One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Leslie Hewson EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Leslie Hewson EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Leslie Hewson EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Leslie Hewson EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Leslie Hewson EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Leslie Hewson EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Leslie Hewson EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Leslie Hewson EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Leslie Hewson EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Leslie Hewson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Leslie Hewson   Leslie Hewson EmptyCsüt. Júl. 25, 2019 10:25 pm

Leslie Hewson


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Leslie Hewson
Becenevek:
Lee, Papaya
Születési hely, idő:
Brooklyn, 1994. december 10.
Kor:
25
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
média
Egyetem:
Columbia University, Literary Arts, végzett
Munkabeosztás:
újságíró (bűnügyi rovat)
Munkahely:
am New York
Hobbi:
olvasás; titokban könyvet ír
Play by:
Jessica Clements

Jellem
5 dolog, amit mindenki tud rólam
Az apám Mark Hewson, a zsaru, akit kilenc évvel ezelőtt brutálisan meggyilkoltak. Anya, Theresa Hewson minden újságíró rémálma - mikor elmondtam neki, hogy magam is erre a pályára készülök, egy hétig nem szólt hozzám -, aki egy vödör jéghideg vízzel köszöntötte a házunk előtt gyűrűző keselyűket már a legelső napon. November közepén.
Van két fiatalabb testvérem, Logan és Reid. Szerintük egy zsarnokoskodó perszóna vagyok, és nem vonakodnak bárkivel közölni ezt az információt, aki csak hozzám szól (beleértve a főnökömet).

5 dolog, amit mindenkinek tudnia kellene
Egy finom forrócsokival a legmelegebb nyári napokon is meg lehet vesztegetni (klímás helyiségben, természetesen). Szerintem mindenkinek felemás zoknit kellene hordania, és jobban kedvelem a bálnákat, mint a delfineket vagy a fókákat.
Nincs semmi, amit többre értékelnék a hűségnél.
Sok olyan hibát mulasztottam el, amit a legtöbb kamasz és huszonéves elkövet legalább egyszer az életében, de nem bánom, számomra fontos az erkölcs, és jobb szeretek felelős döntéseket hozni, mint megőrülni.

5 dolog, amit bármikor szívesen letagadok
Kiskoromban UFO-s cikkekkel aggattam tele a szobám falát. Rögtön miután ez az őrület alábbhagyott, elhatároztam, hogy állatorvos lesz belőlem és hosszú hónapokat töltöttem a szakirodalom tanulmányozásával, melynek eredményeképp olyan latin szavakat használtam fel a legegyszerűbb beszélgetések során is, amik nem, hogy nem illeszkedtek a szövegkörnyezetbe, de a pontos kiejtésüket sem ismertem.
Képtelen vagyok ellenállni az elesett pasiknak.
Mikor elkezdtem gyakornokoskodni a mostani munkahelyemen, folyton elrontottam a nyomtatót, majd elhitettem a kollégáimmal, hogy más volt a tettes.
A bögréim képezik az egyetlen olyan tulajdonomat, amin nem osztozkodom senkivel.
Priuszom van, amiért részt vettem egy abortusz elleni tüntetés elleni tüntetésen. Igen, ilyen létezik.
Enyhén klausztrofóbiás vagyok, mióta kijött a Narnia és Logan elhatározta, hogy eljuttat oda a ruhásszekrényem segítségével.

További 5 dolog, ami eddig sem volt 5
Mindig egyedül nézek filmet, ugyanis hátborzongató tehetséggel lövöm le az összes fordulatot és csattanót már az első tíz percben. Egyébként a Jurrassic Park életem kedvenc filmsorozata.
Ha dühös vagyok, dartsozom.
Az autós kirándulások voltak a kedvenceim, mikor fülsértő hamissággal vonyítottunk a Deep Purple elfeledett albumjaira.
A leggyakoribb rémálmom, hogy zombi apokalipszis tör ki, és én is élőhalottá válok.
Titkos vágyam részt venni egy túszdrámában.
Habár nem vagyok szinesztéziás, az egyes nekem mindig fehér volt és az is marad.

