One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Delilah Barker EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Delilah Barker EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Delilah Barker EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Delilah Barker EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Delilah Barker EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Delilah Barker EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Delilah Barker EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Delilah Barker EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Delilah Barker EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Delilah Barker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Delilah Barker   Delilah Barker EmptySzomb. Júl. 20, 2019 11:47 am

Delilah May Barker


Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Delilah May Barker
(született: Dahlia Salerno)
Becenevek:
Lilah, Ly, Lily
Születési hely, idő:
Chicago, Illinois, 1993. június 23.
(papíron: Dover, New York, 1993. február 3.)
Kor:
26
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Pace University - Üzleti gazdaságtan és menedzsment / végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Butiktulajdonos és önkéntes hospice szolgálatnál
Ha dolgozik//Munkahely:
Barker Clothier ruhabolt / MJHS Hospice and Palliative Care
Hobbi:
Jóga, futás, betegesen sok idő eltöltése a piacon, olvasás az ablakban, a szomszéd kutyájára való odafigyelés
Play by:
Melisa Asli Pamuk

Jellem
Dahlia Salerno. Született: Chicago, Illinois állam, 1993. június 23. Claretta és Alton Salerno első gyermekeként. Apja a chicagói alvilág egyik vezető személyisége számos vállalkozás tulajdonosa, anyja háztartásbeli.
A kislány a Salerno család hercegnője, bármit megkap, amire vágyik, legyen szó iskolai helyről, ruhákról, vagy ékszerekről. Házon kívül fegyveres őrök kísérik, jogi egyetemen fog tanulni, ha végez, megkapja az egyik családi vállalkozást. Aki rajta keresztül próbál hasznot húzni a Salerno családból, vagy a versenytársak javára információkat szivárogtat ki, azt rövid időn belül golyóval a fejében találják meg a külvárosban.
Lázad a rendszer ellen, de kérései nem találnak válaszra, puszta tinédzser-hóbortnak vannak tekintve. Kedvessége újra meg újra gyengeségnek van tekintve, az iskolában nem barátkozhat akárkivel. Nem hajlandó megjelenni a lőtéren, szerinte a bosszú nem megoldás, akármi legyen is a probléma.

