One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Alina Carrington EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Alina Carrington EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Alina Carrington EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Alina Carrington EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Alina Carrington EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Alina Carrington EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Alina Carrington EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Alina Carrington EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Alina Carrington EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Bellamy West, Chastian A. Wing, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Alina Carrington

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Alina Carrington   Alina Carrington EmptySzer. Május 22, 2019 3:41 pm

Alina Carrington


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Alina Carrington
Becenevek:
Allie, Lina
Születési hely, idő:
12.01. 1991. Manhattan, New York
Kor:
27
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Szingli
Csoport:
Üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Harvard Egyetem/már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Családi vállalkozás - Vezérigazgató
Ha dolgozik//Munkahely:
CARRINGTON HOLDINGS LTD
Hobbi:
Íjászat, lovaglás, olvasás
Play by:
Crystal Reed

Jellem
Határozott, ravasz és céltudatos. Nagyon makacs, és rideg, de egy része, igenis kedves, és jószívű, csak nem mutatja a világ felé. A családjában az érzelmek kimutatása nem volt megszokott. Ezt tette vele az arisztokrata nevelés.Sosem szenvedett hiányt semmiben, kivéve a szeretetben. A családját a pénz és a hatalom vezette mindig is. Bizony, a New York- i Carringtonok híresek, és hírhedtek egyben az Egyesült Államokban, és azon túl. Főleg a kemény üzleti stratégiájukról, vagyonukról, botrányaikról, és a politikai életben aktív részvételükből. Alina pedig le sem tagadhatná, hogy ehhez a családhoz tartozik.  Ő az örököse a családi vállalkozásnak, és nőként néha bizony nehéz helytállnia, de nem arról híres, hogy bárki előtt is meghunyászkodna. Jellemvonásainak, és a családi nevelésnek és a vagyonának köszönhetően pedig bizony számára határ a csillagos ég. Nem is szándékozik megállni addig, amíg történelmet nem ír, és nem teszi még nagyobbá a Carrington nevet.
Múlt
Most biztosan olyan történetet várnak, hogy a gazdag örökösnő, és üzletasszony boldogtalan, mivel az a sok pénz, és hatalom, ami a nevével jár, csupán a felszín. Nos, akkor ki kell ábrándítsam Önöket, ugyanis ez rám nem igaz. Egy igazán sikeres és kiváló családba születtem, akik biztosították számomra a tökéletes életet. New York legjobb magániskoláiba jártam, majd a Harvard Egyetemre, ahol kitűnő átlaggal végeztem. Az életem már előre meg lett tervezve, de ez engem egyáltalán nem érdekelt, hiszen igen is akartam ezt az utat, és igen, én erre születtem. Úgyhogy kezdetnek egy kis Carrington történelem következik…
Kezdeném magammal… Kissé nehéz volt beismerni apámnak, hogy én vagyok a cég, és a család jövője, de amint meglátta, hogy mire vagyok képes a vállalattal, felengedett.  Legalábbis egy kicsit, hiszen apám enyhén szólva hím soviniszta. Szerinte a férfi a család feje, a nő pedig a konyhába való. Vagy anyám esetében a háztartás vezetéséhez, illetve a női klubokba. A bátyám más utat választott, mint a cégvezetés, apám hiába küzdött, így jött a felismerés, és kénytelen volt velem beérni. A kettőnk kapcsolatáról mindig is VIII Henrik és I. Erzsébet jut eszembe. Annyira vágyott Henrik egy erős, keménykezű utódra, egy méltó fiú örökösre, hogy egész Angliát veszélybe sodorta, és sok embert bántott. Közben pedig ott volt neki Erzsébet, akiről sosem gondolta volna, hogy a méltó utódja lesz, és egy olyan erős királyné, akit addig még nem látott a történelem.
Tudom kicsit beképzelt önmagam és apám ilyen történelmi nevekhez hasonlítani, de a Carrington névvel és a sikereimmel bizony megengedhetem magamnak. Nem beszélve arról, hogy a családunk több száz évre nyúlik vissza az Angol arisztokrácia köreibe. Édesanyámat inkább nem hasonlítanám az egyik királynőhöz sem a hatból…de ő apám első felesége, aki egyben a bátyám édesanyja is természetesen. Apám tíz évnyi házasság után vált el tőle, de anyát sem kell félteni, bőséges jutalmat kapott a váláskor.  Aztán jött a második feleség, aki pedig a húgunk édesanyja. Őt elég hamar megunta apánk, és alig egy évvel később a második feleségnek is kiadta az útját, de igen, ő is kapott pénzt bőven. Apánk most fogyassza a harmadik feleségét, aki fele annyi idős, mint ő. Ebben semmi meglepő nincs, azon csodálkoztam, hogy a második felesége betöltötte a harmincat. Itt volt apámnak három gyerek, akikbe pénzt és időt fektetett, de csupán egy, én váltottam be a hozzánk fűzött terveit.
Természetesen a bátyámra számított leginkább, és mindent megtett azért, hogy egy napon erős vezető váljon belőle, de a bátyámnak más tervei voltak, ő nem kért a cégből, segíteni akart az embereknek, így orvosira ment. Most rezidens, és később szívsebész szeretne lenni. Én büszke vagyok rá a magam módján, hiszen sikeres orvos lesz belőle, de apám ezt is árulásnak vette. Nem éppen könnyed a kapcsolatuk.
Aztán ott van a húgom, ő inkább felelőtlenül szórja a pénzt, nem törődve semmivel, az egyetemet is csak azért végezte el, mert a vezetéknevünk Carrington. Ő dolga, engem nem különösen érdekelt mit tesz magával. Nekem csupán egy dolog számít: a családi vállalkozás.
Azt gondolnátok, hogy akkor én vagyok apánk kedvence, én pedig felnézek rá a sikerei miatt. Nos, tévedtek. Apám csak saját magával törődik, és a három gyermeke csak a hatalom forrása számára. A bátyámat nősítené egy gazdag brit libával, a húgom pedig egy szintén gazdag és kékvérű sznobbal. Szóval nem igen nézek fel rá. Az üzleti sikereit elismerem, de mint apa, sosem volt kimagasló. Édesanyámmal sokkal közelebbi a kapcsolatom az eltérő természetünk ellenére. A testvéreimmel meg, olyan semleges, azt hiszem. A húgom féltékeny, a bátyám pedig állandóan okoskodik, hogy miért dolgozom a vállaltban, miért nem választok más utat. Egyikőjük sem ért meg, de nincs is szükségem erre, nekem éppen elég ha én tudom mit akarok, és kitartóan haladok a céljaim irányába, és igen, jobb ha senki sem áll az utamba.


