One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokInterview with...?

Tag-out or force out? EmptyAmicia Cole
Today at 10:13 pmKapcsolatkeresõ

Tag-out or force out? EmptyEbony Moontone
Today at 9:44 pmNew York Public Library ** Dean & Elaine

Tag-out or force out? EmptyDean Calver
Today at 9:21 pmYou always late

Tag-out or force out? EmptyKeagan Gooding
Today at 9:11 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Tag-out or force out? EmptyAurora Cabot
Today at 9:05 pmRae & Flor - SMS

Tag-out or force out? EmptyRaelyn J. Winters
Today at 7:47 pmMunkahelyi ismerkedés

Tag-out or force out? EmptyMyna Rosegold
Today at 7:15 pmHelyszínigénylés

Tag-out or force out? EmptyAlexandra Ruud
Today at 6:41 pmFlor&Dorian - all goes wrong

Tag-out or force out? EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:11 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin

Share
 

 Tag-out or force out?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Tag-out or force out?    Tag-out or force out? EmptyKedd Szept. 10, 2019 8:15 pm


Minnie &  Sean
Just like youEgészen szoros a meccs és alig tudok bírni magammal hogy mi lesz a vége, de csak nem csalódok a csapatomban hiszen a Red Sox nyer bár el kell ismernem a Yankees se játszott rosszul, és sokáig úgy tűnt hogy ők nyerik majd a meccset. Persze lilult is a fejem, hiszen az nem lehet hogy lenyomják a kedvenceimet és ők vigyék el a trófeát.
A meccs végén pedig megpróbálok kisurranni, és csendesen eloldalogni de a hiénák már vetődnek is, és beszaladok a vip részre ahová ők nem jöhetnek be, mezei fotósokként, ide csak profik és előre leszervezett engedélyköteles tagok járhatnak. Felszusszanok egy kicsit, de aztán meg a belépőm kezdem keresni, és akkor látom meg az alacsony termetű csajszit aki hihetetlenül emlékeztet valakire, de egyenlőre fogalmam sincs hol a fenében láthattam egyáltalán. Hm, eszembe fog jutni, eszembe fog jutni!
- Jah hát ezektől szinte nem lehet szabadulni és még így is kint fognak várni a mélygarázsba de majd megküzdök velük... -sóhajtok fel hiszen most csak egy egyszerű meccset akartam nézni, és szurkolóként jöttem ki, nem úgy mint egy zenész aki itt akarja magát promózni hogy sport eseményekre jár. Sok ilyen van ám amúgy és nem feltétlen értek vele egyet hogy ez jó. Ha valaki meccsre jön azért jöjjön mert élvezi és mert szereti.
- Na, ne kéresd magad. Ennyit igazán megtehetek ha már megmentetted a passom - mosolyodok el és végül is kérek neki is kólát, és hozzáírják a saját számlámhoz. Végül is gyakran erre járok Sebbyvel.
- Örvendek, Minnie - szorítom meg a kezét, és értékelem benne hogy rendes kézfogása van és nem olyan döglött hal, ahogy a legtöbben csinálják. A neve hallatán azonban bekattan valami.
- Héhéhéh. Te ilyen sportriporter vagy nem? - kérdezek rá mert mintha onnan lenne ismerős, és asszem ez most nem csak egy erős tipp, be is jön.
- Áh, most éppen semmi extra nincs, a magánéletem az egy dolog, de kijöttem a kedvenc csapatom meccsér és ennyi. Persze, már mindent beleláttak itt a dologba de hát jah, ilyenek... Holnap lehozzák a lapok hogy megcsalom a barátnőm és egy korsó sörrel láttak itt a lelátón üvöltözni - legyintem el, mert nem érdekel a dolog. A mi rajongóink a legkirályabbak és semmit nem hisznek el ami nem a mi forrásunkból származik és nem veszik meg ezeket a szennylapokat sem. Igazán büszke vagyok rá hogy ilyen jófej közönségünk van amúgy hogy nem hisznek el minden hülyeséget.

   

Sean St. Vincent
Média
Play by :
Michael Trevino
Hozzászólások száma :
34

Tag-out or force out? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tag-out or force out?    Tag-out or force out? EmptyHétf. Aug. 05, 2019 12:52 pm

Sean & Minnie
 “I have always been very calm on the outside.- Fernando Alonso”


Akár hihetetlen, akár nem: nem csak a nevem Minnie, hanem a termetem is. A magasságommal arányosan pedig nagyjából minden más is, kezdve a harmincöt-hatos lábammal, a gyerek osztályon vásárolt farmer rövidnadrágokon át (nem nevet: olcsóbb, jobb, csinosabb!) egészen addig, hogy körülbelül kétszer olyan gyakran járok ki pisilni mint egy átlagos ember. Ha sört iszok, akkor négyszer.
Emiatt is kellett a lefújást követő pillanatban elindulnom kifelé, a mosdók irányába, mert bizony már szorulttá vált a helyzetem ezen a fronton. Amúgy sem nyert a Yankees, ami miatt még órákig tudnék puffogni, jobb ha elhagyom a lelátót.
A mosdóból kiérve néztem a kis jelenetet, ahogy egy srác szaladt, majd a hiénák követték, de elsőre nem sikerült jól összerakni a képet, csak amikor menet közben megtaláltam a belépőjét. Még a neve is ismerősen cseng, de tényleg, ki az öregisten lehet?! Ahogy elsétálok a biztiboy-ok mellett, lobogtatva a pass-t, már kezd derengeni de még mindig halovány dunsztom sincs róla, hogy ki ez a srác.
- Úgy tűnik, máskor ügyesebbnek kell lenned, cowboy. - vigyorgok rá, miközben magam is a pulthoz lépek, és nézem ahogy elteszi a belépőjét. Közben lassan, talán összeáll a kép, ahogy meghallom a hangját is. Talán énekel? Vagy valami ilyesmi lenne a tippem.
- Kösz, de… - ám ahogy a tekintetem a kifelé hömpölygő emberekre siklik, már tudom, hogy még itt leszek egy darabig, mivel apró termetem miatt simán agyonnyomna a tömeg. - Hát, egy kólát megköszönnék. - mosolyodok el végül, majd felkönyökölök a pultra, és egy papír szívószálat szerzek, amivel majd a kólát tudom inni. A kedvenc dobó játékosom mezét mintázó pólóban vagyok, és baseball sapiban ami szintén Yankees színekben vagy inkább csíkokban pompázik, elég egyértelmű, hogy kinek drukkoltam.
- Minnie Mitchell. - ragadom meg a felém nyújtott kezét, és meg is szorítom ahogy illik, nem vagyok nyápic nebáncsvirág, az irodában húsz pasival dolgozok, akik megtanítottak káromkodni, szexista és perverz vicceket/beszólásokat mondani, sört inni (és bár erre már nem vagyok büszke, elbüfögni az abc-t).... szóval ja, csupa csajos dolgot csinálok, de Bert arra is megtanított, hogy “csak a beszariak kézfogása olyan mintha döglött halat szorongatnál”. Egyébként, feltételezem, ahogy én nem ismerem fel csak dereng valami, neki fogalma sincs arról, hogy én ki vagyok. Pedig belül mélyen arra vágyok, hogy egyszer valaki végre felismerjen, egy közvetítés miatt.
- Szóval, miért kergettek a dögkeselyűk? Esetleg mostanában szakítottál, vagy épp kérted meg valakinek a kezét? Netán simán csak boldogan éled az életed ők meg alig várják, hogy véss egy hibát és azonnal kattintgathassák a gépeiket? Rá se ránts, ezek ilyenek, én is utálom őket. - kérdezem még mindig jókedvűen, miközben meg is érkezik a kólám. Mert ezek a bulvár újságírók és a fotósaik ilyenek, ha boldog házasságban élsz, cukik a gyerekeid, nincsenek drog problémáid, a kutyád nem kakál az út közepére… akkor elkapnak egy pillanatban a parton, leázott sminkkel, hotdogot zabálva és máris kész a címlap miszerint most jöttél az elvonóról. Borzasztóak, de tényleg!
Minnea Mitchell
Média
Play by :
Hayley Atwell
Kor :
24
Foglalkozás :
sportriporter & junior szerkesztő
Hozzászólások száma :
23

