One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Bellamy West, Chastian A. Wing, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Yoon & Ava ~ Let's do it!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Yoon & Ava ~ Let's do it!   Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyPént. Szept. 13, 2019 8:12 pm


Yoon & Ava
Nem érti, hogy a tanárnő miért pont őt kínozza ezzel. Hogy miért pont neki kell a csoport legrosszabb tanulóját pesztrálni ebben az egész projek dologban. Komolyan, még Jadennek is jobban örült volna, vele egalább még egészen jóban is vannak, és még élvezné is ezt az egész hülyeséget. Na de Kim Tae Yoonnal....? Alapjáraton még csak nem is ismeri a srácot. Persze ezzel nem is lenne túlzottan nagy baja, de a múltkori kis balesetük, amit a srác okozott teljesen elvette Aveline kedvét attól, hoy megismerje, vagy épp csak örömmel dolgzzon vele egytt. Még ha csak egy ilyen kis projektfeladatban is kell összefogniuk. Na meg persze kicsit tart is ettől az egésztől, hisz a biológia órákon a másik nem hogy ne szerepel jól, de egészen katasztrofális az, ami leművel.
A tanárő szerint Ave lehet az egyetlen aki segithet neki egy kicsit feltornázni a jegyeit, hogy ne csak az egyesek - meg egy-két kettes - viritson a neve mellett a tanár naplójában. És az tény és való, hogy a csoportban keresve sem találhatna jobb diákot a tanerő, ő mégsem iztos benne, hogy sikerrel is fog járni. Mert hát ő nem olyan, mint a bátyja, ő nem tanárnak való. A tudás a természetesen megvan, csak épp azt elmagyarázni nem mindig sikerl neki úgy, hogy az egyszerű átlag diákok is megértsék. Vagy bárki más. Hisz nem egyszer előfordult már otthon is az, hogy vlamit olyan nagyon mgyarázott, hogy észre se vette a szülők értetlenkedő tekintetét, csak mikor már befejezte a mondndóját. Aztán persze mindig át kellett valahogy foglmaznia az egészet. De nem tudj, hogy itt, Yoon esetében erre képe lesz-e. Vagy egyáltalán meg fogja-e a másik érteni még a legegyszerűbb módon elmagyarázott dolgokat is.
Egyelőre viszont csak az a kérdés, hogy egyáltalán hajlandó lesz-e Yoon megjelenni. Vagy hogy egyáltalán megtalálja a helyet, ahova megbeszélték a mai napot - pontosabban Aveline odaparancsolta  másikat. Ő maga már egészen korán ott van, hogy addig is, mig vár, lélekben fel tdjon késtülni a mai napra. Mert tudj jól, hogy egyikőjüknek sincs ehhez a projektfeladathoz túl sok kedve. De hát, ahogy a tanárnő mondta, ez fogja kitenni az egész év végi jegyük egy harmadát, szóval melegen ajánlja mindenkinek, hogy csinálják meg jól. Aveline pedig csak reméli, hoyg a srácban legalább annyi emberség lsz, hogy nem rontja el neki.... Nem hiányzik egy rossz jegy a tökéletes bizonytványából, pláne nem biológiából... Egyre csak ezen aggodalmaskodik, ahogy ott áll a főcsarnokban, az előt a hatalmas álna előtt, amiről a tekintetét le sem tudja venni. Emlékszik, még az első alkalommal, mikor a családjával eljöttek ide, kicsit félt ettől az állattól. Kicsit talán a kelleténél is jobban. De ahogy teltek az évek, ez a félelem átcsapott valami csodálattá, s minden egyes alklommal, mikor eljön ide, perceket időz el ez alatt az állat alatt, és csk nézi, ahogy lebeg az emberek felett. S a fejéből az a sok emlék és gondolat már kezd is tovaszállni. Ahogyan most is... egészen addig, mig az aurájában meg nem rez valami zavaró tényezőt... És rögtön utána azt az ismerős hangot is meghallja...
- Idióta... - jön is zsigerből a válasz, ahogy ijedtében összehúzza magát, és még pár lépést tesz is előre. Alapjáraton sem szereti, ha valaki ilyen közel merészkedik hozzá, na de ha az a valaki még egyébként is irritálja... - Hát nálad azért biztos eszesebb vagyok... - és ez tény... Persze azért talán ő sem olyan reménytelen eset, hisz a történelem rákon is együtt vannak, ott meg azért egész jól szerepel...De Aveline-t azért ritkán tudja túlszárnylni. Mondjuk ez nem feltétlenül a srác hibája...
- Tudtad, hogy ezek a cetek az emberekhez hasonlóan saját kultúrával rendelkeznek? Minden klánnak megvan a saját, egyedi nyelve, amit csak ők értenek. Lenyűgöző állatok... - egy rndom információ, amit igazából senki sem kérdezett, de neki muszáj volt elmondania... És mintha még egy apró mosoly is megjelenne az arcán, ahogy a másikról ismét a bálnára pillant. De itt az idő, hogy végre bele is kezdjenek a munkába...
- Így szerintem sokkal jobban meg fognak benned maradni a dolgok... Jobb itt lenni, mintha csak egy számtógép előtt görnyednénk egész nap... - forgat szemet, majd pedig már indul is el az egyik kisebb terem felé. Pontosabban oda, ahol a korallzátonyokról van egy nagyon szép kiállítás. Még élő halak is vannak egyes akvárumokban, minden szép és színes. - Itt fogjuk kezdeni, mindent körbejárunk, és majd atán eldöntjük, hogy miről is szóljon a projektfeladatunk... Megfelel...? - pillant is vissza rá felvont szemöldökkel, már rögtön az egyik szép szNes korallzátony előtt, ahol épp pár bohóchal... Hát bohóckodik.

Aveline Everhart
Diákok
Play by :
Danielle Rose Russel
Kor :
17
Foglalkozás :
Tanuló
Hozzászólások száma :
12

Yoon & Ava ~ Let's do it! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Yoon & Ava ~ Let's do it!   Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyCsüt. Aug. 22, 2019 2:12 pm


Ava & Yoon

Lehet, hogy mi mindnyájan a kirakó egy-egy darabkája vagyunk. Egymás mellé kerülünk, és létrejön az, amit életnek hívunk. Senki sem tudja, mi az ő szerepe, és azt sem, hogy mi lesz az egészből. Lehet, hogy a csodák, amiket megtapasztalunk, csak a jéghegy csúcsát jelentik.

Már egy ideje elindult a szeptemberi hajsza, és bár a tanárok próbáltak kedvesek lenni velem, ettől függetlenül az egész iskolát csak egy nyűgnek éreztem a vállamon. Nem szerettem suliba járni. Egyszerűen olyan volt, mintha valaki folytogatna, és túl sok volt nekem ez az egész helyzet. Hogy itt van ez a rengeteg ember, akik úgy néznek rám, mintha lyukat akarnának égetni a bőrömbe.
Egyrészt természetesen megkaptam az új srác billogot, és csak az segített rajtam, hogy Tae Oh barátjának, Taonak – annyira felbasz a hasonló nevük – az öccse Renhan is hozzám hasonlóan csak most jött a suliba. És ha mindez nem lenne elég, ha ettől nem lennénk kirakati látványosságok, még mind a ketten ázsiaiak vagyunk... És egyikünk sem erősíti a sztereotípiákat.
Nem vagyunk alacsonyak. Ő még nálam is magasabb, pedig én is nagyjából 180 centi lehetek, legalábbis ha lehet hinni a méréseknek... És valószínűleg lehet, ugyanis Hwannál magasabb, Dae Wonnal majdhogynem egymagas, és Tae Oh-nál egy picikét alacsonyabb vagyok. Egyikünk bőrszíne sem sárga. Az enyém inkább emlékezteti az embert valami karamellbarna szerű dologra, Han pedig... Nos, hasonló lehet hozzám, csak egy kicsit világosabb a bőre, néha pedig kifejezetten sápatagnak tűnik. Egyikünk szeme sem csíkszem... Legalábbis az enyémek kifejezetten kereknek mondhatóak, és a szemhéjam is dupla. Az övé egy kicsit húzottabb, de ettől függetlenül szintén dupla szemhéjjal rendelkezik.
Szóval mondhatni most mi vagyunk a megdöbbentő látványosságok. Ahányszor a folyosóra lépünk, mind a kettőnket megbámulják, és sutyorogni kezdenek... Ezért én a magam részéről próbálok rátapadni a másik srácra, ő pedig erre egyelőre nem mondott semmit. Nem mondhatom, hogy sokat beszélgetünk, de még mindig jobb, mintha egyedül kéne keresztülmennem ezen az egészen.
A dolog teljesen rendben is volt addig, amíg fel nem vettem a biológiaórát. Tae Oh javasolta, hogy valamilyen természettudományi tárggyal is gazdagítsam a tudástáram, én pedig hát... Mivel tavaly már tanultam fizikát és azt rühelltem is, gondoltam a biológia biztosan könnyebb lesz. Azonban nekem egy kicsit sok ez a békaboncolás dolog, szóval rendszerint nem akartam, hogy... Hogy békabeles legyen a kezem na! Ezért végül inkább offoltam az órákat, és ha be is ültem egy kettőre, akkor sem mondom, hogy száz százalékig odafigyeltem rajtuk. Az sms-re is, amit a lánytól kaptam, csak húztam a számat... Mert természetesen a rossz jegyeim miatt a legnagyobb stréber mellé kellett ültetni, ami miatt legszívesebben hozzávágtam volna a készüléket. Viszont emlékeztem rá, hogy mennyire drága... Mint ahogyan a ruháim, a cuccaim, meg minden ebben a szobában. És bár összetörhetnék itt mindent, mert Dae Won valószínűleg nem érezné meg a súlyát a felújításnak, ettől függetlenül nem akartam a pénzével szórakozni. Annak tudatában sem, hogy rengeteg van neki.
