One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokNico's notes

Mateo Domenico Rossi
Today at 1:00 amActivity Check (07.10-07.25.)

Kayline Prescott
Yesterday at 10:08 pmErik & Isa - It's party time

Isabelle Davis
Yesterday at 8:45 pmDaniel & Adriana - The new Partner

Daniel Wayn
Yesterday at 8:30 pmBrooklyn Steel

Erik Lindström
Yesterday at 7:19 pmJoy&Erik

Erik Lindström
Yesterday at 6:36 pmDo you really here? - Sarah & Desiree

Desiree Madden
Yesterday at 6:02 pmConstance & Sicario

Constance Reyes
Yesterday at 5:06 pmChase Ginsberg

Chase Ginsberg
Yesterday at 3:44 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 10 3
Törvényszegõk 14 10
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 0 1
Üzlet 6 6
Oktatás 4 6
Munkások 5 1
Egészségügy 6 4
Összesen 60 44
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nora Weston


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Ambrose Hartmann

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ambrose Hartmann   Kedd Jún. 06, 2017 12:29 am


Ambrose Hartmann

"Everybody lies, but it doesn't matter since nobody listens"


Karakter típusa: félig saját, félig keresett
Teljes név: Ambrose Hartmann
Becenevek: Rose
Születési hely, idő:1991.05.11. - Queens
Kor: 26
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály - nyomozó, mellékállásként rendezvényszervező
Ha dolgozik// Munkahely: Terrorelhárítás, drog ügyosztály
Hobbi: Reggeli futás a Central Parkban. Események megszervezése, különösen esküvőket. Alvás. Napi hírek elolvasása. Imád főzni. Kocsikázás. Lőtérre járni.
Aranyos
Méregzsák
Büszke
Ravasz
Oltalmazó
Segítőkész
Ember

Haragtaró
Ambiciózus
Rejtelmes
Talpraesett
Magábafordult
Alapozott
Nőies
Nevetős


Aranyos. Ezzel a jelzővel igen sok ember illetett már meg, igazából magam sem tudom miért pontosan, talán az örökös mosolygásom miatt. Bár sajnálatos módon elég sokat tudok mérgelődni a sok mosoly mellett, legfőképpen ha valami nem úgy alakul ahogyan az nekem megfelelő lenne, tehát innen ered a méregzsák kifejezés is rám. Bár ez leginkább a munkahelyemre vonatkozik. A büszkeség magam sem tudom, hogy jó vagy rossz tulajdonságnak minősül... azt hiszem egyfajta egészséges büszkeség még belefér. Én büszke vagyok mindarra amit felépítettem magamnak az évek során. A ravaszságomnak köszönhetően hajlamos vagyok szinte bármilyen szorult helyzetből kikecmeregni, valahogyan mindig megtalálom azt a bizonyos arany kiskaput, és bizony ez a tulajdonság nagyon jól jön amikor valakinek az a hivatása, hogy nap mint nap bűnözőket kapjon el. Az életemet adtam fel arra, hogy embereket védelmezzek és oltalmazzak, azt hiszem ez mindent megmagyaráz ezzel a tulajdonságommal kapcsolatban. Bár az oltalmazó mellett még igencsak segítőkész is vagyok. Ha meglátok egy idős hölgyet az utcán egy rakás táskával cipekedni akkor segítek neki. Számomra a segítőkészség nem csak annyit jelent, hogy segítek anyunak feltakarítani a házat, sokkal inkább az idegenekkel szembeni viselkedés. Ember. Ember vagyok, tehát nem tökéletes. Senki sem lehet az, bármikor tévedhetek. Így hát említésreméltónak találtam megilletni magam ezzel a szóval is.
Haragtartó. Sajnos nem a legjobb emberi tulajdonság, de mégis megvan bennem. Könnyen meg tudok bízni emberekben, de amint azt elveszítik, soha többé nincs visszaút legyen az családtag, barát, munkatárs. Szerintem azt mondanom sem kell, hogy ambiciózus vagyok... a legtöbb bűnügyben dolgozó ember az. Hiszen ezt a hivatást csak azok válasszák akik bármit képesek feladni azrt, hogy másokat megvédjenek. Így hát én is buzgón ügyködöm ebben, na meg abban is, hogy feljebb kerüljek azon a bizonyos ranglétrán. Természetesen mindezt rejtelmesen teszem, hiszen én az is vagyok. Nem nyílok meg könnyen, szeretek titkolózni, nem rögtön mindent elárulni magamról. A talpraesettség egy áldás. Soha nem tudhatod, hogy mit sodor eléd az élet, de ha elég talpraesett vagy ahhoz, hogy megoldj mindent, tuti , hogy sikeres leszel az életben. Csakúgy mint én. A magábafordultságot nem úgy értsétek, hogy egy depressziós nőszemély vagyok akinek egy diliházban lenne a helye. Sokkal inkább úgy, hogy a gondjaim és bajaim jobb szeretem megtartani magamnak és nem rögtön panaszkodni minden szembejövőnek. Alapozott. Ez csak annyit jelent, hogy mindent kétszer átgondolok mielőtt cselekszem, hiszen ez is a siker titka. Ugyan nem a legnőiesebb munkám van, de mégis bújkál bennem némi nőiesség. Imádom a divatot, a rendezvényeket, ezért is csaptam fel rendezvényszervezőnek mellékállásként, valamint valahol odabennt szörnyen romantikus is vagyok. Mint már a legelején is említettem, imádok mosolyogni. Még akkor is ha nem érzem magam jól, sokkal jobb érzés nevetni a világ felé, sokkal erősebbé tesz. Nem akarok az a törékeny kislány lenni aki voltam.