Múlt
- Hívtál - jelentem ki köszönés gyanánt, kezemet önkénytelenül is a kilincsen felejtve. Jared és én kizárólag akkor nyújtjuk fél percnél hosszabbra a beszélgetésünket, ha a) vészhelyzet áll fenn b) tanácsot kérek, mert olyankor nehéz engem lerázni c) önpusztító passzba kerülök és a kirúgásomat kockáztatom. Az utolsó két lehetőséget máris kizárhatjuk, és ahhoz is elég régóta ismerem a főnökömet, hogy megállapíthassam, a mostani hangulata köszönő viszonyban sincs azzal, ami rendszerint a vészhelyzetekkor fogad.
- Kérlek, foglalj helyet! - pillant rám futólag a szemüvege fölött, amint egy kupacba gyűjti az asztalán táborozó, mályvát sütő papírhalmot.
Ez új; rosszat sejtve húzom az asztalához a legközelebbi széket, és miközben felvértezem magam az elkövetkezendőkre, nem felejtem el rávillantani a legmagabiztosabb mosolyomat a kínálatból.
Én keresztbe teszem a lábaimat, ő leveszi a szemüvegét. Én felvonom a negyedórás szemöldökömet, ő megdörgöli a fáradtságtól csillogó szemhéját. Ha végre megfogadná a tanácsomat és beruházna egy jobb minőségű monitorra, nem érezne rá késztetést, hogy félóránként dörzsölgesse, mintha arra várna, egyszer csak előbukkan belőle a Dzsinn a három kívánsággal, ám ezúttal nem teszek megjegyzést. Képes vagyok kivárni, míg magától belekezd a mondandójába.
Hetente gyakorlom a hallgatást.
A lakótársaim piszkosul élvezik, kommunikációs coachnak érzik tőle magukat, és olyan próbák elé szoktak állítani, minthogy bírjam ki éneklés nélkül a You Know I'm No Good-ot, vagy hogy ne mondjam el a keresztrejtvény megfejtését, amíg nem kérdeznek rá maguktól.
- Nem találkoztam a vázlataiddal a Dordevic gyilkosságról.
Utálom, ha valaki kertel.
- Azért, mert még nem küldtem el őket, főnök. - Már csak az utolsó simítások vannak hátra, kétperces ujjgyakorlat az egész, de minél tovább húzza az időmet, annál később kapja kézhez.
- Egy felesleges körrel kevesebb. - Még fel sem tűnik, hogy szólásra nyitottam a számat, ő máris megálljt int. - Mond neked valamit az a név, hogy Lubek Ivanov?
A név gyomorszájon vág, ám ahelyett, hogy ennek bármi jelét adnám, a korábbinál is szélesebb mosolyra húzom az ajkaimat.
- Gondolom, nem egy orosz balerina.

Ha lehet, legközelebb ne én szállítsam neked az információkat, mondja, mintha elvárható lenne, hogy a nyomozás minden titkos részletéről én szerezzek elsőként tudomást.
Ami azt illeti, mindennél jobban szeretem a lehetetlen követelményeket. Épp annyira azokat, amelyeket én állítok saját magam elé, mint másokét, csakhogy ezúttal fogalmam sincs, hogy meséljek az olvasóimnak arról az emberről, aki az édesapám gyilkosa is lehet.


Leslie Hewson
Média
Play by :
Jessica Clements
Kor :
24
Foglalkozás :
újságíró
Hozzászólások száma :
25

Leslie Hewson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Leslie Hewson   Leslie Hewson EmptyHétf. Júl. 29, 2019 4:53 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Leslie!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

(achtung, Némileg személyesebb hangvételű elfogadószöveg következik, ha már félig-meddig az én jányom vagy:) Amikor feladtam a hirdetést erre a még nemileg sem besorolt karakterre (hiszen végül is férfinak is alkothattad volna), először nagyon nagy reményeket fűztem hozzá, hiszen ad egy alapot, de mégsem szab meg olyan sok mindent. Aztán elbizonytalanodtam, amiért talán mégis pont egy olyan részt határoz meg, ami nem feltétlenül szerep-pozitív; az üzenetváltásaink során, még ha hozzád már leegyszerűsítve is jutott el, azzal vádolni ezt a nagy kulimászt, hogy egyszerű lenne, pofátlanság.  Leslie Hewson 3673325056
Szóval jelentkezők jöttek meg mentek, beolvadtak a süllyesztőbe, de a lényeg, hogy te maradtál. Az álmosító hosszal vádolni nem lehet, de az ember sem négy liter sört rendel, ha le akar részegedni, egy kis pohár módosított gyümölcslé (lényegében abból van, nem?) sokkal alaposabban megteszi a dolgát.
Tizenhat voltál, mikor az apádat megölték, és az egész világod felborult, s ennek lenyomatai még mindig ott virítanak benned; a sorok között, meg az üzenetekben, és reményeim szerint hamarosan a játéktéren is. Néha félek, hogy nem sikerül kellőképp átadnom, miféle lelkületűnek is képzelek el egy-egy keresettet, és igazából még mindig nem vagyok biztos benne, de mindaddíg, míg ilyen alkotókat vonzanak be, akik talán még nálam is jobban tudják, lényegében mindegy is, nem? Very Happy
Szívesen húznám a dolgot miriád bókkal, de az én számból valahogy mind olyan cheesynek hallatszik, és egyébként is jó volna mihamarább a játéktéren látni téged viszont, úgyhogy vedd úgy, hogy megkaptad a kinevezést, bár a szín csak később érkezik.  Leslie Hewson 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

I'm sorry for everything
From the second that I was born it seems I had a loaded gun
oh everything I've done
OH, I SHOT, SHOT, SHOT A HOLE THROUGH EVERY SINGLE THING THAT I LOVEDBellamy West
Bûnüldözés
Play by :
Michael Fassbender
Kor :
44
Foglalkozás :
nyomozó
Hozzászólások száma :
245

Leslie Hewson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Leslie Hewson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