One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokNico's notes

Mateo Domenico Rossi
Today at 1:00 amActivity Check (07.10-07.25.)

Kayline Prescott
Yesterday at 10:08 pmErik & Isa - It's party time

Isabelle Davis
Yesterday at 8:45 pmDaniel & Adriana - The new Partner

Daniel Wayn
Yesterday at 8:30 pmBrooklyn Steel

Erik Lindström
Yesterday at 7:19 pmJoy&Erik

Erik Lindström
Yesterday at 6:36 pmDo you really here? - Sarah & Desiree

Desiree Madden
Yesterday at 6:02 pmConstance & Sicario

Constance Reyes
Yesterday at 5:06 pmChase Ginsberg

Chase Ginsberg
Yesterday at 3:44 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 10 3
Törvényszegõk 14 10
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 0 1
Üzlet 6 6
Oktatás 4 6
Munkások 5 1
Egészségügy 6 4
Összesen 60 44
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nora Weston


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Nicholas Warren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Nicholas Warren   Kedd Május 09, 2017 10:41 pm


Nicholas WarrenKarakter típusa: Saját
Teljes név: Nicholas Warren
Becenevek: Nick, Nicky
Születési hely, idő:Los Angeles, 1990.07.09.
Kor: 26
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: Hetero…számomra más nem létezik. Very Happy
Családi állapot: Nőtlen, szabad az összes ujjam
Csoport: Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Los Angeles Police Academy
Ha dolgozik//Munkabeosztás: rendőrnyomozó
Ha dolgozik// Munkahely: New York Police Department
Hobbi: aranyhal vásárlás, alkoholizálás a bandával, alvás, Alice, Mrs. Norris macskája
Utálok magamról beszélni, de néha muszáj, és a „muszáj” alatt a munkámat értem, mert bizony kemény kiképzésen estem át. Nem a szomszédból érkezett fiú vagyok, aki simán integet, aztán továbbhalad, vagy éppen az eresz alatt lopja a napot. Rendőr vagyok. Ez a kijelentés az én világomban ólomsúlyú teherrel jár, és kitüntetéssel is. Ez a világ teremtette meg azt a közeget, ahol önmagam lehetek, én Nicholas Warren, a nyomozók gyöngye.

A hétköznapi életben egy huligán vagyok, aki tróger módjára a pizzás dobozát az ágya alatt tartja, kétnaponta cserél csak zoknit (néha alsógatyát is), meg aztán elfelejti megetetni a halait…és lám megint egy önző gazdi vagyok, aki hagyta elpusztulni a házi kedvenceit. Gyerekek…a bácsi nem gyilkos, csak szimplán MEMÓRIAZAVAROS. Az amnézia egy olyan fokát fejlesztettem ki, ami a szelektív hallással párosulva verhetetlen. A szüleim kikészülnek tőlem, ha látogatóba megyek hozzájuk, ami nem is csoda, mert élek-halok az anyám főztjéért, ezért igen gyakran fordul elő, hogy többheti élelmet pakol el nekem, és a hűtőben tárolom a túlélő csomagomat. Az apám szintén rendőr…nem sima, ő már a nagyok között van. Amolyan példakép, de soha nem vallanám be előtte, hogy csakis miatta léptem erre a pályára, mert szerintem menten kiherélne. Félte, a kicsiket, még akarok családot alapítani, meg szórakozni, fiatal vagyok, és helyes. A másik gyenge pontom Alice…a csupaszív húgom, a bájos hercegnő. Sok esetben a lányomnak nézik, de sajnos ez téves következtetés. Ő az egyetlen, akiben maximálisan megbízom, és aki Nickynek szólíthat. Másnak a fejét reszelem le, és megetetem a cápákkal. A ragaszkodás nálam berögzült genetikai hiba…a családom szent és sérthetetlen, és ezt jó, ha megjegyzi mindenki.

Elkalandoztam, de csak azért, mert valóban gyűlölöm, ha én vagyok a középpontban. A humoros oldalammal hamar oldom a feszültséget, de ez már sokszor átcsap egy idegesítő, mindenlében kanál stílusba. A munkatársaim sem szeretik, ha elviccelem a helyzeteket. Nálam ez a születésem óta így van. Nem bírom megállni, hogy ne süssek el egy poént, vagy ne gyártsak saját vicceket. A végletek embere tudok lenni, nálam is előfordul, hogy nem süt ki a nap, és beköszönt a nagybetűs pokol. Nem mondanám, hogy könnyű velem, de megéri a fáradtságot. A szokásaim rabja vagyok. Reggel nem tudok elindulni anélkül, hogy ne ittam volna legalább egy…na jó kettő kávét, az ágyneműmet pontba kéthetente ne mosnám, …és mindenképpen megdögönyözném Mrs. Norris macskáját. Az öreg hölgyike momentán a szembe szomszédom, és állandóan rajtam tartja a szemét. Néha már félelmetes az öreglány. Az ajtóra tapad a szemgolyója, és onnantól kezdve még azt is tudja, hogy reggel hány lépést tettem a lakásomban.

A külsőségek.. hát ez megint olyan, amilyen. Mondhatnám, hogy hurrá a szüleimnek, amiért összehoztak. Nagyon magas vagyok, nem ismerem a kuksi fogalmát. Az én világnézetem 180 cm felett kezdődik, a friss levegő hozzám jut el először. Imádok az ajtón lógni, és napjában többször felhúzódzkodni rajta. A sport már gyerekkorom óta szerves részét képezi az életemnek. Általánosban úsztam, gimiben kosaraztam, a munka mellett edzek, vagy a lőtéren vagyok..eközben meg néha ágytornával egészítem ki a napomat. Nem vetem meg a női nemet, és ha kell, akkor még rá is játszom a magabiztosságra…szuper beképzelt leszek. Hangsúlyozom, ez csak néha esik meg, és általában a munkatársaimmal együtt teszem meg. A zöld íriszek, avagy a látócsövemet az anyukámtól örököltem, ezenkívül nem sok mindent, bár az ő elmondása szerint úgy tudok szeretni, mint senki más. Nem értettem, hogy mire céloz, amíg el nem mesélte, hogy miképpen kötöttem magamhoz egy piros szalaggal az akkori barátnőmet…az óvodában. A kislány nem akart velem játszani, én meg tettem róla, hogy meggondolja magát. Az édesapámtól a kiállásomat, meg a hirtelen haragomat örököltem. Mondhatnánk, hogy anya Ying, apa meg a Yang. Szerintem túl sokat fecsegtem magamról…jah számít az, hogy Los Angeles-be jártam a Rendőr akadémiára? A világ szerint igen.


Lehet józanul tárgyalni egy bűnözővel? Ez vitatható. De az igaz, hogy az óvodai szabályok jól használhatóak a bűnözők világában. Hogy értjük ezt? Úgy, hogy ha a bűnözőnél van valami, ami neked kell, akkor legyen nálad valami, ami neki kell. Csak akkor kezdődhet valamiféle tárgyalás.

Sötét van, nem amolyan, amikor még a macskaszemek nélkül is látsz valamit, hanem az a fajta, amikor a környezetedet sem érzékeled igazán. Visszahallom a saját lélegzetemet, és ekkor elfacsarodik az orrom. Büdös vagyok, mint a cefre. Három napja nem fürödtem, hogy kellően hatásos legyen az álcám. Nem hittem volna, hogy New Yorknak látni fogom a kemény oldalát is, ahol az emberek nap, mint nap az életben maradásért küzdenek. A hajléktalanok olyan kiegészítő minden városnak, amiről a vezetőség nem szívesen beszél, a polgárok meg messzire elkerülik, azonban akad egy vékonyka réteg, aki mostanában túl nagy figyelmet szentel nekik. Az alvilág sohasem alszik, a drogkartellek új szokások rabjai váltak, mint a tesztalanyok üldözése, és erre ki lenne a legpotenciálisabb jelölt? Természetesen, aki nem hiányzik senkinek, és akit nem fognak kutatni, ha elveszik. Gyűlöltem a kiszolgáltatottságot, de meg kellett húznom magam a Central Park szélén. Két pasas már két napja erre kószál, és egy újabb áldozat után kutat, de valamiért még nem akadtak rám. Na, itt jövök én a képbe. A rendőrségnek sem tetszik, hogy ártatlan emberek esnek a drogok martalékául. Csúnya ügyek kerültek a minap terítékre, és a gyomrom is nehezen vette be a képek alapján. A hullaházban csak egyszer jártam, de pont elég is volt, mert másnap nem aludtam. Nekem is van szívem, és azok a férfiak, és nők nem érdemelték meg, hogy ilyen sorsra jussanak. A kis csapatunk vezetője eldöntötte, hogy az lesz a legegyszerűbb, ha beépülünk, álcát húzunk, hogy közelebb kerüljünk az elkövető táborhoz. Többen mozogtak ebben a szférában, de nem is olyan régen valami fennakadás történt a bűnszervezetben, és felborult az egyensúly. Mozgolódások vannak, és mi éppenséggel azokat a kis réseket keressük, ahol bejuthatnánk.
- Nesze, ott is van egy. Két napja ott gubbaszt. – mutat rám két elhaladó futó. Összegömbölyödve fetrengek egy nagyobb bokor tövében, annyira észrevehetően, hogy egyeseknek kiszúrjam a szemét, de még csak meg sem környékeztek…idáig. Az utcai lámpák fénye gyatrán jut el idáig, pedig aztán a közelben két kellemes búvóhely is akad, többek között egy pad, illetve egy szelektív hulladékgyűjtő. Annyira merész nem voltam, hogy belemásszak a kukába, de lehet az sokkal szembetűnőbb lett volna, mint két üres alkoholos üveg, meg egy használt zacskó. Talán bevethettem volna egy rendőrkutyát is, ha elég kiképzett. Nem értem, hogy miért nem párosan járunk, de a társamnak jutott a jobb munka…a megfigyelés. A kocsiban zabálhatja az édességet, miközben fázom, és kilométerekre űzöm az embereket. A három kiló koszréteg alól alig látszódom ki, pedig alapvetően helyes vagyok…na jó, meg egoista is, de ez most nem tartozik ide. A közelben zúgolódás kezdődik, és megjelenik a két emberünk.
- Készülj Tanner. – szólok bele az adóvevőbe, aztán dudorászni kezdek, de a két fószer megtorpan, és a szemben lévő bokor mögé bújik el.
- Mi a fasz? – morgok az orrom alatt, de nekem is feltűnik a két fiatal. Szinte egymás szájában vannak, és úgy megy a DNS csere, hogy nem is veszik észre, hogy mi zajlik körülöttük. Bravó, a bevetés kellős közepén két kanos tinédzser áll az utunkba. Nem hittem volna, hogy ezt is megélem. Jót mosolygok a gúnyám alól, és megbúvok az egyik kiálló ág alatt.
- Biztosan készen állsz rá? – jön a sustorgás, a levegőt betöltő szexuális frusztráltság. Milyen kérdés ez már? Én soha nem kérdeztem meg egyetlen csajomat se, hogy készen áll rá…mentem, és benyomtam a lényeget…de valószínű még kezdők, csak akkor azt nem értem, hogy miért éppen egy parkot választottak. A szülők tiltják őket? Ó, akkor biztos egy tinidráma, az új kasszasiker, vagy még jobbat mondok…Rómeó és Júlia, csak a huszonegyedik században, ahol a beteljesüléshez már nem elegendő a lányszöktetés, inkább egy kemény pad kell, meg az insta, hogy világgá kürtöljük, mi egy pár vagyunk…most már fizikális kontaktban is. Az eszem elszáll, a két krapek le fog lépni, de úgy tűnik, hogy még kitartanak, és a szerelmi nyáltenger folytatódik.
- Igen…annyira akarlak már. Ott a pad.. – egy apró nyögés…a lány készen áll, haver, de te… Kikukkantok az ág alól, de aztán megembereli magát a tag, és elkapja a derekánál fogva a lányt, hogy az ölébe húzza, és úgy huppanjanak le együtt az ülőalkalmatosságra. A telefon kijelzőjének a fénye villan, ahogyan egy kis világosságot csempésznek az éjszakába. Mélyen szívom be a tüdőmbe a hideg levegőt, hogy ne legyek feltűnő, de már kezd felmenni bennem a pumpa.
- Nedves vagy már? – na ez az a nem várt fordulat, amitől még a pofámról is leég a bőr. A velem szemben lévő bokorból horkantás hangzik fel, szóval többen is egyetértenek velem. Kisfiam egy lánytól soha nem kérdezzük meg, hanem teszünk róla, hogy az legyen. A tenyerembe temetem az arcomat, veszek két mély lélegzetet, és az oldalamhoz erősített stukkert ellenőrzöm.
- Igen…van nálad? – tudom, hogy mit akar a lány. Ő legalább figyelt az órákon, és nem hanyagolja el a védekezést, nem úgy, mint a kedves párja, akinek egyből kinő a tesztoszteronos farka. Vissza kell nyelnem a véleményemet.
- Nem kell az…mi leszünk a kivétel. – a mókának a két bűnöző fráter vet véget, mert felugranak, és pisztollyal a kezünkben indulnak meg a tőlem pár méterre lévő hajléktalan felé. Miért nem engem? Aj, de utálom ezt, és a tetejébe még kapok még egy macskát is, akit nem rettentett el a szagom, és előszeretettel szimatolja végig a cipőm talpát.
- Hess.. – szólok rá, és tolok egyet rajta, de nem segít, mert úgy tapad rám, mint a maci a mézre. Végül kénytelen vagyok ellökni, és felállni. De utálom, ha fel kell fednem magam, mert általában nem érünk el a célhoz, de mégsem hagyhatom, hogy még egy embert megöljenek.
- New York-i rendőrség… - lépek ki a bokor takarásából, a fegyveremet elővéve. A gerlepár szétugrik, és megkövülten néznek engem, miközben a két pasi futásnak ered.
- Srácok… - lépek oda hozzájuk, és egy bontatlan óvszert hajítok eléjük.
- A biztonságos szexnél nincs fontosabb. A külsőm ne tévesszen meg fiacskám. Kislány, ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot..a kis virágodat nem fogod kinyitni egy ekkora tapló előtt. A húszas éveid elejére már háromszoros anyuka leszel, két túlórás állással, meg egy alkoholista férjjel. További szép estét, és használjatok mindig gumit, ha mégis odakerülne a sor, hogy nem hatnak a szép szavak. Helló.. – búcsúzom egy intéssel, és a két gazfickó nyomába eredek. Az adóvevőn hallom a társam röhögését.
- Nick…felcsaptál bébicsősznek is…úgy érzem bűzlik a helyzet. – jót nevet a saját viccén, mire ledobom a lyukas sapkámat, és rákapcsolok a sebességre.
- Észak fele tartanak. Felveszlek a kijáratnál. Készenlétben állt az egyik társuk. – nyögi be Tanner, és lefékez a szürke Dodge Chargerünkkel. Bepattanok mellé, de már látom a profilját, hogy maga előtt legyez.
- Büdös vagy haver…jesszusom nem fürödtél három napja, és nézd mi lett a vége?! – élesen veszi be a következő kanyart, pedig szinte még be sem zártam az ajtót.
- Kuss…inkább kapjuk el őket. – hajolok ki az ablakon, és leadok két lövést, az egyik célt is talál a jobb hátsó keréknél. Na, nálunk ilyen egy sima este…


