One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

Pick me up when it's all over EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

Pick me up when it's all over EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

Pick me up when it's all over EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

Pick me up when it's all over EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

Pick me up when it's all over EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

Pick me up when it's all over EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

Pick me up when it's all over EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

Pick me up when it's all over EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

Pick me up when it's all over EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Cassia Tierra Diaz, Fable Hill, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Minnea Mitchell, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Pick me up when it's all over

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Pick me up when it's all over   Pick me up when it's all over EmptyCsüt. Júl. 18, 2019 3:07 pm

School's out for summer


Amikor tele a város a feszült utolsó pillanatokkal, az valami egészen különös érzés. Ugyanez fogott el decemberben is, valamint a két szünetük alatt. Nem mintha engem egyetemistaként annyira meghatna, hogy mégis minek mikor van vége, de Green és Thun miatt még figyelemmel kísérem a középsulit. Na meg..nem mintha én olyan kurva rég éreztem volna azt, hogy milyen érzést húz magával az a legutolsó kibaszott csengő. Mindig az járt a fejemben, hogy na most..most végre két és fél hónap kurva nyugi és nem is kell rágondolnom sem a matekra meg a többi baromságra, amikből egy tetves szót sem értettem legtöbbször. Hiába, amúgy kajak nem értem, hogy juthattam be az NYU-ra. Nem feszültem bele különösebben, a felvételim része egy esszé volt, na meg tök jót dumáltam szerintem a felvételiztetővel könyvekről. Mások hónapokig készültek rá, hogy a lehető legjobbat mondják és a lehető legokosabbnak meg legműveltebbnek tűnjenek a nagy pillanatban. Én meg szerintem akkor is minimum másnapos voltam. Minimum. Az egész inkább tűnt egy egyszerű beszélgetésnek, mint valódi felvételinek. Nem is emlékszem miket mondtam. Aztán felvettek és ezt már tudtam az első körben, tehát már az érettségimnek is mindegy volt igazából.
Szóval hiába csak egy év telt el, olyan mintha eltelt volna legalább 50. Pedig alig vagyok idősebb a végzősöknél, de olyan szemekkel nézek végig az épületen és a belőle kiözönlő diákokon, mint valami sokat megélt vén picsa, aki nosztalgiából ide jár kukkolni. Delikvensem, a vártam viszont nem végzős, bár az utolsó óra csengője legalább annyira fel fogja dobni őt is, mintha az lenne. Azt tudom, hogy Fabi pölö nem fejezte be a gimit. Már talált magának alternatív pénzkereseti lehetőséget közben is. Dandy sulizik, nekem csak sulizni KÉNE, szóval mondjuk ki: nem pont mi vagyunk a legjobb példák bárkinek is. Rágyújtok, lévén már senki nem szólhat be érte. Igazából azért se, ha bemegyek az udvarra. Legfeljebb udvariasan megkérnek, hogy takarodjak már ki innen. Viszont nem csak Thunderék az egyetlen ismerőseim akik itt vannak és nem mellesleg szeretnék is kérni egy szívességet, szóval egyszerűen besétálok. Van még időm, tehát megejtem a telefont is. Mike elém is jön és integetünk a portásnak, hogy eltűnhessünk a tesiterem és a főépület között. A kezembe adja a borítékot ahogy én is a kezébe adom a saját borítékomat. Ez ilyen kis okos ügyes üzlet, a portás meg nyilván azt hiszi, hogy vagy lógok vagy valami ilyesmi. Lévén 1 év egyetem nem nyomott az arcomra 15 év pluszt, hogy olyan húdekurva öregnek nézzek ki. És még egy táskát is kapok, szóval dupla a vigyorom. De ezt majd később. Kisétálok a suliból, a portás meg még mindig full érdektelen arccal néz rám. Pff, ha ezt tudom, lehet jelentkeztem volna a melóra. Kurvára értek ahhoz, hogy egész nap a lábam lógassam.
És meg is szólal az utolsó csengő, jó hosszan. Akkora üdvrivalgás, anyázás és egyebezés kíséri, hogy akaratlanul is elmosolyodom. Vár rátok a nyár srácok, ideje belefogni. És ideje széles vigyorral üdvözölnöm azt, akit én vártam. Integetek is neki, ha netán nem venne észre, amit mondjuk erősen kétlek, de formaságok, formaságok.
- Baaszki, nem mondod?! - felnevetek, pedig ő sem hülye gyerek, csak eszerint nem mindenki tolerálja az indokolatlan nem megjelenéseit amik valahogy a második félévben mindig rendszeresebbek. Talán mert jó az idő, előtte meg azért, mert kinek van kedve bemászni reggel a hidegben. - Miből rántottak el? - nézek rá kérdőn, mert akkor ez azt jelenti, hogy augusztusban be kell magát vonszolnia pótvizsgázni, már ha nem óhajtja megismételni az évfolyamot. Kellemetlenül zavaró a pótvizsga ténye, mindig ott dong az ember körül, mint valami rohadt szúnyog. Azért előhúzom neki a kis üveges pezsgőt és a kezébe is nyomom. - Hát akkor legalább igyál arra, hogy bukta! - felnevetek és bólintok. - Húzzunk, a meglepetésem majd estére fog vonatkozni úgyis. - rákacsintok, mert én már tudom mi lesz és mivel én intézem, a résztvevőket nem csaphatják ki sehonnan. Rá is gyújtok, mert hát miért is ne. Intek, hogy menjünk menjünk. - Ha netán kidobnának otthonról a bukás miatt, épp kiadó az egyik szobám. - ha már ugye Dino elhúzott a gyászba, amit egyébként valahol rettenetesen sajnálok, mert amellett, hogy időben fizetett még ráadásul jó arc is volt, de hát ez van. Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. Ránézek az egyik kocsmára és elhúzom a szám, hát még belém is belém köthetnének a nem vagyok 21 miatt, Thun meg aztán végképp nem annyi, szóval arra kanyargunk ahol egyébként melózom. Ott senkit se érdekel. - A sörfogyasztás eléggé korlátlan. - intek befelé - És küldjünk körüzit a többieknek, hogy este buli lesz. És a suli végét azt..mindenképp meg kell ünnepelni. - én el is kezdek írni egy üzenetet - Apropó, egyedül..vagy hozol valami csajt is végre? - nézek rá kérdőn, mert hát soha nem hoz közénk csajt, ami eléggé fura..de az ő dolga igazából, csak nem árt tudnom.

