One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

girl power EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

girl power EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

girl power EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

girl power EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

girl power EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

girl power EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

girl power EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

girl power EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

girl power EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Cassia Tierra Diaz, Fable Hill, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Minnea Mitchell, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 girl power

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: girl power   girl power EmptyKedd Júl. 09, 2019 7:20 pm

Jennie _____


Play by:
Nicola Peltz
Születési hely:
New York
Kor:
18
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
hol kezdjem?
Csoport:
diákok
Történetünk:

Az első nap volt a suliban, és én máris tudtam, hogy barátok leszünk. Le sem tagadhatnád, hogy New York-i vagy, Manhattan ott van a véredben, a mesés gazdagságtól kezdve az Upper East Side minden intrikájáig.

A szüleid elváltak, anyád pedig azóta még két férjet lerendezett - most tart az harmadiknál. Kár, hogy valahol a második válás és a harmadik esküvő között kitalálta és azóta kötelességének érzi, hogy ő válassza ki neked a tökéletes férfit - szigorúan a New York-i elit legei közül, hátha a fiatal lovag mellé jár egy tehetős apuka is. A filozófiája, hogy öt férjjel a háta mögött kellő tapasztalata van abban, hogy kiválassza számodra az igazit, természetesen a beleegyezésed nélkül.

Hetekbe telik veled időpontot egyeztetni ezekre a randikra, mert amiről anyukád nem tud, az az, hogy nagyon is tudsz magadnak választani. Újabban alig jelenik meg Mikey neve a telefonod képernyőjén, a Te arcodon máris győztes mosoly ül. Ha megjelenik egy bulin, száztíz százalék, hogy eltűnsz. Hogy eltűntök. Ismeri az összes történeted az unalmas vakrandikról, amiket anyád szervez neked és hajtja a versenyszellem, hogy ne legyen egy közülük.

Néha elgondolkodom, hogy talán csak azért élvezed ennyire a játszadozást, mert tudod, hogy anyukádnak nem tetszene a választásod.

/ Befejezem, mielőtt túlságosan hosszúra nyúlna a hirdetés és csak remélni tudom, hogy megtetszik a történet. Az alaptörténeten - de főleg Mikey szerepén - kívül nem igazán akartam megszabni semmit Jennie-vel kapcsolatban, szóval a jelleme, életcélja, minden egyéb rád van bízva.
Annak örülnék, ha a név maradna, mivel reagokban volt már emlegetve, az arc viszont csak javaslat, szóval ha Nicola helyett találsz valaki mást, vagy van, aki jobban tetszene, meggyőzhető vagyok.
Emellett persze bármilyen ötletet, kérdést, óhajt, sóhajt szívesen fogadok és hajlandó vagyok meghallgatni. Nagyon várlak, meg a PM-edet is. szívecske


Skye _____


Play by:
Sydney Park
Születési hely:
New York (?)
Kor:
18
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero / bi / bármi
Családi állapot:
rád bízom
Csoport:
diákok
Történetünk:

Édesapád képviselő a kongresszusban, édesanyád pedig New York állam déli kerületének az egyik bírája. Te pedig az Ő tökéletes életük tökéletes gyereke vagy. Egyke vagy és igazi minta gyerek, amikor annak kell lenned. Jó jegyeket viszel haza, jogot akarsz tanulni, az etikett minden szabályát kívülről tudod, három nyelvet beszélsz és ünnepekkor még a zongora mellé is leülsz.

Legalábbis ilyen voltál, amíg egyik este arra nem értél haza, hogy anyád nem az édesapádnak szolgálja fel a desszertet - na meg magát -, hanem az egyik feltörekvő ügyésznek a bíróságról. Megesketett, hogy nem árulod el, hogy viszonya van, Te pedig belementél, különben anyád elintézné, hogy egy fityinget se láss a családi vagyonból.

Mégis elkezdtél a tűzzel játszani. Az elmúlt egy évben úgy igyekszel tönkretenni a tökéletes gyerek képét, ami kialakult rólad, hogy azt tanítani kellene. Az egész hétvégét bulikban töltöd, lemondasz minden programot, amire anyád el akar rángatni, és múlt héten még azt is elintézted, hogy a rendőrök őrizetbe vegyenek. Édesanyád is látja, mit akarsz elérni, így már lassan egy éve hivatásszerűen simítja el minden botrányodat, csak hogy apád figyelme ne terelődjön a tökéletes családra, ami egy éve széthullóban van.

/ Ha esetleg megtetszett Skye története, ne habozz és regisztrálj bátran!  girl power 2624752903 Semmi nincs kőbe vésve, így ha alakítanál rajta, vagy egyéb ötleted van hozzá, azt szívesen fogadom. A jelleme, életcéljai, motivációi mind a megalkotóra vannak bízva, azt persze mindenképpen szeretném, ha Skye és Isa jó barátnők lennének, tudnának az egymás életében zajló dolgokról.
A keresztnév megtartásának örülnék, mivel így volt emlegetve reagokban, de a vezetéknév abszolút oda van bízva. A PB-nek bár nagyon örülnék, de ha van job ötleted, benne vagyok a változtatásban is.
Emellett persze bármilyen ötletet, kérdést, óhajt, sóhajt szívesen fogadok és hajlandó vagyok meghallgatni. Nagyon várlak, meg a PM-edet is. szívecske


Ashley _____ -  elkelt!


