One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Mila & Isa & Ash EmptyKaiden N. Dubois
Today at 4:06 pmMunkahelylista

Mila & Isa & Ash EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:55 pmFoglalt keresztnevek

Mila & Isa & Ash EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:51 pmAvatarfoglaló

Mila & Isa & Ash EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:49 pmTeaház a Törött Porcelánbabához

Mila & Isa & Ash EmptyMirabell Wagner
Today at 3:03 pmElias lakása

Mila & Isa & Ash EmptyElias Anderson
Today at 2:08 pmUnexpected trip to Peekskill

Mila & Isa & Ash EmptyElaine Beaulieu
Today at 2:05 pmWayne & Ruby - Greek Night

Mila & Isa & Ash EmptyRuby Dayton
Today at 12:56 pmRaelyn&Dorian - no one like you

Mila & Isa & Ash EmptyRaelyn J. Winters
Today at 12:33 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Arnold Griffin, Aurora Cabot, Bellamy West, Dylan Welsh, Elaine Beaulieu, Joshua Miller, Kang Ro Bin, Kenen MacKellar, Marissa Grey, Pavel S. Dragunov, Romero D. Bohen, Sarah Farrow, Sorcha Barland, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Mila & Isa & Ash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Mila & Isa & Ash   Mila & Isa & Ash EmptyKedd Aug. 06, 2019 9:31 pm


Mila & Isa & Ash
a sweet friendship refreshes your soul.

Amint megtudtam, hogy anyám elutazik pár hétre, az első dolgom volt, hogy írjak a lányoknak, ráérnek-e majd egy hétvégi pizsamapartira. Persze abszolút nem azért, mert nem szerettem volna egyedül maradni Mathiasszal. Vagy mégis? Csak eddig nem nagyon volt lehetőségünk programot csinálni a lakásunkban, mert anyám ebből a szempontból nem volt túlságosan engedékeny. Minden bútordarabot úgy félt, mintha az élete múlna rajta, ha véletlen összekoszolódik vagy éppen eltörik. Valószínűleg sokkal jobban félti azokat az élettelen tárgyakat, mint engem, mióta vele élek, hiába is próbálja meg elhitetni velem, hogy azért kérte meg a vőlegényét, hogy költözzön hozzánk, amíg ő távol lesz, hogy vigyázzon rám és a lakásra. Világéletében nem féltett, igaz, lehetősége sem volt rá önhibájából, szóval nem is értem, hogy miért pont most kezdene el aggódni értem? Mindegy. De végül is Mathias mindennapos jelenlétével csak jót tett nekem. Magának már kevésbé, hiszen, ha tudná, hogy mostanában minden második gondolatom a leendő mostohaapám körül forog, akkor kétlem, hogy örömmel hagyta volna, hogy a hálószobájába és ezáltal a közelembe költözzön, amíg ő a családi üzlettel foglalkozik valahol külföldön. De nem feltétlen kell mindenről tudnia, ugyebár. Egyelőre. Ahogy Mathiasnak sem arról, hogy ma estére-éjszakára programot szerveztem a nappalinkba. Úgyis késő estig fog dolgozni, mint szokott.
Szóval, amint a felettébb idegesítő mosolyával átlépte a lakásunk küszöbét a bőröndjével, szóltam a barátnőimnek, és most, pár nap elteltével már a nappali szőnyegpadlóját készítem elő megfelelő fekhelynek 3 főre, ugyanis Jennie és Skye nélkül kell ma szórakoznunk, csak Mila, Isa és én.
Igazából rendkívül furcsa érzés volt felkészülni a ma estére, hiszen ez lesz eddigi életem első pizsamapartija, mivel, amíg az édesapámbál laktam Michigan egyik kisvárosában, Hollandban, addig nem igazán voltak barátaim, a lányokat viszont szinte már az első találkozásunkkor közel engedtem magamhoz, mintha már akkor tudtam volna, hogy bennük tényleg megbízhatok majd.
- Na végre, hogy itt vagytok! Már alig vártam, hogy megérkezzetek. - mosolygok rájuk abban a pillanatban, amikor a csengőszó után kinyitom a bejárati ajtót. - Gyertek csak be, és csak akkor vegyétek le a cipőiteket, ha le akarjátok. Engem nem érdekel, ha koszos lesz a szőnyeg, Sharon meg úgyis szívinfarktust kap tőle.
Senki előtt nem hívom anyámnak az anyámat, még saját maga előtt sem, számomra bőven elég, ha csak a keresztnevénél maradunk.

