One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAsh & Sofia - party in the U.S.A.

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptySofia I. Basora
Today at 11:07 amI kissed a boy and I liked it

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyBlake W. Holden
Today at 10:36 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyWayne Winston
Today at 10:23 amWork through the night - Myna & Rea

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyMyna Rosegold
Today at 9:18 amJátékpartner keresõ

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melrose os & Darick

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmMyna történetei

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

Aston Miles, Aveline Everhart, Bellamy West, Darick Liam Kerrigan, Erin Watson, Leo Drom, Myna Rosegold, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do   I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyCsüt. Aug. 15, 2019 8:03 pm


Deana and Dylan
I have only 1 desire now: standing close to you....


Ez a hely tulajdonképpen megtestesít mindent, amit utálok: sok az idióta, nyakkendőt kell viselni, táncolni szinte kötelező és nem tudom, hogy kivel sodor össze a sors. Mégis itt vagyok, fogalmam sincs, hogy miért, legszívesebben felpofoznám saját magam, amiért igent mondtam a meghívásra. Néha még számomra is túlságosan meredek dolgokat művelek. Talán az ingyen pia és a gyönyörű női társaság kárpótol majd minden szenvedésért, amit ezekben a nehéz percekben ki kell állnom. Igen, sarkon fordulhatnék, hogy elhúzzak innen, de már olyan sokan észrevették a jelenlétem, hogy szinte lehetetlen lenne észrevétlenül lelépni, azt meg egyáltalán nem akarom, hogy pletykák lavinája induljon meg a távozásommal, biztos vagyok benne, hogy a jelenlévők nagy többsége nem sokat változott az egyetem óta, és így biztos még most is szeretnek pletykálni. Szinte biztos vagyok abban, hogy így sem fogom megúszni a sajnálkozó tekinteteket és a :” nagyon sajnálom, hogy elváltatok, pedig ti voltatok a tökéletes pár” megjegyzéseket. Tényleg mi voltunk a tökéletes pár egészen addig a napig, amíg mindent sikerült elrontanom, mert nem voltam képes a gatyámban tartani a farkam. Sok hibát elkövettem életem során és mind közül ez volt a legnagyobb. De ennek már öt éve, lassan ideje lenne tovább lépni, úgy tűnt, hogy Dee már túl van rajtam, én mégis még mindig képtelen vagyok arra, hogy elengedjem. Nem megy, nem vagyok elég erős.
Miután sikerül leráznom magamról Arthurt a karjaimban tartott nőre és a tánclépésekre próbálok figyelni. Utálok táncolni, komolyan, két bal lábam van, de még mindig inkább ez, minthogy azt a tökfilkót kelljen hallgatnom egész este. Sue jelenléte valamennyire megnyugtat, nem kérdez, nem fecseg fölöslegesen, egyszerűen csak a karjaimba simul és táncolunk. Valami azt súgja, hogy holnap reggel nem lesz ennyire nyugodt és békés amikor majd közlöm vele, hogy ennyi volt és semmi több. Bármennyire is kedvelem nincs szükségem tartós kapcsolatra, sem most sem máskor. Nekem tökéletesen megfelel ez így. Gondolataimból egy ismerős férfi hang rángat vissza ismét a valóságba. A hang irányába fordulok és egy pillanatra még levegőt venni is elfelejtek. Mike mellett ugyanis megpillantom Deanat. Annyira csinos, olyan eszméletlenül dögös, hogy mély levegőt kell vennem ahhoz, hogy lenyugtassam magam. Hosszú másodpercekig csak bámulom a bizarr párost, de Dee szépségén kívül semmi másra nem tudok igazán figyelni, nem létezik Mike, sem a karjaimban mosolyogó Sue. Összekulcsolom ujjainkat a lánnyal és mosolyt erőltetve az arcomra lépek közelebb hozzájuk. Kézfogás? Komolyan? Magasba szalad a szemöldököm, de inkább nem teszek semmiféle megjegyzést, senkinek nem hiányzik, hogy visszhangja legyen a szavaimnak.
- Mike, mizu haver? Sikerült leráznod Szörnyellát? utalok nagyon kedvesen a feleségére és arra, hogy ennyire közel áll az én ex feleségemhez, talán ő az, akiről nemrégiben mesélt Dee?
- Tudod, nagyon meggyőző tudok lenni, és milyen jól áll neki az öltöny ugye? járatja végig ujjait mellkasomon Sue.
- Hadd mutassam be nektek gyönyörű partnerem, Suet! Sue, ők pedig Deana, Mike és a lányok felé pillantok. - A lányok... egyáltalán nem emlékszem, hogy kik is ők, de annyira nem is érdekelnek. Átfonom kezem Sue dereka körül és közelebb vonom magamhoz, de pillantásommal Dee tekintetét keresem.
- Deana, nagyon szép neved van... talán Sue is érzékeli a kínos pillanatokat és így próbálja valamennyire oldani a feszültséget.
- Pezsgőt valaki? intek magunkhoz a pincért és azzal a lendülettel már el is veszek két poharat a tálcáról, az egyik átnyújtom partneremnek a másikat megtartom.
- A találkozásokra! koccintok a társaság tagjaival és már el is tüntetem az italt a pohárból. Ebből baromi sokra lesz szükségem, ha legalább valamennyire szeretném kiütni magam ma este.


