One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Ismeretlen ismerős EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Ismeretlen ismerős EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Ismeretlen ismerős EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Ismeretlen ismerős EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Ismeretlen ismerős EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Ismeretlen ismerős EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Ismeretlen ismerős EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Ismeretlen ismerős EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Ismeretlen ismerős EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Bellamy West, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Ismeretlen ismerős

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Ismeretlen ismerős    Ismeretlen ismerős EmptyPént. Szept. 13, 2019 10:10 pmChise & Shuu
The key to abundance is meeting limited circumstances with unlimited thoughts

Nagyon nem igazán vagyok jóban az időpontokkal és van még egy csomó időm amit el kell töltenem valahogyan, szóval a további bosszankodás helyett inkább egy kávézót néztem ki magamnak ahová be is térek. Persze a parkolás horror, de nem ma kezdtem az ipart és elég hamar találtam is helyet, és már csak a kávém vár engem. Juhúúú! Kávé!
Bár a kávézóban meg nem várt meglepetés a sok ember és nem is igen találok üres asztalt magamnak, így egy viszonylag alig foglalthoz lépek oda hogy szabad-e a szék és a szemem sarkából látom ám amit nem kéne, nem vagyok ám teljesen vak, és engem is kísérni szokott valaki ha épp olyanom van és nem vakarom le magamról. Azért kávézni nem a testőrrel akarok és nem is igen szeretem ha követ, de sajnos a családom épp elég befolyásos ahhoz hogy el kelljen viselnem.
Az előttem ülö nő viszont nagyon is csinos és japán, ezt kapásból felismerem, hiszen én is elég jellegzetes lehetek, csak éppen kicsit extrém értelemben.
- Köszi, életmentő vagy - mosolyodom el, ahogy letelepszem vele szemben és már meg is kapom a rendelésemet, amit a pincér csaj kihoz, és beleharapok a fánkba, amikor kérdez és így a süti felett pislogok rá cukin, és ahogy lenyelem, megnyalom a szám szélét.
- Hm, könnyedén. Egyáltalán nem akadályoznak, cserébe viszont vadul fest és az apám utálja - vigyorodok el egy újabb falatra nyitva a számat. Szinte semmi nem okoz gondot csak a spagetti szokott csiklandozni néha ha a nyelvem közé szorul. Vagy rátekeredik a piercingre de már gyakorlottan le tudom küzdeni és nem akadályoz.
- Neked egy sincs? - pillantok fel rá ahogy a vonzó arcát nézem. Ismerősnek hat de fogalmam sincs hol láthattam korábban. Hm, hm.... Na mindegy, biztosan nem volt olyan nagyon fontos ha nem emlékszem. Ha meg igen, akkor úgyis lehordja a fejem hogy elfelejtettem.Hisui Shuusei
Üzlet
Play by :
Luvia Canival
Hozzászólások száma :
17

Ismeretlen ismerős Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ismeretlen ismerős    Ismeretlen ismerős EmptySzomb. Szept. 07, 2019 11:26 pm


to Shuu

Jóformán már nincs kedvem a lakásban létezni, mert akkor megállás nélkül csörög a telefonom. Ez még a kisebbik baj lenne, ha nem minden egyes alkalommal valami bődületes hülyeség miatt hívnának. Ezer és egyszer megmondtam már annak a tohonya bagázsnak, hogy akkor hívjanak, ha gáz van. Én értem, hogy tök jó, hogy nem vagyok hülye, de azért az már igazán bosszant, hogy a többi gyakornok engem néz a wikipédiának. El lehet menni oda ahova gondolom. Na persze, engem sem kell félteni, hiszen Kei-kun is megfelelően végzi a munkáját. Igaz, hogy apám főképp a védelmem miatt "adta nekem", azért én visszaélek hercegnői mivoltommal. Szerintem apu nem is tudja, milyen kis értékes fazont sózott rám. Azt már kiderítettem, hogy infószerzésben nagyon ügyes a szentem. Keveset beszél, alig kérdez, akkor is csak lényegre törően és egészen kellemes utánfutó. Futaki Kei megérdemli, hogy körülöttem lehessen. Ha nem így volna, mostanra már az angolnákkal kötött volna szoros barátságot a folyó fenekén. Most is, pár lépésre tőlem támasztja a falat és nyomkodja a telefonját. Ha nem ismerném már egy ideje, meggyanúsítanám, hogy nem is figyel, pedig a helyzet az, hogy éppenséggel pont hogy azt csinálja. Nem is zavartatom magam, elég ügyes testőröm van ahhoz, hogy amúgy senkinek nem tűnik fel, ő éppen dolgozik. Én nyugodalmasan iszogatom a chai lattémat, miközben ujjaim a Havi Jogász Magazin lapjain pihennek, nem is nagyon foglalkozom a világgal magam körül. Itt azért viszonylag kevés esély van rá, hogy bármelyik yakuza csoportosulás eljönne idáig csak azért, hogy megölje a Sakaume-gumi fejének lányát. Nem véletlenül vagyok ide "száműzve". Mondjuk, én eléggé elvagyok itt, nem okoz gondot az ittlét, az pedig csak grátisz, hogy még itt is ügyködöm. Nem lehet csak úgy félreállítani engem, óóó, nagyon nem... Ideje lapozni egyet, egy korty a kávémból, amit aztán majdnem magamra öntök, mert valaki beáll elém és szerintem hozzám beszél. ez még a dolog hagyjánja, de aztán felnézek és egy pillanatra megrebbent a szemem. A testőröm már csak egy lépése volt, de a pillarezegtetésemet már ismeri. Röviden azt jelenti: csigalom és nyugavér, nincs gond. De amúgy... Hát komolyan, létezik ilyen önirónia a világ részéről? Mindenféle különösebb reakció nélkül teszem vissza a kávémat a tányérra és a szalvéta szegletével megtörlöm a szám szélét. Ölembe veszem az újságot, sötét íriszeimet belemélyesztve a papírba válaszolok színtelen hangon.
- Nem várok senkit sem. - Látszólag nem ismert fel, feltehetően még arra sem vette annak idején a fáradtságot, hogy egy pillantást is vessen a kiszemeltjének arcára. Ettől valahol megfeszülnek az izmok a kezemben és úgy igazán pépessé tudnám üti az arcát, meg némi extra szeget ajándékoznék neki csak úgy felebaráti kedvességből. S hogy miért bolydult fel a benső zen buddhám? Ezt a fejet... ezt az elvetemült kinézetet... bárhol felismerem. Tutira ő az és az a régi sértett önérzet lángolva ég a mellkasomban. Tehát a terv az... hogy felszedem, aztán kidobom. Csakhogy meglegyen a 13-as lelki békém. Igen, ez így valahogy... jól hangzik. A kérdés már csak az... miként is fogjak hozzá?
- Most komolyan... hogy tudsz enni ennyi vassal a szádban? Nem akad bele? - Mondjuk, szájpecekkel jobban nézne ki... hihi. meg kikötve, és sírva, no meg nyálban és vérben fetrengve. Ó igen... az úgy... mesés volna.


