One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokcatch me if you can ☆ Saya & Isa

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptySaya Manoban
Today at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptySaya Manoban
Today at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyRomero D. Bohen
Today at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyCaitlin Star
Today at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyMillie Crawford
Today at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyMarion Arceneaux
Today at 10:15 pmBelAmi

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptySelket Sheay
Today at 9:54 pmJátékpartner keresõ

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyJoshua Miller
Today at 9:36 pmUnexpected trip to Peekskill

Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyDean Calver
Today at 9:09 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 15
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 104
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Amelia J. McCoy, Bellamy West, Caitlin Star, Choi Dae Won, Fable Hill, Freddie Berles, Henry H. Marsh, Katherine P. Montgomery, Marissa Grey, Mason Ford, Raelyn J. Winters, Romero D. Bohen, Sarah Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Unexpected journey - Melrose & Darick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Unexpected journey - Melrose & Darick   Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyHétf. Okt. 14, 2019 7:10 pm

Melrose s & Darick
 "The sky was cloudless and of a deep dark blue."


Jelenleg csak arra vágyom, hogy egyedül legyek, és ne a páciensem ácsorogjon a konyhapultnak támaszkodva, mintha istenadta joga lenne, itt tartózkodnia. Egyáltalán , hogy van képe, és hogy merészeli, azt, hogy betette ide a lábát. Bár… punk, vagy rocker, vagy… mindegy. Biztos, hogy destruktív életet él, és ez hozzá tartozik a lelkivilágához, betörni hozzám.
- Szerintem, ez egyáltalán nem vicces, igen is jöhetsz a vesémért, vagy akár meg is ölhetnél. Nem ismerlek Melrose, a magaviseleted miatt kerültél hozzám, de ennél többet nem tudok rólad. – egyáltalán nem értem, hogy mit akarhat tőlem, mit keres itt?
Nézem a hullámcsatokat, amiket beletűz a hajába, és haragosan pillantok rá, körbe járok, de mire visszatérek, már a táskája az egyik széken, és a kabátját is levette, mint aki otthon érzi magát. Ez, így nem normális! Két kézzel túrom át a hajamat, és belülről rágcsálom az ajkamat, nem véresre, sosem véresre. Ez nem jó, egyáltalán nem jó, itt se kellene lennie, azt sem tudom,hogy mit keres itt.
- Semmi közöd hozzá, hogy kivel, és hogyan élek. A feleségem, bármelyik percben megérkezhet. – füllentettem, persze, hogy füllentettem, mert megtehettem. Mezítláb csattogtam végig a bejárati ajtóig, semmi gyanúsat nem láttam. Bár nem jelentette azt, hogy ez így rendjén is lenne.
- Tekintettel arra ,hogy milyen emberekkel dolgozom együtt, sosem árt figyelnem. – ráadásul, Melrose az első , aki kiderítette, hogy hol lakom, és be is tört hozzám.
- Ez nem járja, hogy itt vagy, az én privát terembe, és úgy viselkedsz, mintha otthon lennél. – állok meg a folyosón, és feloltom a lámpát, így látom, hogy a dzseki alatt egy piros felsőt visel, de jól áll rajta.
- Szépen kérlek, távozz az otthonomból, Melrose. – a telefonom a kenguru zsebes, Harvard feliratú pulcsimban pihent, a fél kezem, meg a zsebben rejtőzött; az ajtó magától kinyílt, ahogy lenyomtam a kilincset, és szélesebbre is tártam azt.
- Nem érdekel, hogy mennyire kényelmes. Betörtél. A rendelési idő azért van, mert akkor dolgozom, ahogy a sarki közért is tól-ig van nyitva, mert akkor van a munkaideje a dolgozóknak. Nem fog kinyitni azért, mert te a főnök házánál kopogtatsz! – figyelmeztetem, szerintem egy magától értetődő társadalmi szabályra.
- Az irodai kanapék is kényelmesek, ez csak egy ócska kifogás. Na… - nógattam, és még jelenleg eléggé szofisztikált, és udvarias vagyok. Miért nem maradhatok egyedül és nyalogathatom a sebeimet végre?! Nem kell ehhez egy betegem jelenléte sem.
Nem vagyok kedves? Miért lennék? Akiken több lyuk van, mint rajtam, mind arra játszik, hogy átvágjanak, kihasználjanak.Darick Liam Kerrigan
Egészségügy
Play by :
Ferran Calderon
Kor :
30
Foglalkozás :
Pszichiáter - Igazságügyi Elmeszakértő
Hozzászólások száma :
10

Unexpected journey - Melrose & Darick Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Unexpected journey - Melrose & Darick   Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyPént. Okt. 11, 2019 7:52 pmDarick && Mel


