én csak egy lány vagyok benne, aki nem érzi magát elveszettnek. Vegas és édesanyám megtanított engem sok mindenre.
A bűn mindenhol ott van. Láttam, hogy tönkreteszi az életeket, és a pokol mélyebb bugyraiba kíséri el az embert. Nem tudtam sosem elviselni az igazságtalanságot, a szörnyű tragédiákat.
Engem is ért ez időben egy személyes tragédia. A szeretett és egyetlen személy az életemben súlyos beteg volt, amit nem akart nekem elmondani, hiszen úgy gondolta, hogy nekem ezt nem fontos tudni. Ám az utolsó szavai enyhén megérintettek, feldühítettek és felpörgettek egyszerre.
Egyetlen egy nevet kaptam tőle, - Harvey Lester -, ám az információ nyomán én belekezdtem egy kis nyomozásba. Az apám azonban nem él már, mint kiderítettem, ám mégis úgy döntöttem, elmegyek Vegasból, nem köt ide semmi már anya halála óta. Rendőr szeretnék lenni, és ezt a Nagy Almában szeretném véghezvinni.

Hamarosan egy éve, hogy New Yorkba jöttem. Akkor még nem tudtam, hogy sikerülni fog az akadémiát elvégeznem. Jelvényt és fegyvert kaptam. Kitűnő eredménnyel zártam, megelőzve sok buzgó, egoista barmot.
Végre valóra vált ez, és kijelenthetem, hogy nem a legegyszerűbb hivatást választottam, de nem tudnék mást elképzelni.
Egy ideje már tudom, hogy van két bátyám, ám még nem ismerem őket. Annyira szégyellem, hogy míg más esetben könnyen intézkedem, ebben azonban nem tudok spontán lenni. Valahogy félek a találkozástól, a beszélgetéstől... S, ahogy ismerem magam, nem tudnék normálisan és természetesen viselkedni.

Ablak melletti asztalt kaptam a rendőrségen, a társam pedig szemben ül velem. Még mindig sokat vitázunk azon, hogy ki vezesse az autót, de már kezdünk összecsiszolódni. Ő már több éve rendőr, aki kapott maga mellé egy újoncot. Nem rajongott ezért, hiszen így rám is figyelnie kell. Már négy hónapja vagyok mellette, talán kezd emberszámba venni, és nemcsak útitársként tekinteni reám, hanem kollégaként.
- Grey! - Eric hangja olyan volt, mint akinek nagyon jó napja ma. - Kapd el! - felém dobta a kocsikulcsot, amin meglepődtem, majd pedig biccentett, hogy sipirc, dolog van nézéssel fejezte ki magát ez mellé még, ijesztő volt kicsit.
Megszólalni nem tudtam, mert köddé vált előttem, én pedig siettem utána, és boldogság vette körül szívem, mert kis lépésekben haladunk egy jobb kapcsolat felé kettőnk között.

Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
242

Re: Sofia Grey
Hétf. Jún. 26, 2017 11:30 am

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Sofia! Very Happy
Elnézést kérek a lassúságomért, az elmúlt napjaim tele voltak történéssel és ma meg holnap van csak egy kis időm, így hát siettem elfogadni téged most :pls:
Örülök, hogy hoztál egy női rendőrt, nem is emlékszem, hogy volt e már ilyen nálunk, vagy nem, de szerintem hatalmas bátorságra és önfegyelemre vall az, hogy ilyen pályát választottál magadnak. Smile
Szeretem az erős, független női karaktereket, s te is ilyen vagy. Nem kis dolog, hogy New Yorkba utaztál, ráadásul azt is meg kellett tudnod, hogy van két testvéred. A lapodban azt említed, még nem találkoztál velük, így hát gondolom biztos érdekes és maradandó egy élmény lesz, amikor megismeritek egymást. A partneredet pedig ne okold azért, hogy nem vett eddig rendesen számba, biztos csak látni akarta, hogy az újonc, akit maga mellé kapott, mennyire áll a talpán, s az, hogy megkaptad a kocsikulcsot, a lehető legnagyobb elismerés lehetett számodra, így hát gratulálok!
Foglalókba még ugorj be, aztán mehetsz is játszani :pls:


Vissza az elejére Go down
 
Sofia Grey
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Molly Sofia Bennett - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
Ugrás: