One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokInterview with...?

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyAmicia Cole
Today at 10:13 pmKapcsolatkeresõ

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyEbony Moontone
Today at 9:44 pmNew York Public Library ** Dean & Elaine

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyDean Calver
Today at 9:21 pmYou always late

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyKeagan Gooding
Today at 9:11 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyAurora Cabot
Today at 9:05 pmRae & Flor - SMS

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyRaelyn J. Winters
Today at 7:47 pmMunkahelyi ismerkedés

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyMyna Rosegold
Today at 7:15 pmHelyszínigénylés

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyAlexandra Ruud
Today at 6:41 pmFlor&Dorian - all goes wrong

Like the cat and the rat - Page 2 EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:11 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin

Share
 

 Like the cat and the rat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptyPént. Jún. 28, 2019 3:28 pm


To Romero

+25; durva beszéd, erőszakos tartalom

A kötelékeim szorosak, nem engednek egyetlen egy centimétert sem és a helyzetem kezd egy kicsit reménytelen lenni, de azért igyekszem a humoromnál maradni így a végén mert nem remélek könnyű véget. Elég ha csak ránézek a szikrázó szürke szemeire amik hasonlóak az enyémhez és a mellette álló ázsiai srác sem túl barátságos. Bár hogy mikor ugrottam bele egy ilyen amcsi akciófilmbe azt nem tudom, de nem is én lennék.
Figyelem ahogy végigmér, és méricskél, pillantása végigsiklik az egész testemen és kicsit elhúzom a szám, nem éppen a legjobb bőr vagyok, már ha azt vesszük hogy az első szél is el tud fújni így azt hiszem nem meglepő hogy imádom a telet? Ch, rohadt élet hogy hogy meg akarnak ölni, fiatal és szép vagyok a halálhoz. Bár ezen is csak elnevetem magam halkan hiszen nem vagyok szép. Igazából… nem tudom, nem is érdekel. Veszett fejsze az egész minden. Pedig tök jó fotókat lőttem!
- Válaszolnék ha tudnám, de mint mondtam nem tudom. Névtelen megkeresés volt, mint mindig – vonom meg a vállam. Nem kérdezek, csak ellövöm a fotókat és bezsebelem a pénzt, és Romeroért kifejezetten jó pénzt is fizettek. Nem érdekel miért, nem az én tisztem tudni. Aztán jön a fekete leves. Az első ütés is csípett és az azt követőek sem éppen kellemesek de a fájdalomküszöböm elég nagy. Julien tett róla hogy elviseljek szinte mindent mielőtt kitörtem volna onnan. Egy egy szisszenés és nyögés amit kiadok, de úgy a huszonötödik után még nem tudom megkülönbözteti hogy hova érkezik az ütés mert egy merő lángolás a derekam alatti rész. A kezeim ökölbe szorulnak olykor és a csuklómon megfeszülnek a kötelek, belevágjak a húsomba. Csoda lesz ha nem fog vérezni.
- Szívesen válaszolok olyan kérdésekre, amikre tudom is a választ. Te vagy eltévedve hogy engem faggatsz, miért nem vesztegeted meg a kutyáidat hogy derítsék ki vajon ki utalt nekem pénzt? Jah, vagy ennyire nem vagy befolyásos? Szar ügy – köhintek párat mert nem vagyok a legjobb kondiban egy ilyen veréshez és komolyan várom mikor bokszol gyomorba vagy pofán. Inkább öljön meg mint… na mindegy.
- Az én lelkivilágom rendben van, nem kell tudnom mi az – borzongok meg ahogy a hideg zselé hozzám ér és a tappancsok is elhelyezkednek. Nem lesz ez jó előre érzem. Megfeszül a testem hogy mi lesz.
- Miért nem érted meg a nyilvánvalót…. – morgolódok elégedetlenül ahogy feszülten figyelem hogy mire készül. Bármi is lesz, az fájni fog.