Ashley Mohr
Diákok
Play by :
Charlotte McKee
Kor :
19
Foglalkozás :
high school student
Hozzászólások száma :
45

Mila & Isa & Ash Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mila & Isa & Ash   Mila & Isa & Ash EmptySzer. Aug. 07, 2019 11:54 am


Ash & Mila & Isa
Tizennyolc (és fél) évesen kevés fontosabb dolog van számomra, mint a családom, a barátaim, na meg a sport - ami már-már egyfajta családi hagyománynak is tekinthető. Bevallom, az utóbbi időben talán kicsit túlságosan is a párkapcsolatomat helyeztem előtérbe és minden mást elhanyagoltam mellette. Amiért meg is kaptam a fejmosást Milától, akinek sikerült emlékeztetnie rá, hogy legalább olyan fontosak a barátnőim, akikkel jóban-rosszban együtt vagyunk és akivel az utolsó évünket kezdjük szeptemberben a gimiben. Megígértem magamnak, hogy augusztusban akármit is találjunk ki, benne leszek a programokban és ott leszek a bulikon is. Egyszer élünk ugyebár.
Remek alkalomnak ígérkezett Ash pizsamapartija arra, hogy Milával közösen fecseghessünk a nyáron történt dolgokról, vagy épp megbeszélhessük, hogy mit is várunk az utolsó évünktől gimnazistaként. Skye és Jennie sajnos kimaradnak a buliból, de a nyári szünetekben mindig nehezebb összehozni az egész bandát, csak mert mindahányan a legkülönbözőbb időpontokban vagyunk épp a városban. Ez persze nem vesz el a közös élményből és az előre láthatóan szórakoztató estéből, lesz még alkalmunk beavatni a lányokat abba, hogy milyen pletykákról maradtak le.
- Le akartam nyúlni egy üveg pezsgőt otthonról, de a tesóm megelőzött... - magyarázom jókedvűen Milának, még a taxiban. Na nem akarok én magunkból alkoholistát csinálni, de ki gondolta volna, hogy a Hamptons-i elit osztály ikonikus mimosa koktéljához éppen pezsgőre van szükség? És ki ne akarna néha hasonlítani kicsit a Hamptons-i elitre? - Szóval maradtam a gumicukornál.
New Yorkban alig vezetnek az emberek. Mindenki inkább metrózik, vagy a Szex és New York Carrie Bradshaw-jától tanulva stílusosan leint egy taxit. Eszemben sem volt ma este metrózni, szóval írtam Milának, hogy fogok egy taxit és felvesszük őt is, hogy együtt érkezhessünk meg Ash-hez, aki nélkül nehezen tudnám már elképzelni a baráti körömet és akinek a városban való maradása gyakorlatilag a barátságunk egyik legszorosabb fenntartója.
Megérkezve Ash otthonához rendezem a taxi költségeit, majd mosollyal az arcomon és Milával az oldalamon sétálok a bejárathoz. A mosolyom rögtön jókedvű vigyorrá szélesedik, amikor a csengőszót követően barátnőnk ajtót nyit nekünk. - Szia! - bukik ki belőlem a köszönés lelkesen.
- Nagy volt a forgalom... - magyarázom a hátam mögé mutogatva, ahonnan a taxi mostanában hajthat el. Az invitálásra beljebb sétálok, körbepillantva a lakásban, aminek a berendezése azt hiszem jobban van óva, mint a Louvre gyűjteménye. - Biztos nem perel be Sharon, ha nem veszem le a cipőm? - kérdezem nevetve barátnőmet, de a vicc kedvéért még körbe is pillantok, mintha csak hirtelen bármelyik függöny mögül előugorhatna az emlegetett nőszemély.

