One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

Minnea Mitchell EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

Minnea Mitchell EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

Minnea Mitchell EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

Minnea Mitchell EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

Minnea Mitchell EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

Minnea Mitchell EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

Minnea Mitchell EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

Minnea Mitchell EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

Minnea Mitchell EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Cassia Tierra Diaz, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Minnea Mitchell, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Minnea Mitchell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Minnea Mitchell    Minnea Mitchell EmptyHétf. Jún. 10, 2019 12:30 am

Minnea Mitchell


Karakter típusa:
saját

Teljes név:
Minnea Mitchell

Becenevek:
Minnie, Mina, M

Születési hely, idő:
Brooklyn, NY, 1993. 09. 27.

Kor:
25

Lakhely:
Brooklyn

Szexuális beállítottság:
hetero

Családi állapot:
szingli

Csoport:
média

Egyetem:
Wesleyan University, kommunikáció és média; sport manager, már végzett mindkettőn

Munkabeosztás:
újságíró, blogger, vlogger, kommentátor

Munkahely:
SportingWhip

Hobbi:
sport közvetítések, futás, gokart

Play by:
Hayley Atwell


Jellem
Általánosságban elmondható rólam, hogy céltudatos vagyok, a munkám az életem. Nem állok le sosem, otthon is állandóan megy valamilyen sport csatorna, sőt a lakásomban is, minden helyiségben van tévé, ahol több időt töltök. Igen, a fürdőben is, néha onnan nézek egy-egy közvetítést. Imádok mindenféle sportról beszélgetni, tényleg, még a darts, snooker, európai foci, úszás, és minden egyéb tekintetében is abszolút képben vagyok. Szeretem a blogomat, a cikkeket sportágak szerint töltöm fel, minden napkerül ki valami új, aktuális tartalom. Büszke vagyok rá, hogy a hétköznapi munkám (egy hetilapnak írok cikkeket) mellett már több, mint százezren követik és olvassák napi szinten. Sok munka van benne, de számomra ez inkább szórakozás.

Amit már sokkal kevesebben tudnak rólam, hogy amikor épp nem sportőrült, vagány csaj vagyok, olyankor nem sok önbizalmam van. Ha például valami buliba csöppennék, olyankor többnyire csendben vagyok, nem igazán a társaság lelke… különcnek tartanak, és talán az is vagyok. Párkapcsolatok terén többször találom magam a “barát zónában”, mint azon kívül, viszont a futó kalandok nem jellemzőek rám. Volt egy vőlegényem is, még az egyetem alatt, de azt hiszem, nem értette miért is olyan fontos nekem a hivatásom, és valószínűleg nem is fértem bele a klasszikus, konzervatív jogász családjába.

Rettentő béna vagyok a konyhában, nem tudok főzni. Egyáltalán. Melegszendvics az még megy, meg a mélyhűtött pizzák, de a többi az már nekem atomfizika. Jut eszembe, a matek se az erősségem. És nincs háziállatom, szerintem nem vagyok elég érett hozzá, hogy gondját viseljem egy élőlénynek.

Nem szeretem a pókokat, vagyis inkább félek tőlük. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ezen kívül amit még nem szeretek, az a meleg kávé vagy tea, még amikor beteg vagyok, olyankor sem tudok forró italokat szürcsölgetni. Viszont a levesekért oda vagyok. És szerintem csalás volt a Harry Potter első részében, hogy plusz pontokkal a Griffendél nyerte a ház kupát, és nem a Mardekár.

Kevesen tudják, de sose leszek mérges, ha valaki egy gyenge Minnie egeres poént enged el. Kicsi koromban annyit kaptam belőlük, hogy már immunis lettem, illetve még egy fontos tényező, hogy valójában szeretem a nevem is, és Minnie egeret is.

Ami a külsőmet illeti, inkább a kényelmes ruhákat szeretem, gyakran viselek farmert és kockás inget, és szinte mindig tornacipőben vagyok. Van belőlük vagy két tucat, mindenféle színben és mintában. Amikor épp nem dolgozok, hanem csak otthon lézengek, vagy kimegyek a parkba futni, gyakran különböző Disney figurás pólókban vagyok, vagy épp a rajongásig szeretett sorozatok egyik idézete díszeleg rajta. Amikor dolgozom természetesen csinosan öltözök, az alkalomnak megfelelően, és alacsony termetemet igyekszem jó magas sarkakkal ellensúlyozni. Szeretem a vörös rúzst, de csak nagyon kevesen láttak benne, talán a volt vőlegényem.

Az az igazság, hogy nincs bennem semmi különleges, egy átlagos, ambiciózus fiatal nő vagyok, tele komplexusokkal (utálom a térdem). Mégis, ha valaki közel kerül hozzám azt nehezen engedem el, rettentően tudok ragaszkodni a szeretteimhez.


