One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokcatch me if you can ☆ Saya & Isa

Cherry & Marco - I didn't lie EmptySaya Manoban
Today at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

Cherry & Marco - I didn't lie EmptySaya Manoban
Today at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

Cherry & Marco - I didn't lie EmptyRomero D. Bohen
Today at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

Cherry & Marco - I didn't lie EmptyCaitlin Star
Today at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Cherry & Marco - I didn't lie EmptyMillie Crawford
Today at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

Cherry & Marco - I didn't lie EmptyMarion Arceneaux
Today at 10:15 pmBelAmi

Cherry & Marco - I didn't lie EmptySelket Sheay
Today at 9:54 pmJátékpartner keresõ

Cherry & Marco - I didn't lie EmptyJoshua Miller
Today at 9:36 pmUnexpected trip to Peekskill

Cherry & Marco - I didn't lie EmptyDean Calver
Today at 9:09 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Amelia J. McCoy, Bellamy West, Caitlin Star, Choi Dae Won, Fable Hill, Freddie Berles, Henry H. Marsh, Katherine P. Montgomery, Leo Drom, Marissa Grey, Mason Ford, Raelyn J. Winters, Romero D. Bohen, Sarah Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Cherry & Marco - I didn't lie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Marco - I didn't lie    Cherry & Marco - I didn't lie EmptyHétf. Okt. 14, 2019 8:30 pm
Cher & Ben
Let's be clear, I trust no one

Mikor meghallom a szavait, elég hamar felszalad bennem a pumpa, nem mondom, hogy nyugodt lennék, de még én is meglepődöm magamon, hogy nem esek rögtön Marcinak. Pedig megérdemelné, azt viszont nem, hogy még jól meg is nézhessen magának, de egyelőre nincs eszemben felöltözni az indulattól, amit érzek. Egyszerre fut rajtam végig a csalódottság és a düh. Nem tudom, hogy gondolhattam, hogy valakinek elhihetem egyetlen szavát is, főleg Marconak, aki nyilván le sem szarja, hogy mit kérek tőle. Neki egy dolog fontos, hogy szépen végezzem a munkám, na meg most már esetleg az is, hogy néha kénye kedvére megdughasson.
A megjegyzését el is engedem a fülem mellett. Le se szarom a fehérneműt! Azt hiszi, ezzel majd egy kicsit enyhít a haragomon, de nagyon nem így van.
- Én nem akarok testőrt! – csattanok fel egy pillanatnyi gondolkodás nélkül. – Rám nem kell vigyázni, érted? Csinálj gyereket valami ribancnak, ha annyira apáskodni akarsz valaki felett – vágom a fejéhez rögtön, abszolút nem gondolok bele, még a múltkori beszélgetésünk után sem. Miért nem érti meg, hogy felettem nem kell apáskodni? Eleget voltam burokban tartva ahhoz, hogy elegem legyen ebből. Nem akarom ezt.
