One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Michael Cortez EmptySofia I. Basora
Today at 11:07 amI kissed a boy and I liked it

Michael Cortez EmptyBlake W. Holden
Today at 10:36 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Michael Cortez EmptyWayne Winston
Today at 10:23 amWork through the night - Myna & Rea

Michael Cortez EmptyMyna Rosegold
Today at 9:18 amJátékpartner keresõ

Michael Cortez EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Michael Cortez EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melrose os & Darick

Michael Cortez EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Michael Cortez EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmMyna történetei

Michael Cortez EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

Aston Miles, Aveline Everhart, Bellamy West, Darick Liam Kerrigan, Erin Watson, Leo Drom, Myna Rosegold, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Michael Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Michael Cortez   Michael Cortez EmptySzer. Jún. 12, 2019 10:41 pm

Karakter neve


Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Michael Cortez
Becenevek:
Eddig az anyám engedhette meg magának, hogy becézgessen.
Születési hely, idő:
Stockholm 1984. augusztus 10.
Kor:
34
Lakhely:
Bronx
Szexuális beállítottság:
Heteró. Mindemellett kibaszott homofób.
Családi állapot:
Özvegy
Csoport:
Üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Lund University - üzleti gazdaságtan
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Vezérigazgató
Ha dolgozik//Munkahely:
Cortez Industries
Hobbi:
Szex
Play by:
Bill Istvan Günther Skarsgård

Jellem
Az elmúlt évek alatt rengeteg nevezővel illettek, mondanom sem kell, hogy mindezek közül közel sem a legelismertebb nevezőkkel. Egy tökéletes üzletember vagyok, ez viszont vitathatatlan. Azonban embernek nem különösebben vagyok nevezhető. Persze, támogatom az erdők újratelepítését és szigorúan ellenzem a szennyezést és még sorolhatnám. Mágnás létemre pedig előszeretettel támogatok egyes szervezeteket, így tehát a jó hírnév érdekében bármit elkövetek a jó érdekében. Ez a mai hírnév megalapozása, nemde? Ja, és a vallás is a halálom. Normális embernek nincs szüksége hamis Istenekre. Sem pedig a pedofil papokra. Ennyit a köretből.
Alapvetően ezeket leszámítva jómagam is rendelkezem olyan átlagos jellemekkel, mint amikkel sokan mások is osztozkodnak ebben. Hirtelen haragú vagyok. Meglepődtél? Nem, igaz? Sokan a haragjukat levezetik azon, hogy eltörnek egy poharat vagy a másikhoz hozzácsapnak egy tányért. Az én esetem ennél kicsivel durvább. A cégem globálisan nagy hatalmú, így tehát a nevem is közismert. De nem, nem celeb vagyok. Mivel befolyásos mágnás vagyok és legfőképp az egészségügybe komoly beleszólási jogom van a fizetett tudósaimmal, nos, nem sokan mernek velem szembeszállni. Ettől fogva megesik, hogy lelövetem egy-egy tudósomat, amelyik épp nem úgy táncol, ahogy én éppen fütyülök. Ez a maffia, nem igaz? Korlátlan hatalom van élen, ha van pénzed. Képes lennék egy egész országot ellátni, ha nagyon akarnám. De maradjunk az átlagos keretnél: egy gyógyszeripar feje vagyok, gyógyíthatatlan betegségek ellenszerének feltalálásának a támogatója. Habár az ellenszer sosem lesz kész, hisz hamarosan alig férünk meg ezen a bolygón. A gyógyszereim inkább csak mérgekből állnak . Ez a kormány rendelete. Én pedig teljesítem.
Innentől fogva pedig biztos vagyok abban, hogy nem igazán tudok csinosítani a profilomon, de nem is akarok. Akármilyen rossz ember vagyok, volt egy feleségem és egy kislányom. Akikért viszont mindent feladtam volna. Ők voltak számomra azok, akik a világot jelentették számomra. Persze, a nejemnek fogalma sem volt arról, hogy miféle ügyekben vagyok benne. Jobb is volt. Egy anya nem tűri meg, ha a gyerekét veszély veszi körül. Márpedig akadtak ellenfelek, akik elvették tőlem őket. Miattam. A hatalomnak ez az ára, amivel nem számoltam. Nem tudtam őket megvédeni. Az óta természetesen nem szerettem más nőt. Mármint, nem érzelmileg. Testileg annál inkább. Volt, hogy escortot is folytattam és vezettem le. Mind más élvezetét, mind pedig az enyémet szolgáltatva. Ezt az óta természetesen félbehagytam. Már csak a magam örömére építem a magam kis háremét.

Múlt
Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen.


Michael Cortez
Play by :
bill skarsgard
Hozzászólások száma :
1

Michael Cortez Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Michael Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Készülõ karakterek-
^
ˇ