One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokJátékpartner keresõ

Juliana Monroe 2.0 EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Juliana Monroe 2.0 EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melros & Darick

Juliana Monroe 2.0 EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Juliana Monroe 2.0 EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmWork through the night - Myna & Rea

Juliana Monroe 2.0 EmptyReagan Moore
Yesterday at 8:30 pmMyna történetei

Juliana Monroe 2.0 EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pmKapcsolatkeresõ

Juliana Monroe 2.0 EmptyLia Olivia Caselli
Yesterday at 7:05 pmAiden && Allie

Juliana Monroe 2.0 EmptyJae Min Aiden Lee
Yesterday at 4:01 pmour first date ✩✮

Juliana Monroe 2.0 EmptyN. Allison Haden
Yesterday at 2:21 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aveline Everhart, Leo Drom, Leslie Hewson, Lia Olivia Caselli, Myna Rosegold, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Juliana Monroe 2.0

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Juliana Monroe 2.0   Juliana Monroe 2.0 EmptySzomb. Május 25, 2019 5:37 pm

Juliana Monroe


Karakter típusa:
mix
Teljes név:
Juliana Rose Monroe
Becenevek:
Julie, Jules, Ana, Mrs. Choi
Születési hely, idő:
Manhattan, 1991.feb.14
Kor:
28
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Házas
Csoport:
Média, művészet és sport
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Paris Academy of music, cselló és zongora
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Csellista és zongorista, a New Yorki filharmonikusok oszlopos tagja
Ha dolgozik//Munkahely:
Manhattan és sokat utazik
Hobbi:
Zene, természet, sütemények, könyvek, Cselló és zongora, séta, naplemente.
Play by:
Teresa Palmer

Jellem

Juliana imádja a zenét, csellózik és zongorázik, a New Yorki filharmonikusok oszlopos tagja. Zárkózott, szinte csak a zenének él, nehezen engedi be embereket az életébe. Büszke a zenére, néha kicsit szétszórt, de ugyanakkor fegyelmezett is. Nem túlságosan társaságba járó nő, de azért nem zárkózik be a szobájába. Megfontolt, inkább az eszére hallgat, mint a szívére, kifinomult, kecses és igazi hölgy. Nem adja magát senkinek oda egy pillantásért, nem lehet egy szál virággal levenni a lábáról. Többre értékeli a figyelmet, udvariasságot és a hűséget. Szeretné tovább képezni magát, előrelépni a ranglétrán és a megfelelő időben majd gyerekeket is szeretne. Imádja a zene mellett a festményeket, a színházat, a természetet és tudatos környezetvédő.
Imádja a fagyit, a rózsát, a finom illatokat és a cipőket természetesen. A családjával rendszeresen tartja a kapcsolatot, unokaöccseit és húgait imádja, a testvérei pedig igazi támaszok számára. Hat éve tartó házassága hullámzó, próbál minden szempontból megfelelni DaeWon igényeinek, egyszerre próbál helytállni feleségként és művészként is. Igazi gondoskodó típus, humoros - bár ezt csak azok tudják akik igazán közel kerültek hozzá - és bár nem tölt sok időt a konyhában, remekül süt és főz. Kedvence a fekete erdő torta..
Szereti az eső illatát, a napnyugtát, az új könyv illatát.
Nem szereti a vihart, a villámlást, a hideg téli éjszakákat, a gyorsételeket.
A családja szerint Juliana egy igazi kincs, nagymamája tehetségét örökölte, bár az édesanyja gyakran aggódik, hogy túlságosan sokat foglalkozik a zenével, és keveset a házasságával. Kimondatlanul ugyan, de Julie áll legközelebb a szívéhez. Az édesapja igazi rajongója a lányának amikor csak teheti mindig jelen van a koncerteken, az első csellóját is tőle kapta.
Múlt
Rövid története a családnak