Delilah May Barker. Született: Tíz éve, stresszhelyzetben egy okmányhamisítóval való futó találkozás alkalmával. Dover, New York állam, 1993. február 3., szülei elhunytak.
Üzleti gazdaságtan és menedzsment végzett kitűnő minősítéssel, diploma után álmát megvalósítva saját ruhaüzletet nyitott annak a táskányi készpénznek egy részéből, amit otthonról nyúlt le. Szereti a nagyvárosokat, mert egyszerre lehet egy ember a sok közül és köszönhet barátként a sarki újságosnak. Emberszerető, sokszor mégis nehezére esik megbízni azokban, akik nap, mint nap körülveszik , mert még mindig menekül a múltja elől.
Becsületes munkával keresi a pénzét, szabadidejében önkénteskedik hospice szolgálatnál, vagy a szabadban tölti az idejét, saját szórakoztatására fest, vagy olvas. Két hónapja van fegyvere. Nem tudja használni.
Múlt
- Kedvesem!
Lépéseim lelassulnak, a kezem megáll a lépcsőkorláton, amit épp megragadni készültem felfelé menet. Hátrafordulok és szembe találom magam a főbérlő nénivel, aki újra szólásra nyitja a száját:
- Lilah, kedvesem!
- Csókolom, Mrs. Harris! - arcomra kedves mosoly költözik, a néni zaklatott arcát és kezében szorongatott borítékot látva azonban gyanakodva lépek hozzá közelebb. - Talán valami baj van?
Három éve élek már ebben az épületben, és mindig jó bérlője voltam a néninek, akivel azóta sikerült egészen össze is barátkoznunk. Azt hiszi egy az állam másik végén fekvő kisvárosból érkeztem, hogy megvalósítsam az álmaim, és hogy tíz éve azért vagyok már teljesen egyedül, mert a szüleim meghaltak. Fogalma sincs róla, hogy a nevem valójában nem Delilah és a szüleim néhány államra innen nagyon is jó egészségnek örvendnek.
- Képzeld csak el, mi történt ma! - Mély levegőt vesz, és már tudom, hogy úgy fog mesélni a napjáról, mint amikor bárki megkérdezi tőle, hogy mi mindent mondott neki az orvos a rendszeres kivizsgálások alkalmával. Semmi bajom azonban a helyzettel, amíg az elkövetkezendő három évben is hagyjuk egymást békén élni az életünket, eltekintve attól a néhány alkalomtól, amikor a lépcsőházban beszélgetünk tíz-tizenöt percet. - ...elképzelésem sincs honnan vette az a futárfiú, hogy itt lakhat, akinek a levelet hozta. Ez a mai fiatalság! Már meg se haragudj. De Isten a tanúm rá, hogy azt mondta, a Te lakásod a cím, kedveském. Pedig hidd el nekem, hiába vagyok közel hetven éves, én még most is tisztán emlékszem rá, hogy abban a lakásban ugyan nem lakott semmilyen Dahlia Salerno. Ha a megboldogult férjem még élne...! Csak tudnám, hogy...
Már alig hallom a szavait, amikor eljut a tudatomig, hogy a nevemen szólított. Az igazi nevemen, amit tíz éve próbálok magam mögött hagyni. Amiről azt hittem, hogy sikerült, amikor a kezembe vehettem az új papírokat és megszületett Delilah Barker. Új életet akartam kezdeni, távol a családomtól és mindattól a sötétségtől, ami a hatalommal járt, ha Salerno-nak születtél. A szívem olyan sebességre kapcsolva dobog a mellkasomban, hogy szinte már fáj, erőszakkal kell újra meg újra levegőt vennem, hogy ne ájuljak egyenesen a lépcsőház csempéire.
- Mit is tetszett mondani, kinek a nevére érkezett a levél? - nyögöm ki nagy nehezen, miközben az ízületeim már egészen fehér színben kezdenek játszani, olyan erővel szorítom a lépcső korlátját.
- Hát épp most mondom, hogy Dahlia Salerno van ide írva. Nem is tudom kislányom, talán vissza kellene vinnünk a postára, megmondani, hogy rossz helyen kopogtatott az a fiatal fiú, hah! Biztosan új volt még, csak ne lett volna olyan erőszakos, hogy mindenképpen itt akarja hagyni...
- Igen... - lehelem alig hallhatóan, még mindig a lélekjelenlétet keresve, hogy bármit tudjak kezdeni ezzel az abszurd helyzettel.
- De én már olyan öreg vagyok. Messze is van a posta, sajnos a derekam már nem bírja úgy, mint húsz évvel ezelőtt. Bezzeg amikor olyan fiatal voltam, mint Te! - Közben olyan intenzitással mutogat, hogy csak úgy lebeg előttem az a darab papír, amitől mindjárt szívrohamot kapok.
- Adja csak ide nyugodtan, majd én elviszem. Ne tessék aggódni többet miatta! - Talán kicsit hevesebben veszem el tőle a borítékot, amikor végül felém nyújtja. Látom az arcán az enyhe döbbenetet, amit a zaklatott viselkedésem felett tanúsít, de nem érdekel. Még mindig viharosan dobogó szívvel fordítok hátat neki és indulok el felfelé a lépcsőn. A lépcsőfordulótól már kettesével szedem a fokokat és úgy érek fel a harmadikra, hogy még inkább kapkodom a levegőt.
A levélre egésze addig nem merek nézni, amíg be nem kerültem az ajtón és be nem zártam gondosan mind a két zárt rajta. Remegő kézzel tépem fel a ragasztót, miközben a gondolataimat ezer kérdés árasztja el. Ki küldte a levelet? Hogyan találtak rám? Mit akarnak tőlem? Mit akar ezzel üzenni? Biztonságban vagyok még egyáltalán? Mi van, ha most is figyelik a lakást? Mi fog történni, ha apám rám talál? És mi van, ha nem ő küldte a borítékot? Mit kellene csinálnom?
Kis híján elájulok, amikor végül kicsúsztatom a borítékból a tartalmát. Egy képeslap, mindenféle üzenet nélkül, csak az eredeti képen virítanak az "Üdvözlet Chicagóból!" szavak. Én pedig úgy érzem forog velem a világ. Mindennek vége. Rám találtak.


Delilah Barker
Üzlet
Play by :
Melisa Asli Pamuk
Kor :
26
Foglalkozás :
a Barker Clothier butik tulajdonosa
Hozzászólások száma :
8

Delilah Barker Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Delilah Barker   Delilah Barker EmptyVas. Júl. 28, 2019 6:38 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Delilah!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Van az a bizonyos mondás a hazugról meg a sánta kutyáról... Nyilván te is ismered, nyilván te is tisztában voltál benne valahol a lelked mélyén, hogy nem menekülhetsz el azelől, amibe beleszülettél. Szeretted volna eltemetni azt az életet, azt az Énedet, ami még egészen más névre hallgatod, de sajnos úgy tűnik, ez nem rajtad múlott. Új életet kezdtél, új mindennapokba cseppentél bele, és valószínűleg nem csak a Te életedet fogja fenekestül felforgatni, ha valaki egyszer kényszerít, hogy szembe nézz az igazi neved vonzatával. Az ember, még ha próbál is elzárkózni, mindig alakít ki kapcsolatot, akár a főbérlő néniddel is. Delilah Barker 4146035580
Túl sokat nem ismertünk meg a pontos részletekről, a hogyanokról és miértekről, de ezek olyasféle információk, amiket a játéktér bármikor magával vonzhat, és minden bizonnyal magával is fog vonzani – kíváncsi vagyok, miféle módszerekkel tér majd még vissza a múltad a jelenedbe, hogy meddig tudsz egyensúlyozni a mezsgyén a két világ között. Az biztos, hogy sok sikert kívánok hozzá, és remélem, találsz valakit (valakiket), aki segíteni tud ebben a szokatlan és vészterhes helyzetben.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

I'm sorry for everything
From the second that I was born it seems I had a loaded gun
oh everything I've done
OH, I SHOT, SHOT, SHOT A HOLE THROUGH EVERY SINGLE THING THAT I LOVEDBellamy West
Bûnüldözés
Play by :
Michael Fassbender
Kor :
44
Foglalkozás :
nyomozó
Hozzászólások száma :
245

Delilah Barker Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Delilah Barker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
^
ˇ