- Hát nem úgy tűnik, hogy nem tud mindenről. – Az apám nem érdemli meg, hogy gyakori beszámolót kapjon rólam, erre Marco meg tömi az információkkal... Eszem megáll.
Csak krónikus bólogatásba kezdek a monológja alatt, néha szólásra nyitom a szám, de aztán mégsem mukkanok meg míg be nem fejezi.
- Nem volt jogod ahhoz, hogy rólam értekezzetek. Vagy megkent egy kis pénzzel, hogy bizonyos időközönként jelents neki? – indulok meg felé, most már én sem éppen nyugodt hangon kommunikál a vele. Tudom, nincs szüksége a pénzre, de bármit el tudok képzelni ezek után. – Mellesleg ha valóban így van, a legutóbbi beszélgetésünk után meg is szüntethetted volna a rólam való értekezést. - Vagy... Ó baszd meg! Mi van, ha ki is fizette a tartozásom? Ismerem apámat, nagyon jól tudom, hogy a büszkesége nem hagyná, hogy egy Sullivan tartozzon bárkinek is. Nagyot nyelvek, a gondolatra kiszárad a torkom, ugyanis az utóbbi időben tényleg kurva fáradt voltam a két munkahely miatt, ha kiderülne, hogy ingyen dolgozom, szerintem bosszúból Marco lakásán nyírnám ki magam.
- Mennyi a tartozásom még? Talán nulla? – Mindjárt felrobbanok. – Kifizetett mindent? – egyértelműsítek, miután lehúztam a whiskyt és már fordulok is el onnan, hogy elmehessek felöltözni és aztán mehessek is a lakására összepakolni. Egy percig sem akarok ottmaradni tovább.
- Találok mást magamnak. Egyébként is ez volt a terv – közlöm, ugyanis már az elején mondtam neki, hogy csak pár napról van szó. Nem szeretek senkitől függeni, ezek után még főleg tőle nem. Meglepődöm, mikor mögöttem terem es megragadja a csuklóm, megpróbálom kihúzni a szorításból, de túl erősen tartja ahhoz, mellesleg pillanatok alatt a fal és közé szorulok. Nem nézek rá, az indulattól és a közelségétől gyorsan hullámzik a mellkasom fel-le. Összeugrik a gyomrom, kiszárad a torkom, megőrjít ez az ember. Hogy rohadna meg ő is, meg a kémia is.
- Persze igen, élvezem – feleselek, aztán végül a szemébe nézek. – Engedj el, Marco – sziszegem a fogam között, majd a füléhez hajlok. – Ezt már elbasztad – suttogom, majd ha engedi, kilépek előle, hogy végre magamra vezessék valamit. Engem is vonz, már a gondolat is, hogy egy oltári szexet hagyok ki, de ezúttal nem adom meg neki ezt az elégtételt. Haragszom rá, nagyon. Ha most engedek, akkor segget csinálok a számból és át nagyon nem akarom.
- Remélem van elég munkaerőd mára, mert én nem állok be. Max máshogy értve – nevetek fel halkan, miközben begombolom a nadrágom és összekapom a cuccaimat.

Cherry Sullivan
Törvényszegõk
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Foglalkozás :
reklamációkezelő és pultos
Hozzászólások száma :
216

Cherry & Marco - I didn't lie Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Marco - I didn't lie    Cherry & Marco - I didn't lie EmptySzomb. Okt. 12, 2019 11:01 am


I didn't lie, I just didn't tell you something

- Cherry & Marco -


Ha valamire nem számítottam a mai napon, hát az mindenképpen az, hogy Cherry szexi fehérneműben fog rám várni az irodámban. Ennek köszönhető, hogy én marha úgy sétáltam be ide, hogy közben épp az apjának ecseteltem, mennyire szuperül halad minden a lányával, persze mindezt fennhangon, hogy Cherry, aki a szomszédos hálóban van tisztán értsen mindent. Én hülye állat nem figyeltem Pablo figyelmeztetésére sem, pedig akkor most megkímélhettem volna magam egy gyilkos pillantástól és helyette már vígan habzsolhatnám Cherryt.
-Igazán jó választás volt ez a fehérnemű. Nagyon jól nézel ki! - pillantok végig rajta megnyalva ajkaimat, reménykedve abban, hogy még lesz valami abból, amit tervezett valószínűleg, de szerintem kurvára elcsesztem az esélyeimet. Pedig mennyivel kellemesebb lenne, ha inkább azzal foglalatoskodnánk, amire eredetileg készült. Most meg helyette élvezhetem, ahogy felnyársal a tekintetével, bár az vigasztaló, hogy nem kezd el azonnal ordibálni. Ez jó jel, nem?
-Vigyázok rád, igen. Nálam jobb testőrt keresve sem találhatnál. A múltkor szerintem ezt be is bizonyítottam.- válaszolom rezzenéstelen arccal, de azért magamban megjegyzem, hogy abban Pablo is segített, viszont most magamat kell mentenem, nem Pablot. Szóval ja, rohadtul vigyázok rá, amióta csak betette ide a lábát kezdve azzal, hogy nem nyírattam ki kapásból a tartozása miatt, hanem kerestem más megoldást inkább.
-Persze, azért csevegtünk ilyen szívélyesen. Mindent azért neki sem mondok el.- dünnyögöm a szememet forgatva, mert nem igazán értem mit kell most ezen így kiakadni. Inkább meg kellene ismételnünk az említett esetet, csak épp most nem egy konyhapulton, hanem az íróasztalomon dugnám meg. Elég strapabíró darabnak tűnik - mármint az asztal-, ahogy a bárpult is, a kanapé is meg az ágyam is. A francért nem tudtam előbb körbe nézni, minthogy a szám járt volna, mikor beléptem az ajtón. Azóta már vígan habzsolhatnám Cherryt, vagy épp át figyelhetném, ahogy ő habzsol engem. Na jó, nem gondolkozhatok ilyeneken, mert a farkam már most is rándult egyet, pedig a leányzó inkább néz ki úgy, mint aki meg akar ölni, sem, mint aki kefélni akarna.
-Ha akkor tudtam volna, hogy képes vagy hallgatni rám és megbízhatok benned, akkor rögtön másnap biztos nem kerestem volna fel az apádat, hogy "heló, a lányod nekem fog dolgozni, mert tartozik". Ez rögtön másnap volt Cherry. Ha most lenne erről szó, biztos nem mennék el az apádhoz, de nem tudtam, hogy ilyen fos a kapcsolatotok. Gondoltam mégis csak jobb, ha tudja, hogy a lánya él, csak tartozik egy maffiózónak! - török ki én is és bár abszolút nem szokásom, most mégis felemelem a hangom. Pedig a legtöbb esetben megmarad a póker arcom és képes vagyok az elégedett vigyorommal bármit elmondani másoknak, most mégis felbosszant, hogy egy ilyen hülyeség miatt nem azon vagyok jelenleg, hogy a csúcsra juttassam ezt a nőszemélyt. Egy idióta vagy Marco. Jobban kellett volna figyelned.
Nem tojom össze magam, mert csúnya lenne ilyesmit mondanom maffiózóként, de őszintén meglep, amikor Cherry megindul felém, mert halvány lila gőzöm nincs, hogy mire számíthatok tőle, úgyhogy felkészülök a pofonra, az orrtörésre, a gyomorszájonvágásra és a tökön térdelésre is. Meglepő módon azonban egyik sem következik be, helyette csak kikapja a kezemből a poharamat és megissza a whiskymet. Még mindig jobb, mint egy tökönrúgás...
- Micsoda?! Miért húznál el a lakásomból? Ott legalább biztonságban vagy. - trappolok utána, ahogy eljut az agyamig, hogy mit mondott és még mielőtt bármihez is nyúlhatna, elkapom a csuklóit és magam felé fordítom. Ez azonban így elég veszélyes a szerszámomra nézve, úgyhogy a jó öreg testtel falhoz passzírozós fogáshoz folyamodok.
-Haragszol és meg is értem, de attól még maradhatsz ott, ahol nem ront rád semmilyen drogos gyökér. Vagy talán direkt élvezed? - lesek le rá dühösen, mert, ha valamit, hát azt nagyon nem szeretném, hogy megint veszélyben legyen. A francba is. Bemászott a fejembe ez a liba és most már biztonságban akarom tudni. Na meg az is elég praktikus, ha tudom hol lephetem meg...