Juliana története visszamenőleg a dédnagyszüleitől ered, a nagyija festő és a papija feltörekvő dzsessz énekes volt, ezzel alapították meg a jólétüket nekik és a gyerekeiknek is. 11 gyerek büszke szülei voltak, közülük 4 nem érte meg a nagykorúságát, betegségekben és balesetekben elhunytak. Ahogy az lenni szokott mindkettejük művészetét haláluk után ismerték el, Rosaline a dédnagymama festményeit gyűjtök vették meg és Oscar papija lemezeit kiadták. 
A három idősebb fiúk: Oscar, Christopher és Samuel Európába költöztek, Olaszországba, Franciaországba és Angliába, megnősültek és mindhárman zenészek lettek, dzsessz, rock and roll és klasszikus zene. A soron következő két lány Suzana és Amelia Amerikában maradt, egyikük festészetet oktatott az egyetemen, a másik orvos és kutató lett. Az ikrek közül a fiú Gordon kilógott a sorból, bankrabló lett és a börtönben halt meg, a legkisebb élő gyerek viszont, a Juliana  nagymamája Rose, nagyrabecsült professzor és csellista lett. Egy híres zenész feleségül vette és született négy gyerekük. 
A legidősebb, Anthon Floridába költözött, egyedül élt, soha nem nősült meg és autószerelő lett, ő volt Juliana kedvenc nagybácsija. A második gyerekük Margery néni harmadrangú festő lett, akiből fiatalon vált anya és egyedül nevelte gyermekét, néhány évvel ezelőtt a rák vitte el. A harmadik gyerekük Juliana anyukája, Emerencia, aki tehetségesnek bizonyult a zenélésben és a festésben is, de őt inkább a fizika vonzotta, egy kutatócsoport tagja lett, majd később fizikát oktatott az egyetemen. A család legkisebb fia, Charles tizennyolc évesen katonának vonult és soha nem tért haza. 

Juliana anyukája, még a lány születése előtt költözött New Yorkba, itt kezdte építeni a karrierjét és később itt találkozott élete szerelmével, a férjével, Joseph-el,  akivel rövid idő után egybe is keltek és három kislányuk született. Az ikrek nyolc évvel idősebbek Juliananal, mindkettőnek családja van már és gyerekei, Monika, az idősebb, balett táncos, Eva pedig színházi rendező.

