One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

The first impression - Chris & Hendery EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

The first impression - Chris & Hendery EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

The first impression - Chris & Hendery EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

The first impression - Chris & Hendery EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

The first impression - Chris & Hendery EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

The first impression - Chris & Hendery EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

The first impression - Chris & Hendery EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

The first impression - Chris & Hendery EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

The first impression - Chris & Hendery EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Cassia Tierra Diaz, Fable Hill, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Minnea Mitchell, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 The first impression - Chris & Hendery

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptyPént. Jún. 07, 2019 10:56 amChris & Hendery


El se hiszi, hogy ez tényleg vele történt meg, de valami csoda folytán elfogadták a jelentkezését a Hyundai-hoz. Most olyan boldog, hogy madarat lehet fogatni vele. Érzi, hogy innentől már sínen van az élete. Persze, ezt nem szeretné elkiabálni, de ha sikerül bent maradnia, akkor végre normális állása lehet, amit a szülők orra alá dörgölhet, s végre lehet egy saját lakása, ahova az öccsét is menekítheti a sok féleszűtől.

Ámulva nézelődik, miközben igyekszik nem lemaradni munkaadójától. Ilyen szép, fényes és rendezett helyen még sose volt dolga. Legszívesebben ugrálna az örömtől, de nem szeretné lejáratni magát, arra még úgy is lesz ideje később is. A nagy nézelődésben majdnem neki ütközik a titkár hátának, de még éppen időben pillantott maga elé. Vesz egy mély levegőt, mielőtt belépnek az irodába, majd mélységesen meghajol leendő főnöke előtt, hogy bemutatkozzon. Igyekszik a szavakat lassan és érthetően formálni, egyelőre úgy néz ki sikerrel. Majd illedelmesen elköszön a távozó féltől is, amint mindent ismertetett, s jelezte távozási óhaját. Aztán csak pislog a nagyjából vele egyforma korú srácra. Hiszen megkezdődött a munkaideje, lesi minden kérését, s az első feladatokat.

Valahonnan olyan ismerősnek tűnik neki az arca, de hirtelen nem is tudja hova rakni. Biztos látta már valahol, de tuti nem ezen a környéken, mert ide nem nagyon jár. Mindenesetre belül kissé irigyli a másikat, hogy ilyen fiatalon már ilyen fontos ember a másik. Jó persze, attól mert aranykanállal a szájában született, nem biztos, hogy jobb élete is volt, mint mondjuk neki.


Leave It | 243 |  The first impression - Chris & Hendery 1471401822 | @


Hendery De Zhong
Diákok
Play by :
Dylan Wang
Kor :
21
Foglalkozás :
Nagyszájú asszisztens
Hozzászólások száma :
38

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptyPént. Jún. 07, 2019 11:46 amMiért te?

