One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokMarshall x Nash - The first look

Family is fight ─ family is love EmptyClayton Nash
Yesterday at 11:03 pmDinner for two

Family is fight ─ family is love EmptyBalázs Csíkszentmihályi
Yesterday at 10:20 pmCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Family is fight ─ family is love EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 9:36 pmwork out with . . .

Family is fight ─ family is love EmptyAmicia Cole
Yesterday at 9:12 pmVeni, vidi, vici

Family is fight ─ family is love EmptyAnne Diamond
Yesterday at 8:48 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Family is fight ─ family is love EmptyDorian J. Lester
Yesterday at 7:35 pmNyomtalanul - Myna&Alex

Family is fight ─ family is love EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 5:42 pmHenry HaJoon Marsh

Family is fight ─ family is love EmptyHenry H. Marsh
Yesterday at 4:46 pmMaddie & Jake - Mini date

Family is fight ─ family is love EmptyMadelaine Riggs
Yesterday at 3:48 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Anne Diamond, Aveline Everhart, Diane N. Miles, Marissa Grey, Prima Polignac


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Family is fight ─ family is love

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Family is fight ─ family is love   Family is fight ─ family is love EmptyPént. Jún. 21, 2019 8:40 pm

Chris (?) Kenway


Play by:
Robert Downey Jr., Jeffrey Dean Morgan, Patrick Dempsey, Eric Dane, más, alku tárgyát képezi
Születési hely:
USA, Anglia, más?
Kor:
45
Lakhely:
Brooklyn?
Szexuális beállítottság:
hetero!
Családi állapot:
elvált
Csoport:
rád bízom
Történetünk:

Valószínűleg nem az egyetemen találkoztatok Kate-tel, mert neked semmi közöd az építészethez. Azt már inkább el tudom képzelni, hogy egy-egy kialakult baráti körbe csöppentetek, akik egy nagy baráti kört képeztek, és úgy ismerkedtetek meg a szőke ciklonnal. Klisé, vagy sem, de szerelem volt első látásra, aztán alig fél év után össze is bútoroztatok egy nagyon kicsi, de annál otthonosabb lakásban, valószínűleg Brooklynban.
Mindig is voltak ügyeid, már fiatal korodtól kezdve: imádtál bulizni, és imádsz azóta is töretlenül a középpontban lenni, és nagyon szereted a pénzt is. Valószínűleg kicsiben kezdted, lehet, hogy valakinek a dílere voltál, és egyetemistáknak szórtad a különféle cuccokat ezeken a vad bulikon, majd később már neked voltak dílereid, akik neked tejeltek. De te addig sem hereveréztél, oh, dehogy! Te elkezdtél nagyobban játszani: ilyen-olyan üzletekbe szálltál be, talán részesedéseid is vannak, de biztosan voltak bárokban, klubokban, kocsmákban, és onnan szakítottál, ahonnan csak lehetett, amilyen nagyot csak tudtál.
És jól ment a póker. Online is játszottál, de abban nem leltél olyan nagy örömet, mint, amikor face to face ülsz le a partnereiddel, és úgy zsebeled ki őket. Volt egy jó szériád - egy nagyon jó szériád -, amikor tényleg csak úgy dőlt a lé, amikor megállíthatatlan voltál. Akkoriban nem csak a saját kis bizniszeidbe fektettél be, hanem lett az akkor pár éves Serának is egy külön (zárolt) számlája, ahova azóta is teszünk pénzt, továbbá vettél, vettetek egy hatalmas, csodaszép házat, szintén Brooklynban, de a nyugis, külvárosi részen (ditmas park, például). Tudod, amiről már olyan sokat meséltem: fehér kerítés, buja, zöld gyep, az abroncshinta a fán, meg a sötétkékre festett zsalugáterek és ajtó.
Jó életetek volt. Jó volt. Egy ideig. Aztán már csak néha volt jó. És mindig egyre csak rövidebb ideig volt jó. És a nyerőszériádnak is vége szakadt, de te nem tudtál beletörődni, és rohadtul nem hagytad ott abba, ahol kellett volna; a csúcson. Nem. Te foggal-körömmel ragaszkodtál a pénzhez, a minőségi italokhoz, az autódhoz, a házadhoz - aztán mindez szép lassan úgy illant el a kezeid közül, mint a por és a hamu.
Túltoltad a piát, túltoltad a drogot, túltoltad a játékot. És egy nap arra ébredtél, hogy se autó, se ház, se asszony, se gyerek, és még szegény is vagy.
Kate beadta a válókeresetet, amit kénytelen-kelletlen aláírtál. Azóta is tartjátok a kapcsolatot. Kate azt mondja, hogy soha többé nem megy vissza hozzád. De te... te ebbe sem tudsz beletörődni.

// a vezetéknév mostanra adott, a keresztnév megváltoztatható, ha a Christian nem tetszik (vagy, ha már foglalt, mivel azt nem néztem, amíg njk volt az úriember nyaj ). A karakterről Kate et-jében még lehet olvasgatni, bár nem sokat, szóval eléggé szabad kezet kap a megalkotó. Az fix, hogy egyszer biztosan megcsalta Kate-et, hosszabb ideig viszonya is volt egy nővel, de a válás körül elhagyta a szeretőjét. Amikor elhagyta a férfit a szerencséje, eléggé sok mindentől megváltak, még mielőtt jelzálogosítva eladták a házat - azt a kölcsönt a mai napig nyögik, és még hosszú-hosszú évekig fogják is.
Körülbelül húsz éve házasodtak össze Kate-tel, és kb. két-három éve váltak el (ez is megbeszélés tárgyát képezi).
Nem jönnek ki jól az anyósával, Kate anyjával.
A lányukkal a viszony rátok van bízva, én csak annyit szabok meg, hogy Kate nem tiltotta el őket egymástól.
A közös jövőnk pedig csak tőlünk függ igazából Smile
Kérés, kérdés, óhaj-sóhaj, brainstorming esetén pm-ben elérhető vagyok.

Katherine Wilde
Üzlet
Play by :
charlize theron
Kor :
43
Foglalkozás :
architect, interior decorator
Hozzászólások száma :
9

Family is fight ─ family is love Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Family is fight ─ family is love   Family is fight ─ family is love EmptySzer. Jún. 19, 2019 6:43 pm

Sienna/Serena/más Kenway
beregisztrált


Play by:
Emma Mackey (szőkén, a sex ed-ös verzióban), vagy más, korban passzoló, szőke és/vagy kék szemű ifjú hölgy
Születési hely:
Manhattan
Kor:
17-19
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
rád bízom
Családi állapot:
bárcsak tudnám!
Csoport:
diákok
Történetünk:

Anyád lánya vagy - tudod, az alma, meg a fája-eset. Ez tény. Az meg egy másik tény, hogy manapság inkább érzed magad anyád anyjának. Pontosan tudod, hogy milyen szar helyzetben vagytok, és azt is tudod - szinte felnőtt fejjel tisztán látod a dolgokat, és a régi emlékekben kutakodva meglelted a csúf igazságot, és a jelenhez vezető, posványos ösvényeken oda jutottál, ahol most tartotok -, hogy nem könnyű Katnek, az anyádnak. Ez persze nem jogosítja fel arra, hogy úgy viselkedjen, mint egy megátalkodott kamasz: hogy esténként igyon, addig, amíg el nem felejti, hogy mekkora szarban van, vagytok, hogy ilyen-olyan pasik másszanak ki az ágyából reggelente - és, hogy időnként te ezekkel a pasikkal reggelizz, ami iszonyatosan kínos tud lenni -, akik arra hivatottak, hogy elfeledtessék Chris Kenwayt, sem arra, hogy szétcsapja magát könnyű-, és kemény drogokkal. Mindezek mellett - és, oh, ezt is nagyon jól tudod - keményen dolgozik azért, hogy az életetek, kettőtök, közös élete ne hulljon darabokra, mint egy kicseszett kártyavár. És dolgozik, még többet és még keményebben azért, hogy egy jó egyetemre járhass. (Az persze kérdéses, hogy egyáltalán akarsz-e egyetemre járni, és, ha nem, az Kate-nek nagyon nem fog tetszeni:'D)
Haragszol rá, ami érthető. Fogalma sincs róla, hogy mi van veled, hogy hol vagy, hogy kivel vagy, hogy mit csinálsz. Meglepő lehet, de egyébként nincsenek rossz jegyeid az iskolában, nagyon okos vagy, jó tanuló, egy kicsit sem vagy lusta, nem veszed félvállról a dolgokat. Nincsenek drogügyleteid - egyáltalán. Az persze benne van a pakliban, hogy eljársz hétvégente bulizni, és időnként Kate fogja a hajadat, míg hánysz, máskor meg együtt józanodtok, de fiatalság, bolondság. A te részedről ez még tolerálható és elnézhető.
Az apáddal egyébként tartod a kapcsolatot, hiszen Kate soha nem tiltott el titeket egymástól.


// mindezeken felül pedig minden a megalkotóra bízva, előzetes egyeztetés alapján:D A keresztnév amúgy szabadon választható, meg végül is a vezetéknév is cserélhető, ha nem tetszik (csak pár helyen lett említve az apa, so...), és, ha csak ez tart vissza a karakter megalkotásától. A pb csak javaslat, ajánlat, tudom, hogy nincs róla sok kép/gif, főleg szőkén, így megértem, ha nem Emma lesz a befutó végül. Csak az a fontos, hogy - ha mindkét feltétel nem is-, az egyik teljesüljön - kék szemű és/vagy szőke hajú legyen a választott alany. Kate et-jében is volt róla szó, bár nem sok, de talán érdemes elolvasni, hogy egy felületes kép kialakuljon az aktuális-, meg a múltbeli helyzetükről, a 'családi' kapcsolatokról. Csak a miheztartás végett... illetve azt a megalkotóra bízom, hogy milyen a lány apjával való viszonya.
Azt hiszem, kellően nyitott a karakter, és bőven lehet vele mit kezdeni, és még bőven vannak dolgok, amik kisülhetnek ebből az egészből. Én pedig semmi jónak-, meg rossznak az elrontója nem vagyok, tehát jöhet - majdnem! - bármi Family is fight ─ family is love 1367597154


Amelia (?) Wilde


Play by:
Jessica Lange, Meryl Streep?
Születési hely:
Cali, vagy Anglia
Kor:
old but gold (minimum 63)
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero!
Családi állapot:
házas, elvált vagy özvegy?
Csoport:
média és művészet, vagy üzlet
Történetünk:

Soha nem volt felhőtlen a viszonyuk. Tulajdonképpen nem állnak olyan közel egymáshoz, mint a legtöbb anya-lány páros, hovatovább, külsőségeiket leszámítva, még csak nem is hasonlítanak egymásra. Kate, édesanyját, felszínesnek tartja, akinek fontos a látszat, és az, amit mások gondolnak róla. Szereti lenyűgözni a környezetét, szereti, ha az emberek körülötte térülnek-fordulnak, ha a figyelem középpontjában van. Kate-et az édesanyja viszont túlságosan törtetőnek, és maszkulin nőnek tartja. Nem ilyen jövőt képzelt a kislányának, az fix. Nem örült a választásainak, egyiknek sem, kiváltképp annak nem, hogy Kate annak idején Chris Kenwayt választotta férjéül.
Most az ország másik felébe jött, érkezésének oka az, hogy megneszelte, hogy az egyetlen lánya, aki maradt neki, jó nagy szarban van. Aztán ki tudja, mi lesz a jóakaratának és a segíteni akarásának a vége - valószínűleg perpatvar.

// egyelőre ennyi nyaj Tudom, hogy sokak számára az idősebb karik nem menők, de szerintem Kate anyukája nagyon is menő. Az tuti, hogy vagy a filmiparban dolgozik, és/vagy színházi színésznő, de, ha nem, akkor valamilyen saját céget vezet (lehet ez catering, vagy rendezvényszervező, vagy kb. bármi), de akár lehet egy étterme (lánca) is. Az asszony férjéről, azaz Kate apjáról, nem volt szó, élhet még, de akár meg is halhatott, vagy szimplán elválhattak x évvel ezelőtt, ez a rész is megbeszélés tárgyát képezi. A keresztnév szabadon választható, a vezetéknév adott, de a leánykori név a leendő userre van bízva; valamint a pb is változtatható, értelemszerűen hasonló korú hölgy jöhet szóba.

Katherine Wilde
Üzlet
Play by :
charlize theron
Kor :
43
Foglalkozás :
architect, interior decorator
Hozzászólások száma :
9

Family is fight ─ family is love Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Family is fight ─ family is love

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
^
ˇ