One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokcatch me if you can ☆ Saya & Isa

Caelena & Logan EmptySaya Manoban
Today at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

Caelena & Logan EmptySaya Manoban
Today at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

Caelena & Logan EmptyRomero D. Bohen
Today at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

Caelena & Logan EmptyCaitlin Star
Today at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Caelena & Logan EmptyMillie Crawford
Today at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

Caelena & Logan EmptyMarion Arceneaux
Today at 10:15 pmBelAmi

Caelena & Logan EmptySelket Sheay
Today at 9:54 pmJátékpartner keresõ

Caelena & Logan EmptyJoshua Miller
Today at 9:36 pmUnexpected trip to Peekskill

Caelena & Logan EmptyDean Calver
Today at 9:09 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 15
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 104
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Amelia J. McCoy, Bellamy West, Caitlin Star, Choi Dae Won, Fable Hill, Freddie Berles, Henry H. Marsh, Katherine P. Montgomery, Marissa Grey, Mason Ford, Raelyn J. Winters, Romero D. Bohen, Sarah Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Caelena & Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Caelena & Logan   Caelena & Logan EmptySzomb. Okt. 12, 2019 10:26 pmLogan & Lena

Nagyon hosszúra nyúlt el a mai napom, és amikor kikapcsoltam a számítógépem és kinéztem az ablakon, már az éjszakai fények köszöntöttek rám, ami azt jelentette hogy nagyon is későre jár és órák óta nem kellene itt lennem már. Nem tudom miért kellene sietnem végül is, de lassan elindulok hogy hazajussak a lakásomba amit a külvárosban bérelek egy társasházban. Kényelmes két szobás lakás, és modern, teljesen újépítésű lakás, még akkor vettem meg amikor épült és így biztos lehetek benne hogy teljesen új.
A kocsi nem legújabb de azért jó minőségú ford, nem éppen csajos, de hát ez volt a lehető legjobb akkor amikor autót kerestem, és azóta még nem váltam meg tőle. Bár ha megválnék is, valami hasonlót vennék, mert megszerettem hogy olyan tágas és mindenhol elférek vele. Nem éppen nőies de masszív és kitartó, még sosem hagyott cserben.
Viszonylag gyorsan hajtok végig a városon, és közbe kihúzom a hajamból a hajtűt is, ami visszafogja, mert már idegesít az is, és hosszú barna sörényem enyhén hullámosan omlik alá. Staten Island felé kanyarodva észreveszek egy vészvillogót, azaz elakadt valaki. Hm, ahogy elnézem elég oldtimer lehet. Arra felé indexelek, és megállok mellette lehúzódva hogy ne akadályozzam a forgalmat, de ahogy az olajfoltos, mégis elegáns férfi felkel és odajön hogy megszólítson, megáll bennem az élet.
Logan!
Annyi év után, pont vele kell találkoznom! Felzaklat a puszta jelenléte is, és szívem szerint azonnal gázt adva tovább hajtanék, de így csak erőt veszek magamon és lehúzom az ablakom. Természetesen elsőre felismertem, de nem hinném hogy ő emlékszik még rám. Amennyire keresett és hiányoztam neki.... Keserű epe marja a torkom, de mégis kipréselek egy professzionális mosolyt.
- Üdv. Elvigyem valameddig, vagy vontassam el az első kútig? - kérdezem lassan, hiszen nem tudom mit mondhatnék. Annyi mindent vágnék a fejéhez, és annyi mindent kérdzenék tőle, de nem alkalmas sem az idő sem a helyzet. Felkavar, és összezavar de nem fogom az arcába vágni hogy én vagyok az.Caelena H. Layton
Üzlet
Play by :
Evangelin Lilly
Hozzászólások száma :
3

Caelena & Logan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Caelena & Logan   Caelena & Logan EmptySzer. Okt. 09, 2019 2:12 pmCaelena & Logan
The key to abundance is meeting limited circumstances with unlimited thoughts