-
Asszisztens.
Kong elmémben ez a szó már második napja, azóta, hogy apám mindenféle kérdezés nélkül közölte, bizony felvett valakit, ki segíteni fogja munkám. Mondván, hamarosan átveszem pozícióját és még több munka borul vállaimra, mindent pedig nem tarthatok. Ezt persze nem értem, hisz apám mellettem lesz, így ha szorulok is segítségre, tőle kaphatom meg a legjobban.
Pontosan emiatt nem mondható jónak a kedvem. Igyekeztem ellentmondani szavainak, de nem ismert ellenállást, hisz már döntött. Döntött helyettem, hiszen ha már asszisztenst is kíván mellém, azt nem választhattam volna meg magamnak. Ha nem ismerném a belém vetett hitét, azt gondolhatnám, hogy nem bízik bennem annyira, hogy számomra megfelelő személyt válasszak, pedig már sokkal fontosabb munkákra is választottam én embereket.
Nem jó a kedvem. Azt általában megtudják rólam mondani, hogy milyen a kisugárzásom mikor belépek a Hyundai hatalmas üveggel borított épületébe. Jó, vagy rossz, ez a kettő ismerhető fel rajtam, vagy a semleges. Most nem vagyok kellemes hangulatomban, csorbult a becsületem miután nem én döntöttem ebben a feladatban.
Szinte rádobom az asztalomra Hendery aktáját. Semmi különleges, ami miatt indokolt lenne a sürgős munkába helyezése és pont neki. Gazdasági ismeretekkel is alig rendelkezik, bár az előnyös, hogy több nyelven is beszél, de nem elég ahhoz, hogy megértsem, miért.
Kopognak és válaszomra már nyílik is az ajtó, mikor felállva nyújtok kezet az érkezőnek és küldök el mindenki mást egy legyintéssel. Az első benyomásom, hogy elveszett és nem tudja mit tegyen, a magabiztosság hiánya pedig nélkülözhetetlen, ha mellettem kíván dolgozni.
-Kérlek, foglalj helyet-utasítom, hangom sötétebb színt vett magára, nem tudom teljesen leplezni nemtetszésem. -Nem értek egyet az ittléteddel-kezdek bele, míg lábaim keresztbe fonom székemben. -Ám ez apám döntése-hangom monoton, arcom szigorú, mintha csak az említett férfi lennék. -Miért jelentkeztél a pozícióra? -bár olvastam, mégis hallani kívánom.
Hendery | 288 |
CYN

Christopher Nam
Diákok
Play by :
Joshua Hong
Kor :
23
Foglalkozás :
Tanuló, CEO
Hozzászólások száma :
132

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptyPént. Jún. 07, 2019 12:48 pmChris & Hendery


El se hiszi, hogy tényleg itt van. Felvették, pont őt, aki alig rendelkezik bármiféle tapasztalattal. Tuti csak álmodik, gondolja. Pedig nagyon is úgy tűnik, hogy ez a valóság, hiszen az előbb mikor betévedt ide érezte az ütközést azzal az üzletemberrel. Valahogy mégse tűnik igazinak a dolog.

Színrelépése előtt még gyorsan ellenőrzi a mosdóban, hogy biztosan kivette-e az összes piercingjét a füléből, az inge kellően vasalt a zakójával együtt, illetve, hogy a haja és a szemöldöke is megfelelően áll. Általában egy kilónyi zselét rak a hajára, hogy úgy álljon, ahogy azt ő szereti, de az öcsikéje megmondta neki, hogy nem éppen akkor néz ki a legápoltabbnak. Ugyan nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege, így most csak egy kis lakkot fújt a hajára, hogy a szél össze ne borzolja azt, míg ideér.

Otthon szépen eltervezett már mindent, hogy mit csináljon, hogy azzal ne égesse be magát, de most így itt állva, szóhoz se nagyon jut. Szinte leblokkol, és azt se tudja, mihez merjen nyúlni, mit tegyen. Éppen csak annyira tér észhez hogy bemutatkozzon és a meghajlás keretében kezet fogjon a fiúval. Talán több magabiztosságot is sugározhatna magából, de az útközben elveszett, mikor belépett reggel a főbejáraton.

Amint engedélyt kapott, huppan is az egyik fotelbe és megigazítja a zakóját, hogy még véletlenül se gyűrje azt. Szavaira csak egy aprót bólint, neki úgy sincs túl nagy beleszólása a dologba. –Igyekszem nem az utadba….akarom mondani az útjában lenni. – mondja kissé halkabban, tartva a formálisabb megszólítást, hiszen mégis csak rossz pont lehet már első nap letegeződni a munkáltatóval, hiszen hiába vannak hasonló korban, mégis csak Ő a felsőbbrendű. Kérdésére, próbálja összeszedni minden gondolatát és erejét, hogy lehetőleg ne hadarja el a választ, de az mindent tartalmazzon. –Szeretném magam kicsit fejleszteni és úgy gondoltam itt elég alkalmam lenne rá. Egy ilyen nagy cégtől sokat tanulhatok, már ha maradhatok… Ígérem, nem okozok csalódást, még ha nem is sikert túl meggyőzőre az első alkalom. Kérem, nézze el nekem a mait, még sose dolgoztam ilyen helyen, kissé ideges is vagyok, de ígérem, ez csak ma van így… -szabadkozik. Azt se tudja mit kéne mondania, de mivel ami a szíven, az a száján, így az első eszébe jutó gondolatokat mondja is gondolkozás nélkül.


Leave It | 366 |  The first impression - Chris & Hendery 1471401822 | @


Hendery De Zhong
Diákok
Play by :
Dylan Wang
Kor :
21
Foglalkozás :
Nagyszájú asszisztens
Hozzászólások száma :
38

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptySzomb. Jún. 08, 2019 10:26 amMiért te?

-
Szúrós pillantással nézek végig rajta, ahogyan ül és igyekszik leszögezni, nem lesz láb alatt, bár ismerve eddigi munka- és életszokásaim, ezt nehezen tudom elhinni. Jobb szeretem magam rendezni a rám bízott feladatokat és bizony az én hibámból fog adódni, ha egy nem megfelelő személy kezébe kerül a munka és nem tudja megfelelően véghez vinni. Hendery az én felelősségem, amit tesz, azt én teszem.
Hátra dőlve ülök székemben, egy pillanatra sem veszem le róla tekintetem, ahogy kérdésemre válaszol, úgy én felállok és egyenesen vele szemben állok meg, támaszkodva íróasztalomnak.
A korábbi nyelvbotlását elengedem fülem mellett, nem sokkal vagyok nála idősebb, de elvárom, hogy tisztelettel beszéljen velem. Nem a barátja vagy bajtársa vagyok, egy vele egykorú, hanem a főnöke. Bár magam részéről nem éppen profi, hogy letegezem, ami azt sugallja, hogy arra sem méltatom, hogy megadjam neki a kellő tiszteletet.
Nem vagyok büszke a viselkedésemre. Gyerekesen, egyenesen nevetségesen és felettébb előítéletesen viselkedem és bevallom, az sem éppen volt kedvemre, hogy megláttam a francia rokoni szálat aktájában. Ha nem ismerném Aiden-t, meg sem akadt volna figyelmem ezen az információn, bár az is érdekes, hogy vajon származásának és két vérűségének van-e köze apám döntéséhez.
Kirúgni nem rúghatom, de kedvesnek nem kell vele lennem. Mindenesetre emlékeztetem magamat, hogy nem eshetek át egy bizonyos határ vonalán, a viselkedésemet illetően, hűnek kell maradnom magamhoz és a Hyundai elveihez.
Nem vagyok benne biztos, hogy tudom mire föl mentegetőzik. Mióta megérkezett legnagyobb bűne, hogy itt van, még ha nem is tehet róla. Mindenesetre nem jó kezdet, ha szabadkozni fog minden miatt.
Felemelem kezem, hogy csöndre intsem, a lelkesedése elér hozzám, ezt jó jelként értelmezem, de nem elég a bizonyításhoz. -Soha többé ne mentegetőzz, dolgozz úgy, hogy ne legyen rá szükséged-szögezem le elvárásaim mozgatórugóját. -Az egyetem miatt nem lehetsz mindig mellettem-ezt a tényt pozitívumként jegyzem meg. -Amikor viszont igen, akkor se vegyelek észre-mutatok rá, hogy munkámat semmi nem zavarhatja meg.
-Kezdésként rád bízom a papírmunkák rendszerezését és az időbeosztásom követését. Mindent megfogok mutatni, hogy hogyan csináld, így tudod megkönnyíteni a munkám-folytatom, míg leülök székembe, kissé enyhült hangon. -Említetted, hogy fejleszteni kívánod magad itt. Miben? -kérdezek rá mégis, hiszen fontos tudnom, hogy ha megfelelőnek bizonyul, akkor milyen feladatokat adjak neki a jövőben, ha még a cégnél lesz.
Hendery | 366 |
CYN

Christopher Nam
Diákok
Play by :
Joshua Hong
Kor :
23
Foglalkozás :
Tanuló, CEO
Hozzászólások száma :
132

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptySzomb. Jún. 08, 2019 1:12 pmChris & Hendery


Szinte érzi, ahogyan az szúrós szempár minden egyes centijébe belevág, miközben a másik vizslatja. Nagyon nem tetszik neki, hogy ennyire ellenségesen méregeti. Persze, nem éppen a megfelelően kezdte el mondandóját, de még idejében javított, nem hinni, hogy ez olyan nagy baj lenne. Vagy téved és most a mínusz 20-ra vitte le a pontszámait? Legszívesebben meg is ütné a száját, amiért az hamarabb járt és nem várta meg agyának utasítását, de még a végén azzal is rontana a helyzetén.

Lesi a férfi minden mozdulatát, s kissé kényelmetlenül is érzi magát, amiért lerövidítette a kettejük között lévő távot. Jó volt az az asztal ott középen, neki egészen biztonságot nyújtott, igaz kezdi, úgy érzi, mintha vallatáson lenne. De kontrollálja magát, nem mutathat félelmet! A gyengeséggel nem megy semmire. Fel kell vennie a kesztyűt. Ha a sarkára áll és magabiztosságot sugároz, talán a másik se cseszteti majd annyira. Persze, arra is ügyelnie kell, hogy ne essen a ló túloldalára és nehogy túl magabiztos legyen, mert akkor megint olyat mond, amit nem kéne esetleg. De a másik szavaiból érzi, hogy nyüzüge megjelenése miatt lenézi, ezt nem hagyhatja annyiban!

Szavaira, csak hevesen bólogat. Ő is így tervezte, de a szobában lévő hűvösség kissé zavarja, s ezek miatt nem is találja a megfelelő szavakat, amivel enyhíthetne a dolgon. – Úgy lesz! –szögezi le határozottan és komolyan figyeli tovább a másikat. – Ígérem, hogy csendben és precízen végzem majd a dolgom! – enged meg magának egy apró mosolyt is és csokoládé szemei csak úgy csillognak, mert ezek szerint maradhat, és igyekszik is még sokáig az uraság keze alatt lenni.  –Nos… A pénzügyi ismereteimet szeretném fejleszteni, valamint szeretném kipróbálni magam egy komolyabb munkában is. Jelenlegi tudásom talán még nem a legmagasabb, de tanulékony vagyok, szóval ne féljen új feladatot bízni rám! Ha bármire szüksége lenne, csak szóljon, a nap 24 órájában elér – hajol meg kissé, majd csak mosolyogva emeli fel a fejét. Talán nem helyes ez sem egy ilyen helyen, de nem tudja leplezni az örömét.


Leave It | 324 |  The first impression - Chris & Hendery 1471401822 | @


Hendery De Zhong
Diákok
Play by :
Dylan Wang
Kor :
21
Foglalkozás :
Nagyszájú asszisztens
Hozzászólások száma :
38

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptyVas. Jún. 09, 2019 9:22 amMiért te?

-
Nem szokásom kijátszani a főnök kártyát, ahogyan szintén nem szokásom kihívóan alkalmazni a meglévő tekintélyemet. Akik már régóta dolgoznak a Hyundai-nak és többször találkoztak velem, ők tudják, hogy nem érdemes magukra venni a távolságtartó viselkedésem, hiszen mindenkinek hasonlóban van része, majdnem mindenkinek. Most mégis, egy pillanatra élvezem, hogy megrezzen minden teste, ez azt jelenti, hogy érzékeli jelenlétem súlyát.
-Remélem így lesz-zárom le végül ennyivel és komolyan is gondoltam, mosolyát nem viszonzom csak meredten nézek felé, hisz ez komoly dolog és tőle is kellő komolyságot várok el. Ha bármiben is úgy érzem, hogy hátráltatja a munkám és ezáltal rengeteg mindent a cég működésében, akkor megtalálom a módját, hogy akár kirúgás nélkül is, de ne legyen a közelemben.
Ráeszmélek, hogy határozottan úgy viselkedem, ahogyan nem kéne, ami nem méltó hozzám. Bár szívesen viaskodom másokkal, ha intellektuális kérdésekről van szó, de én azt szórakozásból teszem. A jelenlegi szituációt azonban jobb nem annak elkönyvelnem. Míg leülök, addig igyekszem erőt venni magamon. Nem erőltetem magamra, hogy megkedveljem, de azt igen, hogy igyekezzek megfelelően viselkedni a kezdeti megfélemlítést követően.
Kíváncsi vagyok, hogy tisztában van-e gyengeségeivel, valamint, hogy melyek azok, miket fejleszteni kíván. Nem célom jobban megismerni őt, de ez protokoll és bizony nem gondolhatok úgy senkire sem, ki munka miatt jön be hozzám, hogy biztosan nem lesz itt akár évek múlva is.
Meglep hirtelen jellemváltozása. Az imént még összekuporodva igyekezett védekezőállást felvenni a fotelben, most pedig tombol a magabiztossága és jókedve. Erőteljesen emlékeztet Aiden-re, bár nem, Ő egyenesen nekem szegezte volna véleményét a viselkedésemmel kapcsolatosan és ha mosolyogna rám, egy pillanat alatt megolvadna minden tagom.
Elkalandozok, ahogy megjelenik Aiden arca lelkiszemeim előtt, szinte érzem érintését arcomon és lágy leheletét. Szemem is egy pillanatra üvegessé válik, ahogy elmerengek ezeken a gyönyörű emlékeken, kissé még testem is ellazul. Hamar feleszmélek mégis és nyelve egyet szorítom meg állkapcsomat, ezzel megfeszítve vonásaim.
-Valóban nincs sok tapasztalatod, még csak első éves vagy az egyetemen, azonban a nyelvtudásod hasznos, így könnyedén tudod majd megbeszélni a különféle találkozókat-emelem ki végül mégis ezt az igen jó tulajdonságát. -Azt pedig el is várom, hogy mindig elérhető legyél és hogy időben érkezzél. Nem tolerálom a késést-emelem fel kissé állam és nézek egyenesen szemébe.
-Neked van esetleg kérdésed hozzám? -ajánlom fel, hogy most szólhat, bár jobb szeretem, ha kérdeznek, minthogy rossz döntéseket hozzanak az emberek, ez remélhetőleg az ő esetében is így lesz.
Hendery | 386 |
CYN

Christopher Nam
Diákok
Play by :
Joshua Hong
Kor :
23
Foglalkozás :
Tanuló, CEO
Hozzászólások száma :
132

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptyVas. Jún. 09, 2019 11:07 pmChris & Hendery


Hendery nem egy interjún vett már részt, van benne rutinja, de ez valahogy mégis más. Míg a többin sose idegeskedett, addig most annyira eluralkodott rajta, hogy a szavakat se találja. Tény, ilyen úri helyen még nem volt dolga, egészen kívülállónak érzi magát, így nem tudja mit kéne tennie, ami helyes lépés lenne felőle. Leendő főnöke meg csak tesz rá egy lapáttal túlzó őszinteségével. Nem örül a jelenlétének, s ezt nem csak, hogy kimondta neki nyíltan, még a tekintetével is próbálja zavarba hozni. Pedig nem gondolná magát ennyire ellenszenvesnek. Jó, talán a viselkedésével pont azt sugallja, hogy milyen gyenge, ami pedig nem is igaz. Ezt végig gondolva taktikát is vált és igyekszik magára húzni egy olyan arcot, amivel több pontot szerezhet a másiknál.

Már egészen mosolyog is, a vallatás közepére, ami nem éppen a legjobb a helyzetet tekintve, de jobb, mint az előbbi és ezzel kicsit leplezni is tudja valódi gondolatait. Aztán végre elismerő szavakat is hall egy „nagy ember” szájából. Ilyet még a családjától se szokott. Egyből fel is villanyozza a dolog és el is felejti, hogy az előbb a másik elbambult. Legalább is, mintha nem a jelenben lett volna pár pillanat elejéig. De most már érdekli is őt, örömmel csaholna is körbe az irodába, ha tehetné, ámde rá kell jönnie, hogy ember, így biztosan nem lenne normális dolog tőle. Olyan boldog, mint egy kiskutya, aki újgazdát talált a menhelyen. Csak nem is árt megtartani ezt a gazdit.

Mikor a kérdés részhez érnek nem is tudja, hogy van-e olyan, ami most fontos lenne, de aztán eszébe jut pár apróság. –Az első talán az lenne, hogy ön szerint milyen nyelvtudást tudnék itt még hasznosítani? Szeretnék új nyelvekbe kezdeni, de nem tudom, hogy melyiket lenne érdemesebb egy esetleges koreai mellé. – Nem, nem nyalizásból hozta fel ezt a nyelvet, tényleg rajta van a listáján és ez a következő. Annyiszor hallja mikor a nővére drámákat néz a nappaliban, s ha a történet maga nem is érdekli, a nyelv felkeltette figyelmét. Olyan dallamos és kellemes hangzású számára, valamint nem is mondják túl bonyolultnak. Főleg, hogy kínai alapokon fekszik az egész, így neki még talán nem is kell megerőltetnie magát. – A második az lenne, hogy utazás térítést kapok-e vagy magam oldom meg a fizetésből? Az utolsó pedig az, hogy hogyan issza a kávéját? – Ezek bizony fontos kérdések, amiket jobb már az elején tisztázni.  


Leave It | 387 |  The first impression - Chris & Hendery 1471401822 | @


Hendery De Zhong
Diákok
Play by :
Dylan Wang
Kor :
21
Foglalkozás :
Nagyszájú asszisztens
Hozzászólások száma :
38

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptyKedd Jún. 11, 2019 12:19 pmMiért te?

-
Még fiatal, de sokan az ő korában beragadnak egy mindennapi szokásrengetegbe, melyben nincs lehetőség a fejlődésre, de nem is vágynak rá. Hendery azonban más és bizony ez a legfontosabb egy fejlődő cégnél, az előrehaladás és céltudatosság.
-Világszerte vannak partnereink. Koreai cég lévén előnyös a nyelv használata-felelek és ezzel együtt emlékeztetem magam, hogy nem is oly rég eszméltem rá, hogy mennyire keveset használom apám nyelvét és mennyire sokat felejtettem. Sok más idegennyelvet használok napi rendszerességgel, de valahogyan a koreai ügyek intézése nem az én feladatköröm, így nincs lehetőségem gyakorolni. -Ha megfelelőnek tartom a munkádat és szükség van továbbképzésekre, a cég fizetni fogja minden költségét, még a nyelvtanulást is-szögezem le, bár nem szeretném, ha túlságosan is elbízná magát, ez még csak az első napja.
Kissé odább tolom az asztalomon lévő papírokat, már ég a tenyerem a munka miatt, hisz folyamatosan tornyosulnak a feladataim, apám is lassabban halad saját dolgaival, így lényegében magamra vállalom az ő teendőit is. Nagyon fáradtnak tűnik mostanában.
-Térítjük, a fizetésnek a része, de minden hónapban be kell nyújtanod a számlát, hogy tudjuk mire adjuk ki a költségeket, ha ez elmarad, akkor magadnak kell intézned ezen ügyed-dőlök hátra és így szemlélem meg őt, szemeim tükrözik, hogy jobban örülnék, ha már nem lenne itt.
-Tisztán és sokat fogyasztok. Hozz is kérlek egyet. Utána pedig rendezt a kinti aztalon, ami a tiéd lesz, az ott lévő papírokat, valamint pár hívást elkéne intézned a mai és holnapi megbeszéléseimmel kapcsolatosan. Mikor pedig távozok, kérlek emlékeztess, hogy beszélnem kell Samantha-val-adok ki pár utasítást. Minél előbb szeretnék beszélni menyasszonyommal, mindenkinek jobb így.
-Még egy apróság. Hányas a konfekció méreted? -érdeklődöm meg, mivel ő az első, kit meglátnak, mielőtt betérnek hozzám, valamint a megbeszéléseken is esetleg megkell jelennie, így nem engedhetem, hogy egy olcsó és márkátlan öltönyben járjon.
Hendery | 292 |
CYN

Christopher Nam
Diákok
Play by :
Joshua Hong
Kor :
23
Foglalkozás :
Tanuló, CEO
Hozzászólások száma :
132

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery EmptyKedd Jún. 11, 2019 3:46 pmChris & Hendery


Ugyan még csak első éves az egyetemen és egyelőre úgy tűnik, hogy elég nagy fába vágta a fejszéjét, de szeretné megalapozni a jövőjét. Úgy gondolja, hogy itt olyat is tanulhat, amit egyetemen nem, márpedig ő szeret tanulni és fejlődni. Nem is hiába kérdezte, hogy melyik nyelvel ajánlatos elkezdenie foglalkoznia. Természetesen a koreaira ő is gondol, hiszen mégis csak az itt a domináló, de gondolta kap valami hasznos infót is arról, hogy ezen kívül mibe érdemes még belevágnia. Figyelmesen is hallgatja az idősebb szavait. Örül annak, amit hall. Már nem a pénz részének, hogy nem neki kell ezért fizetnie, hanem annak, hogy egyáltalán ilyet hall. Ezek szerint még lehet itt jövője. Mindenesetre nem szeretné elbízni magát.

-Persze, azt gondoltam, hogy így működik, ha működik. – mosolyodik el. Akárhogy is, kell még egy idő mire ahhoz állítja magát, hogy ne vigyorogjon itt mindig, mint egy idióta. –Máris uram! Úgy lesz uram! – helyesel is minden utasításra és igyekszik mindent észbe vésni, hogy nehogy kimaradjon valami. Persze ez most nem olyan nagy dolgok még és nem is olyan sok, csak izgalmában nehogy elfelejtsen valamit, amint kilép az ajtón.

- Gondolom fazon függő a dolog, de M-es a méretem. Ha gondolja, majd pontos méreteket is küldök majd este a biztonság kedvéért. Engedelmével akkor most távoznék, máris hozom a kávéját! – hajol is meg kissé és igyekszik is kifelé. Majd elszáll az örömtől. Kiérve meg is csodálja az asztalát, át is simogatja. Hihetetlen, hogy tényleg itt dolgozik. Pedig a belépőkártya is ott a nyakában. Végre valami, amit jól csinált. Szalad is gyorsan kávét főzni, hogy utána mihamarabb elintézzen mindent. Mostantól biztosan igyekszik Christoper kedvébe járni! Elvégre őt kell meggyőznie.Leave It | 271 |  The first impression - Chris & Hendery 1471401822 | @


Hendery De Zhong
Diákok
Play by :
Dylan Wang
Kor :
21
Foglalkozás :
Nagyszájú asszisztens
Hozzászólások száma :
38

The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: The first impression - Chris & Hendery   The first impression - Chris & Hendery Empty

Ajánlott tartalom


The first impression - Chris & Hendery Empty
Vissza az elejére Go down
 

The first impression - Chris & Hendery

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