<3  Cherry & Marco - I didn't lie 1261330843


Marco Berlasconi
Törvényszegõk
Play by :
♠ Tom Ellis
Kor :
34
Foglalkozás :
just call me a ... businessman
Hozzászólások száma :
66

Cherry & Marco - I didn't lie Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Marco - I didn't lie    Cherry & Marco - I didn't lie EmptySzer. Okt. 09, 2019 12:27 pm
Cher & Ben
Let's be clear, I trust no one

Miután képtelen voltam ülni a seggemen, úgy gondoltam, simán elbírnak a lányok a pultban egy lightosabb estét, na meg beállok én majd, csak előtte egy kis szórakozás sosem árt, így bejöttem Marco irodájába abban reménykedve, hogy nemsokára erre eszi a fene. Pablot egész könnyen lekenyereztem, bár nem tudom, mit keres itt, mert általában ott van, ahol Marco is, de nem is nagyon töprengek ezen a kelleténél többet. Még szerencse, hogy a női bájaknak ő is képtelen ellenállni. Borzasztóan pörögtem, a szervezetem egy kis cuccért üvöltözött, de a múltkori kis afférunk után arra a következtetésre jutottam, hogy máshogy vezetem le az energiát. Akkor is bejött, egészen elterelte a figyelmem Marco a maga módszereivel. Abszolút nem bízom a véletlenre, nem felöltözve, hanem csupán egy falatnyi fehérneműben terülök el az ágyon arra várva, hogy végre betoppanjon.
Ha jobban belegondoltam és pro-kontra érveket sorakoztattam fel a Marcoval való kefélés mellé, akkor mindig arra jutottam, hogy nem kellene ezt csinálni, a kis eszem nagyon is jól tudta, de mivel kibaszott jó volt és sosem voltam a jól meggondoltság híve, úgy döntöttem, hogy miért ne? Marco sem bánja valószínűleg, ha néha közösen mulatjuk el az időt.
Végre hallom a lépteit, ahogy közeledik, majd benyit az irodába. Na végre! Már éppen kezdtem elunni az életem is. A fülem közben a beszélgetés irányába tapasztom, de nem nehéz meghallanom, miről beszél... és kivel. Az iroda nem túl nagy ahhoz, hogy a hang ne jusson el hozzám, de ahogy pillanatokon belül levonom a következtetést, miszerint Marco egész pontosan az apámmal beszél mégpedig rólam, egészen hamar dühbe gurulok. Bassza meg! Baszd meg, Marco! A jobb kezem összegyűri a lepedő anyagát és dühömben az ágyra csapok, mire aztán feltápászkodom onnan és halkan az ajtó felé indulok. Vigyázok rá, ahogy kérted? Ezek most tényleg totál idiótának és gyereknek gondolnak engem? Egy valamire kértem ezt a szerencsétlen embert, megígértettem vele és meg is ígérte, hogy nem mond semmit az apámnak, erre tessék.
Az ajtófélfának dőlök, úgy várom, hogy befejezze végre a beszélgetést. Karjaimat összefonom magam előtt és tekintetem nagy valószínűséggel szikrákat szór felé. Mikor megfordul, látom az arcán a meglepettséget. Megköszörülöm a torkom és várakozóan pillantok rá. Ha most nagy bunkó lennék, akkor még ma közölném az apámmal, hogy Marco a maga módján nagyon is jól vigyáz rám. Akkor valószínű nem ülne otthon tétlenkedve és a foteljéből dirigálva mindenkinek.
- Igen, az határozottan jó lesz. – Ha lerakja végre. Pár pillanatig nem is szólalok meg, na, nem mintha magyarázatot várnék, hiszen nem nagyon kell többet tudnom ennél, amit az imént hallottam, csak hátha hozzátold még valamit.
- Vigyázok rá? – vonom fel a szemöldököm, egyelőre még nyugodt hangon beszélek, habár úgy érzem, mindjárt felrobbanok. – És azt is elmondtad neki, hogy a múltkor kevés győzködéssel a konyhapulton dugtál meg? – nézek rá várakozóan egy halk, cinikus nevetés kíséretében. Ezt nem hiszem el. Mellesleg a múltkor többet mondtam neki a családról, mint akartam és még így is, tök könnyen átbaszta a fejem.
- Egy rohadt dologra kértelek Berlasconi, egyre! Mi a faszért nem lehet tiszteletben tartani a kérésem? Én miért tartsam tiszteletben a tiédet, ha te képtelen vagy azt az egyet is? – török ki hamar, képtelen vagyok türtőztetni magam egy percnél tovább. Egyszerre érzek csalódottságot és dühöt, habár fogalmam sincs, hogy mit vártam tőle, sejthető volt, hogy nem olyan megbízható, mint ahogy azt gondoltam. – Hát kösz, baszd meg – emelem égnek a tekintetem, majd közelebb lépkedek és kiveszem a kezéből a poharat, hogy aztán újratöltsem a tartalmát és egybe lehúzzam az egészet. Hátha ez megnyugtat egy kicsit, de a fejemben már megszületik a gondolat, hogy ha végeztem itt, hazahúzok és kivonom magam a forgalomból egy kis időre. Vagyis. Ó basszus! Na, ezért utálom, ha másra vagyok utalva.
- Asszem' akkor ma el is húzok a lakásodból – közlöm a tényeket, aztán visszamegyek a hálórészhez, hogy magamhoz vehessem a ruháimat. Így már kicsit alulöltözöttnek érzem magam.

