One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokMarshall x Nash - The first look

Dylan Welsh EmptyClayton Nash
Yesterday at 11:03 pmDinner for two

Dylan Welsh EmptyBalázs Csíkszentmihályi
Yesterday at 10:20 pmCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Dylan Welsh EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 9:36 pmwork out with . . .

Dylan Welsh EmptyAmicia Cole
Yesterday at 9:12 pmVeni, vidi, vici

Dylan Welsh EmptyAnne Diamond
Yesterday at 8:48 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Dylan Welsh EmptyDorian J. Lester
Yesterday at 7:35 pmNyomtalanul - Myna&Alex

Dylan Welsh EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 5:42 pmHenry HaJoon Marsh

Dylan Welsh EmptyHenry H. Marsh
Yesterday at 4:46 pmMaddie & Jake - Mini date

Dylan Welsh EmptyMadelaine Riggs
Yesterday at 3:48 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Anne Diamond, Aveline Everhart, Diane N. Miles, Marissa Grey, Prima Polignac


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Dylan Welsh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Dylan Welsh   Dylan Welsh EmptyPént. Júl. 26, 2019 9:47 pm

Dylan Welsh


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Dylan Welsh
Becenevek:
Dy
Születési hely, idő:
1984.Június.01, New York
Kor:
35
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Elvált
Csoport:
Üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
New York University,  Polytechnic School of Engineering
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
autószerelő, Welsh Motors tulajdonosa
Ha dolgozik//Munkahely:
Queens, Staten Island, London
Hobbi:
bungee jumping, szikla mászás, motorozás, tetoválások, bulik, autószerelés, nők
Play by:
Travis Fimmel

Jellem

Pozitív:

- Kitartó
- Céltudatos
- Vakmerő
- Család centrikus
- Őszinte ( nem mindig)
- Humoros
- Meggyőző
- Segítőkész

Negatív:

- Akaratos
- Csajozós
- Hűtlen
- Hirtelen haragú
- Adrenalin függő
- Vakmerő
- Mértéktelen ivás
- Merevség
- Nőzés
- Hatalmas egoizmus
- Nehezen kér bocsánatot

Hobbik:
extrém sportok: sziklamászás, vadvizi evezés, száguldozás motorral, bungee jumping, ejtőernyőzés
sportok: kosarazás
könyvek: történelmi regények, autós és motoros magazinok/könyvek
ételek: minden ami húst tartalmaz, semmi a zöldséget
utál: táncolni, focizni, andalogni, vásárolni, főzni, takarítani
szeret: kutyát sétáltatni, motorozni, buta emberekkel vitába keveredni, az esőt

Célok: terjeszkedni a céggel, felkeresni Dee-t, utazgatni
Amitől fél: Tudom, nagyon ciki, de a pókok, szűk és sötét helyek, halál.
Múlt
A telefonom ismerős dallama űzi ki az álmot a szememből, ásítva nyúlok a készülék után és utasítom vissza a hívást, hogy rá sem pillantok a készülékre, nem érdekel ki hív, korán van és aludni akarok. Minden törekvésem reménytelen, hiába csukom le ismét szemeimet, az álom messzire kerül. A kurva életbe, ezerszer megmondtam, hogy utálom, ha minden faszsággal hívogatnak. Csend és nyugalom honol a lakásban, csak a mellettem békésen alvó lány szuszogása töri meg a csendet. Rá pillantok, alaposan szemügyre veszem hosszú, formás combjait, kerek fenekét, hátának ívét, barna hajkoronáját. Elmémben lázasan kutakodok egy név után, de ha fejbe vernének sem tudnám megmondani, hogy hogyan kellene szólítanom. Samantha? Vagy Ő a tegnapi lány volt? Sue? Ő meg a szombati? Fene sem emlékszik már ezekre, csak jönnek és mennek, de egyik sem alkot annyira maradandót, hogy megjegyezzem a nevét. Megpaskolom a formás feneket.
- Héé, madárkám, ébresztő! milliószor megszegtem már a saját szabályomat, miszerint egyik numerám sem alhat nálam, egyrészt, mert reggel baromi nehéz elküldeni őket, másrészt, mert az együtt alvás a lányoknál olyan kémiai folyamatot indít el, ami miatt indokolatlanul sok érzelem születik meg bennük, ragaszkodóvá válnak és csak azt akarják, hogy felhívd őket telefonon. Ezek közül egyikhez sincs túlságosan sok kedvem, bőven elég annyi ideig egy nő az életemben, ameddig megkapom amire szükségem van. Minek fölöslegesen érzelmekbe meg a többi lányos szarságba keveredni? Ez kölcsönösen jó neki is meg nekem is, hát ennyi legyen egyen.
- Naa, megsüketültél? Kelj már fel és húzz el! mászok ki az ágyból és magam köré tekerem a földön heverő törölközőt.
- Naa, ne már, korán van még! Inkább gyere bújj vissza! fel sem emeli a fejét, csak a manikűrözött ujjait nyújtja felém. Na azt már nem. Kétszer sosem. Az talán még veszélyesebb, mint a közös alvás.
- Tegnap is baj volt a hallásoddal, vagy reggelre süketültél meg? rágyújtok. A nikotin szétáramlik bennem és elégedetten fújom ki a füstöt. Lehajolok és szabad kezemmel a szétszór ruhadarabokat szedem össze a földről és dobálom a nő irányába. - Nem szeretném még egyszer elmondani, hogy hagyd el a házam. kibámulok az ablakon. Fogalmam sincs, hogy hány óra lehet, de még minden csendes odakint, alig kószál egy-két munkába igyekvő ember.
- Hülye fasz! mozdul meg végre és idegesen pillant végig rajtam. Mondtak már ennél cifrábbat is rám, nem különösebben hat meg. - Legalább egy kávét adhatnál! micsoda szemtelenség, nem is olyan régen még felejthetetlen élményekben részesítettem, hát már ennyi sem elég? Felsóhajtok miközben elnyomom a csikket az éjjeliszekrényen pihenő hamuzóba.
- Most elmegyek zuhanyozni. Amíg vissza érek te már ne legyél itt, kávézz otthon, vagy akárhol. Leszarom. Csak szedd össze a cuccaidat és húzz a faszba! remélem érzékeli, hogy komolyan beszélek és mire végzek már messze jár, mert különben esküszöm az életemre, hogy a hajánál fogva hajítom ki innen.
Miközben a kellemesen meleg víz végigfolyik rajtam próbálom felidézni, hogy milyen előre behatárolt terveim vannak mára. Axel mindig mondja, hogy vegyek magamnak egy naptárt, mert lyukas az agyam és a fontos dátumokra, megrendelésekre és még ki tudja mire emlékeznem kell. Már nem csak egy mezei autószerelő vagyok, már főnök is lettem és mint olyan...vannak bizonyos kötelezettségeim. Csak azt nem értem, hogy minek nekem naptár, ha itt van ő? Esküszöm olyan az agya, mint a borotva, pontos, megbízható és mindig ugrik, amikor szükségem van rá. Az asszisztensek gyöngye. Igaz, azért a lóvéért, amit adok neki még a kezemet is meg kellene csókolnia.
Megnyugtat, hogy az előbb még békésen szundikáló csajnak már hűlt helye a lakásban, máris sokkal komfortosabban érzem magam, nincs szükségem az ehhez hasonló reggeli rituálékhoz. Azt nem értem, hogy miért vásároltam magamnak ilyen hatalmas házat, hiszen egyáltalán nincs szükségem négy hálószobára és két fürdőszobára, amikor egyedül élek. Deevel mindig nagy házat szerettünk volna, amit aztán benépesíthetünk. Az emlékre keserű mosoly húzódik az ajkaimra, az egyetlen nő, akit valaha szerettem és elengedtem, aki megérdemelne egy ilyen kurva nagy házat és megérdemelné, hogy királynőként bánjak vele. Lassan fél éve már, hogy visszajöttem New Yorkba, de mindez idáig képtelen voltam felkeresni őt. Pedig akartam. Minden nap. De lenne értelme? Eddig már biztosan elfelejtett, új életet kezdett, ismét férjhez ment és szerintem semmi mást nem akar csak elfelejteni a nevemet. Kinek használna, ha feltépném a régi sebeket? A telefon ismételt csörgése rángat vissza a magányos valóságomba. Ezúttal rápillantok a kijelzőre ahol Axel neve villog.
-Mivan? ma reggel csak úgy dől belőlem a kedvesség.
- Neked is jó reggelt Dylan. Örömmel hallom, hogy fergeteges hangulatban vagy. Gondoltam emlékeztetlek, hogy két óra múlva találkozód van.
- Mivan? Milyen találkozó? szemöldököm a homlokom közepéig szökik. Talán tényleg nem lenne rossz ötlet az a naptár.
- Ne már Dylan, komolyan elfelejtetted? Ma kell találkoznod a Staten Island-i hely tulajával, ha azt akarod, hogy tényleg megkapd és megnyithasd a műhelyt! idegesen gyújtok rá egy szál cigire, az üres dobozt pedig a szoba másik végébe hajítom.
- Miért csak most szólsz?
- Két hete, minden kibaszott nap elmondtam Dy, szedd már össze magad végre!
- Jólvan már baszdmeg, ne rikácsolj, nem vagy te a feleségem. Mondd le! Találj ki valamit és napold el. nem is értem minek tartom, ha ennyire nem képes.
- Azt nem lehet Dylan, már kétszer elnapoltuk. Mégis mit mondjak nekik? felsóhajtok - Azt hogy meghaltam, vagy mit érdekel, találd ki, oldd meg! hallom ahogy a vonal másik végén felsóhajt, tudom, hogy közel a vesztem, hamarosan minden nőt megszégyenítő hisztirohamban tör ki.
- Te is tudod, hogy azt nem lehet Dylan! Nem érdekel mit csinálsz, vagy mit csináltál, de szedd össze magad, mert odamegyek és esküszöm, hogy úgy seggbe rúglak azt is megbánod, hogy megismertél....
- Azt már rég megbántam...de jólvan, legyen. Ott leszek, küldd át a címet SMS-ben, ha késnék addig hívd meg őket egy kávéra. megkönnyebbülten  felsóhajt. Szinte látom magam előtt, ahogy ökölbe szorított ujjai kiengednek és visszaköltözik a mosoly az arcára.
- Rendben! Ja, és Dylan...vegyél fel tiszta inget...
- Axel, az anyám sem vagy! szólok rá ingerülten, de ezt már csak a telefonom hallhatta maximum. Iszonyatosan fel tudja baszni az agyam, de azt hiszem nélküle nem tartanék ott ahol. Elnyomom a cigi csikket és ígéretemhez híven készülődni kezdek a találkozóra. Remélem lesz valahol egy tiszta ing.  


