One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokcatch me if you can ☆ Saya & Isa

Rosemary & Johanna EmptySaya Manoban
Today at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

Rosemary & Johanna EmptySaya Manoban
Today at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

Rosemary & Johanna EmptyRomero D. Bohen
Today at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

Rosemary & Johanna EmptyCaitlin Star
Today at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Rosemary & Johanna EmptyMillie Crawford
Today at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

Rosemary & Johanna EmptyMarion Arceneaux
Today at 10:15 pmBelAmi

Rosemary & Johanna EmptySelket Sheay
Today at 9:54 pmJátékpartner keresõ

Rosemary & Johanna EmptyJoshua Miller
Today at 9:36 pmUnexpected trip to Peekskill

Rosemary & Johanna EmptyDean Calver
Today at 9:09 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Amelia J. McCoy, Bellamy West, Caitlin Star, Choi Dae Won, Fable Hill, Freddie Berles, Henry H. Marsh, Katherine P. Montgomery, Leo Drom, Marissa Grey, Mason Ford, Raelyn J. Winters, Romero D. Bohen, Sarah Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Rosemary & Johanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Rosemary & Johanna    Rosemary & Johanna EmptyYesterday at 12:14 pmMila & Jo
let's start with it differently

Mint akin átment az úthenger. No igen, ez ismerős számára is. Ő is ugyanígy érezte magát napokkal ezelőtt. Egyéb okok miatt. De elmúlt. Szerencsére. Más megjegyzést nem is érdemel a dolog.
- Túlélem. - mint sok minden mást is. - Tudod, amolyan legkisebb testvér párbaja a középsővel. Aztán anya intelme… a szokásos marhaságok. - erről sem beszél sokat, felesleges, hiszen nem ezért jött ide, így aztán a rendelés után már másfelé is kalandozott. Nem ér rá olyanokkal foglalkozni, mint Schneiderék, igaz, hogy ő is az, de ez más tészta. Azért érkezett, hogy átbeszéljenek újabb és újabb dolgokat. Kérdésére mosolyt fakaszt, majdnem felkacag, de nem teszi, csak a vigyor telepszik szélesre az arcán.
- Hogy láttam-e? Hülyéskedsz, majdnem behugyoztam a röhögéstől! - jegyzi meg mindezt, noha csak kettejük között szóljon mindez.
- Az az idióta utókomment? Főzz büdösborz seggével… vagy az a mosogatásos rész volt? Mindegy… teljesen meghaltam tőle. - nevette el magát végül, feladta a dolgot, és tényleg otthon majdnem bepisilt ettől. Kezet fog fogni a komment írójával annyi szent. Talán autogramot is kérni fog. Na jó, ezutóbbit ki is töröli az emlékezetéből. Ki tudja ki ez a „nagy híres kommentíró”? Csak reméli nem a nagy mesemondóhoz van valami köze…
- Mivel fogsz visszavágni? - kérdez, érdeklődik, s az érkező hölgyre pillant, hiszen meg is jött a kettejük rendelése. Amint szétosztja a rendelést, az arcán mosoly kunkorodik, közben felpillant.
- Köszönöm, köszönjük… - majd vissza is fordul, hogy elvegye a Cappucinot és belekortyoljon. Felhümmög, mikor ez megtörténik, hiszen mennyei az itala. Jól megcsinálták, ahogy azt szereti. Ez miatt le sem teszi. Megissza egyszerre mindet. A kaja ráér.
- És azt a bosszantó bosszankodót nézted? Egy ennyi idős lány mint te még nem kellene ilyennel foglalkoznia… majdnem írtam neki, de tovább olvastam… némelyik olvasód nem tud kritikát írni… - véleményt fejt, ebben nagyon jó néha. Ott segít Milának, ahol csak tud. És most újra be kell vetniük mindent, amit csak lehetséges.creditÖltözet • -

Johanna Schneider
Diákok
Play by :
India Eisley
Kor :
17
Foglalkozás :
Egyetemista / Patisserie Chanson - "mindenes" / kutyasétáltatás
Hozzászólások száma :
7

Rosemary & Johanna Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rosemary & Johanna    Rosemary & Johanna EmptyVas. Okt. 13, 2019 5:55 pm


Jo & Mila
Hosszú éjszaka áll mögöttem aminek meg is lett a böjtje, reggel nehezebben kelek ki ágyamból a készülődés is nehézkesebb a szokásosnál. Hajamat gyorsan befonom egy oldalsó copfba, majd kitárom az apróra redukált szekrényem ajtaját, hogy fél óra múlva egy gondosan összeállított szettben pompázhassak.
Mielőtt tovább haladnék a reggeli rutinommal még egyszer végig nézek magamon a nagy tükörben, majd miután elkönyvelem magamban a jól öltözöttséget lépek a smink asztalomhoz, hogy eltüntessem a karikákat a szemem alól és elolvassam a napi horoszkópomat. No, nem mintha mostanában bejött volna a jóslat, de lehet majd ma másképp lesz. Felveszem a rózsakvarc nyakláncomat ami eddig az ablakpárkányon töltődött a többi kristályommal együtt és tovább is vágtatok a fürdőszoba irányába. A szokásos fogmosás-arc ápolás rutin után elsüllyesztem táskámba a telefonomat és a kulcscsomómat magamhoz véve lépek ki a lakásból. Ha most a régi házunkba laknánk akkor zöld területre lépnék ki, ahol a sofőr már várna, ajtó tárva nyitva lenne indulásra készen. De most nincs ilyenben részem, s mivel nincs is olyan messze tőlem a reggeliző hely így sétára adom a fejem.
Előkapom a kamerámat és intrót forgatok a következő videóhoz, elvégre szépen őszbe borult már a táj, remek színekben pompázik és így lehetőségem van valami szépet kreálni. Mivel Halloween közeleg eldöntöttem, hogy az egész októbert erre fogom feltenni, nem csak egy hétnyi rémisztegető vlog és kihívás lesz hanem egy teljes hónapnyi. Az idő még kellemes, nem túl meleg de nem is fagy le az ember, ha rendesen fel van öltözve.
- Jó reggelt bogyókák!  – köszöntöm a rajongóimat, miközben lelkesen sétálok New York utcáin. – Jelenleg reggelizni indulok az egyik barátnőmmel, akivel rengeteg új dolgot találtunk ki. Az október ilyen szempontból csodálatos lesz számunkra! A szokásos időpontokban érkeznek majd a videók…de addig még várni kell. – jelentkezek be, majd visszateszem a helyére a gépemet hiszen megérkeztem az étteremhez. Benézek de számomra túl sokan helyezkednek el odabent így a kinti létet választom, és leülök az egyik naposabb asztalhoz. Lehúzom a szemüvegemet és ameddig nem érkezik meg a barátnőm, addig a telefonomat bújom. Isa-vá chatelek nagy bőszen mikor meghallom Jo hangját. Elmosolyodok.
- Jó reggelt!  – tiszteletlenségnek tartom, ha valaki mellett telefonozok ezért miután elköszöntem másik barátnőmtől azt is elteszem. Technológia mentes reggeli. Kedvencem.
- Mint akin átment egy úthenger kétszer, egyszer előre egyszer hátra, de ez elmúlik majd. Na, és te? Sikerült pihenned?  – a múltkor mikor beszéltünk fáradtságra panaszkodott, remélem azóta elmúlt ez az állapot. Hosszú délelőttnek nézünk elébe. – Teljesen vállalható volt a várakozás, én sem értem ide olyan hamar.  – az étlapot még át sem tanulmányoztam míg vártam rá, így mikor megkérdezi a rendelésemet akkor nemlegesen rázom fejem és bele is vetem magam. Szeretek új dolgokat kipróbálni így csak rábökök egy ételre, és az lesz a választásom.
- Én szeretnék egy moccát, és egy sós gofrit reggelire. Köszönöm Sandy. – mosolygok rá a lányra, akinek onnan tudom a nevét mert tegnap este itt vacsoráztam. Akkor ismertem meg, és nagyon tetszhettem neki mert ide adta a telefonszámát. Még nem jöttem ki a szekrényből, szinte senki nem tudja, hogy a nőkhöz vonzódok és elég furának tűnik nekem, hogy Ő megérezte. A tulajdon barátaim nem tudják, Isa – plátói szerelmem főszereplője- és a velem szemben ülő lány sem. Egyszerűen nem volt még merszem elmondani. – Na, és mi a helyzet? Láttad a tegnap esti kommentháborút arról, hogy mivel kéne főznöm következő epizódban? Nagyokat röhögtem.  