Múlt
- És a kék jön, és jön, és beveszi ezt a kanyart, és… jaj! Ott a másik, megelőzte őt a sárga! A sárga olyan gyorsan gurul, simán vette a pocsolyás akadályt, száguld keresztül a nagy ereszcsatorna alagúton, fej fej mellett a kék és a sárga, egyszerre mennek be a csatornába, és… és… éééés a kék jött ki előbb! Micsoda verseny, szinte hihetetlen, most mennek át a szívószálak alatt, igeeen, itt lassítanak, emelkedik a pálya a hosszú, nyújtott bal kanyar előtt. Kicsúszott! A piros közben elhagyta a pályát! Őrületes izgalmak vannak itt a Mitchell-ringen! - teli torokból kiabáltam, ugrálva a gyakorlatilag teljesen széttúrt kertben, ahol két napja építgettem, szépítgettem a kis versenypályámat. Üveggolyóknak készült, szupergyors szakaszokkal és nagyon menő akadályokkal. Sajnos délelőtt volt egy kis eső, emiatt gumicsizmában kellett toporognom, az anyukám pedig még egy idétlen rózsaszín esőkabátot is rám aggatott, hogy ne ázzak el a szemerkélő esőben. Ahogy a golyók mellett ugrabugráltam, bele-bele tottyant a lábam a pocsolyákba meg a sárba, de hát a “közvetítés” izgalma elnyomott mindenféle személyes higiéniával kapcsolatos kételyt és aggályokat.

Placcs! Placcs! Placcs!

Csak úgy tocsogott a talpaim alatt a sár, én pedig bármelyik tévés kommentátort megszégyenítően üvöltöttem fel diadalittasan az előkertben:

- ÉS NYERT A KÉK! Micsoda elképesztő futam, milyen zseniális pilóta! - lehajoltam, és felkaptam a sárból kék üveggolyót, amit megtörölgettem, de mivel még mindig túl koszosnak ítéltem, ezért egy jó nagyot köptem rá, és a nadrágomba dörzsölve szedtem le róla a maradék sarat.

- Apaa! Apa ne kamerázz! - hirtelen a semmivé foszlott a jókedv, a nagy lendület és vehemencia, amivel a “Mitchell-ring idei futamát” közvetítettem. Apa kamerázott, és engem ez olyan nagyon frusztrált, hogy mit sem törődve a pálya aprólékosan felépített részeivel, hanyatt-homlok szaladtam be a házba, végtelenül szégyellve magam az előbbi viselkedésem miatt. A lámpaláz az én keresztem, szégyellős vagyok de nagyon, a mai napig.


- Szóval, miért néztük ezt most meg? - fordultam gyakorlatilag rákvörös arccal az apám felé, aznap este amikor pedig az egyetemi jelentkezésemet kellett volna véglegesíteni. A lista kész volt, már csak a hivatalos nyomtatványra kellett volna rá másolni. Közgazdaság, jog, irodalom… Csupa érzelmektől mentes, "unalmas" szakma. Apa lassan állt neki elmagyarázni, hogy miért vette elő ezt az ezer éves videót a "Mitchell-ring-i" futamról. Nemes egyszerűséggel tépte atomjaira a gondosan megírt listámat, mondván, hogy ezek egyike se tenne boldoggá. Együtt kerestük ki a kommunikációs képzéseket, és minden egyebet ami közelebb vihet a sportriporteri pályához. Furcsán éreztem magam, de ma már egyáltalán nem bánom, hogy hallgattam rá, és a gyermekkori álmaimat hajszoltam tovább.


Az egyetemen kezdtem el blogot írni, mindenféle versenyről amin kint voltam. Gokart, motor, mindegy volt nekem, csak érezzem a benzin gőzt és elég közel tudjak kerülni a pálya széléhez, hogy estére beborítson a gumipor. Kevesen tudják, hogy a gokart versenyeken is nagyon kopnak a gumik, finom por lepi el a pályát és a környékét. Egyre többen olvasták az írásaimat, és mire megszereztem a diplomám, addigra már egy kisebb gokart bajnokság kommentátora és hivatalos tudósítója voltam. Egy New York-i sport hetilapnál voltam gyakornok, az autó és motorsport rovatban jelentek meg a cikkeim.

Utána kezdtem el a másik diplomát, mert nagyon érdekelt ennek az egésznek az anyagi oldala, a szponzorok, a PR és kommunikáció, marketing és természetesen a gazdálkodás is, hogy hogyan tudnak talpon maradni a kis csapatok is, és hogyan lehet őket akár egy-két szinttel feljebb emelni. Szóval, ez afféle manageri képzés, amit szintén élvezek, bár munka mellett már egy kicsit problémásabb a suliba járás.


Nemrég keresett meg egy kis csatorna, akik követték a videó blogomat is, és hallották, hogy hogyan közvetítem a gokart bajnokság futamait. Azt mondtam persze, próbáljuk meg. A nagybátyám is pont abban a ligában volt szerelő egy csapatnál, így kapva kaptam az alkalmon, hiszen nem titkolt álmom egyszer egy Forma 1 vagy Indy 500 futamot közvetíteni. Ráadásul ez már tévében megy, igaz nem valami nagy, országos csatornán de valahol el kell kezdeni, nem?

Bevallom, örültem neki, hogy az egyik csapattal jó kapcsolatot tudtam kialakítani a rokoni szálnak köszönhetően. Különös, hogy az egyik pilótát, bár nem is tudtam korábban, de látásból ismertem régről. Kislány koromban apa elvitt gokart versenyekre, és ott láttam egy srácot, pár évvel volt idősebb mint én, de nagyon ügyes volt, sokszor győzött. Tényleg örültem, hogy ilyen környezetben láttam Fredet újra, tehetségesnek tűnt. Minden jól ment, bár az első előben közvetített futamom előtt bevallom hánytam mint a lakodalmas kutya, úgy izgultam.

Minden jól ment. Legalábbis addig, amíg a tévé csatorna be nem hívott, hogy bár nagyon sok a pozitív visszajelzés, és az emberek többségének tetszik a munkám, de érkezett kritika is. Amiatt, mert nő vagyok, és a vezetőség szerint nem áll még készen a nézőink többsége arra, hogy egy ilyen férfias, technikai sportot női kommentátorok közvetítsenek. Összetörtem. Minden kemény munka, minden, amit tettem fölösleges, pusztán azért mert nő vagyok. Csalódott lettem, és bánatomban a nagybátyámat kerestem meg, aki gondolkodás nélkül adta a kezembe az újabb és újabb sörrel és egyéb alkoholos itallal teli üvegeket, és aztán haza is vitt de bevallom erre már nem emlékszem. Egy hónap telt el az eset óta, azóta csak saját videókat, interjúkat tettem ki a netre, és elkészült egy hosszabb cikk is, amit Fred eddigi pályafutásáról írtam, bár neki még nem mutattam meg, hogy hagyja jóvá mielőtt nyilvánosságra hozom. Barátomnak vagy inkább havernak tartom, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, hogy esetleg olyasmit tegyek közzé amit nem szívesen látna leírva.

Múltkor, amikor egy társaságban iszogattunk, szóba került, hogy láttam még nagyon nagyon rég versenyezni, sőt van egy olyan képem is, amin mind a ketten rajta vagyunk. Ő egy korosztállyal feljebb, a fiúk közt nyert kupát, én pedig életemben először és máig utoljára álltam a dobogón a lányok közt és vigyorogtam büszkén a harmadik helyért járó serleggel. Minden dobogós rajta van a képen, így nem valószínű, hogy emlékszik arra az izgága kis mócsingra, aki akkoriban voltam. De majd egyszer megmutatom neki is, ha jól emlékszem még valami fogadást is kötöttünk, hogy létezik-e az a kép egyáltalán.
Minnea Mitchell
Média
Play by :
Hayley Atwell
Kor :
24
Foglalkozás :
sportriporter & junior szerkesztő
Hozzászólások száma :
24

Minnea Mitchell Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Minnea Mitchell    Minnea Mitchell EmptyHétf. Jún. 10, 2019 11:40 am

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Minnie!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

1. Imádom az arcodat. Very Happy
2. Én is utálom a pókokat. Very Happy
3. Egy ilyen "átlagos" karakter is tud nagyon üde színfolt lenni az oldal életében. Very Happy
Hol is kezdjem? A kis visszaemlékezésed eszméletlen cuki. Mini Minnie (sorry Laughing) halál édi, már akkor egyértelmű volt, milyen pályát kell választanod a későbbiekben. Kit érdekel, hogy nem jogra mentél, ha ez az, ami igazán neked való? Még apukád is alátámasztotta ezt, annál pedig nincs is fantasztikusabb, ha az embert a szülei támogatják valamiben. Very Happy Respect a papának, amiért így kiállt melletted. Lehet, hogy a jogi szakma jövedelmezőbb, mégis fontosabb volt neki a te boldogságod.
A kritika kemény dolog, meg kell tanulni elviselni és elfogadni azokat. Mindig is lesznek, hiszen nem lehet egyszerre mindenkinek megfelelni. Nyilván rosszul esik és fáj, amit megértek, mert rajtad aztán tényleg látszik, hogy próbálsz a lehető legjobban megfelelni akinek csak lehet. Ettől függetlenül mindig is lesznek olyanok, akik megkérdőjeleznek így vagy úgy. Pláne, ha az ember olyan szakmát választ, ami nyilvánossággal jár kéz a kézben. Rolling Eyes De ne csüggedj, határozottan állíthatom, hogy a csatorna veszített többet, amikor megvált tőled - ilyen hülye indok miatt meg aztán főleg. Very Happy Lehet, te ezt nem így fogod fel, de idővel úgyis lesz egy olyan lehetőséged, ami igazán hozzád való lesz, ez egészen biztos. Minnea Mitchell 4146035580

Nem is szaporítom tovább a szót, biztos mennél már játszani, valószínűleg Fred is vár rád, szóval ezennel utadra engedlek.  Minnea Mitchell 560292900
Színt és rangot hamarosan kapsz az adminoktól.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one your high, like a wave crashing into the night.

Millie Crawford
Munkások
Play by :
∆ emmy rossum ∆
Kor :
28
Foglalkozás :
∆ ethical hacker, occasional worker ∆
Hozzászólások száma :
225

Minnea Mitchell Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Minnea Mitchell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