One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Daemon Haynes EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Daemon Haynes EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Daemon Haynes EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Daemon Haynes EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Daemon Haynes EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Daemon Haynes EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Daemon Haynes EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Daemon Haynes EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Daemon Haynes EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Bellamy West, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Daemon Haynes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Daemon Haynes   Daemon Haynes EmptyVas. Jún. 09, 2019 12:23 pm

Daemon Haynes


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Daemon Haynes
Becenevek:
-
Születési hely, idő:
1996. szeptember 9.
Kor:
22 éves
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
homoszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
azt hiszem leginkább a médiába illik be néhai modellkedéssel
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
-
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
fotómodell
Ha dolgozik//Munkahely:

Hobbi:
alvás, mászkálás a szabadban
Play by:
Reece King

Jellem
Nem szorgalmas, nem ambiciózus; nem törekvő, ő csak egy nyugodt életre vágyik, kényelemre és biztonságra, de mindezt a lehető legrövidebb és legkényelmesebb úton kívánja elérni. Ha a külsejét fel tudja használni, hogy valamit elérjen, amiért egyébként meg kellene dolgozni, hát él vele, az egyetlen nagy motivációja a szükség. Megteszi, amit kell, de csakis akkor, ha muszáj.

Nem nagy lelkizős, főleg nem akkor, ha neki kellene megnyílnia; saját lelki problémáival struccpolitikát folytat, amolyan ha nem látom, nem is létezik elven. Barátait szívesen meghallgatja, de a hallgatóság szerepénél tovább nem szeret menni, nem tartja magát jó tanácsadónak.

Sokszor döntésképtelen, kell egy extra löket neki, hogy dűlőre jusson, legyen szó aprócska vagy nagyobb súlyú döntésről. Ilyenkor nagyra értékeli mások véleményét, majd azokat mérlegelve dönt; e mögött sokszor az áll, hogy fél ő maga döntést hozni, mert retteg a rossz döntések következményétől. Na meg rengetegszer maga sem tudja, mit akar.

Bár úgy gondolja, ő olyan, amilyen, elfogadta magát, felvállalja, amit mond, amit tesz, azért legbelül borzasztóan érdekli, kinek mi a véleménye róla, szereti a pozitív visszajelzéseket, roppant fontos számára a dicséret, és hogy éreztessék vele, valamiben jó. Ha már a felvállalásnál tartunk, egy dolgot azért jó mélyre temetett magában, arról senkinek nem kell soha megtudnia semmit.

Türelmes, néha talán túlságosan is ráérős, van, hogy elmerül a maga világában és elfeledkezik nem csak a teendőiről, de arról is, hogy talán le kellene jelentkeznie a barátainál, hogy halihó, még élek. Hajlamos a szétszórtságra, ezen próbál dolgozni, de néha ehhez is túl lusta.

Van, hogy megtartja magának a véleményét, pusztán mert nincs kedve összetűzésekhez, szereti a békés baráti és egyéb kapcsolatokat, ahol minden el van simítva, nincsenek sértődések, nincs senki megbántva, csak élnek egymás mellett békében, nyugalomban, konfliktusmentesen. A hazugságot hamar kiszagolja, de általában nem konfrontálódik, inkább csak szépen eltűnik az illető életéből.

Azért vannak dolgok, amikor képes akár megdolgozni, kötni az ebet a karóhoz, van, amikor még veszekedésre is hajlandó, de ezeknek a dolgoknak igazán fontosnak kell lenniük számára, különben inkább a kisujját sem mozdítja, hiszen ahogy már említettem; kényelmes ember.


Múlt
Bűntudat. Minden nap eszembe jutsz, minden nap elkap. Ha szerencsém van, csak az esti órákban, rosszabb napokon már arra kelek, hogy veled álmodtam. Utálom magamat, de olykor már téged is, az emlékedet, amiért olyan ragacsosan az elmémbe tapadt, hogy nem lehet levakarni semmivel. Megpróbáltam, elhiheted. Eljött az a pont, amikor rádöbbentem, van, amit nem lehet visszacsinálni. Vannak emberek, akiket nem a halál vesz el tőlünk örökké, mégis olyan, mintha meghaltak volna. Még ha látjuk is őket, nem többek szellemeknél, nem beszélhetünk már hozzájuk, elveszett a bensőséges kapcsolat, ami köztünk volt és lehetetlen visszahozni.

Elbasztam. Az én hibám az egész, én köptem a barátságunk közepébe, megbocsájthatatlan, amit tettem. Legbelül én is tudom, hogy csakis az én hibám, hogy neked van igazad, néha mégis haragszok. Magamra mindig, rád ritkán, de mégis, haragszok, amiért így alakult. Amiért nem hallgattál meg, amiért… nem tudom. Nem tudom, miért haragszok rád, nem értem, egyáltalán miért gondolok rád még mindig, miért szorul a szívem a gyomrommal karöltve össze, valahányszor eszembe jutsz.