Dylan Welsh
Üzlet
Play by :
Travis Fimmel
Kor :
35
Foglalkozás :
Autószerelő, Welsh Motors tulajdonosa
Hozzászólások száma :
12

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do   I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyVas. Aug. 11, 2019 8:51 pm

Nézegetem magam a tükörben, mintha minden második percben képes lenne nekem mást mutatni, vagy kinőne egy új fejem, vagy hirtelen lehetnék 14 évvel fiatalabb. Az a válasz, hogy sehogy. Nem lehetek megint 18 éves és nem is tudok úgy kinézni már, mintha az lennék. Megátkozom magam amiért jeleztem, hogy részt fogok venni az eseményen. Nem kellene, pedig nincs igazából mit szégyellnem. Nem híztam fel 100kg-ra, nem küzdök drogproblémákkal, nincs velem tele a sajtó, hogy hírességekkel fekszem le, csak elvagyok. De mit mondjak Ryanről? Nem szégyellem, hogy van egy fiam, dehogy is. A büszkeségem és életemben a legjobb dolog ami történt velem. Csak az apja kérdésköre..bár gondolom ha elmondom, hogy Dylannel elváltunk akkor csak nem rökönyödik majd meg annyira senki azon, hogy vállaltam egy gyereket.
Nagy sóhajjal próbálom fel az ezredik ruhát is. Nem mehetek úgy, mint ahogy régebben jártam bulizni, a végén azt hiszik, hogy valami kurva vagyok aki azért jött, hogy befogjon magának valakit. Aaahh, miért ilyen nehéz ez? Végül is csak az egyetemi csoport, vagyis évfolyam. Még jó, hogy Dylan viszket az ilyen eseményektől és egyébként is, az esküvőnk kivételével soha nem volt hajlandó sehová kiöltözni. Illetve a farmer mellé nagyon maximum egy ing és semmi más. Tehát biztos, hogy nem lesz ott. Végül kihúzom magam és nagyjából elégedetten pillantok végig magamon. Ennél többet nem teszek a dologért.
Felkapom a táskám és elmosolyodom. A volt csoporttársammal Mike-kal megyek, mert egyébként jóban vagyunk az egyetem óta. Ő marketingmenedzser lett egy multinál, akikkel én rendszeresen dolgozom is együtt, szóval jóban vagyunk. Gáláns lovagként jön elém, öltönyben, ahogy az kell. - Hű menedzser úr, de csinire vette a figurát. - köszönök neki két puszival. Tudom, hogy gondok vannak a házasságával, de azt is, hogy nagyon igyekszik, holott nem az ő hibája, hogy a felesége beleunt az egészbe. Ellaposodott a dolog igazság szerint. Én pedig nagyon sajnálom, mert Mike egy rendes pasi, ráadásul jó munkahellyel és kevés rossz szokással. Már amennyire meg tudom persze ítélni. - Héé, aggódsz Dee? Semmi miniszoknya meg haspóló? Hát meg se fognak ismerni! - kezd el röhögni én meg rosszallóan csóválom a fejem. Javíthatatlan. - Az már régen volt basszus. - de én is elkezdek röhögni, mert hát anno valóban nem lehetett tudni, hogy most akkor mit is képviselek, egyedül azt tudták, hogy megkapható nem vagyok. Egyszer-egyszer bevallom eljátszottunk Mike-kal a gondolattal, hogy talán erősíthetnénk az ismeretségünkön, persze ezt általában valami bárban beszélgettünk még Manhattanben, de ő hűséges típus én meg nem másznék bele más házasságába igazság szerint. Mármint ne rajtam múljon, hogy akkor elválnak vagy sem. Nekem elég az is, ha a barátja lehetek. És egyébként már jó régóta. Azért jön ma is velem, mert a felesége közölte, hogy ő bizony nem jön ide, mert semmi köze Mike egyetemi életéhez és nem akar egész este idegen idiótákat hallgatni. Nem sértődtem meg, az a nő egyszerűen ilyen. Egy hisztérika.