Milo Morris
Mûvészet
Play by :
Andy Biersack
Foglalkozás :
Fotós, festő
Hozzászólások száma :
21

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptyVas. Jún. 09, 2019 12:05 pm


+25
Milo and Romero
Then came the night of the first falling star.

A beszéd felesleges, szerintem ezt tudja jól ő is, és rám úgy sincs hatással. Nem érdekel. Meg kell tudnom, hogy ki bérelte fel a munkára ellenem. Ha kell, így vagy úgy, de kiszedem belőle.
Feltűnt, hogy tetoválva van, a szitakötő tetoválás a mellkasán, és a többi más helyeken, a kereszt fejjel lefelé, és egy Batman jel is, ez kissé meglep, valahogy nem illik a stílus a többihez, hozzá. De nem a tetoválásait jöttem elemezni, noha látom ,hogy a lábfején is van egy. Az ujjak, azokról se feledkezzünk el. Androgün, kedvelem az ilyen típusú arcokat, és a testalkata is inkább vékonyabb, mint férfiasabb, a szubjaim általában ilyesmik szoktak lenni, mint ő; csak súlyosabbak, nem vasággyal negyven kilók.
Rajtam nem fog múlni kiverem belőle a válaszokat, amiket tudni akarok. Rengeteg ellenségem lehet, meg ez egy egyébként is nyilvános esemény volt, csak én botlottam meg.
- Nem mondták még, hogy túl sokat beszélsz? Lényegtelen dolgokról? A magad dolgát könnyítenéd meg, ha válaszolnál. – a hangom hűvös, szemtelen, és nem érdekel, eddig játszadoztam, most nem a domja vagyok, nem köt hozzá semmi, ő nem olyasvalaki akiért felelősséggel és figyelemmel tartoznék, hogy a vágyait elégítsem ki. Egy-két, há’, majd követi a többi ütés is a pálcával, a seggét, és a dereka alatti részt kezdem kicsipkézni, a combokkal egyetemben. Nem állok le, ez nem a számolásról szól, és arról, hogy észnél legyen, a válaszaimat akarom! Az ütéseim nyomán vöröslik a bőre, és biztosra tudom, hogy lüktet is. Leülni, meg sokáig nem fog még tudni, feltéve, ha kiengedem őt innen. Meg sem kottyant az első hajrá.
- Még mindig nem akarsz válaszolni? – kerülöm meg, és az asztalon a csipeszekhez nyúlok, egyet a jobb, a másikat a bal bimbójára csíptetem. A megfelelő módszerekkel így is lehet vallatni, és még visszafogom magam, tényleg. Nincs focilabda, és nincs itt a terem cipőm sem. Az a gond, ha focizni kezdek a delikvensekkel, akkor már nagyon elkattantam, és annak általában totális kivégzés a vége. A jobbkezem is, egy ázsiai srác, az utolsó lövést ő szokta bevinni. Hogy miért ázsiai kinézetű srác az asszisztensem? Teljesen praktikus okokból, meg tudnak figyelni engem is, és tud jelenteni a gazdáinak rólam, hogy helyesen végzem-e a munkámat, ez a fő feladata, amellett, hogy a határidő naplómat és a tárgyalásaimat ő tartja rendben. Nem egy szirupos világban élek, ami csak a csillogásról szól, vagy arról, hogy ki, hol tud minél jobban leszopni.
- Tudod mi az az iontoforézis? – kérdezem tőle színtelen hangon, miközben fogom, és a sok tappancsos kis gépet amiből számos elektróda vezet ki, elkezdem a kis tappancsokat a testére helyezni egy zselés anyag kíséretében, és oda is ragasztom őket. Lassan haladok, ráérősen. A zselé hideg. A szív környékét kihagyom, de minden izomcsoporthoz teszek, amit érdemes stimulálni, és egy bizonyos fokozat után brutális hatást lehet elérni. A karok, az oldala, az alhasa, a dereka fölötti rész, a fenék hajlata, és a belső combok részére is egyet-egyet.