Fogalmam sincs milyen reakcióra számítok, de erre nem. Jó, persze nyilván számítok egy enyhe szívrohamra és hogy lehurrog de ez a masszív ugrálása azért bevallom nevetésre késztet, főleg elnézve az ijedt képét hogy mit vág itt nekem. A konyhapultjának támaszkodva próbálok nem megfulladni a röhögéstől, hiszen azért elég vicces pláne hogy még a sörét is kiönti.
- Hát, nem éppen az.... nem hinném hogy arra vágysz - kuncogok, és élvezem a látványt. Félmeztelenül is egy kellemes látvány és most hogy agglegény.. Bárcsak bízhatnék benne. Aztán figyelem ahogy kémlel mögén, így én is odanézek zavartan hogy mégis mit láthat ott, vagy mi az amit látni akar.
- Öhm, nyugi egyedül vagyok, és nem azért jöttem hogy elraboljam a fél vesédet - nevetgélek ahogy leteszem a táskámat, és jelzésértékűen beletűzök a hajamba két hullámcsatot. Persze, nem ezekkel jöttem be, és nem fogom neki elárulni hogy rejtegetem a lakáskulcsát.
- Hm, a kérdés logikus de... ki mást keresnék mint téged. Vagy, van lakótársad is, jó pasi? - kérdezem ártatlanul nagyra nyitott szemekkel, hiszen mit tagadjam, szeretem a szépet. Férfiben is, mert Rush a legjobb haverom, de vele sosem tudnék mondjuk járni és kapcsolatban élni, túlságosan egyformák vagyunk ahhoz hogy hosszabb távon elviseljük egymást. Ez kérem szomorú tény, de sajnos ettől még igaz.
- Jól van már, nem kell fenyegetőzni. Csengettem, de nem csengett és láttam hogy itthon vagy és bejöttem - magyarázom, ahogy lehúzom a kabátom zipzárját mert kezd melegem lenni. Tökre normálisan vagyok felöltözve. Fekete farmer, fekete-piros hosszúujjú felső, és egy tornacipő. Semmi extra. Dögös, de nem kurvás. Na azt soha, nem is állhatom ezeket a rózsaszín plasztik picsákat. Ki tudnak idegelni a semmit mondó picsogásukkal.
- Öhm, Rick, nem vagy te egy kicsit paranoiás? Csak én vagyok itt... - tárom szét a karjaim ahogy mindenhová mászkál, mint egy menekülő macska. Komolyan, és még engem tartanak üldözési mániásnak.
- Lehet, de az irodádban kényelmetlen a kanapé, ez viszont jól néz ki - lehuppanok a kanapéra ahonnan az előbb felugrott olyan lelkesen mint akit bolha csípett meg. Meg kell hagyni zaklatottan emberibb és nem olyan kimért fadarab mint amikor "rendel". Olyan sótlan olyankor.  Mintha engem meg kellene menteni valamitől.
Melrose Dawson
Diákok
Play by :
Avril Lavigne
Hozzászólások száma :
5

Unexpected journey - Melrose & Darick Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Unexpected journey - Melrose & Darick   Unexpected journey - Melrose & Darick EmptyVas. Szept. 29, 2019 7:42 pm

Melrose s & Darick
 "The sky was cloudless and of a deep dark blue."