Let's all get drunk, and go to heaven!


Család: Azt hiszem azért kezdem a családdal mert ez a legbonyolultabb része az életemnek. Jobbnak látom mielőbb túlesni rajta, hogy aztán a továbbiakban ecsetelhessem a tündérmesébe illő kis életem többi darabkáját. Na persze az ecsetelést nem úgy értem mint ahogyan az öcsém ecsetelgeti a festményeit. Igazából soha nem értettem, na meg nem is fogom megérteni, hogy mi a jó bús fenét élvez ebben de ha ő szereti nekem nincs beleszólásom. Még mindig jobb, hogy fest, minthogy drogot árul. Na mindegy. Ja igen! Az öcsémmel indítom a történetet, talán mert ő áll hozzám a legközelebb a családomból. Az utca túlsó végén lakik. Na jó... természetesen ezt nem így értettem, de mindenesetre tényleg ott lakik szóval szinte bármikor átugorhatok hozzá. A viszonyunk elég bensőséges és egyben szerencsés. Ő az egyetlen rokonom aki vérszerinti lenne. Szerencsések vagyunk, hogy az örökbefogadó szüleink mindkettőnket akarták, és nem szakítottak szét minket. Hát így kerültünk mi az egyik nagyszerű (halott) szülőktől, egy árvaházba, majd egy újabb nagyszerű szülők kezei közé. Jó, persze az első szüleimről nincs túl sok emlékem, az arcokra még emlékszem, ahogyan anya rózsa illatú parfümjére is, de azt hiszem ennyi. Ronaldnak még ennyi sincs, hiszen ő alig volt egy éves mikor az árvaházba kerültünk a szüleink balesete után. Arra viszont már tökéletesen emlékszem, hogy milyen nehezen is szoktam bele az új életembe, új névbe, új mindenbe. Azt akarták, hogy teljesen üres lappal induljak, mindent magam mögött hagyva. Igazából ezt nagyon jól csinálták az örökbefogadóink. Nagyszerű szülők... soha nem éreztem velük, hogy nem lennék a saját lányuk. Persze apa egy kicsit komorabb volt mindig is. Ő az a fajta aki nem tudja úgy kimutatni az érzelmeket, azt hiszem ezt tőle örököltem. Egyébként ő német. Innen ered a német vezetéknevünk is. A munkájából adódóan költözött át New Yorkba, ahol végül megismerte anyánkat is. Majdnem perfekt beszélek németül. Nem mondom, hogy imádom de néha tényleg jól jön. Anya vérbeli amerikai, legjobb háziasszony a világon, igyekezett is, hogy eltanuljam a főzési trükkjeit. Mindig azt akarta, hogy a nyomdokaiba lépjek. Fenéket! Én soha nem akartam otthonülő-főző-takarító nő lenni. Élek-halok a munkámért amit viszont apámnak köszönhetek.