Meglep, hogy egyébként mennyit kell kocsikázni az egyetemig, már egészen elfelejtettem. Szerintem azóta nem jártam itt, hogy végeztünk. Belekarolok és veszek egy nagy levegőt. - Remélem sok pia van, hogy erre a rengeteg kérdésre válaszolni is tudjunk majd. - nézi vigyorogva az épületet, hát ezt őszintén szólva én is remélem. - Ah, menjünk, legyünk túl a foghúzáson. - szorítom meg a karját és belépve valahogy mintha két időben lennék egyszerre, mert azokat az embereket keresem akikkel együtt buliztam, együtt jártam vizsgázni, együtt stresszeltünk és így...ennyi év után, már nem őket látom. Illetve de, de mégsem. - Úristen, az Caithlinn Cornes? Azt hittem belőle minimum szépségkirálynő lesz. - súgom Mike-nak, bizony, Caithlinn gyönyörű volt, bárkit az ujja köré csavart, ehhez képest most erősen látszik rajta, hogy előszeretettel nyúl a piához. Már az arcán is látszódnak a nyomai. Nagyon sovány is. - Nem hallottad? Háromszor járta meg az elvonót, mert a színésznői karrierje dugába dőlt. - csak nagy szemekkel pislogok és megrázom a fejemet. Gyorsan a pulthoz megyünk és felhajtunk 1-1 pohár pezsgőt. Hát erre őszintén szólva nagyon nem álltam még készen, vagy nem is tudom. - Hú basszus, nem mondtad, hogy a volt férjed néha öltönyt is fel szokott venni! - némileg értetlenül nézhetek rá, amikor is irányba fordítja a fejemet. És..valóban. HÁT EZT NEM HISZEM EL! Pont ő, aki minden ilyen eseményt utál és még öltönyt is képes volt felvenni, ráadásul ide a rozsdást, hogy ez bizony méretre lett csináltatva. És ki az a nő? Végigmérem, de nem ismerem. Akkor bizonyára hetekkel ezelőtt tett kijelentése, miszerint nincs senkije, mára már megváltozott. Ah, mit is csodálkozom ezen, csak rá kell nézni. Ráadásul mint kiderült, pénze is van, itt él Manhattanben, persze, hogy könnyedén szerez magának nőt. - Ja, engem is meglep. Meg az is, hogy itt van. - fogok meg még egy pohár pezsgőt és koccintok Mike-kal. - Aj, mindegy amúgy, már ezer éve elváltunk. Joga van itt lenni és ne vigyorogj így rám, mert megütlek. - a táncparkett felé int a fejével én meg nemet intek. Dehogy akarok táncolni, ahhoz még nem ittam eleget. Helyette elkezdek integetni két felénk jövő nőnek. - Nahát, csak nem az exed Mike! - vigyorgok rá aljasan, mire ő meg Dylanék felé kezd integetni. - Héé Dylan, haver, ezer éve! Szambázz ide a csajoddal! - szóval joggal küldök felé megsemmisítő pillantásokat. Mindenesetre kiosztom a kötelező puszikat meg kézfogásokat de...de Dylannel inkább csak kezet fogok, végtére is nincs egyedül. - Hé, sziasztok! Jó..látni. - ja, meg a foghúzás is kellemesebb élmény mint ez. - Tudod csodát tettél vele, nem szokott öltönyt felvenni. - nézek a csajra, aki most a partnere és egyébként várom is, hogy legalább bemutassa nekünk vagy valami. - Ó, ő itt Mike, bár Dylan ismeri. - húzom magam mellé azt a barmot, vele meg jön a két csaj is: Liza és Sarah. 2/2 ex, akik mára barátnők lettek. Höhö..