Cherry Sullivan
Törvényszegõk
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Foglalkozás :
reklamációkezelő és pultos
Hozzászólások száma :
216

Cherry & Marco - I didn't lie Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Cherry & Marco - I didn't lie    Cherry & Marco - I didn't lie EmptySzomb. Okt. 05, 2019 9:04 am


I didn't lie, I just didn't tell you something

- Cherry & Marco -


Túlontúl jól sikerült az a bizonyos péntek este, ami baromira nem olyan szándékkal indult, mint ahogy végződött. Igazság szerint eleinte aggódtam picit, hogy ez majd mindent megváltoztat Cherry és köztem, de miután a fürdőkádban elég komoly dolgokról beszélgettünk hosszú ideig - na jó, csináltunk mást is - rájöttem, hogy nem kell attól félnem, hogy majd Cherry belém zúg és olyasmit akár majd tőlem, amire én nem vagyok alkalmas. Eszébe sincs komoly kapcsolatot létesíteni bárkivel is, mint ahogy nekem sem és, ami a legfontosabb, elég sok mindent megtudott az életstílusomról és rólam ahhoz, hogy biztosan ne szerelmesedjen belém. Mondjuk azt nem tudom, hogy a fenébe érte el, hogy ennyi mindent elmondjak neki, de nem is bánom. Eddig mindig mindenről csak Pablo tudott, vele tudtam olyasmit is megbeszélni, ami épp nem üzleti dolog, de most már talán ezzel a lökött nőszeméllyel is tárgyalhatok. Jobban megismertük egymást és talán bizalmasabb is lett a kapcsolat. Amolyan barátság extrákkal, ha úgy vesszük, mert a szex nem lett tiltó listára téve, amit megint csak nem bánok. Baromi jó volt és kár lenne, ha többet nem élnénk a lehetőségeinkkel.
Mondjuk azt, hogy a liftben ácsorogva, zsebre dugott kézzel miért töprengek ilyesmin nem tudom, ahogy azt sem, miért kezdek azonnal keményedni, ahogy Cherry teste a konyhapulton eszembe jut - jó, buzi lennék, ha ez nem így lenne -, valamint azt sem tudom, rossz előjelnek vegyem-e, hogy épp ebben a pillanatban szólal meg a telefonom és Julian Sullivan neve jelenik meg a kijelzőn. A farkam természetesen rögtön lelohad, mintha hideg vízbe lógattam volna és kelletlenül ugyan, de felveszem.
Cherry úgy nyilatkozott a szüleiről, hogy nem törődtek vele, de neki ugye fogalma sincs arról, hogy a háttérből az örege igen is figyeli és aggódik érte. Legalábbis a heti egy hívás, amit felém intéz erről árulkodik. Biztosan nem egy ölelgetős, puszilgatós fazon, de igenis, érdekli a lánya sorsa. Szar lehet, ha az ember nem tudja kimutatni az érzéseit. Én már csak tudom.
-Üdv Julian. Mit tehetek érted? - veszem fel a telefont a magam nyájas, általam diplomatikusnak nevezett stílusban, miközben kilépek a liftből és a klub felett kialakított iroda-lakásom felé veszem az irányt. Az oda vezető úton Pablo valamit tátogni próbál, de egy kézmozdulattal elhessegetem, hogy Julianre figyelhessek, mert elég gáz, amikor az embertől úgy várnak választ, hogy azt sem tudja miről van szó.