- Khm. Elmentem – mondtam Julienak talán egy kicsit ridegebben, amikor megpillantottam a zongoránál. Volt ebben a nőben valami, amit képtelen voltam elviselni... Egyszerűen csak sötétnek éreztem az auráját, és ez megriasztott. Olyan volt, mintha be akarna kebelezni, és ez... Ezt én csak nem szerettem volna. Utáltam, ahogyan Dae Wonnal beszélt, és sokszor igyekeztem is nem itthon lenni a veszekedéseik során, vagy csak feltenni a fejhallgatómat és egyszerűen... Oda sem figyelni erre a nőre.
Most is elmosolyodott, és felállt, hogy megsimogathassa az arcom, de én hátraléptem. Nem akartam, hogy hozzám érjen, szóval inkább csak kimenekültem a lakásból. Hogy tudott Dae Won egy ilyen nőt feleségül venni?
Amint elhagytam a házat, inkább fel is pattantam a deszkámra, mert azzal könnyebb közlekedni. Tae Oh minden bizonnyal aludt, Dae Won nem volt otthon, én meg nem kértem abból, hogy a szőkeség vigyen el a-ból b pontba, szóval inkább ledeszkáztam a metroig, aztán azzal indultam el a múzeumig. De azt mondanom sem kell, hogy a bálnát egyáltalán nem találtam meg elsőre, viszont még így is tíz perccel a találkozó előtt értem oda. Nem, egyáltalán nem siettem. Szimplán csak el akartam menekülni otthonról, mert egyetlen olyan ember sem volt ébren, akivel érdemes lett volna legalább két szónál többet váltani.
- Hát itt vagyok – léptem a lány mögé, és kissé a vállához közelebb hajolva suttogtam egyenesen a fülébe a szavakat – Hogyan akartad kiszúrni, hogy mikor jövök, ha a bejáratnak háttal állsz? Talán még sem vagy annyira eszes, mint ahogyan a tanárod azt gondolja...
Persze egyáltalán nem akartam sértegetni, de jól esett egy kicsit incselkedni vele. Még ha ez nem is annyira szép dolog. Valahogy szükségem volt arra, hogy ő nemes egyszerűséggel csak... nem kedvel. Tudtam egy kicsit szórakozni rajta.
- És? Itt mi a feladatunk? Megnézegetjük a dolgokat? Mert ennyi erővel a neten is rákereshettünk volna... – csóváltam meg a fejem – Te vezetsz... Én az ilyen dolgokban nem igazán vagyok jártas.
Törire is együtt jártunk, szóval valószínűleg tudhatja, hogy abból viszont legendásan jó jegyeim vannak, és nagyjából én adom be a legjobb dolgozatokat is. Ennek igazából annyi oka van, hogy... Érdekel. Semmi több. Szóval reménykedtem benne, hogy a lustaságom ellenére azért nem gondol teljes idiótának... Jelentsen ez akármit is, és legyen bármennyire jelentéktelen a dolog.

794 szó ● I.P.U.ruhaKim Tae Yoon
Diákok
Play by :
Na Jae Min
Foglalkozás :
tanuló
Hozzászólások száma :
10

Yoon & Ava ~ Let's do it! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Yoon & Ava ~ Let's do it!   Yoon & Ava ~ Let's do it! EmptyHétf. Aug. 12, 2019 1:16 pm


Yoon & Ava
- Tudom, hogy a barátságotok nem kezdődött valami jól, de ez talán egy remek lehetőség lesz számodra is, hogy megbékélj vele. Na meg te vagy az egyik legjobb diákom, tudom, hogy te fogsz tudni neki a legjobban segíteni, hogy egy kicsit feltornázzuk a jegyeit. Szüksége van rá...

Hát igen... És Aveline Everhart nagyon szépen köszöni is Mrs Appleby-nak, hogy a nyakába sózta azt a kis bajkeverő, renitens, békadobáló emberi lényt. Nem érti, miért pont őt kell ezzel nyaggattni, főleg az óta a a gyakorlati óra óta. És mégis, pont amiatt döntött úgy ez a pályájára alkalmatlan tanár, hogy kettejüket rakja össze egy tengeri állatok témakörében elkészített projektfeladatra. Hiába kérte a tanerőt, hogy inkább valaki mást osszanak be mellé... Mondjuk például Jadent, hisz mióta csak először leült mellé az egyik gyakorlati órán, az ilyen dolgokat általában közösen csinálják. De nem, neki most Kim Tae Yoon urasággal kell együtt dolgoznia ezen a feladaton, mert már neki is kijár egy jobb jegy a sok rossz mellé.
Ava pedig el is tudja képzelni, hogy az elkövetkezendő pár hét hogyan fog eltelni. Nemes egyszerűséggel úgy, hogy szinte mindent ő fog csinálni, a másik pedig a kisujját se mozdítja majd, hogy valamit ő is beletegyen a közös munkába. Na nem mintha nagyon bánná, ha tényleg így lenne, mert így legalább egész biztos, hogy tökéletes munkát fognak leadni. Márpedig Ő nem éri be a tökéletesnél rosszabbal.

"Szombat délelőtt tízre legyél a Természettudományi Múzeum tengerbiológiai csarnokában. Tudod, ahol az a hatalmas bálna van a csarnok kellős közepén. Ne késs...!"

Ava persze már jóval korábban ott van a megbeszélt időpontnál. Szokás szerint a mai nap is egész korán kelt, jóval korábban, mint a család többi tagja. De ő már hozzá van szokva ahhoz, hogy hajnali négykor szól az ébresztője, még hétvégén is, hisz mindig elfelejti kikapcsolni. Régebben még emlékeztette magát mindig, hogy kapcsolja ki az ébresztőt, ha nem kell korán kelnie, de manapság már teljesen beletörődött abba, hogy úgyis elfogja felejteni, így felesleges még ezen is aggodalmaskodnia. Egyébként vicces is, hogy az agya úgy működik, hogy semmit nem felejt el, ami vele történik, csupán csak ezt, ez az egy apróság veszik el mindig között a sok emlék között, ami nap mint nap szép lassan megbontja az elméjét.

Tíz óra... És ő még mindig sehol. Aveline pedig már türelmetlenül toporog azelőtt a hatalmas bálna előtt, ami már évek óta ott lóg a hall közepén. Emlékszik, öt éves volt, mikor a családjával először jöttek el ebbe a múzeumba. És őt már akkor is elkápráztatta az egész kiállítás, legfőképp pedig az a hatalmas kék bálna. Már akkor is csak percekig, teljesen elbűvölve nézte a hatalmas állatot. És ez azóta sem változott sokat. Mondhatni már szinte bérlete van ebbe a múzeumba, minden egyes csarnokot, és a kiállításait kívülről tudja, gyakrlatilag vakon is eltalálna az egyik teremből a másikba. Mégis ez a hely a kedvence. Ezért is választotta a múzeumot találkahelynek. Na meg itt taalán kicsit hasznosabban el tudják majd ütni az időt, mintha csak egy könyvtárban, a vaskos könyvek felett görnyednének. Így talán még kicsit több tudás is ráragadna a másikra, mint amúgy.
Már ha egyáltalán szándékozik megjelenni... Mert tíz óra tizenöt van, és Ő még mindig sehol...

Aveline Everhart
Diákok
Play by :
Danielle Rose Russel
Kor :
17
Foglalkozás :
Tanuló
Hozzászólások száma :
12

Yoon & Ava ~ Let's do it! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Yoon & Ava ~ Let's do it!   Yoon & Ava ~ Let's do it! Empty

Ajánlott tartalom


Yoon & Ava ~ Let's do it! Empty
Vissza az elejére Go down
 

Yoon & Ava ~ Let's do it!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Múzeumok, színházak, műemlékek-
^
ˇ