Munka: Igen, bár apámnak köszönhetem a munkám, de azt büszkén állíthatom, hogy bizony mindenért megharcoltam bőven. Ő mindig mögöttem állt és ha választás elé kerültem, segített meghozni a jobb döntést, de soha nem tett meg semmit helyettem és én ezért hálás is vagyok. Hiszen csak úgy tanulhat az ember, ha a saját bőrét viszi vásárra és mer kockáztatni... majd legfeljebb tanul a hibájából. Szóval igen... én is csak egy egyszerű rendőrakadémián kezdtem a pályafutásom. Néhány évvel ezelőtt még az utakon irányítottam a forgalmat, iskolásokat kísértem át az úton, meg a többi. Ha akkor valaki azt mondta volna, hogy mára már igazi nyomozó leszek ráadásul két szakosodásban is, akkor jót nevettem volna.
Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály. Amikor először hallottam erről, csak álmodoztam róla. Később pedig majd összeestem mikor megtudtam, hogy állásom lesz ott. Jó, természetesen ebbe volt némi beleszólása apámnak is. Ő a terrorelhárítási ügyosztály vezetője. Először csak az egyik segédje voltam, egy aktatologató. Viszont néhány hónappal ezelőtt felajánlották a drog ügyosztály vezetését. Persze egyenlőre még nem egyedül teszem, sokkal inkább csak "tanulom" a dolgot, de jó úton vagyok afelé, hogy megszerezzem a teljesjogú vezetési pozíciót. Az pedig azt hiszem, hogy egynlő lenne az álmaim beteljesülésével is.

Barátok: Lássuk csak... Hát azt nem mondanám, hogy népszerű vagyok és rengeteg barátom van. Soha nem is volt ez így. Sokkal inkább voltam én az a nyomi lány ott a sarokban, mint a menő a pompom ruciban. De természetesen már felnőttem. Többé nem érdekel mit gondolnak mások rólam. A legjobb barátom természetesen a társam. James ritka jó ember, nem beszélve arról, hogy szebbé teszi a mindennapjaimat. Ezt ne úgy értse senki, hogy szerelmes vagyok belé. Ez tényleg kivételesen baráti kapcsolat, munkaviszony. Persze azt soha nem mondanám, hogy nem néz ki átkozott jól vagy ilyesmi... De nem akarom, hogy valaki elvegye az eszem a munkáról. Vagy legalábbis a társam ne tegye, elvégre az a legveszélyesebb dolog ami történhet egy nyomozóval.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Ambrose Hartmann   Szer. Jún. 07, 2017 6:31 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Ambrose! Very Happy
olyan különleges neved van, egyből az jut róla eszembe, mikor anno töriből a görög isteneket tanultuk, akik "nektárt ettek és ambróziát ittak". szóval igen, már a neved is gyönyörű, ahogy az arcod is, nem tudom nem imádni ezt a nőt, mert Tatiana Maslany egy istennő!
Örülök, hogy már most van kapcsolatod egy meglévő karakterrel, Ronnie megérdemli, hogy legyen tesója, mert hát olyan aranyos meg az a rengeteg közös gif :pls: Nagyon vicces szituációkba kerülhetek a munkáitok miatt és ez szerintem tök jó játékokra ad alapötletet, szerintem már most imádlak titeket együtt Smile
A jellemzésed is már nagyon tetszett, hogy betűkkel oldottad meg és aztán szövegbe foglaltad a jellemzőket. szerintem nagyon emberi és szerethető karaktert álmodtál meg, biztos jó lesz vele játszani :pls: Smile
A lapod felépítése is igazán ötletes volt és szerintem mindent megtudtunk a karakteredről, ami lényegesnek számított az életéről és a legfontosabb dolgokhoz való hozzáállásáról az életben.
Foglald le ezt a mesés arcot aztán vesd bele magad a játéktérbe, én meg nem is húzom tovább az időd, üdv nálunk! :pls:avatar
Admin
Play by :
Admin
Hozzászólások száma :
241

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ambrose Hartmann

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