Isabel Marquina
Diákok
Play by :
Sofia Carson
Kor :
19
Foglalkozás :
gimnazista, szinkronúszó
Hozzászólások száma :
80

Mila & Isa & Ash Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mila & Isa & Ash   Mila & Isa & Ash EmptyKedd Aug. 13, 2019 10:53 am


Ash & Belle & Mila
A társadalom létráján elfoglalt helyemhez képest elég szerényen, sőt szegényesen töltöm a nyaramat de sokat nem tehetek, ha a szüleim mindenünket összepakolták vagy eladták és ki tudja merre vannak most. A youtube-ból befolyó pénzt használom arra, hogy fenntartsam a látszatott a barátaim és a nagyvilág előtt, hogy még mindig azt a villogó életet élem, mint pár hónappal ezelőtt. Az itt hagyott táskányi pénz meg arra jó, hogy az átmenetileg bérelt lakást ki tudjam fizetni. S bár bevallom, leköltözhettem volna Brooklynba is és akkor nem lenne ilyen problémám, de Istenem… nem én fektettem be rossz értékpapírokba és hamisítottam meg őket.
Néha úgy érzem elmondanám a barátaimnak mi is a helyzet velem, a szüleimmel meg, hogy nem tudom megengedni magamnak azt az életet, ami eddig volt de nem akarok sajnálatot ébreszteni magam körül. No-no, az nem én vagyok, szenvedek egyedül a csendben és sírok a sarokban sötétedés után, de a világ előtt? Sose. Kemény vagyok, egy Saville, ha az még jelent bármit is.
Megörültem a hétvégi invitálásnak hiszen a „fizetésem” még nem érkezett meg, a hűtőmben pedig egy üveg mustár és ecetes uborka árválkodik, legalább nem kell a súlyommal törődni mert akarva akaratlanul is leadom a felesleges kilókat – a nem feleslegeseket is. Amikor Belle írt, hogy hamarosan itt van a taxival akkor pánikolni kezdtem, mert még sehogy nem álltam. A hajam csurom vizesen omlott a vállaimra, a törölközőm még ruhaként funkcionált a hétvégei csomagom meg nem nézett ki épp egyneműként.
Bumm.
10 perccel később, miután megváltottam a világot, összekészülten vártam a taxit és a legkedvesebb barátnőm megérkezését, s mikor végre megláttam akkor hatalmas mosollyal arcomon pattantam be mellé.
- Látom nagyon amerikai luxusfeleségre akartad venni a formát, viszooont… - kihúzom a táskámból a Mexikóból rendelt tequilámat, majd visszacsúsztatom mielőtt bármit is mondana a taxisofőr, azért még kiskorúak vagyunk. – Apám gyűjteményéből van, neki úgysem fog hiányozni.
Sajnáltam, hogy Skye és Jennie nem tudtak eljönni de valahol örültem is neki, mert kevesebb ember előtt kell titkolózni az életemről és a legnagyobb titkomról. Elvileg a legjobb barátnők azért vannak, hogy mindent megosszanak egymással de én nem merem. Mert mi van, ha nem olyanok, mint akiknek megismertem őket?
- Szerinted Ash megengedi, hogy vlogoljak az esténkről? Nem az egészről, bár ha szellemet idéznénk akkor tök menő lehetne, de kéne valami tartalmat gyártanom… kicsit megakadtam ma. – kicsit költőinek szánom a kérdést, mert a vloggereket semmi sem állíthatja meg gondoljunk csak abba bele, hogy mit csinált másfél éve Jake Paul. Csökkent a nézettsége de még mindig állat követő tábora van.
- Halihó! Gyönyörű ez a műanyaggal bevont lakás. – viccelődők, majd illedelmes lányként lehúzom a cipőmet és mint, aki ezer éve itt lakik kerülök beljebb. Csoda szép a lakás, kétségtelen Sharon ízlése.
- Hoztam alkoholos itókát! – mesélem el neki is miközben a tükör előtt megigazítom a szél által megszárított torzonborz hajamat.


Rosemary Mila Saville
Diákok
Play by :
☘ madelaine petsch
Kor :
18
Foglalkozás :
☘ bitchin' around
Hozzászólások száma :
12

Mila & Isa & Ash Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mila & Isa & Ash   Mila & Isa & Ash Empty

Ajánlott tartalom


Mila & Isa & Ash Empty
Vissza az elejére Go down
 

Mila & Isa & Ash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