One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokcatch me if you can ☆ Saya & Isa

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptySaya Manoban
Today at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptySaya Manoban
Today at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptyRomero D. Bohen
Today at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptyCaitlin Star
Today at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptyMillie Crawford
Today at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptyMarion Arceneaux
Today at 10:15 pmBelAmi

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptySelket Sheay
Today at 9:54 pmJátékpartner keresõ

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptyJoshua Miller
Today at 9:36 pmUnexpected trip to Peekskill

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptyDean Calver
Today at 9:09 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Amelia J. McCoy, Bellamy West, Caitlin Star, Choi Dae Won, Fable Hill, Freddie Berles, Henry H. Marsh, Katherine P. Montgomery, Leo Drom, Marissa Grey, Mason Ford, Raelyn J. Winters, Romero D. Bohen, Sarah Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat   Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptySzer. Szept. 18, 2019 6:10 am


Élodie ✫  Flor

Én valahol az „értek” és a „nem értek a kutyákhoz” személy között vagyok, mert viszonylag sok mindent tudok róluk, de mivel még nem tartottam, így igazi tapasztalaton alapuló tudásom nincs. Viszont az eddig megismert kutyákkal nagyon jól kijövök, már, ha van annyira szocializálva, hogy meg lehet közelíteni. Ez a kutyus nem agresszív, vagy legalább is nem tűnik annak, és még azt is tűri, hogy felvegyem. De azt már nem igazán tudom, hogy valóban jó ötlet-e magamhoz édesgetni, amikor én már előre tudom, hogy nem maradhat velem, leginkább az ő érdekében, és nem akarom, hogy kötődjön hozzám, mert azzal az ő életét nehezíthetem meg.
A menhely, ahova beviszem, így elsőre kicsit kihaltnak tűnik, legalább is személyzet terén, de az is lehet, hogy csak arról van szó, hogy hátul vannak. Az egyetlen, akit az előtérben találok, éppen telefonál, így megvárom, amíg leteszi, és csak utána szólítom meg. Nagyon kedvesnek és segítőkésznek tűnik, amit jó jelnek veszek. - Flor vagyok - mutatkozok be én is, és egy kis bűvészkedéssel, ideiglenesen egy kézben próbálom egyensúlyozni a blökit, hogy a kezemet tudjam nyújtani Élodie felé. - Nagyon örvendek! Köszönöm - hálálkodok a tegezés felajánlására. Majd, ha elfogadta a jobbot, ismét két kézzel tartom az „öl”ebet.
- Rendben - mosolygok rá, és megindulok utána. - Mióta dolgozol itt?- érdeklődök kedvesen. Egyelőre nem akarok arról kérdezni, hogy mi lesz a kutyussal, mert nem szeretném a falra festeni az ördögöt, hogy nincs benne chip. Pedig jó eséllyel nincs szerető gazdija, mert nem emlékszem, hogy láttam volna plakátot, hogy elveszett kutyát keresnének, ez pedig elég kiábrándító, mert a kinézete alapján nem egy-két napja van az utcán, viszont nagyon aranyosnak és szerethetőnek tűnik. Nem is értem, hogyan dobhat valaki ki egy kutyát, bár a többi állattal sem lenne szabad így bánni. Talán az egyetlen, amin nem lepődök meg, ha az utcán látom az a macska, mert róluk tudom, hogy előszeretettel járják a saját útjukat, és jobbik esetben hazamennek, ha úgy gondolják.


Flor Sanchez Moreno
Oktatás
Play by :
Mariana "Lali" Espósito
Kor :
28
Foglalkozás :
EPA-nál környezetmérnök, besegít a Rosa Italian Cafénál (és spanyolt oktat privátban)
Hozzászólások száma :
292

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat   Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptyVas. Szept. 15, 2019 10:51 pm

Az egész napomat a menhelynek szentelem. Egyre több a munka és sajnos ugyanannyian vagyunk rá. Nagyon át kell gondolnom azt, hogy felveszek még egy állandóst ide, mert az sem jó, ha az ember nem tud elszabadulni. Lehet, hogy nekem ez a szerelmem, ahogyan a banda is, de másnak csak egy munkahely. Persze itt alap, hogy szeretni kell az állatokat, különben nincs is miről beszélgetnünk, de azért vannak kemény napok is.
Éppen leteszem a telefont mikor mögöttem megszólal valaki. Meglepetten fordulok egyet, majd egy mosoly kíséretében köszöntöm az idegen nőt.
-Oh Jó napot!-Végig hallgatom őt, majd a kutyára pillantok.
- Jaj szegény kis árva. Sajnos nem Ön az első, aki behoz egy kutyát az utcáról, de jó helyre hoztad. Oh amúgy Élodie vagyok. Örvendek... De amúgy benne lenne a tegeződésbe?-Elég fiatalnak tűnik, így nem hiszem, hogy megsértődne, ha tegeződnénk.
-Kérlek hozd utánam. Megnézzük, hogy van e chip benne. Ha nincs, akkor kiteszünk egy posztot róla az oldalon, hátha jelentkezik érte a gazdija, különben örökbe adható.-Vázolom fel gyorsan a lehetőségeket.

