One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokMarshall x Nash - The first look

Isaac O'Hara EmptyClayton Nash
Yesterday at 11:03 pmDinner for two

Isaac O'Hara EmptyBalázs Csíkszentmihályi
Yesterday at 10:20 pmCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Isaac O'Hara EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 9:36 pmwork out with . . .

Isaac O'Hara EmptyAmicia Cole
Yesterday at 9:12 pmVeni, vidi, vici

Isaac O'Hara EmptyAnne Diamond
Yesterday at 8:48 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Isaac O'Hara EmptyDorian J. Lester
Yesterday at 7:35 pmNyomtalanul - Myna&Alex

Isaac O'Hara EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 5:42 pmHenry HaJoon Marsh

Isaac O'Hara EmptyHenry H. Marsh
Yesterday at 4:46 pmMaddie & Jake - Mini date

Isaac O'Hara EmptyMadelaine Riggs
Yesterday at 3:48 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Anne Diamond, Aveline Everhart, Diane N. Miles, Marissa Grey, Prima Polignac


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Isaac O'Hara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Isaac O'Hara   Isaac O'Hara EmptyCsüt. Júl. 11, 2019 10:38 am

Isaac O'Hara


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Isaac O'Hara
Becenevek:
-
Születési hely, idő:
Washington, Amerikai Egyesült Államok, 1966.08.03.
Kor:
52
Lakhely:
Manhattan, NYC
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
házas
Csoport:
egészségügy
Egyetem:
Columbia Egyetem, onkológus szakorvosként végzett
Munkabeosztás:
Egyetemi professzor, gyermekkori leukémia kutató
Munkahely:
Évekig a Memorial Sloan Kettering Cancer Center szakorvosa volt, most a New York-i egyetem professzora és kutatója
Hobbi:
sakk, tenisz
Play by:
Idris Elba

Jellem

Tízig számol el, sosem tovább.

De a szemei némán figyelnek csak közben, az arckifejezése mit sem változik, valójában sohasem teszi. Olyannak látod, amilyennek engedi neked, addig mehetsz el vagy jöhetsz közel, amíg ő jónak látja. Nem vagy különleges számára, nem is leszel, ezért azt veszed észre, amit bárki más, erős, ellentmondást kevésbé tűrő arcvonásokat, mélyen ülő, tudástól súlyos ráncokat, talán néha egy halvány mosolyt, ami az arcára kúszik lomhán, mert emberből van addig, amíg az ő határai ezt megengedik neki.


De nem látod rajta, hogy a fejében elkezdett tízig számolni.


Egy-kettő, és már tudja, érdemes-e foglalkoznia veled. Tanulta is, de az érzékei segítik megérteni számára, hogy ennyi idő is elég ahhoz, hogy csillanjon a szemedben annyi értelem, amire időt tud vagy szeretne szánni. Nehéz felkelteni, annál nehezebb megtartania az érdeklődését az emberek nagyobb százaléka iránt, és mivel ő sem különb ebben, neki sem kell két másodpercnél több, hogy észrevedd, érdekli az, amit mondasz. Az ő szeme azonban már régen nem csillan, a barnákon ülő matt, szinte érdektelennek ható fény már öregnek tűnik, és hiába kaptál figyelmet, ami tőle elismerően is hathatna akár, még semmi sem garantálja azt, hogy ha tovább számol, még mindig érdekelni fogod.


Mert három és négy, és már tud olvasni benned. Látja rajtad, hogy milyen a mosolyod, hogyan említed meg a belőle áradó melegséget, és már szinte tudja, hogy ha tíz percet szánna csak rád, olyan lennél, mint mindenki más. Elmondanád neki, hogy a zord, kissé hűvös külsejét megváltoztatja az, ahogyan az ajkai mozognak, miközben szavakkal illet, hogy a hangja úgy rezdül, hogy az elmossa az ellenmondásait magában úgy, hogy valójában csak fokozza. Húsz perc múlva már paradoxonnak hívnád, ki akarnád emelni a tulajdonságait, egymás mellé állítanád a jót és a rosszat, mert úgy érzed, ez szükséges. Ő nem teszi, és csak próbáld meg elemezgetni őt, olyan néma, matt színen csillanó dühvel fogsz találkozni, amivel álmodban sem szerettél volna.


A mosolya öt-hatnál tűnik el, mert akkor már nem tartod fent a figyelmét, akkor már nem tudsz újat mondani, pedig három mondatot engedett meg neked, és ennél nem többet. Csevegni fog, pedig a porcikái nem kívánják, de megteszi, mert ha önmagától nem is, hát a társadalomból vett mintákkal megérti, hogyan működnek az emberek, mit várnak el néhány szótól, milyen gesztussal kell illetnie akkor is, ha nem szeretne, vagy értelmét sem látja.


Elér a héthez, gondolataiban saját mély hangján hallja a nyolcat, és megfogja a válladat, kedvesnek tűnő, meleg mosolyával szédít olyan irányba, ahol az ő lelke, személyisége sohasem létezett, és te elhiszed. Elhiszed, mert a tónusai azt súgják, rábízhatod a titkaidat, megoszthatod vele a lelked legsötétebb részeit, pedig nem kíváncsi rád. Azt viszont tudja, hogy az információ mozgatja a világot, hogy értékesebb bármennyi pénznél, hogy a hatalom ott rejlik, ahol a tudás is megtalálható, és a kettő kéz a kézben hömpölygeti az olyanok életét, mint amilyen a tiéd is.


Kilencnél tudja, hogy te ezt sosem fogod megérteni. Nem várta el, hogy briliáns elmével találkozzon, nem várta el, hogy te leszel majd az, nem várt tőled semmit. Nem csalódott, hogy mikor tízhez ér, már a nevedre sem emlékszik.
Múlt
Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen.


Isaac O'Hara
Play by :
Idris Elba
Kor :
53
Foglalkozás :
Onkológus, kutató professzor
Hozzászólások száma :
1

Isaac O'Hara Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Isaac O'Hara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Készülõ karakterek-
^
ˇ