avatar
Play by :
Jared Padalecki
Kor :
28
Foglalkozás :
rendőr
Hozzászólások száma :
19

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nicholas Warren   Pént. Május 19, 2017 12:40 am


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Nicholas! Very Happy
Kedves fiatalembernek tűnsz te, aki igazán jól végzi a munkáját és nem riad vissza semmilyen feladattól, amit kiadnak neki a munkahelyén. Szerintem ez egy nagyszerű tulajdonság, igazán becsülendő és értékelni kell, ha valaki ennyire jó munkaerő. Smile
Aranyos, hogy 26 évesen még mindig sokat jársz haza, mert anyukád finomat főz, és még sok kaját is ad neked. Oh, teljesen átérzem a helyzetet így egyetemistaként Az is szívmelengető számomra, hogy az apukád miatt választottad a rendőri pályát, s hogy ő a példaképed is, bár említetted, hogy ezt sosem vallanád be neki, ami szerintem vicces, de érthető is bizonyos mértékben
A szerepjátékos példádon jót nevettem, örülök, hogy én fogadhattalak el így az éjszaka közepén mert jobb kedvre derítettél vele bár épp most tudtam meg, hogy meglett a legfontosabb zh-m is :pls: Könnyed és laza a stílusod, könnyű olvasni és csak úgy húzza magával az olvasót emiatt, szóval belekötni semmibe sem tudnék, csak menj még foglalózni aztán hódíts meg pár női szívet a játéktéren!avatar
Admin
Play by :
Admin
Hozzászólások száma :
241

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Nicholas Warren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 8
» adam warren
» Nicholas Jackoby

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