Jaye Shirely
Diákok
Play by :
alissa salls
Kor :
19
Foglalkozás :
Diák/pultos
Hozzászólások száma :
47

Pick me up when it's all over Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Pick me up when it's all over   Pick me up when it's all over EmptyCsüt. Júl. 18, 2019 12:54 pm

JJ & Thunder
Mondanám, hogy szorgalmas mintadiák vagyok, de ez egy óriási kamu. Általában benézek első nap, mert akkor még tutira nem tanítanak semmit, meg utána még egy-két hétig hajlandó vagyok bejárni normálisan, az első jegyeim még úgy ahogy nem is rosszak, aztán mindig rájövök, hogy a halálnak sincs ehhez kedve... úgyhogy először mindig csak pár perc késéssel indítok, aztán alig telik el egy-két hónap az évből, és még ébresztőt is "elfelejtek" beállítani, hogy aztán felkeljen olyan harmadik-negyedik óra magasságában, akkor meg már minek bemenni.
Szóval így jutunk el oda mindig, hogy gyakorlatilag az évnyitó és évzáró között az egyre lankadó lelkesedésemnek hála a hiányzások és a szar jegyek is csak szaporodnak. Még jó, hogy egy viszonylag lepukkant suliba járok, egy színvonalasabból már tuti kicsaptak volna. Itt sem lenne normális dolog, meg asszem vannak olyanok, akik bejárnak és még tök jó tanulók is, de egyszerűbb a kamuigazolásokat bemutatni az ilyen-olyan megbetegedésekről és játszani a nagyhalált, és év végén felhúzni a jegyeimet, hogy ne húzzanak meg (vagy ha máshol nem, a pótvizsgán). Azt még nem tudom, hogy fogok érettségizni, de az tuti, hogy utána befejeztem és kész passz, nem nekem való ez az iskolába járás.
Hiába hitegettem magam, hogy mindenből át fogok idén csúszni... hát nem. Volt olyan tanár, akinek baszta a csőrét a létezésem, mármint a nemlétezésem az óráin, szóval nem adta meg a lehetőséget az utolsó pillanatban. Rohadjon meg, most miatta kell feláldoznom a nyári szünetemből, ha nem akarom még egy évig ennek a csodálatos intézménynek rontani a színvonalát.
Úgyhogy gyakorlatilag elsőként hagytam el a sulit, miután jól besértődtem a bizonyítványomba írt karón, lerángattam magamról az egyébként is csak félig-meddig bekötött nyakkendőt és a farmerem zsebébe vágtam, és az inget kettővel lejjebb gombolva érkeztem meg JJ-hez, aki a megbeszéltek szerint tényleg itt várt a sulinál. Nehogymá' azt higgye, hogy jó gyerek lettem idő közben vagy valami.
- Na ki bukott meg megiiint? - mondtam köszönés helyett, félig világundorral a hangomban, félig meg röhögve. Igazából én se tudtam, mit érezzek már ezzel kapcsolatban, ahányszor én pótvizsgáztam, az egy kibaszott tragikomédia. Egyszer hittem el, hogy nem kell majd, erre dehogynem. - Két tizeden múlt. Két kibaszott tizeden! - hitetlenkedtem tovább, mintha amúgy nem tudtam volna már ugyanezt egy hete is, amikor a kedves tanár úr közölte, hogy hát fiam, ezt baszhatod, és ugyanekkor nem toltam volna le ugyanezeket a köröket minden lehetséges embernek.
Úgy hangzott, mintha amúgy nagyon érdekelne a jövőm, de amúgy nem, csak tényleg ezt a rohadt középiskolát kéne valahogy kiseggelni, hogy legalább az érettségit elmondhassam, hogy erre képes voltam.
- Na mindegy, húzzunk innen, mielőtt még jobban felcseszem magam - szakadtam le a mérgelődésről egy sóhajtás kíséretében. Most már aztán olymindegy, hogy hogyan hisztizek utólag.

eredeti ▼ sylvia műve // átírta ▼ thunder


Theodore Darnley
Diákok
Play by :
⚡ Dominic Harrison
Kor :
16
Foglalkozás :
⚡ school is S H I T
Hozzászólások száma :
17

Pick me up when it's all over Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Pick me up when it's all over

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Bronx-
^
ˇ