Az, hagyján, hogy a tank épp a hídon jelzett, hogy kampec, még a leejtőnek hála, a sebességet tudtam tartani, vészvillogóval egyre lassabb sebességgel letértem a hídról, és valahol Staten Island külvárosában,  a peremén ragadtam. Megőrülök! Talán túl meggondolatlan lépés volt a folyóba hajítani a telefonomat,amikor leszedtem a manager asszisztensem fejét. Bob dőzsölt volt, sosem ejtene ilyen hibát, ezért sem értettem, hogy mi történt. Ráadásul délben amikor átvettem a kocsit, még háromnegyedig volt a tankja. Brittany!!! Kinyírlak! Esküszöm kinyírlak. Volt ma vele egy futó találkozóm, szigorúan rendőr jelenlétében, mert távol tartási végzést kérettem ellene. Veszélyes, őrült ribanc!
Miután már nem füstölt annyira a motorháztető sem, és nem égettem volna szét az ujjaimat, felnyitottam még jobban ,hogy bele lássak. Régebbi, oldtimer autó, amit igaz, felújítani hoztak el hozzám, de mindenhol folyt és csöpögött belőle valami, az a szerencsém, hogy Brittany sosem értett a kocsikhoz, és így nem tudta, hogy hol keresse a fék olaj csövet, meg úgy a komolyabb dolgokat, csak… a láthatóakat sikerült megbabráltatnia. Miért gyanakszom rá? Mert miután megpróbált tönkre tenni, én is tönkre tettem őt, úgy ahogy illett. Persze, megérdemeltem, azután a rengeteg szarság után, de nem hagyom magamat, sosem hagytam.
A telefonom a folyó mélyén… én itt… sötétedés környékén… Az öcsém pedig várja, hogy haza érve meséljek neki. Igen, ma anyámékhoz mentem volna át, de ez így egyáltalán nem fog összejönni. Próbáltam stoppolni, de senki sem állt meg, nem tudom ,hogy mi lehetett olyan rémisztő bennem, az olaj foltos fehér pólóm? Vagy az idegbeteg pillantásom?
Kitettem azért az elakadás jelzőt a kocsi mögé, megtehettem volna, hogy itt hagyom, de akkor nem lett volna rá garancia, hogy nem törik fel… Bár…elvinni nem tudták volna, de kipakolni a még működő alkatrészeket, igen. Francba!
A környék sem volt túl forgalmas ahol lerobbantam, mert le kellett hajtsak a főútról, hátha valami helyi rám hívja a rendőrséget, de amilyen mázlim van, itt rohadhatok meg. Beletörődőn ültem le az út padkájára, felhajtott motorház tetővel, és csak bámultam magam elé, már összeolajoztam az arcomat is, amilyen mázlim van, de hol érdekel ez? Sehol, miért kell még mindig kísértenie annak a hibbant nőnek? Ő volt az, aki ráébresztett arra, hogy mekkora egy szemét alak vagyok, ő volt az, akinek a hatására rájöttem arra, hogy a család fontosabb. Hogy… ő fontosabb lett volna, mert sosem beszélt csúnyán Scottyval. Tudtam, egy darabig tudtam a telefonszámát, de úgy döntöttem, hogy nem keresem, mert nem érdemli meg azt, amit vele tettem. Egy utolsó szemétláda voltam. Azt sem bánom, ha egyedül fogok megöregedni, egy életre elegem volt abból, a tíz évből amit magam mögött hagytam. A túlzott nőzésből, és az ezzel járó problémákból lett elegem. Hogy mindenki a vagyonomra hajtott.
- Egy vesztes pöcsfej vagy. – böktem ki az éjszakába. Persze, a parton lejjebb futók is voltak, igen, lejjebb élettel telibb volt, de őszintén? Ki jönne erre felfelé, közelebb az úthoz? Hagyjuk. Vagy a futók útján rótták az útjukat, vagy a futók melletti sétáló úton. Ha odamennék leinteni valakit, talán rám hívnák a rendőrséget, hm… ez jó ötlet. Van egy rész, ahonnan szemmel tudom tartani a kocsit is, és végtére is már le lehet hajtani a tetejét, kiszállt a gőz belőle.
Lesiettem az egyik lépcsőn, és elkezdtem leszólítgatni az embereket, de mindenki kikerült. Francba! Picsába!
- De nem akarok semmit maguktól, legalább a rendőröket hívják ki, csak lerobbant a kocsim! Kérem! – kiáltottam az egyik pár után. Még csak nem is egyedülálló nőket szólítottam le, hogy nehogy rám aggassák, hogy molesztálom is őket.
- Francba! – magatehetetlenül rúgtam a kavicsokba, majd elindultam a lépcsőn a kocsimhoz. Legalább eltolni segítene valaki, egy kútig…vagy akármi.credit • megjegyzés :lerobbant kocsi • szószám

Logan St. James
Üzlet
Play by :
Kevin Cote
Kor :
30
Hozzászólások száma :
3

Caelena & Logan Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Caelena & Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Utcák és parkok-
^
ˇ