Deana W. Raven
Üzlet
Play by :
Kassi Smith
Kor :
32
Foglalkozás :
Rendezvényszervező
Hozzászólások száma :
11

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do   I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do EmptyVas. Aug. 11, 2019 5:46 pm


Deana and Dylan
I have only 1 desire now: standing close to you....


Nem mondom, hogy kitörő örömmel fogadtam a meghívót, amit néhány héttel ezelőtt kaptam. Engem egyáltalán nem érdekelnek az ilyen jellegű kikapcsolódási lehetőségek, utálom az öltönyt, és ahhoz sincs semmi kedvem, hogy mosolyogjak azokra, akiket ki nem állhattam. Hallgassam egész este a történeteiket, bámuljam a kölykeikről készült képeket, aztán hallgassam a sajnálatukat, hogy tönkrement a házasságom. Pedig ők tényleg azt hitték örökre együtt maradunk, lófaszt. Amúgy is milyen hülye elnevezés már az, hogy öreg diák találkozó? Ki az öreg? Mert én egyáltalán nem érzem magam annak és eléggé degradáló ez a kifejezés. Vagy csak nemes egyszerűséggel nincs kedvem ehhez a felhajtáshoz és emiatt hibát keresek abban is, amiben nincs. Gondolkodás nélkül vágtam be a krémszínű papírt a fiókom aljába.
Most mégis itt állok a tükör előtt és azzal szenvedek, hogy valahogy sikerüljön már megkötni a nyakkendőmet. Utálom a nyakkendőt. Idegesen dobom le az asztalra a selymes anyagot. Nem tudom, hogy mi a franc ütött belém, amikor felhívtam az egyetemet és jeleztem, hogy részvevője leszek az eseménynek. Komolyan mondom, hogy teljesen elment az eszem. Talán csak az motivált, hogy így esélyem lehet arra, hogy találkozom Deana-val. A kelleténél túlságosan is felkavart az, hogy néhány hete találkoztunk. Jó volt újra látni őt, de mégis fájdalmas, ismét felébredt az űr bennem, amit azóta nem sikerült senkinek betöltenie, hogy aláírtam a papírokat és a házasságunk hivatalosan is véget ért. Nem tudnám szavakba foglalni, hogy mit jelentett nekem az, hogy öt év után végre újra láthattam őt, egyszerűen ésszel felfoghatatlan, hogy még mindig megdobban a szív, ha látom őt. Felzaklató, azt hiszem ez a megfelelő kifejezés rá.
- Hadd segítsek! rángat ki gondolataimból Sue csilingelő hangja. Kérdő pillantással mérem végig az ébenfeketehajú szépséget. Fogalmam sincs hirtelen, hogy miről beszél. Kuncogva emeli fel az asztalról a nyakkendőt, meglóbálva előttem és közelebb lépked.
- Köszönöm. engedek meg egy vékony mosolyt irányába és mozdulatlanul állok amíg gyors mozdulatokkal csomót köt a nyakkendőmre.
- Nagyon fess vagy Dy! járatja végig ujjait nyakam vonalán.
- Te pedig nagyon dögös vagy.... pillantok végig a halványlila anyagot viselő testén. Láttam már csinosabb lányt, de van Sue-ban valami, ami egyszerűen magával ragadja a tekintetet, nőies, gyönyörű combokkal, vadító kék szempárral és arcán mindig mosoly terül szét. Egyszerűen vonzza a tekintet. Ő még nem tudja, de bármennyire is csodaszép, holnap már nem lesz az életem része, bármennyire csúnyán hangzik, csak ma estére van szükségem rá, hogy ne keljen egyedül megjelennem a nyilvánosság előtt. Nem szorulok rá a sajnálkozó tekintetekre. Ha nem lennék ennyire gyökér, akkor azt mondanám, hogy Sue talán megérdemelne egy esélyt, vele talán képes lennék betölteni az űrt szívemben, de ez a talán nagyon bizonytalan. Vetek még egy utolsó pillantást tükörképemre, hogy biztos legyek abban a ma esti öltözetem megfelelő.