Élodie Dubois
Média
Play by :
Élodie Fontan
Kor :
30
Foglalkozás :
Dobos, Menhely tulajdonos
Hozzászólások száma :
56

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat   Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat EmptySzomb. Júl. 27, 2019 9:18 am


Élodie ✫  Flor

Ma elvileg nem dolgozom, de a főnök egy amolyan, szorgalmi feladatot adott néhány beosztottjának, köztük nekem is. A feladat lényegében nem bonyolult vagy nehéz, mert csak annyit kell csinálni, hogy New York bizonyos, meghatározott részein (az egész túl nagy lenne) fel kell tárni olyan területeket, amiken környezetszennyezés folyik, vagy olyan ötletekkel előállni, hogy egy-egy területen milyen környezetkímélő vagy helyreállító lehetőséget találunk megvalósíthatónak. Ezeket pedig a későbbiekben a megfelelő szervezethez irányított levéllel megpróbáljuk megszüntetni vagy megvalósítani. Maga a feladat nincs ellenemre, de azért egy kicsit aggaszt, hogy egyedül kell császkálnom városszerte. Nem szeretek igazi úti cél nélkül flangálni a városban, mert ez nem egy életbiztosítás a számomra. Minden esetre egy paprikaspray van nálam jobb híján, de azért szerencsére, elvileg, máshogy is meg tudom magam védeni magam, de azért nagyon örülnék neki, ha egyikre sem lenne szükségem.
Már vagy három órája járom a számomra kijelölt területet, és találtam is egy szennyező forrást, amit fel is írok a magammal hozott határidőnaplóm hátuljába. Illetve van néhány olyan terület, ahol elférne egy kis fásítás az én meglátásom szerint. Az egyik viszonylag nyugodtabb utcán haladok keresztül, amikor egy úti társam akad egy kistestű kutyus személyében. Nyakörvet nem látok rajta és a bundája is eléggé csapzottnak látszik, és már az is első ránézésre megállapítható, hogy nem fajtiszta. Nem látok rajta támadó vagy agresszív szándékot, így kicsit lassítok, hogy lássam, valóban engem követ-e vagy csak erre felé van dolga. Amikor viszont egyértelműen hozzám közelít, majd lassítva odaoldalaz hozzám és megállva mellettem rám néz, egyértelmű, hogy tőlem vár segítséget. Lassan, hogy ne ijesszem meg, kiveszek egy szendvicset a táskámból, kicsomagolom és egyelőre megfelezve, lassan leteszem kettőnk közzé. A kutyus kicsit bizonytalanul és félve odamegy az étel felé, és engem figyelve elkezdi megenni. Eddig még nem egyenesedtem fel, így nagyon lassan guggolva kezdek közelíteni felé, hogy lássam meg tudom-e érinteni, simogatni. Egy kicsit megriad, így megtorpanok én is, és megvárom, amíg megnyugszik, és ismét neki áll enni. Mielőtt teljesen elfogyasztja a szendvics felét, előveszem a másik részt is a zacskóból, de azt már reményeim szerint a kezemből veszi el, így egyelőre azt is megfelezem először. Egy kicsit félve veszi el, és egyből hátrál is, ismét megvárom, amíg megeszi, majd ismét felezem a nálam lévő darabot, és az előzőhöz hasonlóan járok el. Az utolsó darabnál már el se kell vennem kezem, hagyja, hogy lassan megsimizzem a fejét. Mivel a sétám közben láttam egy állatmenhelyet oda tervezem bevinni. Imádom a kutyákat, a macskákat, és lényegében szinte az összes állatot, de egy kis bérlakás nem alkalmas állattartásra, ráadásul a lakótársamat sem tudom, hogy állana egy kisállathoz. Arról nem is beszélve, hogy maga a lakás is nagyon kicsi, plusz, alig vagyok otthon a munka és az edzések miatt, tehát minden szempontból kiszúrás lenne a kutyussal szemben is, (lehet még) Rae-vel is. Egy menhely sem a legideálisabb, tudom jól, sőt elég rosszak, de ott ellátást kap, és talán talál egy szerető gazdit, aki tud vele rendesen foglalkozni, nem úgy, mint én.
Szerencsére a kutyus hagyja, hogy felvegyem, így megindulok vele a karomban a menhely felé, és nagyon bízom benne, hogy nem bolhás, és nem ragasztja rám. Nincs kedvem kis élősködőkkel szenvedni, pláne nem hazavinni néhány potyautast, amiktől szinte lehetetlen megszabadulni. Még nem jártam állatmenhelyen, így nem is tudom, hogy mi ilyen helyen a „szokás”, így először kopogok a bejárati ajtón, már csak azért is, ha valaki ott áll, ne üssem ki, ha befelé nyílik az ajtó. Mivel nem hallok semmit bentről, így lenyomom a kilincset és kinyitom az ajtót és lassan besétálok. Az lőtérben nem látok senkit, így beljebb megyek, ahol megpillantok egy világosbarna hajú nőt, egyelőre nekem háttal. Kicsit halkan, hogy ne ijesszem meg, megszólítom. - Jó Napot! Elnézést, tudna nekem segíteni? - lépkedek hozzá közelebb. - Nem messze innen találtam ezt a kutyust az utcán, - mutatom kicsit fel a kezemben lévő csavargót -, és jobb ötlet híján idehoztam. Nyakörvet nem találtam rajta, de lehet, van gazdája - indulok ki legoptimistább verzióból, hátha csak elcsatangolt otthonról, és már régóta hazavárják szegényként, bár igazából nem hiszek ebben.


Flor Sanchez Moreno
Oktatás
Play by :
Mariana "Lali" Espósito
Kor :
28
Foglalkozás :
EPA-nál környezetmérnök, besegít a Rosa Italian Cafénál (és spanyolt oktat privátban)
Hozzászólások száma :
292

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat   Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat Empty

Ajánlott tartalom


Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat Empty
Vissza az elejére Go down
 

Élodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Kórházak és hivatalos helyszínek :: New Life animal shelter-
^
ˇ