Romero D. Bohen
Üzlet
Play by :
Jorge Del Rio Romero
Kor :
33
Foglalkozás :
Ceo
Hozzászólások száma :
28

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptyCsüt. Május 30, 2019 8:18 pm


To Romero

+25; durva beszéd, erőszakos tartalom

Ez az én formám, hogy ilyen helyzetbe kerülök egy unalmas este után és a legnagyobb szopás az egészben hogy még csak nem is mondhatom hogy nem az én hibám, mert nem lett volna kötelező elfogadnom azt a felkérést a fotózásra. Mondhattam volna nemet is, de kellett a pénz és csak egy munka volt ez is mint a többi de alaposan megszívtam vele, ahogy most áll a helyzet.
Romero felém közeledik egy ollóval, de ha a hajamba nyír én nem állok jót magamért, arra allergiás vagyok. A ruháimat teszi tönkre de az se sokkal jobb.
- Levettem volna a ruháimat ha megkérsz, most miért kell mindent tönkretenned? - Morgok ahogy lassan lefoszlik rólam a felsőm és lepillantva elém tárul a jól ismert kép a tetovált mellkasommal és karjaimmal. Nem épp egy bizalomgerjesztő látvány. Látom az arcán hogy ő se éppen erre számított, de nem érdekel, általában gyakran okozok csalódást az embereknek és most neki is. Mit számít egyel több vagy kevesebb.
- Kondizni kellett volna.... - sóhajtok fel, hiszen a halálom előszobájában már olyan édes mindegy. Megrángatom a kötelékeim, de szoros és egy cseppet sem ereszt, innen nem szedem le magam egykönnyen.
- Jajj ne már - bekapcsol egy kamerát és úgy mászkál, és már csak az frusztrál hogy meztelen vagyok, de nincsenek jóérzéseim.
- Úgyis tudod. Minek kérdezed ha tudod a választ, az csak téged minősít - vágok vissza de valahol azért nem vagyok olyan bátor mint a nagy pofám és hallgatni kéne de... képtelen vagyok rá, inkább csak felkiáltok ahogy a csapást megérzem. Még nem olyan rossz de piros lesz. Veréssel, nem sokra mész....
- Kedvesebben nem megy? - morgok.

Milo Morris
Mûvészet
Play by :
Andy Biersack
Foglalkozás :
Fotós, festő
Hozzászólások száma :
21

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptySzomb. Május 25, 2019 11:40 pm


+25
Milo and Romero
Then came the night of the first falling star.

