Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Today at 7:36 pm

Hiányzásnapló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Today at 7:34 pm

#adriana & #christopher #zsarus #besugos #gymeskut
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Today at 4:06 pm

Emanuel × Noel × Nice to meet you
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Emanuel De Marzo Today at 2:09 pm

Ben & Lily | nice to see you stranger
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lily Harper Today at 9:20 am

Dave & Tatia ~ Bloody meeting ~
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tatiana Dragomir Today at 1:23 am

Shane & Raelyn | don't hold yourself back
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:49 pm

Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:47 pm

Raelyn és Flor - új lakótársak
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raelyn J. Winters Yesterday at 10:43 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Christopher Wolf, Desiree Madden, Ella Cavanaugh, Genevieve Wells, Joshua Miller, Lena Caldwell, Liam Callister, Madelaine Riggs, Noel Bartlett, Nora Weston, Orion M. Lovell, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Marco Furey
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Marco Furey
Vas. Jún. 11, 2017 1:28 pm

Marco Furey

A történelem egy csokor hazugság,
amiben többen megegyeztek.


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Marco Norbert Furey
Becenevek: Marc, Furry
Születési hely, idő: Huntington, New York, Egyesült Államok, 1980. május 8.
Kor: 37
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: elvált
Csoport: bűnüldözés
Munkabeosztás: dandártábornok
Munkahely: Amerikai Egyesült Államok Légiereje
Hobbi: triatlon
„Okos, tisztelettudó fiú, akinek nem a vagyon az elsődleges célja, hanem hogy boldog lehessen. Nem halmozza az élvezeteket, de szereti kényeztetni magát. Ez nem hinném, hogy baj. Megérdemli a jutalmat. Keményen dolgozik, és szívét-lelkét érezni a kezei közül kikerülő munkákból. Büszke vagyok, hogy ő lehet a fiam.”
Marco Furey Sr.

„Fogalmam sincs milyen. Általában merev volt, és nem igazán láttam, hogy ki is ő valójában. Ami azt illeti, nekem teljesen mindegy volt, hogy egy perverz állat, vagy egy szende fiúcska. Az ágyban jó volt, és csak ez érdekelt. Azok az izmok, a feneke és a… Na, ezt inkább nem folytatom. Tökéletes a teste, legyen elég ennyi!”
Amanda Banks

„Huszonkét éve ismerem a tökfejt. Minden szeretetemmel azt kell mondjam, hogy hülye. Vagy hát.. Az is tud lenni. Egyébként mindig féltett, óvott a tavaszi szellőtől is. Ez egy idő után elég idegesítő tud lenni, de ha azt nézzük, vele mindent meg tudok beszélni, még úgy is, hogy a bátyám. Afféle legjobb barátnő szerepet tölt be az életemben, és emiatt igazán hálás vagyok. (Plusz elviseli a romantikus szarságaimat…)”
Dorcas Furey


A fenségestől a nevetségesig csak egy lépés van.

- Itt írják alá. - a válóügyvéd feleségem elé tolja a lapot, aki kezébe vesz egy tollat, és remegő kézzel közelít a kijelölt rész felé. Szemeiben apró könnycseppek jelennek meg, mert még mindig szeret. Tudom, hogy szeret, én mégsem bírom tovább mellette. Számtalanszor megbeszéltük már a dolgot, és megegyeztünk abban, hogy nem szakítunk meg minden kapcsolatot. Egyikünknek sem tenne jót egy éles váltás. Ez a válás is elég nehéz folyamat volt.
Bátorítóan rámosolygok az egykoron még szeretett nőre, ő pedig aláírja a lapot, amit tovább is tol nekem könnyeivel küszködve. Szintén aláírom, ahol kell, és az ügyvédnek nyújtom a dokumentumot. Ezennel hivatalos, hogy elváltunk...
- Örömmel tudatom önökkel, hogy mától nem élnek házastársi kapcsolatban. Viszontlátásra! - azzal már tessékel is ki minket az irodából. látszik, hogy semmi szüksége az érzelmes elváláshoz, valamint biztosan olyan soook dolga van, hogy ránk már nincs több ideje. Persze, nyilván...
Nem bírom kiverni a fejemből azt az éjszakát. Igaz, hogy kellőképpen részeg voltam, mégis azokat az arcvonásokat, a puha bőrt és illatos hajzuhatagot képtelen vagyok kiverni a fejemből. Semmit sem tudok a nőről, mégis, mintha a sors akarta volna a találkozást, és követelné a folytatást. De nem tudom hol lakik, mi a foglalkozása. Semmit! Hogy fogom így megtalálni?
Észre sem veszem, hogy Sharon hozzám beszél, csak akkor, mikor hozzáér a karomhoz. - Jól vagy? - összerezzenek. Tudom, hogy álmodozás közben idióta fejeket tudok vágni, ezért általában erre figyelek, most mégis elragadtak az emlékképek.
- Persze. - bólintok, és könnyes arcát látva megölelem. - Minden rendben lesz. Így volt a legjobb. - érzem, hogy körém fonja karjait. Nem haragszok emiatt. Neki sokkal nehezebb, mint nekem.
- Nehéz elhinni - igen, ezzel én is tisztában vagyok, de biztos talál majd valakit, aki megérdemli, hogy hozzámenjen feleségül. Én nem érdemlem meg. Nekünk nincs közös jövőnk együtt, hisz csak az érzelmeivel játszottam, még ha nem is szándékosan tettem ezt.
- Mennem kell. - szemébe nézek, és megvárom, míg bólint, és elenged. Muszáj visszamennem dolgozni. Ezt a kis időt is nehéz volt kiharcolni. Azzal már ott sem vagyok.
Az épület előtt egy éjfekete autó parkol, benne egy sofőr ül, és békésen olvassa az újságot. Végül is, ráért.. Eddig, most azonban minél hamarabb el kell vinnie a munkába. Egy percig sem késlekedhetek.
- A támaszpontra, sürgősen! - adom ki a parancsot, és a sofőr egyből lecsapja az újságot az anyósülésre. Tudja, hogy nem jó dolog felidegesítenie. Régóta ismer, és igazából jóban is vagyunk, de nem szokta megkockáztatni, hogy kihúzza a gyufát.

Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
76

Re: Marco Furey
Hétf. Jún. 26, 2017 2:20 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Marco Smile
Tudom, hogy a keresetted nagyon várt már téged, hisz rágta a fülemet, hogy fogadjalak el már végre, hát itt is vagyok. Tetszett a jellemed leírása, hogy mások által mutatta be nekünk. Sokan használják ezt a módszert és szerintem ez az egyik legjobban alkalmazható, hisz mindenki másmilyennek lát minket, senki sem csak fekete vagy fehér. Elég rendes és kedves alaknak látszol, meg hát nem utolsó sorban jóképű is vagy, nem mondanám, hogy a legjobb pasi, de elég jó. Wink
Egy válás sosem könnyű, életünk egyik nagy fejezetének a lezárása, egy mérföldkő. Örülök, hogy ti ilyen békésen tudtatok elválni, mert lássuk be a válások nagy része ordibálással, fenyegetőzésekkel és minden ilyen teli. De te szerencsés vagy. Azonban ott van az a lány, gondolom köze lehet a váláshoz, de ez már nem az én dolgom, meg hát ítélkezni sem szabad mások felett. Rolling Eyes
Na de nem is tartalak fel tovább, menj csak foglalózni és játszani, valaki már nagyon vár téged! Wink Üdv köztünk.


Vissza az elejére Go down
 
Marco Furey
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Part 14 / 8

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
Ugrás: