One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Samuel Evans EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 1:22 pmLorie x Jude - You are in trouble

Samuel Evans EmptyMallorie Dupeyrón
Today at 7:42 am| Mirabell & Thaddeus |

Samuel Evans EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 1:39 amBehind the business

Samuel Evans EmptyRomero D. Bohen
Today at 12:32 amThe snake biting its own tail - Mary & Ewan

Samuel Evans EmptyMarianne Brooks
Yesterday at 10:52 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Samuel Evans EmptyValentina Delon
Yesterday at 10:22 pmValentina & Milo

Samuel Evans EmptyValentina Delon
Yesterday at 10:02 pmAicha & Aiden - Viszontlátás

Samuel Evans EmptyAicha N. Dubois
Yesterday at 9:31 pmMunkahelyi ismerkedés

Samuel Evans EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:01 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 36 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 9 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 12 15
Összesen 141 150
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

Alexandra Ruud, Aveline Everhart, Fable Hill, Marissa Grey, Myna Rosegold, Veronica J. Rhodes


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Samuel Evans

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Samuel Evans   Samuel Evans EmptyCsüt. Május 23, 2019 5:06 am

Samuel Evans


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Samuel Benjamin Evans
Becenevek:
Sam, Sammy
Születési hely, idő:
Manhattan, 1996.12.26
Kor:
22
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
homoszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
Média, művészet és sport
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
AADA, performing and dramatic arts
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
színész
Ha dolgozik//Munkahely:
perpillanat Gershwin Theatre, Wicked
Hobbi:
bulika, különösen imádom a drag show-kat
Play by:
Andy Mientus

Jellem

Sam egyhatvanöt magas, mosolyalbum álarc mögé bújtatott méregzsák. Legkisebb három testvér közül, úgyhogy szüksége is volt világéletében a temperamentumra. Ébredéskor ne szólj hozzá, nem fogja hallani, és illetlenség eltakarni előtte a szádat, mert ilyenkor szájról olvas, egészen addig a pillantig, míg a hallókészülékét be nem teszi. Jeleléssel folyékonyan kommunikál a mai napig, de hallókészülékkel már tökéletesen hall.
Úgy körülbelül az első pillanatban levágós róla, hogy meleg, néha bőven rá is játszik. Csak a színpadon képes megzabolázni magát - sose vallaná be szemtől szemben, de nagyon elhivatott a szakmája iránt.
Hisztis, és hamar megsértődik, de a barátaiért körülbelül mindenre kapható.
Nagyon könnyen belezúg bárkibe, és hatalmas drámákat képes vágni, mikor nem talál viszonzásra - tudjátok, elő a fagyit, meg a Titanic DVD-t, és hadd szóljon!
Múlt


A színészmesterség tanárom volt az első nagy szerelmem, akivel nem csak plátói értelemben szerettük egymást.
Nagyon nagyon szerelmes voltam belé, jézusom.
A professzor a lakására hívott, borral kínált, és a keze az enyémhez ért a sakktábla fölött, és úgy éreztem, villámcsapás ér minden egyes alkalommal.
Felkeltem, megkerültem a dohányzóasztalt, és valami ki-tudja-honnan-a-francból szerzett bátorsággal ültem az ölébe.
- Samuel, viselkedj. - mondta szelíden, de bezzeg cseppet sem volt ellenére, hogy végigcsókoljam a leheletfinom ráncokat az arcán, a szeme alatt. Csak akkor fogta le a kezemet, mikor megpróbáltam utat törni az inge alá.
Samuel, szólt rám finoman, mintha élvezné kimondani a nevemet, az s betű szisszen, az l pedig lágyan lógva marad a levegőben, és felkuncogva hajoltam az ajkára, hogy elcsípjem róla a saját nevemet.
- Simogass -  parancsoltam rá, és megragadtam a férfi kezeit, hogy a saját derekamra vonjam - simogass meg, mindenhol. Lassan.
- Ez fontos neked, ugye? - kérdezi a professzor, ahogy lassan végigsimít a ruhámomn.
- A bőrömet. - biggyesztem a számat gyerekes durcával, és magának húzom ki az ingem a nadrágból - Csináld. Érj hozzám.
Lágyan futtatja végig az ujjait a bőrömön, nem úgy, mint egy szerető, hanem mint egy tudós, érdeklődve, elgondolkodva.
- Fontos neked az érintés - úgy beszél, mint az óráin, lassan, halkan, tagoltan - megbízhatóbb számodra, mert a hallásod cserben hagyott.
- Most már jól hallok. - vágom rá, és megdermed a kezem a professzor testén - Ugyanúgy hallok, mint bárki más.
- Samuel, Sam.- szól rám csitítóan a professzor, két tenyerébe húzza az arcom, és olyan közelről néz rám nyugodt pillantásával, hogy csak egy félmozdulat kell ahhoz, hogy összeéérjen a szánk. - Tökéletes vagy. - ebbe beleremegtem, mert ez volt a kedvenc dolgom a világon, tökéletesnek érezni magamat, mikor TUDTAM, HOGY NEM VAGYOK AZ, hát nem hallok! De akkor lassan levette a szemüvegemet, és az asztalra tette, a felborult sakkbábuk mellé. - Gyere velem.
A hálószobában kivetetette velem a hallókészülékem, nem hallottam semmit sem, csak derengett a fény az ablakon át, és csak az érintésre hagyatkozhattam, semmi másra. A bőr, a férfi bőre az enyémhez ért, lassan, finoman hámozott ki a ruháimból, az ölében ültem, és forró volt a teste.
Ez nekem az első, mutogattam jelelve neki, és a férfi értette, ezt is értette, úgy gondoltam, ő bármit megértene, amit mondani próbálok neki. Elkapta a kezem, belecsókolt a tenyerembe, majd a saját torkára húzta az ujjaim, hogy az érintésen át hallhassam elégedett nyögését.
A világ elolvadt, egyik élvezetből sodródtam a másikba, aztán beleájultam a karjaiba, és hagytam, hogy a professzor álomba cirógasson.
A tenyerem a férfi szívére fektettem, az arcomat a nyakába fúrtam.
Így akartam mindig hallani, ahogy dobog a szíve.
Ahogy lélegzik.

Ez a kapcsolat felőlem ítéletnapig is eltarthatott volna, de csak évekig tartott, és fél évvel ezelőtt vége lett, és akkor azt hittem, megpusztulok helyben. Fú gyerekek, kikúrt drámát vágtam le, tudjátok, fetrengtem a padlón és üvöltve bőgtem, gondoltam is rá, milyen jól nézne ki ez a színpadon valami drámai musicalben.
Gondolatban már meséltem is volna Marának, hogy mi történt, vagy felhívtam volna, hogy menjünk valami búfelejtő piálós partyba MOST, de akkor eszembe jutott valami apróság.
Nevezetesen, hogy nyolc hónapja nem láttam a legjobb barátnőm, mert LELÉPETT A BÁTYÁMMAL.  
Akkor azt hittem, felrúgom.
Mert hát értitek, a legjobb barátnőm, de értsétek LEGJOBB, erre fogja magát és megpattan a bátyámal, úgy, hogy NEM.IS. SZÓL.
A bátyámat leszarom, de tőle... Ez azért kibaszott nagy árulás.
Egyszer írtam neki. Egyetlenegyszer, de mivel baszott válaszolni, ezért utána kapásból és jó alaposan megsértődtem, és egyáltalán nem is foglalkoztam vele tovább.
Hülye ribanc. Egyszer úgyis visszajön, és akkor megkapja a fejberúgását, amire ezzel az akcióval önként jelentkezett.
Tudjátok, Mara volt amúgy a legelső barátom. Nem azért, hogy szentimentáliskodjak, vagy ilyesmi, de Marával ötévesen találkoztam először egy reklámforgatáson, és akkor még nem is beszéltem, csak jeleléssel.
Nem nagyon vonzotta a többieket ötévesen, hogy egy olyan gyerekkel játsszanak, aki nem is tud beszélni, és nem hallja, amit mondanak neki. De Mara szerint ez vicces volt, hogy mutogatok, és visszamutogatott, és az nagyon fura volt ez nekem, és a castingos meg kurvára nem foglalkozott ezzel az apró hiányosságommal, hanem odavolt, hogy milyen jól nézünk ki egymás mellett, úgyhogy nem tudom, láttátok-e azt a régi Nutella reklámot, ahol a fonott copfos kislány, meg a vigyorgó kékszemű kisfiú zabálja a nutelláskenyeret a játszótéri hintán, de na, azok mi vagyunk.
Az ember az ilyesmit nem felejti el, pláne, ha a lelke mélyén ilyen szentimentális láma, mint én vagyok.
Azt tudtam, hogy nem esik baja. A balfasz embereknek soha nem esik baja, és Mara is kijött eddig minden szarból, Lucas, a bátyám, meg pláne, de tudjátok, azért hiányzik nagyon, hogy megosszam vele, amik történnek körülöttem.
Ő mindenről tudott mindig.
Ő azt is tudta, mikor tizenkétévesen a Nyomorultakon rácrush-oltam a Mariust játszó srácra. Charlie-nak hívták, és komolyan úgy odavoltam érte, mint... Hát, mint egy tizenkétéves. Nyugi, Charlie rám sem nézett soha, egy pár kedves vállonveregetésen kívül, meg a kokikon kívül, amiket a fejem búbjára nyomott, és folyton öcskösnek hívott, és én akkor képzeletben hozzámentem feleségül.
Mara totál hülyének nézett, de akkor azért kurvára nem fűzött hozzá semmit, mikor évek múlva Charlie ELVETTE FELESÉGÜL MARA NŐVÉRÉT.
Dikk, hát értitek, ennek mi volt a valószínűsége? Hát a szívem összetört! Tizenhét voltam már pedig. Vagy ilyesmi.
Ők tehetnek mindenről, komolyan mondom, ez az egész átkozott família tehet róla, hogy azóta is csak az idősebb faszikra bírok ránézni.Samuel Evans
Mûvészet
Play by :
Andy Mientus
Kor :
22
Foglalkozás :
actor
Hozzászólások száma :
5

Samuel Evans Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Samuel Evans   Samuel Evans EmptyCsüt. Május 23, 2019 7:29 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Samuel!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Azt kell mondjam, egészen szimpatikusnak találtam a szentimentális láma stílusodat, és az édesen drámai életedből kiragadott momentumokat. Very Happy Ahogy kifejtetted a legjobb barátnőddel való viszonyodat, kezdve a végén, érintve a legelejét... Szívből drukkolok, hogy Mara visszatérjen, a bátyáddal, vagy nélküle, de a lényeg, egy öt éves korban köttetett őszinte barátság nem érhet így véget. És remélem, még lesz lehetőséged mesélni neki a szakításodról.
Úgy érzem, sikerült egy egyedi, szerethető jellemet adnod a karakternek, amely máris jó alap lehet sok jó játékhoz. Samuel Evans 2624752903 Nem is szeretnélek tovább feltartani, engedlek utadra!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
33
Foglalkozás :
✧ mother, cop, criminologist
Hozzászólások száma :
599

Samuel Evans Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Samuel Evans

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