Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Raya Sunshine Jones, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Micah && Susan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Bella Thorne
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
19
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
végzős gimnazista
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
16

Micah && Susan
Hétf. Ápr. 17, 2017 12:37 pm
Tulajdonképpen azért jöttem, ide, hogy megfigyeljem a kezdők táncmozdulatait, mert lehet, hogy hülyén hangzik, de egy össze-vissza csinált, elrontott lépésből is lehetne kihozni valami jót, valami újat. Meg nem mellesleg szeretek néha nevetni mások bénázásán és itt azért valljuk be, tuti lesz egy pár nagyon gagyi és béna párocska. Tök nyugodtan ücsörgök a kapott helyemen és nézem a bemelegítéssel próbálkozó amatőröket. Nem erőltetik meg magukat, s már ebből látszik rajtuk, hogy tényleg amatőrök, nem tudják, hogyan kell felkészíteni a testünket egy ilyen megmérettetésre. Amíg nem kezdődik, addig unalmamban a Facebookot és az Instagramot nézegetem felváltva, mintha olyan izgalmas lenne, de általában csak unaloműzésre jó az egész.
Hogy mi szakít ki a monoton letekergetésből? Kiabálás. Az egyik páros nem jön ki jól egymással és épp rendezik a drámát, mire föl valami stábtag vagy producer, tököm tudja kicsoda közli velük, hogy húzzanak el. Na szép, ennyi volt nekik, pápá, esélyük sem lesz így megnyerni a főnyereményt. Már épp készülnék visszatérni a képek egymásutánjához az Instagramon, mikor odaszól nekünk a már említett nőci, hogy a mellettem lévő srác meg én ugorjunk be helyettünk.
- Várjon, hé mi van? - nézek összevissza értetlenül. Nem mintha zavarna, hogy amatőrök ellen kell versenyeznem úgy, hogy már azóta táncolok, mióta az eszemet tudom, de ez most így nagyon váratlan és spontán. Persze, nemet mondani nem fogok, még arra is megvan az esély, hogy nyerhetünk ezzel a sráccal, a dolog csak rajta múlik, hogy ő is tud-e táncolni vagy falábú mint Barbarossa a Karib-tenger kalózaiban...
- Valami baj van? Talán nem olvasta az apró betűs részt, mikor aláírta a papírokat nézőként? Jól hallotta, jöjjenek ide, nem árt bemelegíteniük, hiszen eddig csak ott ültek - mondja még a nő, aztán már el is viharzik. Na jó, oké, akkor most ismerkedjek össze a partneremmel? Legalább bemutathattak volna minket egymásnak vagy mit tudom én.
- Susan vagyok és nyugtass meg lécci, hogy nincs falábad - nyújtom felé a kezem bemutatkozás gyanánt, aztán már fel is kelek, ha ezen túlestünk. - Asszem' irány a színpad?

Let's dance!
Susan && Micah
©

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Feelings change but memories don't

Vissza az elejére Go down
Re: Micah && Susan
Szomb. Május 27, 2017 5:37 pm

Let's dance!
Azt mondták jó lesz. At, hogy csak egy kis kikapcsolódás lesz, és biztos öröm lesz nézni azt a néhány táncost. Meg hát mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás, még neki is, hisz végre van egy kis szabadnapja. Meg amúgy is olyan kevés időt tölt szegény húgával, vigye már el arra a táncversenyre. És hát a kishúgiért bármit, nem? Mert tényleg, mióta hazaért elég sok időt töltött a munkájával, és azon belül is azzal a bizonyos személlyel, akinek a társaságát már egészen kezdi megszokni. Már nem feszeng mellette úgy, mint az első napokban, már egészen fel tud oldódni mellette, és így azért valljuk be, a munka is sokkal könnyebb, a főnöke a múlt héten meg is jegyezte, hogy milyen jól össze tudnak dolgozni, mintha csak egymásnak lettek volna teremtve. Erről persze Micah-nak egészen más jutott eszébe, mint az idősebb nőnek, de hát tehet ő róla? Egyáltalán nem. Mert bármennyire is megszokta már Azariah jelenlétét, amellett a roppant fontos tény mellet nem tud elmenni csak úgy, hogy talán még mindig érez valamit a másik iránt.
Na de ide, erre az amatőr táncversenyre pont azért rángatta el a húga, hogy egy kicsit kikapcsolódjon, és ne állandóan a munkán járjon az esze. Erre mit csinál? A tabletjén bámulja drága munkatársa legújabb fotóit, és szelektálja ki azokat, amikre még ráférne némi javítás, s közben azon dolgozik, hogy lehetne a szettjeit még ütősebbre, még jobbra összehozni. A fiatalabb mellette ülő meg is jegyzi neki, hogy el fogja törni azt a vackot, ha továbbra is dolgozni merészel, de Micah csak egy apró legyintéssel inti nyugalomra, miszerint ha majd elkezdődik figyelni fog, de addig is hagyja már dolgozni mert sok dolga van. Az már más kérdés hogy ez a bizonyos munka nagyjából csak annyiból áll, hogy Zizi képeit bámulja, és azon töpreng, vajon ő mit csinálhat a szabadnapján.
Aztán meghallja azt az igencsak vitatkozásra emlékeztető párbeszédet. Először nem is akar vele foglalkozni, de kíváncsisága nagyobb, és végül csak felnéz az egyik kép mögül. Ám bár ne tette volna. Ugyanis pont akkor kezd el mutogatni rájuk az egyik szervező, Micahban pedig szó szerint megáll az ütő, hirtelen nem is tud mit kinyögni. Hát persze hogy csak ő lehet ilyen szerencsés... Nem is tudja már mikor volt utoljára, hogy ő táncolt, de azt tudja, hogy jó rég volt, még mikor Párizsban tanult, és mikor az exe még ott volt. Igazság szerint neki is elég nehezen sikerült rávennie szegény srácot, hogy emelje meg a popsiját és táncoljon vele, mert úgy gondolja, hogy ő, me a tánc hát... szépen fogalmazva is távol állnak egymástól. Pedig egyébként nem is olyan rossz, van némi ritmusérzéke, és hamar belerázódik bárminemű táncba, csak ugyebár hajlamos  mindennek a negatív oldalát szemlélni, főleg, ha annak ő is a részese, így sajnos ez most sincs máshogy. És már a menekülési útvonalat keresi - ami egyébként nincs, mert erre a hírre a leleményes húgica nem feltűnően, de szépen elállja szegény útját -, már csak arra lesz figyelmes, hogy a mellette ülő hölgyike megszólítja.
- Micah... És ezt nem tudom teljes nyugodtsággal kijelenteni... Nem igazán szoktam táncolni... - zavartan vakar tarkót, ahogy a lányra pillant, majd szúrós tekintettel a húga felé, s miután megsúgta neki, hogy nem ér nevetni és videóra venni, fel is pattan ültéből. - Irány a színpad.. - köszörüli meg a torkát, és már indulna is, csak hogy... csak hogy olyan ideges, hogy már a saját lábában is elbotlik. Nevezhetnénk ezt önigazoló mutatványnak is, milyen kétbalkezes... De szerencsére nem esik el, csak megbotlik, de mintha mi sem történt volna igazítja meg pulóverét, s torkát köszörülve fordul ismét a lány felé, hogy kezet nyújtson neki. - Khm... Inkább menjünk együtt, úgy biztosabb...
Tag: Susan - Outfit! - Notes: bocs, hogy ilyen sokáig tartott <3

Vissza az elejére Go down
 
Micah && Susan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: