One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokInterview with...?

Wayne Harwood EmptyAmicia Cole
Today at 10:13 pmKapcsolatkeresõ

Wayne Harwood EmptyEbony Moontone
Today at 9:44 pmNew York Public Library ** Dean & Elaine

Wayne Harwood EmptyDean Calver
Today at 9:21 pmYou always late

Wayne Harwood EmptyKeagan Gooding
Today at 9:11 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Wayne Harwood EmptyAurora Cabot
Today at 9:05 pmRae & Flor - SMS

Wayne Harwood EmptyRaelyn J. Winters
Today at 7:47 pmMunkahelyi ismerkedés

Wayne Harwood EmptyMyna Rosegold
Today at 7:15 pmHelyszínigénylés

Wayne Harwood EmptyAlexandra Ruud
Today at 6:41 pmFlor&Dorian - all goes wrong

Wayne Harwood EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:11 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin

Share
 

 Wayne Harwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Wayne Harwood   Wayne Harwood EmptyVas. Aug. 25, 2019 10:44 pm

Wayne Harwood


Play by:
Bill Skasgard
Születési hely:
Valami déli állam legyen, várost rád bízom
Kor:
30 körül +/- 2 év
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
a hírnévvel járó magány
Csoport:
média és művészet
Történetünk:

Wayne Harwood a sorozatom, a “Future Blood” főszereplője. A sorozat második évadában csatlakozott, és bár eredetileg néhány epizódszerepet szántunk neki, a nézők megkedvelték, és nagyon hamar kulcsigurává nőtte ki magát, az évad végére pedig átvette a főszerepet. A Future Blood egy posztapokaliptikus sorozat (megj.: kicsit hasonlít a TWD-re, csak itt nem zombik vannak, hanem paraziták, amelyek az nyakon keresztül csatlakoznak az emberi agyra, és veszik át az emberi elme felett az irányítást) amelyben Wayne egy farmerfiút játszik, aki akaratán kívül keveredik fegyveres összecsapásba a még egészséges falusiak és a parazita fertőzöttek között. Egy maroknyi társasággal, akik túlélik az összecsapást menekül tovább, és elérnek a sorozat akkori helyszínéül szolgáló katedrálishoz. Itt a korábbi főszereplőtől veszi át a vezető szerepét határozott kiállásának és remek helyzetmegoldó képességének köszönhetően. Kettejük között aztán egy jó kis konfliktus is kialakul, amelyet a nézők a mai napig imádnak, igaz néha már elég nehéz újabb és újabb ötletekkel előrukkolni, de igyekszünk.
Wayne maga is egy déli államból származik. Elég korán elhatározta, hogy nem földműveléssel akar foglalkozni, sokkal inkább az apja által csak “naplopó”-nak titulált színészettel. Huszonegy éves korára megkeresett annyit mindenféle munkával, hogy nyakába vette a világot, és meg sem állt Los Angeles-ig. Itt aztán nem a tejjel és mézzel folyó kánaán fogadta, sokkal inkább a rögvalóság: híresek csak azok lesznek, akik jókor vannak jó helyen. A tehetség néha kevés. Szerencséjére akkoriban, mint oly sokszor máskor, nyílt szereplőválogatást tartottunk, amelyben kifejezetten déli, lehetőleg texasi akcentussal rendelkező férfiakat kerestünk. A kontraszt, amely a törékenyebb csontozatú fiút, és a kiejtésében érződő vidékiességet ötvözte teljesen lenyűgözött bennünket. Engem legalábbis, mert a másik két showrunner ellenében én kardoskodtam a leghangosabban, hogy ez a fiú márpedig kell nekünk. A sorozat 2010 óta fut, jelenleg a 8. évadot tapossuk, és már a 9-re is megkaptuk a berendelést. Kicsit mindig rajtam van a félelem, hogy elkaszálnak minket, de a második legnézettebb sorozat pozícióját lassan harmadik éve őrizzük.
Wayne eleinte kicsit talán visszahúzódó, szorgalmas és precíz volt. A média világa, amely az arra érzékenyeket könnyen bekebelezi, majd emésztetlenül veti ki magából, őt sem kímélte. Az évek alatt megjárt jó pár alkoholelvonót, a drogokkal is ápolt nem egyszer közelebbi kapcsolatot, és nem vetette meg a fangirl-ök társaságát sem, akik gyakorta felbukkantak a forgatások helyszínén. Különös talán, de Wayne-nek nincsenek igazán barátai, valaki, akiben megbízik. Mintha azzal, hogy maga mögött hagyta a kisvárost, ahol felnőtt, és Los Angeles után most hol New Yorkban hol Vancouverben forgat, elvesztette volna a kapcsolatot a világgal.Valahogyan soha nem éreztem arra késztetést, hogy több figyelmet fordítsak rá, semmint a többi szereplőmre, mindenkit próbálok egyformán kezelni. Egy részeg tobzódás alkalmával azonban Wayne kifakadt. Hogy nem törődöm vele eléggé, nem figyelek rá, pedig neki erre szüksége van...azt hiszem akkor értettem meg, hogy a sok profi, erre képzett színész mellett az ő ösztöntermészete mennyire érzékeny és törékeny.Hat év után végre jobban akartam rá figyelni.Bár nekem is megvan a magam baja….( Ha érdekel a karakter és regiztél is, kérlek küldj üzenetet!)
Vendég

Anonymous
Vendég

Wayne Harwood Empty
Vissza az elejére Go down
 

Wayne Harwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Keresettek-
^
ˇ