Kérlek takarodj a szívemből, kérlek hadd felejtsek.


- - - - -
- Fasza, hogy ez a pár fotózás összejött, de nem ebből fogsz megélni – Roy törzsvásárlói kártyával rendezgette katonás csíkokba a fehér port a konyhapulton, puccba öltözve ültük körbe hárman, azt mondta a mai bulira öltözzek ki. Farmerban be se engednek.

Nem szólok semmit, lassan forgok a széken balra-jobbra, balra-jobbra, lábammal a pult alját támasztom, azzal lököm magam. Várom a folytatást, de nem vagyok túl lelkes; nem tudom, mibe akar belevinni. Eleget árultam már, nem akarom, hogy elkapjanak. Eddig is csak azért toltam, hogy legyen miből elköltöznöm attól az alkoholista pöcsfejtől, majd abból a rohadt városból.

- Bemutatlak ma este valakinek – előkerül egy kis cső, szívószálhoz hasonlítanám. Csak hogy ebből nem gyümölcslé jön. Előrehajolt, nagyon szippant, hátradönti a fejét, szipog. Felém nyújtja, szó nélkül veszem el, ujjak az orrcimpára, gyors szippantás. Táguljon a pupilla.

- És ezzel kurva nagy szívességet teszek – már az ajtón megyünk ki, be a liftbe, a tükörből három magas, szálkás, és mindenekfelett szép fiatal férfi néz vissza ránk. Amolyan tinilány szédítők, mégse szűzoltásra készülünk. – Nagy mázlid van velem, a legtöbben nem juttatnának be – folytatja Roy. – Mindenki csak magának akar jót, még így se lesz könnyű, de ha ügyesen csinálod, kurva jól járhatsz. Akkor csak dolgozgatnod kell emellett, amennyit kedved van – vigyorog rám. – Lesz lakás, meg kocsi, meg Gucci, Hermes…

Csak bólintok, kezdem sejteni, miről beszél, és nem tetszik. Közben mégis. Lássuk be, nem lesz belőlem sem mérnök, sem politikus, de fogorvos és plasztikai sebész sem; a legjobb, amire magamtól jutni fogok, egy lerobbant lakás egy olyan kerületben, ahol estefelé még férfiként sem mész szívesen ki az utcára.

Még pár jó évem van, amíg eljuthatok valameddig a külsőmmel, ki kellene használni. Különben marad a mosogatás, vagy a Starbucks.

Csapjunk bele.Daemon Haynes
Média
Play by :
Reece King
Kor :
23
Foglalkozás :
modell / sugarbaby
Hozzászólások száma :
4

Daemon Haynes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Daemon Haynes   Daemon Haynes EmptyVas. Jún. 09, 2019 4:42 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Daemon!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Míg az oldalon az arcoddal a szerencsére egyre növekvő, sablontól elugrók sorába állsz be, addig a történeted, a háttered rejt magában valami igazán New Yorkosat, még akkor is, ha nem itt születtél; sőt. Kevesen vannak, akik igazán hosszú ideig szívesen megmaradnának ebben a betondzsungelben, az ő helyükre azonban mindig érkeznek újak, a lehetőségeket hajszoló lelkes ifjoncok, akik kissé talán felkészületlenül érkeznek, ám a város hamar helyre rakja őket.

Szerencsére te nem valami közép-nyugati kis farmról érkeztél valami szép és nagy reményében, hanem sokkal felkészültebben, karcosan, egy kissé talán eleve megrepedve, hogy nehezebb legyen megmondani, pontosan mi is származik a rajtad húzódó sebekből Detroitból, és mit adott az itteni élet. Finoman szólva sem lehetett könnyű életed odahaza, habár erről több információ derül ki tán a keresőd múltleírásából, mint a tiédből, ami inkább sejtet és kiragad, egy halovány, képlékeny körvonalú entitást formál arról, ki (és mi) is Daemon Haynes. Érdekes megragadása ez annak is, amit a külvilág felé mutatsz; kihasználod, amid van, és a szükségesnél többet nem határozol meg.

Mások majd úgyis eldöntik, hogy hogyan és minek akarnak látni, ugye? Lehet, hogy bár lényegében a múlt elől menekülsz, éppen az általa arcodba tartott tükör lesz az, amire szükséged van, hogy mások véleménye nélkül is egész embernek érezd magad. Ez majd kiderül a játéktéren; ahová máris benyargalhatsz, persze csak komótosan, nehogy bántódása essen a szép arcodnak, mert mi lesz veled?  Daemon Haynes 3673325056

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

I'm sorry for everything
From the second that I was born it seems I had a loaded gun
oh everything I've done
OH, I SHOT, SHOT, SHOT A HOLE THROUGH EVERY SINGLE THING THAT I LOVEDBellamy West
Bûnüldözés
Play by :
Michael Fassbender
Kor :
44
Foglalkozás :
nyomozó
Hozzászólások száma :
245

Daemon Haynes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Daemon Haynes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