One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Charlotte Weston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Charlotte Weston   Szomb. Jún. 17, 2017 2:53 pm


Charlotte Weston

Ide jön az idézet


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Charlotte Eleonora Weston
Becenevek: Charlie
Születési hely, idő: New York, Brooklyn | 2009. augusztus 3-án
Kor: 7
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Családi állapot: Anyuval élek
Csoport: Diákok
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Általános iskola
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Ha dolgozik// Munkahely:
Hobbi: Rajz, festés, zene, játék, bújócska, sütés, vásárlás, kidobósózás, jégkorizni, görkorizni, biciklizni
Amikor az emberek rám pillantanak, csupán egy cuki kislányt látnak, így gyakran megfeledkeznek arról, hogy hét éves vagyok, nem pedig hülye. Sok mindent látok és sok mindent megértek. Lehet, hogy egyes dolgokat rosszul értelmezek, de biztos vagyok abban, hogy rengeteg mindent nem. Például nagyon jól tudom, milyen az, ha valaki szomorú... vagy hogy a lovak szeretik a répát, és azzal is teljesen tisztában vagyok, hogy az animációs filmek hazudnak, mert a cicáknak nem szabadna tejet adni.
Imádok rajzolni és festeni, de gyakran elbambulok, miközben megfigyelem az alkotásom főtárgyát. A lovacskák közel állnak a szívemhez, és a könyvek is, de azt persze nem tagadhatom, hogy sokkalta jobban élvezem, ha anya olvas fel. Ha pedig egyszer felnövök, híres műkorcsolya bajnok leszek, az már egészen biztos.
Szeretek tanulni, meg jó jegyeket szerezni, és nem csak azért, mert érdekes dolgokról szólnak a tanóráink, hanem azért is, mert boldoggá tesz, ha mosolyogni látom anyut az eredményeimen. De az én anyukám akkor is tud vigyorogni, ha nekem éppen nehezemre esik, és akkor is, ha butaságot követek el, mert rosszul gondoltam valamit.  
Néha, esténként félni szoktam a sötétben, vagy attól, ami az ágyam alatt lehet. Mindig is úgy képzeltem, hogyha egyszer kimászik onnan egy szörnyeteg, a semmiből felbukkan apukám és legyőzi. Billy Hopkins apukája is ezt tette a fia elmondása szerint. De Billy gyakran túrja az orrát és megeszi, amit kibányászik onnan, az édesapja pedig katona, így alig van otthon. Ergo, megvan arra a lehetőség, hogy minden csupán az álmok birodalmán történt. Tehát! Addig, amíg nem léteznek a hős apukák, és csak én és anya vagyunk, marad az éjjeli lámpám igazmondó fénye.