- Miiiiiaaafaaaaaasz?! – pattanok fel, kiáltva, és már oda az a nagy nehezen megszerzett ihlet, mert kis híján szívrohamot kaptam, még jó , hogy fürdés után felvettem egy melegítő nadrágot, csak úgy megszokásból. Nem érdekelt, hogy mögöttem mi folyik már a képernyőn. Valaki betört ide! Valaki… ismeretlen, úgy jött be ide, mintha itt lakna, nem hallottam, hogy bárhol is betörtek volna valamit, vagy…bármi. A söröm, amit a játékhoz hoztam magammal, ahogy hátra léptem, megmoccant a kis asztalon, és eldőlt, hangos csattanással, majd legurult a földre. Még nincs szőnyegem, de jó!
- Mégis…mi a jó retkes faszomat keresel itt…Melrose?! – ez egyáltalán nem jó! Nyeltem egyet, és mögé néztem. Attól tartva, hogy a pasijával jött, és ő meg valahol a sötétben ólálkodva, majd leüt. Ez egyáltalán nem jó!  
- Ha nem magyarázod meg,hogy mit keresel itt, kihívom a rendőrséget. – továbbra sem mertem megfordulni, egyáltalán mi ez?! Hogy veszi bárki is a bátorságot, hogy betörjön hozzám?! Zaklatott vagyok? Nem kifejezés! Kell az a riasztó, amiről anyám papolt. Ezek után kelleni fog! Hülyeségnek gondoltam ,de ezzel talán jobb lesz egy kicsivel. A szívem a torkomban dobogott, és minden vágyam, ami eddig lett volna, eltűnt, elpárolgott, valahol a gyomrom, és a seggem közti távba szűkült be. Nem kívántam beszarni, de ez közel olyan érzés volt. Kell egy baseball ütő is, csak arra az esetre, ha megint ilyesmi történne. Megvártam a magyarázatát, vagy bármit, de ezután bármit is mondott, csak az adott bizonyosságot, ha töviről hegyire átjártam a lakást, és mindenhol feloltom a lámpákat. Ki tudja, hogy kiket hozhatott magával, vagy ő mit akart tőlem. Felmarkoltam a telefonomat, amikor a hálószobámba értem, és a kezem ügyében tartottam, és felvettem egy kapucnis pulcsit is magamra, a korábbit, amit futáshoz használtam, de nem eresztettem a telefonomat. Jegy romlásokról, vagánykodásról, kaptam fülest a közös ismerősünktől, de ki tudja, hogy a punk külső mögött mikre képes? Betörés, pipa.
- Nézd. Nem ez az a hely, ahol megfelelően kellene beszélgetnünk. Erre találtam ki az irodámat. – túrok idegesen a hajamba. Tartok tőle, mert hozzám többnyire beteg emberek járnak, és inkább nézzem ki a legrosszabbat belőle, szociopata, vagy pszichopata, vagy kényszeres… de, nem akarom mondjuk a szobám padlóján végezni, kibelezve.Az, hogy nem válaszoltam a korábbi kérdésére, egyértelmű számomra, hogy semmi köze hozzá. Amikor a második körömet rovom a lakásban, kikapcsolom végre a tv-t is, kicsit szétcsúsztam igen, de sosem rontottak rám így még éjszaka.Darick Liam Kerrigan
Egészségügy
Play by :
Ferran Calderon
Kor :
30
Foglalkozás :
Pszichiáter - Igazságügyi Elmeszakértő
Hozzászólások száma :
10

Unexpected journey - Melrose & Darick Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Unexpected journey - Melrose & Darick   Unexpected journey - Melrose & Darick EmptySzomb. Szept. 28, 2019 8:10 pmDarick && Mel


Semmi kedvem sincsen hazamenni illetve jobban mondva otthon lenni, és így a szerdai foglalkozásra is csak úgy esek be mint akinek muszáj. Nem tartom sok értelmét ezeknek a beszélgetéseknek, és általában csak firkálok a kanapén ülve mert nem mondok semmit a dokinak. Mert nem érdekel, és fogalmam sincs minek kell ide járnom, és itt lennem, de belőlem semmit nem húz ki. Bár mikor magamra hagyott egy kicsit, alaposan szétnéztem és találtam egy pót kulcsot is amit eltettem mielőtt visszafészkelődtem volna a kanapé sarkába és merev ellenállásba vonultam volna.
Most viszont unatkozom és péntek van szóval elindulok hogy okozzak egy kellemes szívrohamot Rushnak de sajnos nem találom otthon, így vállat vonok és fél óra séta után a dokim irodája lakása mellett kellene elhaladnom, de... miért menjek el mellette, ha éppen be is mehetek? Ezen felbuzdulva beletúrok a táskám legmélyébe hogy megtaláljam a kulcsot és így mintha mi sem lenne természetesebb a kertkapuhoz lépek és beengedem magam. Fekete farmer és kapucnis póló alatta fekete rózsaszín felső, tornacipővel. Semmi extra. Hosszú szőke hajamba néhány rózsaszín csík ami eredetileg piros volt de már kissé kifakult, megint be kellene festenem, de nincs kedvem ennyi időt tölteni otthon. Jah, ennyire élvezem, szóval most szépen bejöttem ide a kertbe és épp a házba igyekszem. A dokimat meg kell lepnem mert nem számít rám, és valahol élvezem hogy sokkolhatom, és néha sikerült is kiérdemelnem egy egy meglepett pillantását.
Későre jár feltételezem hogy alszik már és így kissé meglepetészerűen ér ahogy a kanapé előtt gubassztva pornót néz.
- Hát, nem gondoltam volna hogy csak ennyire futja... - szólalok meg kissé gonoszkásan, mert bek lel látnom nem néz ki rosszul a doktorúr. Eleinte volt gyűrűje de hát szar dolog lehet a válás, kár hogy az én szüleim nem csinálják. Mennyivel szebb lenne nekem... Vagy ha végre letelne az az egy év és azonnal elcuccolhaték otthonról. Alig várom, komolyan...

Melrose Dawson
Diákok
Play by :
Avril Lavigne
Hozzászólások száma :
5

Unexpected journey - Melrose & Darick Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Unexpected journey - Melrose & Darick   Unexpected journey - Melrose & Darick EmptySzomb. Szept. 14, 2019 11:52 pm

Melrose s & Darick
 "The sky was cloudless and of a deep dark blue."