Minami Chise
Hivatal
Play by :
Lee Chaerin - CL
Foglalkozás :
egyetemista/domina
Hozzászólások száma :
3

Ismeretlen ismerős Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Ismeretlen ismerős    Ismeretlen ismerős EmptySzer. Júl. 03, 2019 10:00 pmChise & Shuu
The key to abundance is meeting limited circumstances with unlimited thoughts

- Áháááá nem hiszem el hogy megint elnéztem! - morgolódok ahogy megint lecsekkolom a mobilom, és htodjára is az jön ki hogy még van egy órám, amit el kell valahol töltenem, mert túl korán értem be a városba és nem kerültem dugóba se ahogyan számítottam rá. Persze amikor meg sietnék akkor fél órát rostokolok benne. Ilyen az én életem! Morcoskodva indulok tovább hogy leparkoljak egy közeli kávézónál. Nembaj, addig iszom egy finom kávét, és addigra talán Shin is életet fog verni magába. Megígérte hogy eljön velem arra a játék kiállításra és nálam van a jegye is. Még jó hogy megszereztem a kapcsolati listájából egy két nevet, és most nekem is sikerült jegyhez jutnom, nem kellett az ő közreműködése.
Végül sikerül leparkolnom egy beülős hely mögött az egyetlen szabad helyre, és leállítom a motort. Szaggatott, és extrém a megjelenésem mint mindig és nem kopik el a vidám vigyorom sem, hiszen megint ufónak fognak nézni, de hol érdekel? Jót nevetek rajtuk. Zsebre teszem az irattartóm, és a kocsikulcsot. A telefont is, és már megyek is befelé. Nem törődök a hitetlenkedő pillantásokkal és a susmogókra is csak rájuk villantom barátságos vámpírmosolyom. Végül egy kávét rendelek és egy csokis fánkot és körülnézek. Ah, az utolsó szabad asztal is elkelt, na nem baj. Ott csak egy lány ül, talán oda. Max szívbajt kap és elmenekül és enyém lesz az asztal. Ez is egyfajta stratégia, így az asztalhoz kérem a rendelésem, és elindulok oda.
- Hellósziabocsi. Szabad ez a hely? - kérdezem barátságosan hiszen ha vár valakit természetesen keresek másik helyet de ha nem akkor elfoglalom a széket. Igyekszem nem zavarni túlságosan a dolgában, így előszedem a telefonom és azt nyomogatom míg kijön a rendelésem.
- Uh de jól néz ki. Köszii - mosolygok a pincérlányra aki nem kap szívbajt tőlem szerencsére. Elégedetten nézem a tejszínhabos lattémet és a fánkot. Ohó az csokireszelék rajta! Nyaminyami. Megnyalom a szám szélét és felemelem a sütit hogy beleharapjak.


Hisui Shuusei
Üzlet
Play by :
Luvia Canival
Hozzászólások száma :
17

Ismeretlen ismerős Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ismeretlen ismerős    Ismeretlen ismerős Empty

Ajánlott tartalom


Ismeretlen ismerős Empty
Vissza az elejére Go down
 

Ismeretlen ismerős

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Bronx :: Éttermek, cukrászdák, kávézók-
^
ˇ