-Persze, hogy minden rendben van. Meggyőztem, hogy az egyik lakásomban jó helye lesz, ami igaz is, valamint ugyanúgy jár hozzám is dolgozni.- lépek be az irodámba és máris a kis bárpultom felé indulok, hogy fél kézzel töltsek magamnak egy pohárka whisky-t heves bólogatások közepette. Julian rendkívül boldog, amiért a lánya már nem azon a pocsék környéken tartózkodik. Ha tudná, hogy pár nappal ezelőtt ennek köszönhetően egy oltárit szexeltem a kislányával, most nem lenne ilyen boldog. -Azt sajnos nem tudhatom biztosan, de én elhiszem neki, amikor azt mondja, hogy nem nagyon nyúl manapság droghoz. Szerintem jó hatással van rá, hogy ezen a munkahelyén is elvárom, hogy tiszta legyen. Minden rendben van, Julian, ne aggódj. Vigyázok rá, ahogy kérted. - meg ahogy magamtól is tenném, hiszen én se hagynám, hogy Cherry tönkre tegye magát teljesen. Annyira megkedveltem már, hogy ezt ne engedjem. Igazából furcsa is lenne, ha nem lenne a közelemben. Megszoktam, hogy itt van, hogy incselkedik, hogy visszadumál és már hiányozna is ez. Feldobja kicsit a mindennapjaimat.
A kellemes bájcsevely közepette fordulok egyet, miközben a poharat az ajkaimhoz emelem, ám ekkor totál ledöbbenek. Nem viccelek. Én, Marco Berlusconi kajakra ledöbbentem, mert egyrészt egy baromi dühös Cherry ácsorog a lakrészhez vezető ajtóban, másrészt viszont olyan szexi fehérneműben van, hogy a gyilkos pillantása ellenére is, legszívesebben azonnal a falhoz passzíroznám a testemmel, még mielőtt a vulkán kitörhetne és belé fojtanám a szót egy vad csókkal. De a vulkán ki fog törni. Ebben biztos vagyok, szóval a poharam tartalmát azért még felhajtom.
-Julian, most le kell tennem. - szólalok meg érces hangon, le sem véve pillantásom Cherryről, majd nyelek egy nagyot. Nem azért, mert félnék tőle - na ne röhögtess-, hanem, mert durva szégyenérzet söpör végig rajtam. Cherry engem várt abban a hacukában, ez nem kétséges, erre most mindent elcsesztem.

<3  Cherry & Marco - I didn't lie 1261330843


Marco Berlasconi
Törvényszegõk
Play by :
♠ Tom Ellis
Kor :
34
Foglalkozás :
just call me a ... businessman
Hozzászólások száma :
66

Cherry & Marco - I didn't lie Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Marco - I didn't lie    Cherry & Marco - I didn't lie Empty

Ajánlott tartalom


Cherry & Marco - I didn't lie Empty
Vissza az elejére Go down
 

Cherry & Marco - I didn't lie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Queens :: Szórakozó helyek :: Inferno Club-
^
ˇ