Tag-out or force out? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Tag-out or force out?    Tag-out or force out? EmptySzer. Júl. 31, 2019 2:47 pm


Minnie & Sean
Just like youA lelátón egy milliárd ember van, legalábbis annyinak tűnik, bár csak pár százezren lehetnek, de akkor is elég sok. Miért mindenki ezt a meccset akarja megnézni? Jah, mert a Yankees játszik a Red Sox ellen. Persze, elég nagy meccs és nu metal énekesként van hangom ahhoz hogy szétüvöltözzem a fejem, szurkolva a kedvenceimnek. Az egyik ismerősöm csapattag is, és később biztosan össze fogunk futni. Sok helyen vannak ismerőseim, mert nagyon sok előnnyel jár ha az ember ismert és nem csak ilyen címlap fiú mert azért a mi munkásságunk sokkal összetettebb ennél. Egy bandaként felelősséggel is tartozunk azért, hogy milyen üzenetet közvetítünk a rajongóink felé, és milyen viselkedést mutatunk.
A meccs nagyon szoros és épp csak egy hajszállal van mindig előrább egyik a másiknál, és síkideg leszek a végére a döntő pontoknál hogy ki nyer de végül csak sikerül a Red Soxnak beverni azt a győzelmet. Csalódott is lennék ha nem tennék meg, és így miután megnyerték a meccset, megpróbálok kioldalogni. Szemembe húzom a sapkámat, de még így se tudok eléggé eltűnni és felismernek a paparazzik. Menekülőre fogom, és sietősen - igencsak sietősen - igyekszem kifelé, a büféhez hogy lerázzam magamról a kéretlen kullancsokat. VIP jegyem van, így igazából a biztonságiak bármikor megvédenek, és a fotósokat még csak meg sem verhetem.
Bemenekülök a büfé védett szakaszába ami ilyen prémium jellegű a kiemelt vendégeknek. Mint én is vagyok, és nagy nehezen levegőt is kapok már. Bár...
- Fenébe! Hol a passom?! - kapok a nyakamhoz ahol lógnia kellene de nincs meg. Kissé kétségbeesetten fordulok vissza de akkor a biztonsági őr éppen átenged egy lányt, akinek a kezében a keresett papírom van.
- Ahh, köszi. Azt hittem még észrevétlen ki tudok surranni de nem sikerült - csóválom meg a fejem kis vigyorral. Rajta van a passon a nevem meg a képem és leteszem a kezemből a kólát amit iszom. Még vezetek innen haza és nem akarok belefutni egy szondázásba.
- Uh, megtaláltad! Ezer köszönet és hála. Életmentő vagy. Meghívhatlak valamire cserébe? - intek a pult felé. Bármit kérhet, bármit.
- Bár gondolom láttad de sean St. Vincent vagyok, örvendek.. - mutatkozom be hiszen lehet hogy nem olvasta el, csak felkapta és utánam iramodott vele.


Sean St. Vincent
Média
Play by :
Michael Trevino
Hozzászólások száma :
34

Tag-out or force out? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Tag-out or force out?    Tag-out or force out? EmptyCsüt. Júl. 11, 2019 1:09 pm

Sean & Minnie
 “I have always been very calm on the outside.- Fernando Alonso”


