One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

cardito bolognese fiorentina EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

cardito bolognese fiorentina EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

cardito bolognese fiorentina EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

cardito bolognese fiorentina EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

cardito bolognese fiorentina EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

cardito bolognese fiorentina EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

cardito bolognese fiorentina EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

cardito bolognese fiorentina EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

cardito bolognese fiorentina EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 cardito bolognese fiorentina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: cardito bolognese fiorentina   cardito bolognese fiorentina EmptyPént. Jún. 07, 2019 2:22 pm

Julia Rossi


Karakter típusa:
62% keresett, 38% saját
Teljes név:
Julia Magdalena Rossi
Becenevek:
Julie
Születési hely, idő:
Brooklyn, NYC, 1996. 08. 23.
Kor:
22
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
hajadon
Csoport:
fél lábbal az üzletben
Egyetem:
mindig van ötlete, de sosem jelentkezik
Munkabeosztás:
látástól Mikulásig a mamáék pizzázójában
Ha dolgozik//Munkahely:
La Bella Rossi Pizza & Restaurant
Hobbi:
paradicsompasszírozás, mesefilm-maraton, nyelvtanulás - most éppen franciát és lengyelt -, torna, házi chips sütés
Play by:
Chiara Scelsi

Jellem
Csak egy gyerek, még mindig gyerek, egy játékos, bohókás, aki nem sokat ért a világ dolgaihoz, de annál inkább szereti a figyelmet, a törődést, a kedélyes italozást, az anekdotázást, és szereti, ha valaki más mesél, mert a gyerekek ilyenek, őt pedig sosem kötelezte arra senki, hogy vesse le az álmokat, az ábrándokat, a romantikába vetett vakhitet, rá mindig csak legyintettek, a mi kis Juliánk ilyen, de majd kinövi, hát, Julia sosem nőhet túl többé a gurgulázó nevetésen, a fogpasztával bekent ajtókilincsen, a futás közben lobogó hajon, a meztelen fürdőzés hidegrázós izgalmán, mert ez élteti őt, az izgalom, hogy talán rajtakapják, egy része vágyik is erre, a lebukásra, a feddésre, vágyik arra, hogy nyelvet öltsön, hogy komolykodjon, hogy tragikává változzon, lesütött szeművé, haragossá, hogy csapkodhasson, törhessen, zúzhasson, de tudják, mindannyian tudják, hogy Julie született naiva, fátyolfelhő és gyöngysor - Bella nagyié -, csupa ruhára löttyintett fehérbor, csupa mezítláb rohanás a hamptonsi parton, és dús szőlőfürtök, amikből már a boltban csipeget, mielőtt kifizethetné, nem bír várni - a nővérére ütött? Lelkesedni született, lelkesíteni és mulattatni, a maga felelőtlen módján, az anyja szerint az apja egészen részeg volt, mikor ő, ez a második lány, ez a magányos fába csapó villám, ez a kiszámíthatatlan, kávé tejszínnel és sok cukorral, megfogant. Így érthető minden, nem igaz? Hiszen az apja részeg volt, és az anyja szerelmes regények hőseire gondolt, miközben szoptatta.

Múlt

Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Thomas atya, tudna szánni rám egy percet?

És ő mesélt. Elmesélte Thomas atyának, hogy az egész akkor kezdődött, amikor a gyerekeire vigyázott - nagyon jól bánt a négy kisfiúval, és szép pénzt kapott érte, ha mamáék megengedik, még a pizzabuliból is kiszállt volna, de persze, mamáék nem engednek meg ilyesmit - a család az család, Julia, ezt neked is meg kell értened, nem járhatsz mindig külön utakon, nem mehetsz a saját fejed után, amikor úgymond jobb dolgod akad, és a többi, és a többi, azután egyszer a felesége elutazott valamiért, talán ápolni az anyját, már nem tudja pontosan, de miután lefektette a fiúkat, órákon keresztül beszélgetett a fiúk apjával az asztalnál ülve.

És lépéseket tettél felé?
Jaj, dehogyis! Nem! Vagyis... hát, akkor nem. A negyedik ilyen estén...

Akkor megcsókolta. Igen, tudja, hogy hülyeség volt, már ezerszer megbánta - és a férfi nem is csókolta vissza azonnal, tétovázott, ott kellett volna befejezni, ezt látja Thomas atya arcán is, amit annyi gyónáson keresztül szemlélt az utóbbi években, most mégsem lát rajta semmi biztatót, de bárcsak kiabálna vele, bárcsak a fejére olvasna mindent - tőle elviselné, vele mindig őszinte lehetett, elmondhatta azt is, amikor nem tudott imádkozni, és azt is, amikor mindenhol Isten szeretetét látta. Mit mondhatna most? A férfi visszacsókolta, a mosókonyhában dugta meg. Fantasztikus volt. És borzalmas.

És ennyi?
Hát... nem.

A férfi kulcsot adott neki a lakásához, az irodája fölött, és ő ott várt rá szinte minden nap munka után. Megbeszélték a templomi kóruspróbákat, az ambícióit, az egyetemi jelentkezését - a férfi támogatta, együtt ötleteltek, és megígérte, hogy amint az anyósa felgyógyul, elhagyja a feleségét. Ez az ígéret négy hónapja lóg kettejük között.

Azt gondolod, hogy el fogja hagyni érted a nejét?
Nagyon remélem. Vagyis... nem tudom.

Nem, valóban nem. Voltak napok, amikor hiába várt rá - a gyereknek szülinapja van, a felesége elkapott valami kórságot, munkavacsora külső helyszínen, ő meg csak ült ott, a férfi ingében, bámulta az arcát, megpróbált Istenhez szólni, bármit mondani neki, de képtelen volt rá. Annyit ültem a lábadnál, annyit hallgattalak, olvastam a tanításodat - mégsem tudom megtartani. Miért vagyok ilyen gyenge? És miért nem hiszek igazán a megbocsátásodban? Van egyáltalán bocsánat egy olyan nőnek, mint én?

Nézd, Julia, amit tettél, súlyos következményekkel jár, de nem téged terhel minden felelősség. Nagyon jó, hogy itt vagy, hogy keresed a kiutat ebből a helyzetből! Isten jóságos és megbocsátó. A következő lépés, hogy véget vetsz ennek a viszonynak, és bocsánatot kérsz a feleségtől.
Szívesen tenném, de... nem lesz olyan egyszerű.

Vajon, ha tudná, amit én tudok? Ha tudná, hogy az első hónap után olyan migrént kaptam a bogyótól, hogy nem szedtem többé? Ha tudná, mennyire megvetem magam, és mennyire félek? Ha tudná, mennyire szeretem ezt a babát? Ha tudná, hogy nem akarok abortuszt - akkor is így csókolna, akkor is így szeretne?


Julia Rossi
Üzlet
Play by :
Chiara Scelsi
Foglalkozás :
céltalan
Hozzászólások száma :
8

cardito bolognese fiorentina Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: cardito bolognese fiorentina   cardito bolognese fiorentina EmptyPént. Jún. 07, 2019 7:32 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Julia!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Amikor gyerekek vagyunk, izgatottan várjuk a felnőtt léttel járó akadályokat, ám ahogyan az bekövetkezik, mindannyian visszavágyunk a gondtalan évekre. Számodra úgy tűnik jobban kedveztek azok a percek, amikor pusztán annak szántad a napjaidat, hogy szórakozz, nevess és élvezd, ami kijár neked és úgy gondolom részben ez a gondtalanság valahol jó dolognak is számít a mindennapok leginkább leterhelő világában. Érthető, hogy magad sem vágytál arra, hogy mindezeket kiöld magadból, hiszen ebben a felfogásban megvolt az izgalom, a kaland és mindaz, amelyek ösztönöztek téged az életben. Mégis most úgy tűnik egy olyan út áll előtted, aminek körülményei már közel sem annyira könnyednek hatnak, és jó pár problémát is vonz magával, melyek megkívánják a nehezebb gondolatokat és megoldásokat is. Mindenesetre úgy gondolom, hogy képes leszel felnőni ehhez az úgymond feladathoz, az viszont már más témához tartozik miképpen adagolod be a környezetednek a veled történt változásokat. Bármilyen akadályba is ütközöl, remélhetőleg sosem engeded majd, hogy ez a pozitív életszemlélettel járó fény elvesszen belőled, hiszen úgy gondolom nem csak izgalmakat hoz az életedbe, hanem abban is segít, hogy könnyedebben vészelj át általa dolgokat.  cardito bolognese fiorentina 560292900

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
721

cardito bolognese fiorentina Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

cardito bolognese fiorentina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
^
ˇ