tudom, hogy minden beszéd felesleges. Mindig csak azért beszélnek, hogy elodázzák az elkerülhetetlent, azt, ami úgy is bekövetkezne, az ő hülyeségük miatt; mert túl messzire mentek.
Végig pillantok a karcsú alakon újra. megfogok egy ollót, és míg beszél, addig módszeresen kezdem róla levágni a ruháit. Nem fog zavarni a hangja, van valami borzasztóan izgató abban, ahogy ezen a mély baritonján hülyeségekről pofázik. Mindegy, hogy mit, jó hallani.
Egyesek szerint egy kíméletlen szemétláda vagyok, és ha kell, mocskosan szerzem meg a cégeket, és simítom el az ügyeket. Megvannak a kapcsolataim, amikkel megszerzem a terhelő bizonyítékokat, vagy épp én fizetek meg valakit, hogy kreáljanak olyan helyzetet, ami engem juttat lépéselőnybe, de most én estem bele más csapdájába, csakhogy. Ezt a játékot én réggebb óta játszom, sokkal régebb óta, mint az, aki ellenem küldhette ezt a kis lesifotóst. Talán, ha nem veszem észre, megússza, és akkor csak a képekkel kellett volna foglalkoznom, felhajtanom, így vagy úgy az illetőt. Újlenyomatot találtunk néhányat a papíron, néhány dolgozóm kezén is átment a boríték, amiben érkezett, de ez se tartott vissza attól, hogy ráakadjak arra, aki ki akart velem baszni. De ő fog rábaszni. Meglehet, hogy már most tudom, hogy a srác semmit nem fog tudni nekem mondani, ismerem az ilyesmit, általában titkos csatornán kapják a megbízásaikat, hogy pont az ilyen eseteket kerülhessék el, amibe most csöppent. De én egy életre elfogom venni a kedvét attól, hogy ilyen fotókra adja a fejét.
Akkor állok meg, amikor végzek a ruhák megszabadításával, ekkor látom, hogy nincs valami túl jó bőrben, nem az a kimondottan izmosabb alkat, akit én kedvelek, de ez most úgy sem arról fog szólni, hogy milyen testalkatú srácokat kedvelek.
Hagyom, hogy hadd bontakozzon ki, had érezze át a helyzetet, amibe csöppent, közben pedig azon gondolkodom, hogy mennyire legyek figyelmes? Végül is, ő sem volt figyelmes velem, miért lennék én is vele az?
Bekapcsolok egy kamerát, ami kivetíti a képet rögvest a Miloval szemközti falra, a jelenetünket, ahogy én sétálok körülötte, és ő ki van függesztve, már a bakancsa sincs a lábán, az is lekerült róla.
Nem szól a másikhoz, nem reagál a megjegyzéseire.
- Mi a menete nálad a megbízásnak? – felveszi a kezébe eső első tárgyat, egy lovagló pálca, megsuhogtatja a levegőben és elégedetten hümment. Majd egyet csap vele Milo fenekére.
Romero D. Bohen
Üzlet
Play by :
Jorge Del Rio Romero
Kor :
33
Foglalkozás :
Ceo
Hozzászólások száma :
28

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptySzer. Május 22, 2019 10:15 pm


To Romero

+25; durva beszéd, erőszakos tartalom

Nem tagadom hogy nyugtalanít a helyzet, de még nem estem teljesen pánikba mert tart a nyugtató cigi hatása, és azt hiszem most ez a legnagyobb segítségem hogy túléljem ezt az éjszakát, már ha még épen kerülök elő valaha is. Meghalhatok. Igen, tudatában vagyok hogy ez a faszi itt nem viccel, és most elég mély szarba kerültem. Érdekel egy kicsit is? Egy kicsit, így az ablak felé fordulva nézelődöm mert az ajtók zárulnak és nem nyílnak ki. Legalább megpróbáltam, és nem a csomagtartóba zsuppoltak be, és így már majdnem normális a helyzet leszámítva a gorillákat és a szikrázó szemek gazdáját. A szürke szem ritka, de hé, nekem is az van.
Felismerem a külvárost, és csak hellyel közzel tudom hogy hová megyünk. Ritkán tekergek erre, mert nincs miért. Bár ha ezt túlélem remek képekkel megyek majd valami hatósághoz. Aha, kit akarok átverni? Nem fogom túlélni, túl sok ostoba filmet láttam már ahhoz.
Majdnem felborulok ahogy az egyik őr durván kiránt a kocsiból és ketten két felől húznak. Kellemetlen szitu és fájdalmas a szorításuk, és hiába ellenállok, ők jobb erőben vannk és hamarosan már kifeszítve találom magam mint valami kibaszott krisztus.
- Felfogom, de segít az rajtam valamit ha sírok hogy jajj de szar nekem? - vonnám meg a vállam ha tudnám, de mivel nem tudom így csak a fejem biccentem oldalra. Akasztófahumorom mindig is volt. Remélem nem hal meg velem.
- Ki tudja? Lehet hogy udvariasabb körülmények között beszédesebb vagyok de ez? Fenyegető környezet... - pillantok körbe, de nem tudom ki volt megbízó. Közvetítőn keresztül jött, mint eddig sok más és az előleg is úgy jött. Engem nem érdekel igazán, amíg fizet a képeimért. Bár ezért a szituáért most sok kárpótlást kérnék mert... ha nem tudnám hogy meghalok, elég izgató is lenne. Ch, a normalitásom... Csak én lehetek ennyire hülye hogy még így is megkívánnám a szexet.
- Ki kéne mennem wc-re - nyögöm be, persze nem kell, és nem hiszem hogy eloldoznának pedig nem túl kényelmes így. Szorosak a béklyók és nem túl bizalomerjesztőek azok a dolgok. Van amit nem tudom mire való és ez azért nem nyugtat meg túlságosan, de nem könyörgök kegyelemért. Hátradöntöm a fejem egy pillanatra.
- Ezt a szívást... - sóhajtok fel. Nem itt terveztem kikötni. Egy szexi vadember kínzókamrájában. Fáradt vagyok én ehhez, és elveszik az erőm.
 