Dylan Welsh
Üzlet
Play by :
Travis Fimmel
Kor :
35
Foglalkozás :
Autószerelő, Welsh Motors tulajdonosa
Hozzászólások száma :
12

Dylan Welsh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Dylan Welsh   Dylan Welsh EmptySzomb. Júl. 27, 2019 10:17 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Dylan!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Hűűűűha. Te aztán nem vagy semmi, hallod. Mondanám, hogy könnyű eset vagy, akivel bármikor egyszerű szót érteni, de akkor akkorát hazudnék, hogy a plafon is leszakad. Very Happy
A jellemzésed példa arra, hogy tömören és lényegretörően is kerek képet lehet adni egy karakterről - a félelmeid különösen tetszettek, de nyugi, ezek nem ciki dolgok, szerintem egészen sokan járnak hasonló cipőben, mint te. Very Happy Amúgy egy kérdés: nem félsz te véletlenül az egészséges emberi kapcsolatok kialakításától is? Dylan Welsh 1556694851 Egy kicsit nekem az jött le. Very Happy
Szegény Axel... komolyan megsajnáltam, de gondolom, ő már megszokta a tapintatlan és egészen unortodox stílusodat, az idegei pedig acélból lehetnek. Very Happy És akkor egy kis útravaló: keresd fel Dee-t minél előbb! Komolyan mondom. Ha nem, akkor megtalállak és... Dylan Welsh 1261330843 Na jó, nem. De tényleg vedd rá magad, hogy beszélj vele, hátha megint sikerül előcsalogatni belőled azokat az érzelmeket, amiket egy ideje senkinek sem sikerült. Dylan Welsh 2624752903

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one your high, like a wave crashing into the night.

Millie Crawford
Munkások
Play by :
∆ emmy rossum ∆
Kor :
28
Foglalkozás :
∆ ethical hacker, occasional worker ∆
Hozzászólások száma :
222

Dylan Welsh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Dylan Welsh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
^
ˇ