- Menjünk! pillantok  a partnerem irányába, majd meg sem várva válaszát robogok az autómhoz, hogy amikor végre beül mellé a gázra taposva hagyjam magam mögött otthonomat. Nem számítok semmire a ma estével kapcsolatban, azon kívül, hogy megpróbálom a lehető legjobb formámat hozni, legurítok majd néhány italt, esetleg megtáncoltatom Suet és már jövünk is vissza, hogy a hálószobában folytassuk a partit. Igaz, utálok táncolni, de a cél érdekében talán még ennyi belefér.
- Idegesnek tűnsz. hallom a lány hangját, vékony mosolyt erőltetek magamra. Ugyan, miért lennék ideges?
Némán, már-már kínos csendben utazunk egymás mellett, fellélegzem amikor végre megpillantom az egyetem épületét, talán még most sem lenne késő visszafordulni, de nem akarom, hogy Sue-nak igaza legyen. Nem vagyok ideges, miért kellene az lennem? Leparkolok, kisegítem ma esti partnerem az autóból, ő elegánsan karol belém és mindketten mosolyogva indulunk a bejárathoz.
Átnyújtom a belépőt az ajtóban álló férfinek, aki rövid ellenőrzés után utunkra enged. Hangulatos zene szól, a gyönyörűen díszített terem nem is emlékeztet diákkorom színhelyére. Pedig ilyen-olyan egyetemi rendezvényen részt vettem már itt.
- Egy italt? pillantok rá Sue-ra, aki bólint, így elveszek két pohár pezsgőt az egyik asztalról és átnyújtom neki az egyiket.
- Dylaaan, öregem! De jó látni téged. ismerős hang harsan mögöttem. Széles mosollyal fordulok meg, hogy szembe találjam magam a régi idők egyik nagyon jó barátjával. Arthur is széles vigyorral a képén üdvözöl.
- Arthur, ezer éve nem találkoztunk már, mi újság veled? színlelek érdeklődést, amire ő részletes beszámolóba kezd a karrierjéről, a családjáról, a feleségéről és a gyerekeiről is. Csak hallgatom, megpróbálom fenntartani az érdeklődés látszatát, de hosszú percek elteltével megveregetem a vállát, belé fojtva a szót.
- Ne haragudj cimbora, de a partnerem szeretne már táncolni, később beszélünk. azzal kézen fogom a meglepett lányt és meg sem állok vele a táncparkettig. Rajtunk kívül csak egy-két pár imitál valami táncszerű mozdulatokat. Átkarolom Sue vékony derekát, ő mosolyogva simul hozzám és minden szót mellőzve, egyszerűen csak táncolunk. Nem is emlékszem, hogy mikor csináltam ilyesmit utoljára. Talán az esküvőm napján, ami valljuk be, nem most volt.


Dylan Welsh
Üzlet
Play by :
Travis Fimmel
Kor :
35
Foglalkozás :
Autószerelő, Welsh Motors tulajdonosa
Hozzászólások száma :
12

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do   I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do Empty

Ajánlott tartalom


I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do Empty
Vissza az elejére Go down
 

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan-
^
ˇ