Milo Morris
Mûvészet
Play by :
Andy Biersack
Foglalkozás :
Fotós, festő
Hozzászólások száma :
21

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptyKedd Május 21, 2019 9:11 pm


+18
Milo and Romero
Then came the night of the first falling star.

Én a helyében nem lennék ennyire meglepett, mert szerintem elég intim pillanatokban kapott el. Olyan helyzetben, amit nem szívesen mutogatok akárkinek. Ez a karrierremnek is betehet, magyarázzam meg, hogy valamilyen szinten beteg szadista vagyok, aki akkor érzi magát jól, ha alázatos embereknek segít eljutni a csúcsra? Ők csak azt látják, hogy másokat bántok. Ha pedig a képek olyan beállításban vannak, akkor akár tényleg tűnhet molesztálásnak, és azt kurvára nem akarom.
Némán haladon a kocsihoz, ahova bepakolják, az ajtókat az egyik testőröm zárja be, hogy még véletlenül se gondolja úgy, hogy kiszállhat csak úgy a kocsiból.
A külváros felé haladunk, egy olyan elhagyatott házba, aminek a pincéjét hófehér padló borítja, kampók és akasztóknak való hellyel van körbe szegezve a fal és a plafon, és a föld is. Senki sem lakik itt, mégis videokamerák őrzik a területet, és a távolban talán még egy kutya is ugat. Mi csak begurulunk, és kiszállok a kocsiból, itt vallatni szoktunk, én ritkán. De tekintve, hogy most igen kényes ügybe csöppent a srác, eléggé megszívta, hogy az én kezeim közé került, és velem kezdett szívózni, a fotókkal.
- Szegezzétek fel a kampókra. ez nálam azt jelentette, hogy a csuklóit és a bokáit kikötik, hogy moccanni se tudjon. Én addig előkészültem, levettem a zakómat, és látványosan feltűrtem az ingem ujjait a karomra, és előtolták a kis asztalom, direkt erre az alkalomra készítettem elő a srácnak. Más elbánást kap, mint egy olyasvalaki, akit a testőröm vesz kezelésbe, néha én is becsatlakozom, csak azért, hogy érezze a törődést.
- Látom, a humorodnál vagy, és nem fogod fel, hogy mibe tenyereltél.  – jegyzem meg színlelt nyugalommal, miközben végigfuttatom rajta a pillantásomat.
-Amilyen nagy a szád, nem hiszem, hogy nyugodtan megtudnánk beszélni a feltételeket, vagy nem hiszem, hogy megtudhatnám tőled a megbízód nevét.   igen, ez fontos volt, megtudni, hogy ki az a szemétláda, aki ártani akart nekem, aki zsarolni akart. Van egy két oldal, aki nem kedvel túlságosan. Ha a yakuza is megtudja, hogy nem lehetek túlságosan a hasznukra, nekem is lőttek. Vagy távozhatok emelt fővel két lábon, örök életemre hallgatva, vagy holtan, cápák közt, örökre elhallgattatva. Ha úgy érzik úgy hoztam rájuk rossz fényt. Nagyon fogom élvezni, hogy megleckéztethetem. Előre várom.
- Bármi kérdés, óhaj, sóhaj, az utolsó szó jogán? tolom közelebb a kocsit, jó néhány különböző méretű szex játékszer, kis és nagyobb rezgős játék, olyanok is, amiket zsínórok kötnek össze, de szintén virbárlnak. Esküszöm élvezni fogom! Ostorok, pálcák, megannyi játékszer, amit imádok. Még kesztyű is akadt, orvosi kesztyű, ez volt az első holmi amit felvettem magamra, nyugodt mozdulatokkal.