Play by:
Haley Lu Richardson
Születési hely:
szabadon választható
Kor:
18
Lakhely:
mondjuk Manhattan (?)
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
lehetne bonyolultabb?
Csoport:
diákok
Történetünk:

Nemrég még Te voltál az új lány évfolyamon, mára már pedig olyannyira része vagy a kis klikkünknek, mintha pelenkás korunk óta ismernénk egymást.

Néhány éve költöztél csak New York-ba, eddig apáddal laktál és ez tökéletesen meg is felelt neked. Sosem szeretted anyádat, hiszen a születésed pillanatában lemondott rólad, csak mert a családja nem engedhette meg magának, hogy a tizenéves lányuk tönkretegye a jövőjét azzal, hogy fiatalon anya lesz belőle. Eszedben sem volt felvenni vele a kapcsolatot, hiszen nem csak rólad mondott le, hanem apád szívét is összetörte. Ő azóta sem felejtette el édesanyádat, hiszen minden nap, amikor rád néz, ő jut eszébe.

Aztán apukád előállt az ötlettel; mi lenne, ha a nyarat a városban töltenéd, hogy anyád enyhíthessen a bűntudatán és jóvá tehesse az időt, amit nem veled töltött? Nyolcszor mondtál nemet mindkét szülődnek, végül mégis beadtad a derekad, talán mert feltűnt mennyit jelentene ez apukádnak.

Az elején utáltál itt lenni. Aztán egyik nap anyukád elrángatott egy a családi üzlet miatt lényeges eseményre, amit az ismerkedés helyett a kiállított festmények nézegetésével töltöttél. És akkor lépett oda hozzád Ő, mind a huszonöt évével. Azt mondta hogy szebb vagy, mint a falon lógó műalkotás és hirtelen az egész este élvezetesebb lett. Kár, hogy a beszélgetéseteket éppen anyádnak kellett megzavarnia, még pedig egyetlen mondattal: Kislányom, látom megismerkedtél a vőlegényemmel.

Úgy érezhetted magad, mint aki alól kihúzták a szőnyeget, hiszen hogy lehet valaki, aki ennyire kedves és szellemes épp egy olyan nővel, mint anyád? Kíváncsi lennék apádnak mit mondtál, miért szeretnéd a városban folytatni a tanulmányaid és anyádnál maradni. Szerintem annak, hogy itt egyszerűbb lesz egyetemet találnod, nem sok köze volt hozzá.

/ Nem nyúzom tovább a történetet, így is épp elég hosszúra sikeredett a hirdetés, de ha már itt tartasz az olvasásban, remélem megtetszett az ötlet és hamarosan viszont látlak a regisztráltak között is.
Az alaptörténeten kívül tulajdonképpen Ashley-val kapcsolatban minden mást a megalkotóra bíznék - ha van más ötleted, esetleg változtatnál a sztorin, abba is benne vagyok.
Mint ahogyan a többieknél is, nála is szeretném, ha a keresztnév maradna (de persze lehet második név is), a PB pedig ebben az esetben is oda van bízva, Haley csak egy javaslat.
Emellett persze bármilyen ötletet, kérdést, óhajt, sóhajt szívesen fogadok és hajlandó vagyok meghallgatni. Nagyon várlak téged is, meg a PM-edet is. szívecske


Szabadon választható név - elkelt!


Play by:
Madelaine Petsch
Születési hely:
szabadon választható
Kor:
18-19
Lakhely:
mondjuk Manhattan (?)
Szexuális beállítottság:
hetero / bi / bármi
Családi állapot:
rád bízom
Csoport:
diákok
Történetünk:

Tudod, azzal a tehetséggel, ami neked adatott, remek színésznő lehetnél. A szüleidet azzal vádolják, hogy több millió dollárt sikkasztottak el a cégüktől, csak hogy fenn tudják tartani a Manhattanben elvárt színvonalat és luxust. Te pedig mindenkinek azt mondod, hogy Európába utaztak.

Kevesen tudják az igazat. Hogy egyik nap arra ébredtél, a szüleid eltűntek - talán éppen Európába - és nem hagytak mást maguk után, csak egy táska pénzt, meg egy bocsánatkérő üzenetet. Itt hagytak, neked pedig egyik pillanatról a másikra fel kellett nőnöd, hogy szembenézhess az FBI-al.

Bár a barátaidként melletted vagyunk, mégis inkább alkoholba fojtod a bánatodat és az egyedüllétet, ami minden alkalommal fogad, amikor átléped a lakásotok ajtaját. Kellene melléd valaki, aki elfeledteti veled a családod árulását, de nem róhatjuk fel neked, hogy egy éjszakánál tovább alig bízol meg másokban.

/ Mint ahogyan a többi lánynál is, itt sem szerettem volna túl sok mindent megszabni. Ha tetszett a leányzó története, ne habozz beregisztrálni is, mert nagyon várom őt. girl power 2624752903
A PB csak javaslat, nyitott vagyok másokra is, mint ahogyan bármilyen ötletet, kérdést, óhajt, sóhajt szívesen fogadok és hajlandó vagyok meghallgatni. Nagyon várlak téged is, meg a PM-edet is. szívecske

Isabel Marquina
Diákok
Play by :
Sofia Carson
Kor :
18
Foglalkozás :
gimnazista, szinkronúszó
Hozzászólások száma :
62

girl power Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

girl power

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
^
ˇ