One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Alexander EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Alexander EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Alexander EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Alexander EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Alexander EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Alexander EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Alexander EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Alexander EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Alexander EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Bellamy West, Chastian A. Wing, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Alexander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Alexander   Alexander EmptyHétf. Aug. 12, 2019 11:35 pm

Alexander___


Play by:
Grant Gustin
Születési hely:
Rád Bízva
Kor:
24 körül
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
szingli
Csoport:
Diákok
Történetünk:

Eleven Tűz. Talán ez lenne a legtalálóbb és legigazabb kifejezés amit használni lehet rád.Másfél éve vetted fel a filozófia tantárgyat, elsősorban a plussz pontokért, meg azért, hogy a jobb tanulmányi átlaggal csökkentsd az egyetemi költségeidet.
Egy rossz házasságban élő nő vagyok, tele rengeteg dilemmával az életemet illetően, vagy azzal kapcsolatosan, hogy miképpen is mentsem meg darabjaira hulló kapcsolatomat a férjemmel. És akkor egy napon besétálsz az ajtón, leülsz az előadásomon az első sorba és figyelsz. Nem csináltál te semmi rosszat, akkor még...nekem kellett volna már abban a pillanatban megálljt parancsolni a felszínre kívánkozó gondolataimnak. Valahogyan annak is súlya volt akkor ahogyan a levegőt vetted, és én éreztem, hogy időben nagyon eltévedtünk. Én túl korán jöttem az életbe, te túl későn. Rossz az időzítés a találkozáshoz, de a Sors gyakorta nagy tréfamester, mint esetünkben is.
Érettebb vagy a korosztályod nagy átlagánál, aminek elsősorban a családi háttered szolgáltat indokot. Korán árva lettél, amikor édesapád meghalt, és hamar neked kellett átvenned a családfő szerepét édesanyád és a húgod mellett. Kamasz korod óta dolgoztál, gyakorta olyan munkákat is elvállaltál, amiket mások nem igazán. Ugyanakkor megvan benned valami természetes báj, kellem és nyugalom, vidámság, ami úgy leng körül, mint a finom estike illata nyári éjszakán a kertet.Nem lehetett neked ellenállni, és én azon kaptam magam hogy egyre többször marasztallak beszélgetni előadások után, és már nem arra figyelek amit mondasz, hanem a szád mozgását, vagy éppen azt, hogy miként harapod be ajkaid valamiféle rendszerességgel, hogyan neveted magad el félszegen ha olyasmiről beszélsz nekem amiről másnak nem igazán. Bizalommal kezdtél fordulni felém, én pedig a figyelmemmel háláltam meg.
Félreértés ne essék, nem szokásom a tanítványaimmal kikezdeni, és eddig egész életem során soha nem csaltam meg a férjemet, ahogyan neked sem hiszem, hogy a hozzám hasonlatos, idősebb, családos tanárnők lennének az ideáljaid. De történt valami közöttünk, valami elválaszthatatlan, valami, ami nem ereszt, ami folyamatosan a másikhoz taszít.
Kellesz nekem, noha jól tudom, hogy még csak gondolnom sem lenne szabad rád másképpen. És amikor már le akarnám zárni magamban, amikor úgy határozok, hogy véget vetek ennek az egésznek ami feléledt bennem irántad, kiderül, hogy az érzés kölcsönös. Suta, és talán kissé esetlen monológba kezdesz, Hawthorn-t idézgetsz….
“Amíg veled össze nem hozott a sors, hiába éltem. Rideg és örömtelen volt a világ, és szívem, amelyben tágas hely volt sok vendég számára, rideg és magányos maradt a házi tűzhely melege nélkül. Nagy szükségem volt rá, és nem látszott elérhetetlen álomnak, hogy az az egyszerű öröm, amiből mindenkinek kijut, amit az egész emberiség élvez szerte a világon, hozzám is elérjen valamilyen formában. (...) Ezért vontalak a szívemre (...), ezért zártalak oda be, és azt hittem, meg tudsz melegedni a tűznél, amit te gyújtottál benne.”
Annyira szeretném azt mondani neked, hogy nem álomképet kergetünk, hogy egyszer majd te meg én...hogy egyszer majd elválok, hogy Lili, a lányom is velünk lesz majd, hogy a világ megérti és elfogadja, hogy a korkülönbség ellenére….hogy bár a tanárod vagyok, de ettől még jogom van nőnek is lenni egyben. Mások megvetnének, azt mondanák nekem lehetne több eszem. De mit csináljak, ha ez az érzés belülről emészt fel, és nem tudok vele mit kezdeni?
Minden találkozásba belepusztulunk, minden egymás nélkül töltött időben megfulladunk. Ugyanakkor soha nem történt még közöttünk több annál, hogy megfogtuk egymás kezét. De érezni minden pillanatban, amikor egy légtérben tartózkodunk, hogy oly kevés választ el attól, hogy leomlik a fal és többé nem számít majd semmi. Mondd mi lesz azután?

Crystal Bretwood
Oktatás
Play by :
Yvonne Strahovski
Kor :
31
Foglalkozás :
egyetemi tanár(filozófia)
Hozzászólások száma :
16

Alexander Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Alexander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
^
ˇ