Rosemary Mila Saville
Diákok
Play by :
☘ madelaine petsch
Kor :
18
Foglalkozás :
☘ bitchin' around
Hozzászólások száma :
12

Rosemary & Johanna Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Rosemary & Johanna    Rosemary & Johanna EmptySzer. Okt. 09, 2019 1:58 pmMila & Jo
let's start with it differently

Az előző Youtube bejegyzéseket böngészi mobilján, a hozzászólások mindkét véglet felé vonzzák a szemeket. Van negatív visszajelzés és akad bőven a pozitívumból is. Így aztán van min gondolkodnia, hogy a másiknak segítsen. Már nem is tudja, hogy mióta nyújtsa a kezét a másiknak ez ügyben, de ő volt az, aki mozdult a másik felé és segítséget ajánlott. Jelenleg igyekszik, hogy időben befusson a megbeszélt helyre és együtt utó reggelizzenek. Kicsit megkéstek ezzel, noha akadna idejük máshol is, de jelenleg Jo sietésben van. Van egy óra szabad ideje és azt kihasználná arra, hogy ötleteket gyártsanak a csajjal. Később úgyis az apja kutyáját sétáltatná, dajkálná, pesztrálná...
De azt tudja húzni és halasztani. Tekintetével a járókelőket figyeli, hátha kiszúrja a lányt, hátha nem veszik észre egymást. Jelenleg jó idő van és ki akarja élvezni. Mert nem sokáig lesz ilyen klassz idő. A megbeszélt helyre érkezik, ám bent az épületben zúgolódnak az emberek, kisebb tömeg érkezett enni és bent telepedtek le. Így a kinti teraszt választja, csak pár ember étkezett, kellemesebb a légkör. Rengeteg a mosoly, de bent? Odabent sok a búvalbélelt arcvonás. Észre is veszi az ismerős arcot, hamar a közelébe érkezik, hogy hellyel foglalja magát a lány társaságában.
- Szia. - igaz SMS-ben már köszönt neki, de nem olyan bunkó, hogy személyesen ezt ne tegye meg. Azért meg van nevelve, még ha ez olykor nem is látszik meg rajta.
- Hogy vagy? - érdeklődik amaz hogyléte felől, majd leteszi a táskáját az ülőalkalmatosság háttámlájára. Visszafordul a lány felé és elveszi az étlapot a helyéről, hogy ő is átböngéssze. Mindjárt itt a csaj és felveszi a rendelésüket. Elég sok mindent tettek 40%-al olcsóbbá és az, hogy ez jó, vagy rossz hír, nos az csak az ételek elfogyasztása után tudják meg.
- Amúgy sokat vártál rám? Pont pirosat kaptam 2 háztömbbel odébb. - hát igen, ezek a lámpák az őrületbe kergetik őt. Meg az autók is, kiknek sofőrjeik nem türelmesek hosszútávon. Az ilyeneknek minek egyáltalán jogosítvány?
- Te már választottál valamit? – érdeklődik, hátha jártasabb az új ételekkel, hátha kóstolta már valamelyiket. Ő a megszokások rabja, az újdonságoktól, amik legalábbis ételek, azoktól kicsit tart. Közben befut a pincér csajszi, hogy felvegye mindkettejük rendelését.
- Két Beagel szendvicset kérnék és egy Cappucinot. - adta le a rendelését, majd mosolyogva nyújtotta oda a pincérnek a kezében lévő étlapot. Figyelmes és türelmes jelenleg, várakozik, hogy a csaj felírja a rendelést. Új lehet, vagy legalábbis nem olyan régóta van itt szerinte.
Miután majd Mila is sikeresen leadja a rendelését már csak annyi lesz a dolguk, hogy ameddig meg nem érkeznek az ételek, addig élvezzék a napsütést és persze egymás társaságát. Ebből kiindulva pedig több beszédtéma is felötlött a fejében, amit időközben felhozhat. Nálunk nincs olyan, hogy kínos csend.creditÖltözet • -

Johanna Schneider
Diákok
Play by :
India Eisley
Kor :
17
Foglalkozás :
Egyetemista / Patisserie Chanson - "mindenes" / kutyasétáltatás
Hozzászólások száma :
7

Rosemary & Johanna Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rosemary & Johanna    Rosemary & Johanna Empty

Ajánlott tartalom


Rosemary & Johanna Empty
Vissza az elejére Go down
 

Rosemary & Johanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Éttermek, cukrászdák, kávézók-
^
ˇ