Elérkeztem a rettegett szerdához, és meg is jelent a lány, de tíz percre egyedül kellett hagyjam, hogy a kint festő brigáddal megbeszéljem a színt, cserébe, plusz tíz perc csendes foglalkozási időt adtam neki az én időmből, a fizetett időn túl. Sok értelme nem volt, mert úgy sem változott semmi, a naplóját se vezeti, mint ahogyan arra az első óra alkalmával megkértem. Szerencsére utána már nem volt bent beteg, így az íróasztalomon hagyott lakcím bejelentő, és egyéb a válással és a korábbi lakás eladással kapcsolatos papírjaimat újra rendeztem. Délután még lesz időm elintézni a hivatalban azt, amit kell, betettem a gumis mappába, amit kellett, és elraktam a sporttáskámba. Az új helyem előnye, hogy átvehetem az öltönyömet, ahányszor akarom, mármint… nem kell futó nadrágban, és felsőben végig hallgatnom a pácienseket, hanem, át tudok öltözni, akármilyen ruhába és nem kell folyamatosan öltönyben lennem. Ez tetszik. Überrel megyek haza, Staten Islandre, talán kéne egy kocsit vennem, apám régóta nyaggat egy Teslával… Hát, vegyes érzéseim vannak vele kapcsolotaban. Lehet találgatni, Hogy ki miatt nem volt kocsim… Nagyon sok mindenben visszafogott, és talán azért is voltam vele még, mert kényelmes, hogy nem vagyok egyedül. Hiába, az ember társas lény. A kapun lehúzom a kártyámat, és azt átlépve, hazáig futva teszem meg azt a röpke egy mérföldes távolságot. Azt hiszem… ó ez tökéletes lesz! Egy… saját kondi termem is lehet a pincében. Azt se tudom, hogy hova kapjak… Csak szépen lépésről lépésre. Megvan a nagyképernyős tv-m, az alatt egy hatalmas kandalló van, fát lehet aprítani bele, meg minden. Alig várom, hogy télen a kandalló melegében olvasgassak, egy hatalmas bögre kakaó és habcukorka társaságában, egy baromi puha pulcsiban, és nadrágban, és halálra idegeljem, a húgomat egy kényelmes mamusszal. Bármennyire munka mániás, kénytelen lesz itt töltenie a karácsonyt, ha nem akar haza menni a rengeteg rokonhoz. Én meg tudom tenni, hogy nem fogadom a betegeimet, de ő más tészta, talán a munka mániás öregapánkra ütött, anyai ágon. Ő egy egyszerű földműves családból jött, és megszokta, hogy valamit mindig csinálnia kell. A házba lépve az új szag fogad, festés, bútorok, és minden… teljesen új minden. A hétvégi kudarcomat megélve, mesterembereket fogadtam, hogy összeszereljék a bútoraimat, persze, be tudok fúrni valamit a falba ha kell. De valljuk be, nem vagyok az a barkács alkat. Előbb sütök a nagyi féle sütiből két tepsivel, minthogy összeszereljek egy szekrény sort. De van egy nagyon kényelmes L alakú kanapém, amin még két ember is elférne egymás mellett, nemhogy hosszába. Leengedhető redőnyöm van, nem szeretem a függönyt, csak a macera van vele. Örülök, hogy a mai a pénteki napot is túléltem, segít az, hogy a munka lefoglal, bár most inkább itthon ülős, berendezkedős időt terveztem. Egy kicsit feszélyez a hely, hogy teljesen egyedül vagyok, de tetszik. Az egész kert az enyém, ezért is kell majd a kutya, az önös érdekeim miatt is, meg azért is, hogy segíthessek másokon. Ráadásul… van amit nagyon rég csináltam már… vagy csak titokban. A héten megvettem újra az legújabb xboxot, és ps-t, így felfedezem majd az accountomat újra. Néhány óra játék után, éjfélkor még mindig nem tudok aludni, és csak kapcsolagtok a csatornák között, az új csomagba, persze, hogy megvettem a pornó csatorna előfizetést is, mert miért ne alapon!?


Darick Liam Kerrigan
Egészségügy
Play by :
Ferran Calderon
Kor :
30
Foglalkozás :
Pszichiáter - Igazságügyi Elmeszakértő
Hozzászólások száma :
10

Unexpected journey - Melrose & Darick Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Unexpected journey - Melrose & Darick   Unexpected journey - Melrose & Darick Empty

Ajánlott tartalom


Unexpected journey - Melrose & Darick Empty
Vissza az elejére Go down
 

Unexpected journey - Melrose & Darick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Lakóhelyek :: Házak-
^
ˇ