Romero D. Bohen
Üzlet
Play by :
Jorge Del Rio Romero
Kor :
33
Foglalkozás :
Ceo
Hozzászólások száma :
28

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptyKedd Május 21, 2019 5:22 pm


To Romero

+18; durva beszéd, erőszakos tartalom

Pontosan emlékszem ezekre a szemekre és arra is hogy egy pillanatig összekapcsolódott a pillantásunk azon az estén, míg ki nem szúrta a kamerám, és a halk, alig hallható kattintásokat. Nem hangos a masinám, egyáltalán és a vaku se ment érthető okok miatt és most mégis feldühödött vadállat módjára esik nekem, én meg szarkasztikusan próbálom elütni a helyzetet szokásomhoz híven, mert halálosan fáradt vagyok és hat a cigi amit egy fél saroknyire pöccintettem el. Fájdalmasan sajog végig a hátam, ahogy találkozom a fallal és kiszakad belőlem egy masszív káromkodás is, ahogy a férfira nézek.
- Milyen jól informált valaki... - húzom el a szám. Nem tudom egészen pontosan ki ez, de elég nagy kutya szóval szerintem most már azt is tudja milyen fogkefét használok, vagy hányas a lábam. Vagy rosszabbakat is, nincsenek illúzióim, már rég kinőttem belőlük.
- Nem? Hát magadra vess, nem keltessz túl jó benyomást ami azt illeti - pillantok végig rajta és már éppen megérik bennem a gondolat hogy elindulok és itt hagyom a fenébe amikor két megtermett alak lép mellém, és naná hogy megpróbálok elsurranni kettejük között de gyakorlott gengszterek lehetnek és fél perc alatt pakolnak be a hátsó ülésre, amíg levegőért küzdök a gyomros után. Jó hogy nem kajáltam, most minden visszajött volna. Oldalra dőlök a kocsiban és próbálok nem pánikba esni hogy mibe keveredtem.
- Nem fizettem be magam városnézésre, sem esti társaságra. Szóval... én a másik irányba lakom  - fordítom oda a fejem, a haragtól szikrázó szürke szemek gazdája felé. Na, csak nem azzal a pár képpel basztam fel ennyire az agyvizét hogy nem bír nyugton maradni?
 
Milo Morris
Mûvészet
Play by :
Andy Biersack
Foglalkozás :
Fotós, festő
Hozzászólások száma :
21

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptyHétf. Május 20, 2019 9:55 pm


Milo and Romero
Then came the night of the first falling star.