Ide jön az idézet

- És a tiéd, Charlie? A te apukád mit dolgozik? – kérdi végül Stephanie nagy érdeklődést mutatva. Hirtelenül azt se tudom, hogyan jött szóba a téma, de azok után, hogy Tim hosszasan mesélt rendőr apukájáról, Liza pedig szakács anyukáját is megemlítette, nem csak ügyvéd papáját, éreztem, hogy ebből nem találok kibúvót, bármilyen elszántan is keresek.  
Mélykék íriszeimet a babráló ujjaimat figyelik, nem akarom elűzni a csendes hallgatást köreinkből még pár másodpercig, csupán addig, míg bátorságot veszek magamon. Végül a társaságra pillantok, mély levegőt veszek és úgy nézek rájuk, mintha arra készülnék, hogy megosszam velük az univerzum legnagyobb titkát. Törökülésből guggolásba helyezem magam, a kényelem kedvéért egyik lábammal letérdelek és magam alá hajtom, a másik térdem felületén pedig összekulcsolom a kezeim.
- Megígéritek, hogy nem mondjátok el? De senkinek! – teszem fel kérdésem, miközben jobb kezemet a szívemre helyezem. A többiek követik példámat, mire elmosolyodom és közelebb hajolok hozzájuk. – Az én apukám egy titkos ügynök! – világosítom fel őket azzal a beleéléssel, amivel utoljára akkor találkoztam, amikor anyu elmondta, hogy Disneylandbe megyünk.
- Kizárt dolog! – csattan fel Tim, látszólag mérgesen. Biztosan azt hitte, hogy közülünk mindössze az ő apukájának van veszélyes és roppant izgalmas munkája, így egyikünk sem fogja tudni überelni. Nos, az igazság tényleg ez, de előbb találok ki bármit, minthogy bevalljam, apukám még csak a létezésemről sem tud.
- Ó, igen? És ha véleményed szerint lehetetlen dolog, meg tudnád magyarázni, eddig miért nem láttad egyszer sem apukámat, Timothy Cackle? – háborodom fel, tenyereimet a derekamhoz tapasztom és olyan mérgesen méregetem, mintha épp most ette volna meg a fagyis kelyhem tetejéről a cseresznyét. – Sőt, ha tudni szeretnéd, a nappalikban van egy polcos szekrény, ami mögött egy titkos szoba van, és csak úgy lehet bejutni, ha a megfelelő könyveket a helyes sorrendben húzod ki. – folytatom, mielőtt válaszolhatna a kérdésemre és olyan magasra szegem fel az állam, hogy valószínűleg akadálymentesen belát az orrnyílásaimba.
Timet figyelmen kívül hagyva a lányokra pillantok. Összepréselem az ajkaim, majd hirtelenül elvágom a hatásszünetet és folytatom a mesélés.
- Amikor utoljára levelet kaptam tőle, épp az Arab Emírségekben volt, egy sivatagban tevegelt, hogy eljusson a közepén lévő bázishoz. A levelét egy karaván juttatta el a városba, ahonnan hazapostázták. – kezeimet lazán széttárva tartom, szemeim tágra nyíltak a beleéléstől, amivel édesapám körmönfont regéjét mesélem. A lányokat könnyebb beetetni, mint Timothy-t, aki kívülről nézve érdektelen édesapám kalandjait illetően. – Hé, Tim! – szólalok meg végül, ugyanis kitaláltam valamit, amitől megenyhülhet. – Ha gondolod, megkérdezem aput a kódról, és ha elmondja, te lehetsz az első, aki belép a helyiségbe. – mosolyodom el biztatóan, mire a barátom megrázza a vállait. Még csak rám se néz, inkább tovább birizgálja cipőjének talpát!
Ismét mélyen belekortyolok a levegőbe és égnek emelem a tekintetem.
- Na jóóóó… - adom meg magam. – Meg Celia szomszéd nénink következő brownie-jából is kaphatsz egy nagy tupperrel. – összeszűkült szemekkel mustrálom, erre az ajánlatra igazán nem mondhat nemet.
Kezét felém nyújtja és elégedetten elmosolyodik.
- Áll az alku! – egyezik bele. Ajkaim széles vigyorba húzódnak és megrázom a mancsát. Celia néni brownie-ja mindig a legjobb megoldás!

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Charlotte Weston   Kedd Jún. 20, 2017 11:49 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Charlotte! Very Happy
Jaj én mindig csodálattal tekintek azokra, akik elvállalják az ilyen fiatal karaktereket. Szerintem felnőtt fejjel nem lehet mindenkinek könnyű ilyen karaktert vinni, meg egyébként se olyan népszerű ez a szokás, pedig akkor lehetnének neked is játszótársaid, akikkel együtt jársz suliba, meg akikkel pizsipartykat tartotok... :pls:
A szüleid már biztos nagyon várták az elfogadásodat, így nem szeretném bő lére ereszteni a szót. Szerintem nagyon jól jártak veled, hiszen nem csak gyorsan megérkeztél, de még a kis történeteddel, a jellemeddel, meg az írásmódoddal is szépen visszaadtad a hét éves kislányt. Legalábbis én így gondolom. Smile
Érdekes kis család a tiétek, biztos lesznek itt jó játékaitok és kellemetlennél kellemetlenebb helyzetek, de hát miért lenne bármi is egyszerű? Azért apukád arcára kíváncsi lennék, hogy mit szól majd, mikor megtudja, hogy van egy lánya :pls:
Játék előtt még a foglalókat ne felejtsd el meglátogatni! Smileavatar
Admin
Play by :
Admin
Hozzászólások száma :
241

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Charlotte Weston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