A ma estére választott vörös, selyemruha anyaga kissé kellemetlenül tapad rám. A színfalak mögötti meleg, már már elviselhetetlen. Idegesen intek a sminkesnek és mutatóujjammal az orromat böködöm, jelezve, hogy oda kellene még egy kis púder. Nem fogok félig szétfolyt sminkkel kiállni a nagyközönség elé, vagy normális kinézettel vagy sehogyan. Nem mondhatom, hogy megszokottak a TV-s fellépések az életemben, nyilván interjú már készült velem, tvs szereplésem is volt, de általában egy-egy csapat taggal, soha nem egyedül. Nagy kihívás ez nekem, de meg sem fordult a fejemben, hogy nemet mondjak a felkérésre.
- Mehetünk Jules? suttog a fülembe a fejhallgatót viselő, aprócska, de zömök fiatal lány, miközben kezével mutatja az irányt. Bólintok, majd lesöpröm magamról a sminkes kezét és követem az előbb említett hölgyet a stúdió irányába. Megigazítom a ruhámat miközben a műsorvezető öblös hangon felkonferál, majd mosolyt erőltetve az arcomra lépek ki a színfalak mögül. A terem összes fénye azonnal a szemembe világít, elég nehéz úgy mosolyogni, miközben megpróbálnak megvakítani. Kell néhány hosszú másodperc amíg retináim megszokják az éles fényeket. Ez idő alatt a fotelhez sétálok, kezet rázok a bajszos férfival, majd helyet foglalok. Nem is tudom miért hittem azt, hogy itt majd hűvösebb lesz, ugyanolyan fullasztó meleg van, csak remélni tudom, hogy nem vesznek annyira közelről a kamerák, hogy mindenki láthassa a homlokamon megjelenő apró verejtékcseppeket.
- Mrs. Monroe, köszönöm, hogy eljött. Vagy szólítsam inkább Mrs. Choi-nak? összefonom ujjaimat a combomon.
- Ahogy tetszik. válaszolok kissé tömören. Kétlem, hogy a vezetéknevemnek köze van ahhoz, amiért ma este eljöttem.
- Kedves férje is jelen van ma este? a kamerák a nézőteret pásztázzák, még a közönség is szinte egyszerre pillant körbe a teremben.
- Nem, sajnos nincs, de minden bizonnyal otthonról nézi a műsort. legalábbis gondolom. Ha nem felejtette el, pedig szóltam neki a héten háromszor is. Az is lehet, hogy még mindig dolgozik. Vagy szimplán nem érdekli, hogy mit csinálok. Bármi előfordulhat. Egyre nehezebb folyamatosan mosolyognom, de minden tőlem telhetőt megteszek az ügy érdekében.
- Azt hiszem, a legtöbb jelenlévő férfitársam nevében üzenhetem Mr. Choi-nak, hogy nagyon szerencsés ember, hiszen a felesége amellett, hogy tehetséges gyönyörű is. a teremben mindenki tapsolni és helyeselni kezd, mintha csak előre begyakorolták volna. Érzem ahogyan apró pír jelenik meg az arcom mindkét oldalán. Kifejezetten szeretem ha bókolnak nekem – melyik nő nem szereti – de nem vagyok hozzászokva, hogy mindezt kihangosítva és ilyen sok szempár előtt teszik.
- Igazán köszönöm. hogy leplezzem zavaromat, mutatóujjammal apró köröket rajzolok a kézfejemre. Le kell foglalnom magam valamivel.
- Mrs. Monroe, ön a New York-i filharmonikus zenekar egyik legfiatalabb tagja, egy évvel ezelőtt kapott szerződést és azóta töretlenül kitart a zenekar mellett, néhány szóban mesélne a zenekari előtti időszakról az életében? Még mindig mosolyogva bólintok, bár az arcom már egészen elzsibbadt és kortyolok az asztalon pihenő pohár vízből mielőtt megszólalok. A meleg és az izgalom miatt teljesen kiszáradt a torkom.
- Tizennyolc évesen, ösztöndíjjal kerültem a párizsi zeneakadémiára. Azt mindig tudtam, hogy mivel szeretnék foglalkozni, már egészen kislány koromban zenész szerettem volna lenni, ahogyan Victor Hugo is mondta: A zene kifejezi, amit nem lehet elmondani és amit nem lehet elhallgatni. Szóval, már abban a percben eldöntetett, hogy belőlem zenész lesz, amikor legelőször találkoztam anya zongorájával, alig néhány évesen. Szerelem volt első látásra, ahogyan mondani szokás. Olyan szerelemé, aminek be kellett teljesednie. Több ok miatt választottam a párizsi akadémiát, egyrészt azért, mert szerettem volna elsajátítani a nyelvüket, másrészt azért, mert sokkal többet tudott nyújtani neki az ő képzésük, mint a New York-i, harmadszor pedig...a bor miatt. Őszintén, ki ivott ízletesebb bort annál, amit a franciák csinálnak? a teremben hangos nevetés harsan. Tartanom kell egy kis szünetet mielőtt folyatom.
- Szóval, miután befejeztem a tanulmányaimat egy ideig az Operett színházban zongoráztam, vagy csellóztam, de néhány hónap után rá kellett ébrednem, hogy ez nem az amire vágyom. Úgyhogy, könnyes búcsút vettem a társulattól és egy kedves barátom segítségével önálló esteket adtam, különböző bárokban, színházakban. Az egyik jótékonysági esten, amit a férjem rendezett találkoztam a filharmonikusok vezetőjével és Ő ajánlotta fel a megüresedett csellista helyét a társulatnál. nem tudom, hogy ilyen beszámolóra számítottak tőlem vagy kissé szaftosabbra, de ez az igazság, nem mondhatok mást.
- Úgy tűnik a jótékonysági rendezvények nagyon fontos részei az életének, ha jól tudom a férjét is így ismerte meg. már megint Devon a téma én pedig kezdem egyre idegesebbnek érezni magam.
- így van, az egyetem keretein belül rendeztünk jótékonysági koncertsorozatot, és akkor találkoztunk Devon-nal először. azt már kihagyom a történetből, hogy azonnal fellobbant bennem valami, és ugyanazt éreztem, amit a zene iránt is: szerelem első látásra.
- Milyen érzés ennyire fiatalon, egy ilyen nagy múltú zenekar tagjának lenni?
- Hatalmas megtiszteltetés. Éppen ezért nem is gondolkodtam sokat mielőtt elfogadtam az ajánlatot. Ugyanakkor hatalmas felelősség is. teszem még gyorsan hozzá mielőtt bárki is azt hinné, hogy zenészek élete csupa móka és kacagás.
- Amióta ön is zenekar tagja, már több mint százötven koncertjük volt, ebből közel hatvan darab Európa szerte, megnyertek egy nagyon rangos díjat, és húsz alkalommal rendeztek jótékonysági koncertet különböző alapítványoknak. Hogy bírja ezt a tempót? Nem érzi azt, hogy ez megviseli önt, a férjét vagy a házasságát? egy újabb kínos kérdés, én pedig már nem is fáradozom azon, hogy a mosolygás látszatát fenntartsam.
- Nos, a karrier áldozatokkal és lemondásokkal jár. Én szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim, és azért is, mert a férjem nagyon megértő és támogat. Persze, vannak súrlódások, de igyekszünk túllépni rajta. Melyik házasságban nem kívánják néha a pokolba egymást? ismét nevetésben törnek ki az emberek, én viszont legszívesebben sírva kirohannék és vissza sem néznék.
- Valószínűleg néha mindannyian erről álmodunk. nevetgél tovább még néhány pillanatig.
- Mrs. Monroe, kérem most mesélne néhány szót arról, hogy mi a célja a jelenlétének ma este? újra visszatér a mosoly az arcomra, végre arról beszélhetek, amiért valójában jöttem.
- Nos, két hét múlva egy három napos koncertsorozat veszi kezdetét, amit a súlyosan beteg kisgyerekek részére szervezünk, illetve reménykedünk abban, hogy a befolyt összegből a Presbiterian kórház gyerekrészlegére is juttatni tudunk majd. A koncertsorozatot a Filharmonikus zenekarral nyitjuk, de nagyon sok művész és művésznő jelezte, hogy szeretne részt venni az esemény. Nem lesz hiány semmiből, úgyhogy arra buzdítom a zene kedvelő nézőket, hogy bátran jelenjenek meg az eseményen, garantálni tudom, hogy mindenki megtalálja majd a neki megfelelő programot. A jegyek után befolyt összeg száz százalékban jótékonysági célokra megy. Remélem, hogy minél többen kedvet éreznek majd arra, hogy jelen legyenek az eseménysorozaton, lopjunk egy kis zenét a szívünkbe. „A nap megégethet, az étel megmérgezhet, a szavak megbélyegezhetnek, a képek megbotránkoztathatnak, de a zene nem büntethet, csak élvezetet nyújthat.” ismét tapsolni kezd a tömeg szavaimat hallva, hálásan mosolygok, jóllehet az arcukat a szemembe vakító fény miatt nem igazán látom.
- Megtenné, hogy így zárásképp játszik nekünk? mint egy varázsszóra már ott is terem mellettem egy fiatal fiú, kezében a csellómmal. Most, hogy a kezeimbe foghatom a hangszert sokkal nyugodtabbnak érzem magam, és az eddigi feszültség szinte elpárolog belőlem. Most nem érdekel semmi más csak a zene, a hangszerem csodálatos hangja.  


[/b]

Juliana Monroe
Mûvészet
Play by :
Teresa Palmer
Kor :
28
Foglalkozás :
Csellista, zongoraművész
Hozzászólások száma :
34

Juliana Monroe 2.0 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Juliana Monroe 2.0   Juliana Monroe 2.0 EmptySzomb. Május 25, 2019 10:48 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Juliana!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Lecsaptam rád gyorsan, aminek az egyik oka, hogy annyira gyönyörű vagy, hogy ha pasas lennék a fél világot a lábaid elé teríteném a másik felét meg kényszeríteném rá, hogy magától tegye. Juliana Monroe 2.0 1404455205  A másik a hangszer, amin játszol. Nyílt titok –ha nem akkor, most az lesz- hogy megveszek a csellóért. Juliana Monroe 2.0 3874598021  Szóval egy koncertedre benevezek, mert a kis hülye szívemnek olyan jól esne hallgatni téged. És jól esett olvasni is ami azt illeti. A jellem résznél arra gondoltam, hogy egy igazi kincs vagy, és aki téged elereszt maga mellől jó nagy balf…ék.  Rolling Eyes
A történeted végére csatolt zenét hallgattam amikor olvastalak. Bach mindig jó választás a csellistáknak. Van neki valami furcsa keserédes hangja, ami jól illett az egész letisztult egyéniséghez amiről írtál. Tök komolyan mondom, hogy végtelenül szimpatikus vagy. Az a szolídság, szerénység, ami jellemez, tökéletesen illik a beszélgetéshez. Nyugodt vagy, még akkor is ha valójában amúgy nem mennek túl jól a dolgaid, ez nem látszik rajtad. Biztos, hogy a zene sokat segíthet ebben.
Ja azért meg külön gratuláció, ahogyan a családfát így szóban felrajzoltad, mindenkihez fűzve valami apróságot, az egyszerűen zseniális volt.

A Filharmónikusok leggyönyörűbb csellistájának tisztelettel adom át a Tara-Plecsnit és engedem útjára. Színt admin fog adni neked majd.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Tara Thredson
Diákok
Play by :
Danielle Campbell
Kor :
23
Foglalkozás :
rendőrtanonc, labortechnikus
Hozzászólások száma :
349

Juliana Monroe 2.0 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Juliana Monroe 2.0

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