Hogy kibaszott ideges vagyok? Napok óta? Hogy a húgom megjegyezte, hogy több ember nem mehet be hozzám raportra, mert a végén a kreatív osztályból, csak a szobanövények maradnak bent, de azok képtelenek dolgozni, mert nem rendelkeznek ujjakkal, és aggyal, mint az emberek? Akik majdhogynem összeszarva magukat, jönnek ki az irodámból? A harmadik asszisztensemet faltam a héten, és ez igazán nagy rekord számba ment, a legutolsó, pont szerda délig bírta, pedig ő három hónapot volt mellettem. Már majdnem virágot akartam neki venni, hogy megköszönjem, hogy elbírja a köcsög kisugárzásom, de ahogy jött az ötlet úgy szállt el a titkárom is. Egy laza fenekelésből, és szopatásból az lett, hogy a farkam elrakva rohantam a kis szemétláda után, de annak sikerült megszöknie. Más esetben nem lett volna baj a sprintemmel, mert bár évek óta nem focizom, ugyanazokat az erőnléti edzéseket csinálom, a magam szórakoztatására, és mert, ez az egyetlen másik kikapcsolódási módszerem, ha épp nem akarok úton útfélen kefélni, vagy azzal megnyugodni. mégse lehetek olyan, mint a nyulak.
Nem feledkezhettem el a két mazochistáról sem, akik azon az éjjelen kisegítettek, bár őket is kikérdeztem, hogy tudnak-e arról valamit, hogy ki küldhette a fotóst. Mint kiderült nekik se lenne mindegy, ha meglátnák az arcukat viszont. Kurva nagy botrányba csöppentem. Nem hozhattam kellemetlen helyzetbe a másik kettőt sem. Ideges voltam, naná ,hogy az, mert az egyik este megkaptam az első fotót, amin csak a körvonalam, a felsőtestem és az arcom volt kivehető, tény, hogy kurvajó kép volt, jó fotós. De ez nem menti meg attól, amit kapni fog! Ó láttam a tekintetében, amikor épp nem a kamera volt az arca előtt, hogy akarta ő is, lángolt a pillantása. Fogadok, hogy lázba jött ő is.  Tudom, hogy lázba jött, láttam a pillantásán, mielőtt még eltűnt volna a szemem elől. Miután elmenekült? Tomboltam, haza kellett mennem, de nekem is van eszem, azonnal kiadtam a parancsot, hogy járjanak utána annak a koszos rocker képű gyereknek. Végül amikor megkaptam az anyagokat róla, másnap délben, a szemei voltak azok, amelyek újra megragadtak. Tudtam, hogy drogos, az embereim utána jártak, kérdezősködtek, és elég jó, alapos munkát végeztek, azt is tudtam, hogy hol lakik. Bár egyelőre nem tudtam hogy ki bérelte fel. Tudnom kellett, hogy ki volt az a rohadék, aki felbérelte őt.
Így esett meg az, hogy itt vártam rá órák óta, a kocsimban, és néhány emberem a környező utcákba parkolva, a sikátor lett végül a veszte, amibe lekanyarodott, elkapott a harci ideg. Erősebbet akartam ütni, az őreim le is akarták fogni, de én nem hagytam nekik.
- Milo Andreas Morris. köptem a szavakat, és megnéztem magamnak a félhomályban is még jobban, nőies vonások, szürke, harcias szempár, bennem pedig megmoccant valami. Nem szétrúgni, szétdugni fogom!
- Nem hiszem, hogy megelégedtem volna annyival. – mert tényleg nem. az érdekes mély hangja végig szánkázott a gerincem mentén, és nem az agyamba kezdett összpontosulni a vérem, hanem más tájakon gyülekezett.
- Fogjátok meg, és rakjátok be a kocsiba. – nem voltam hülye, nem itt a város közepén fogom lerendezni ezt vele. Két tagbaszakadt őröm lépett mellé, én megigazítottam az öltönyöm ujját, és néhány gombot a ruhán, miközben vártam, hogy összeszedjék Milot. Pontosan az ő lesifotós esetéből tanulva gondoltam úgy, hogy a nyílt utcán ellátni a baját, elég karcsú lenne. Így egy olyan helyre viszem, ahol csak mi leszünk.Romero D. Bohen
Üzlet
Play by :
Jorge Del Rio Romero
Kor :
33
Foglalkozás :
Ceo
Hozzászólások száma :
28

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 EmptyHétf. Május 20, 2019 8:03 pm