A labdajátékok közül a baseball az egyik kedvencem. Oké, nem mindenki érti és nem is mindenki szereti, de szerintem ez a sport maga Amerika. Természetesen a Yankees-nek drukkolok, és gyakran látogatok ki a meccseikre is. Régebben apukámmal mindig szörnyen magasan ültünk, hogy a játékosok kis hangyáknak tűntek, aztán később Bo bácsikámmal már a középső szektorok egyikébe szólt a bérletünk kamaszkoromban. Most már az alsó szektorok egyikében van a helyem, kiválóan látok mindent, és szünetben még oda is tudok menni a kordonhoz, ha valamelyik riporter kollégával váltanék pár szót, vagy ilyesmi. Néha előttem vagy mögöttem ül valamilyen híresség is, de velük nem szoktam foglalkozni. Többnyire Bo jön velem, de ma valami más dolga akadt, így kihagyta a mait. Amúgy sem volt fontos mérkőzés, belefér, hogy távol maradt.
Az utolsó játékrészben jártunk, én épp az idegbaj határán drukkoltam, hiszen kishíján lesérült egy ütközés miatt a dobó játékosunk. Mit frocliznak már, nyolc játék megvolt gond nélkül, pont a kilencedikben kell lesérülnie?! Megfordítom a fejemen a sapkámat, hogy a napellenzős része hátrafelé legyen, és megiszom az utolsó kortyokat a sörömből. Mert hát, amikor jó az idő, meg egyébként is, a szurkoláshoz hozzá tartozik, hogy megiszik az ember egy sört, eszik egy hotdogot, némi olajos magvakat (tökmag-szotyi-pisztácia) és opcionálisan lekísérheti még egy adag rágóval is.
Egy kis mozgolódásra lettem figyelmes, de csak a szemem sarkából láttam, hogy néhány unatkozó fotós már a hírességeket kereste a lelátón. Tudom, kollégák, de akkor is keselyűknek tartom őket. Mérgesen fújtam egy jókora buborékot a rózsaszín rágómból, majd amint lefújták a meccset, már indultam is, a mosdók felé mivel eléggé sietős volt már a dolog… Még a sor előtt akartam kiérni.
Szerencsém volt, szóval alig pár perccel később már kézmosás után törölgettem a farmeromba a vizes kezem, és a zombizó tömeget pásztáztam szemeimmel, hogy hol tudnék kisurranni köztük?
Látom, ahogy a lépcsőről nézelődök, hogy valaki szemben halad a tömeggel, viszonylag sietősen. Csak nem valami zsebtolvaj már megint? Újabb buborékot fújok a rágóból. Ezek már mindenhol ott vannak... ! Aztán észreveszem, hogy nem csak a srác fut, hanem követi őt vagy öt-hat fotós is, gondolom csórikám elkövette azt a hibát, hogy híresség lett belőle, ami miatt még a csupasz fenekéről is képeket akarnak a népek. Még jó, hogy nem zsebmetsző volt!
Egy ideig nézem a jelenetet, aztán amikor megjelennek a biztonságiak, hogy levakarják a srácról a keselyűket, akkor elindulok én is. Ahogy haladok, a földön észreveszek egy nyakba akaszthatós jegyet, illetve bérletnek tűnik, szóval gyorsan felemelem, és a szalagot a kezem köré tekerve nézem meg, hogy kihez tartozhat. Ismerős arc, de ha agyonvernek se tudom honnan, azt viszont nem nehéz összeraknom, hogy a nagy menekülés közben eshetett le a nyakából, vagy letépték vagy ilyesmi. Már csak rá kellene jönnöm, hogy merre lehet a gazdája ennek a jegynek? Ahogy egy ideig nézelődök, az egyik büfé előtt találom meg, így el is indulok felé. A biztiboy először fel akar tartani, de meglóbálom a srác elhagyott jegyét, és már enged is tovább…
- Hello. - köszönök rá, sajnos a háta felől érkezve, így nem láthatom, hogy iszik-e valamit vagy csak úgy próbál láthatatlanná válni a nagy futás után. - Ez volt ám a hazafutás, haver! De ezt elhagytad menet közben. - kuncogok, és lerakom a pultra a belépőjét a szalaggal együtt. Furcsán ismerős, de tényleg nem ugrik be, hogy ki is ő. Pedig már tuti láttam valahol! Egészen biztosan láttam már valahol!
Minnea Mitchell
Média
Play by :
Hayley Atwell
Kor :
24
Foglalkozás :
sportriporter & junior szerkesztő
Hozzászólások száma :
23

Tag-out or force out? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Tag-out or force out?    Tag-out or force out? Empty

Ajánlott tartalom


Tag-out or force out? Empty
Vissza az elejére Go down
 

Tag-out or force out?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Bronx-
^
ˇ