One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokElkészültem az elõtörténetemmel...

Trevor Brenton EmptyMarissa Grey
Today at 10:51 amActivity Check (09.17-10.01.)

Trevor Brenton EmptyN. Allison Haden
Today at 10:47 amAiden && Allie part2

Trevor Brenton EmptyN. Allison Haden
Today at 10:45 amFun in the market - Luke & Anita

Trevor Brenton EmptyAnita Cooper
Today at 10:41 amÉlodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat

Trevor Brenton EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:10 amcrazy friday night

Trevor Brenton EmptyCherry Sullivan
Today at 3:12 am♚Pain and gain ♚ Ryu & Hudson

Trevor Brenton EmptyHudson Duncan Payne
Today at 12:13 amShut Up and Dance with me

Trevor Brenton EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:08 pmAston & Pola

Trevor Brenton EmptyPola E. Whitebreak
Yesterday at 10:45 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 36 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 9 14
Hivatal 5 7
Üzlet 13 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 12 15
Összesen 140 150
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

Bellamy West, Daniel S. Ramsay, Diane N. Miles, Ewan Patrick Brooks, Joshua Miller, Leslie Hewson, Marissa Grey, Nick Campbell, Raelyn J. Winters, Sebastian St. Vincent, Veronica J. Rhodes


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Trevor Brenton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Trevor Brenton   Trevor Brenton EmptyVas. Aug. 18, 2019 12:33 am

Trevor Brenton


Play by:
Szabadon választható(Jamie Dornant csak azért pakoltam be, hogy legyen itt valami  Trevor Brenton 3673325056 )
Születési hely:
New York
Kor:
35
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
elvált
Csoport:
bűnügy
Történetünk:

Azt hittem, ismerem, de a legkevésbé sem. Vétek ennyi időt tölteni valakivel, és rájönni, hogy idegen maradt.

Néhány fontos adat Trevor-ról:

1983-ban született, amerikai állampolgárként New Yorkban. Édesanyja Hana, aki a new york-i tőzsdén dolgozott, mint egy alkusz titkárnője, valamint édesapja Conrad, aki a a new york-i rendőrség drogelhárító részlegének nyomozója volt. Testvére Anthony 4 évvel volt idősebb nála.
Trevort már kamaszként vonzotta az amerikai hadsereg, köszönhetően annak, amikor először látta moziban a Top Gun-t. Akkor még berepülő pilóta akart lenni, később a haditengerészet vonzotta, majd végül 22 évesen, amikor bevonult már mint bombaszakértő tizedes kezdte meg pályafutását.
Mindeközben Anthony beadta a jelenkezését az orvosi egyetemre. Mindkét fiú pályaválasztását és az abban való hitének megerősödését befolyásolta, hogy apjukat idejekorán elveszítették. Conrad Brenton egy rutinnak tűnő razzia alkalmával kapott lőtt sebet, mely súlyosan roncsolta a koponyáját, és négy heti mesterséges kóma után a felesége aláírta a papírjait a gépek leállításáról és a férje szerveinek felhasználásáról. Anthony ekkor volt 16, az öccse 12 éves. A két fiú ekkor határozta el még inkább a saját pályaválasztását: Tony az orvoslásban, Trevor pedig mint katona, hogy az apjuk büszke lehessen rájuk onnan fentről.
Anthony 2007-ben vehette át a diplomáját mint baleseti sebész, traumatológus. Ugyanebben az évben nevezték ki Trevort a NATO amerikai terrorelhárító részlegében a huszonkettes különítmény hadnagyának.
2008. novemberében a hadnagyot az észak-pakisztáni térségbe vezényelték, ahol egy évet szolgált, majd hazatérve  több mint három évig csupán kisebb bevetésen vett részt. 2010-ben ismerkedett meg későbbi feleségével Stacy-vel, akit egy év jegyesség után feleségül is vett. A házasságuk 2016-ig tartott. A válást a nő kezdeményezte. Stacy azóta újra férjhez ment és Európába költözött. A kapcsolatot nem tartják.
2012-ben a NATO önkénteseket is toborozni kezdett a szíriai konfliktus kezelésére, elsősorban orvosokat, akiknek szakértelmére, és tudására nagyon is szükség volt. Anthony ekkor már két éve nős volt, és a new york-i Presbiterian kórház elismert baleseti sebészeként jó hírnek örvendett. Felesége, Lorelei a filmiparban tevékenykedett. Korábban dramaturgként, később pedig egy újonnan induló posztapokaliptikus sorozat a “Future Blood” showrunner-e lett. Eleinte mindenki azt gondolta, hogy egy évad után elkaszálják a sorozatot, de meglepő módon befutott és azóta is a második legnézettebb széria az Államokban.
Anthony eleinte vonakodott elfogadni az öccse ötletét, de egy esti közös iszogatás alkalmával igent mondott rá. 2013. januárjában hagyták el a kontinenst és még ugyanebben az évben megszületett a férfi kisfia: Galetan.
Anthony 2013. szeptemberében egy szállítmány célba juttatása során életét vesztette. Trevor hadnagyként volt jelen, az ő parancsnoksága alatt történt a tragédia.A mai napig képtelen feldolgozni a tragédiát, és bár eleinte igyekezett felvenni a kapcsolatot a sógornőjével és látni szerette volna a bátyja kisfiát is, azonban Lori elzárkózott a találkozástól.
Stacey és Trevor 2016-ban elváltak, miután a feleség szembesítette a férfit azzal a ténnyel, hogy titokban mindig is gyengéd érzelmeket táplált a sógornője iránt, noha felvállalni soha nem vállalta fel. Az okot azonban nem ebben jelölte meg, sokkal inkább abban, hogy Trevor képtelen az érzéseit felvállalni, képtelen a tragédián túllépni, és végre normális életet élni.
A férfi nem sokkal a válást követően kezdeményezte a leszerelését, melyet 2017. februárjában felsőbb szintekről is jóvá hagytak. 2017. tavaszától a new york-i rendőrség kötelékében dolgozik, mint tűzszerész.
2018. decemberében üzenetet kapott Loritól, hogy Galetan kérésére mégis hajlandó vele találkozni. De kizárólag ezért. Trevor pedig él is a lehetőséggel.
Vendég

Anonymous
Vendég

Trevor Brenton Empty
Vissza az elejére Go down
 

Trevor Brenton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Keresettek-
^
ˇ