To Romero

+18; durva beszéd, erőszakos tartalom

Kivételesen nem tudom mi a fene ébresztett fel fél egykor, de azóta viszonylagos ébrenlétben leledzem, igaz néha el-el pilledek, mert hosszú éjszakám volt. Végigbuliztam az estét, és lőttem pár jó képet az egyik zenekarról, amik elmehetnek ilyen promóképnek is, vagy tudja tököm minek. Nekik is tetszett, és már meg is mondták melyikeket retusáljam egy kicsit, és ezzel foglalatoskodom egész nap.
Hellyel közzel.
A sok cigiszünetet leszámítva és persze az ebédet. A közeli kínaiból rendeltem valamit, szinte nem is érdekelt mit eszem, de legalább a munkámmal kész lettem és el is küldtem a képeket a zenekarnak, és két órával később felvillant a bankszámlámon a megbeszélt összeg. Elégedetten morranok fel, nem panaszkodhatok a számlám miatt, így hát kényelmesen hátradőlve dobom el magam és gyújtok rá egy újabb szálra. A gondolataim mindenhol és sehol járnak, nincs tervem, nincsenek nagy céljaim... Csak egyszerűen sodródom az árral, és azt hiszem tegnap előtt így jutottam el olyan bárba is ahová sose kellett volna elmennem. De volt egy megbízás és a magánszemély jó pénzt fizetett a képekért, és még csak nem is a pikánsakat küldtem el, csak arc, fej és felsőtest. Valahogy nem... lett volna jó a teljes repertoárt és most ezeket a képeket is végiglapozom. Eszméletlen kurva szürke szemek. Világosabb mint az enyém, már azt hinném kontaklencse. Valami sokadik megérzésem azt súgta hogy tartsam meg azokat a képeket és elmentettem őket biztonságos helyre.
Ha már helyek, jobb ha elindulok a mai melómra, mert a végén még elkések. Egy újabb gazdagficsúr éjjelét kéne megörökítenem, és ezek nem mindig hivatalos felkérések de jó vagyok, és minőségi képeket készítek.

Három órával később pár képpel hazafelé igyekszem, mert nem volt igazán jó a hely és a szög, és akárhogy is fordultam, hasaltam, kúsztam másztam nem sikerült a legjobban elkapni. Nem baj, holnap éjjel is van éjjel, és megpróbálom újra, addig viszont könnyű flessben sétálok hazafelé. A városban jelenleg a magamfajta uralkodik, fiatalok, bőrben, farmerben cigivel és piával. Egy bandánál meg is állok hogy tüzet kérjek és pár haveri szóváltás után tovább is indulok. Nem tartozom hozzájuk, és nem érdekelnek, mégsem teljesen idegenek számomra. Beleszívok a cigimbe, aminek erőteljes aromája van és nem teljesen tiszta, de kell a stressz és még mindig kísért az a szürke szempár és a szinte vicsor szerű arckifejezés, ahogy leugrottan előle, és már csak a hűlt nyomom találta. Most viszont megint eszembe jut és elkanyarodok a lakásom felé vezető kis sikátoron, amikor nem várt fordulat következik be. Rám támadnak, és hirtelen a hátam nyekken a falon és felnyögve kurvaanyázok.
- Akurvaélet - rázom meg a fejem, de nem ijedek meg ha ütni kell, bár nem vagyok nagy harcos, de nem is adom olcsóm magam. Oldalba bokszolom, mire kicsit kitisztul a szemem előtt a világ és azokat a dühös szürke szemeket látom meg magam előtt.
- Oh hellóka... - mosolyodom el szarkasztikusan. Bizonyára hiányoztam neki, mi másért támadt volna rám. Fájon dörzsölöm meg az oldalam a bordáimnál.
- Tudod, elég lett volna ha leszólítassz... - nézek rá, mert ez azért túlzás és fájt is. Biztos hogy be fog lilulni másnapra.
 
Milo Morris
Mûvészet
Play by :
Andy Biersack
Foglalkozás :
Fotós, festő
Hozzászólások száma :
21

Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Like the cat and the rat   Like the cat and the rat - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Like the cat and the rat - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Like the cat and the rat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Utcák és parkok-
^
ˇ