Alina Carrington
Üzlet
Play by :
Crystal Reed
Kor :
27
Foglalkozás :
♕Vezérigazgató - Carrington Holdings Ltd♕
Hozzászólások száma :
8

Alina Carrington Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Alina Carrington   Alina Carrington EmptyCsüt. Május 23, 2019 12:16 am

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Alina!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Istenbizony nem állok az utadba, csak addig amíg elfogadlak. Nincs bizalomgerjesztő látványa a lovaglóostornak. Alina Carrington 588428555 Fúha te csajszi, te aztán nem vagy semmi, de tudod mit? Nagyon bírom ezt a határozott és a világot a lábaid elé kényszerítő természeted.  Alina Carrington 690269075 Én nem tudom milyen lehet a többi Carrington, de azt biztos, hogy személyedben elég komoly bemutatkozást kapunk a családból. Igazi kékvérű, büszke família, ami egyébként itt Amerikában valamiféle egzotikus dolognak számít. Mármint az arisztokratikus származás.Pénz,hatalom, jónevű egyetem, és te ezt még élvezed is. Azt hiszem az apád megütötte veled a jackpotot, ámbátor ahogyan írsz róla, nem igazán van ennek tudatában.Igazi hedonista az öreg ha jól gondolom, és bár az üzleti életben sikeres, van egy olyan sejtésem, hogy te még sikeresebb leszel.Céltudatos vagy és nagyon makacs.Szerintem nem beképzelt vagy hanem egoista, a szó abszolút pozitív értelmében. Ne vedd magadra én is időnként ilyen vagyok, még ha nem is jövök olyan előkelő közegből mint te. Szerintem igenis kellenek a világba az ilyen lányok mint te.
Az a Henrik-Erzsébet hasonlat az nagyon tetszett.Nem csak azt mutattad meg, hogy képes vagy a történelemből hasonlatot hozni a családodra, hanem azt is, hogy művelt vagy.A húgod legyen is féltékeny, van mire. Meg aztán tudod, ha féltékenyek rád, akkor jó, mert akkor már elértél valamit.A bátyád meg okoskodjon, ne törődj vele! Ha már ő lemondott a vállalatról, valakinek csak vezetni kell,az apátok sem fog örökké élni.
Szóval az alapján amit magadról írtál, szerintem igenis alkalmas vagy arra, hogy tovább vidd a családi bizniszt, és folytasd amit az apád elkezdett. De aztán vigyázz, úgy hírlik az üzleti élet vizében cápák lavíroznak, baromi éhesen.Ne legyél vacsi! Legyél cápa!  Alina Carrington 3756308786

A Tara-Plecsnit örömmel adom át, és szabadon engedlek a játéktérre. Színt admin fog majd neked adni.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Tara Thredson
Diákok
Play by :
Danielle Campbell
Kor :
23
Foglalkozás :
rendőrtanonc, labortechnikus
Hozzászólások száma :
359

Alina Carrington Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Alina Carrington

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
^
ˇ