One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Anita Cooper EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 10:40 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Anita Cooper EmptyWayne Winston
Today at 10:12 amVeni, vidi, vici

Anita Cooper EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:56 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Anita Cooper EmptyRuby Dayton
Yesterday at 11:25 pmTara Törpéi

Anita Cooper EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:02 pmwork out with . . .

Anita Cooper EmptyThaddeus Darnell Wright
Yesterday at 10:47 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Anita Cooper EmptySofia I. Basora
Yesterday at 10:37 pmarian&ingrid - let's do something tonight

Anita Cooper EmptyIngrid S. Skjeggestad
Yesterday at 9:56 pmSamuel G. Carter

Anita Cooper EmptySamuel G. Carter
Yesterday at 9:40 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots

Anne Diamond, Aurora Cabot, Aveline Everhart, Chastian A. Wing, Choi Dae Won, Dylan Welsh, Elisiana Simons, Isabel Marquina, Marissa Grey, Myna Rosegold, Sofia I. Basora, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Anita Cooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Anita Cooper   Anita Cooper EmptyCsüt. Május 16, 2019 7:50 pm

Anita CooperKarakter típusa:
saját

Teljes név:
Anita Cooper

Becenevek:
Anita, Mami

Születési hely, idő:
Dripping Springs, Texas, 1987, augusztus 4

Kor:
32

Lakhely:
Brooklyn

Szexuális beállítottság:
heteroszexuális

Családi állapot:
hajadon

Csoport:
üzlet

Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
nem végzett egyetemet

Ha dolgozik//Munkabeosztás:
fodrász

Ha dolgozik//Munkahely:
CutBox Szépségszalon

Hobbi:
gasztronómia, olvasás, antik vagy különleges ollókat és teáscsészéket gyűjt, DIY lakberendezés

Play by:
Jennifer Morrison


Jellem


Azt szokták mondani, hogy egy fodrász vagy egy manikűrös, kozmetikus kicsit olyan, mint egy pszichológus. Amikor a vendég helyet foglal nálunk, legtöbbjükben szinte megállíthatatlanul kinyílik a szavak addig alaposan eltorlaszolt gátja, és olyasmiket is elmondanak, te jó ég, amihez aztán végképp semmi közöm lenne! Engem is így ismernek a vendégeim, Anita aki mindig mosolyog, mindig van egy jó szava, és némi életbölcsessége, amit a frizura mellé kapnak.

Higgadt természetnek tartom magam, ugyanakkor sosem adom fel. Nem mondanám könnyűnek az életem, de nem is panaszkodom, szerintem a lehetőségeket meg kell ragadni, dolgozni kell keményen, és juthat egyről a kettőre az ember, szinte bármilyen körülmények közül is. Ritkán emelem fel a hangom, erre Zoe a tanúm, hiába, hogy kamaszlánnyá cseperedett, mégse szoktunk sem tányérokat dobálni, sem hisztérikus zokogás közben válogatott sértéseket vagdosni egymás fejéhez. Egy csapat vagyunk, a kezdetektől, és sajnos túl sokáig soha nem volt mellettünk senki, valahogy így alakította az élet.

Az ismerőseim mind furcsának tartják, hogy már van egy kamasz lányom, valahogy ki sem néznék belőlem, hiszen a többségük még a párjuk megtalálásával bajlódik, próbálják megtalálni a nagy Ő-t, a herceget a lóval, kastéllyal, miegyébbel. Nos, én ebből már kinőttem. Hogy nehéz volt-e tizenhét évesen egy csecsemővel? Hogyne! De soha nem fogom megbánni a döntésemet, hogy megtartottam őt, mert már tisztán látom, hogy semmi más nem állandó az életemben, csak Zoe és a kettőnk közt lévő különleges kapcsolat. Így tehát én nem is  keresem a nagy szerelmet, inkább azon dolgozom, hogy minél több dolgot megengedhessünk magunknak, és minél több dolgot megadhassak Zoenak. Valószínűleg ez hiba volt, hiszen a lányomnak egy apa is kellett volna, de engem elkerült a szerelem jó messzire.

Szeretem a régi dolgokat. Ezért is kezdtem el teáscsészéket gyűjteni, minél egyedibb, régibb, esetleg kopottabb én annál szebbnek látom. Egy egész polc van velük tele a nappaliban, azt kell mondjam, még dekorációnak sem utolsók. Szeretek biciklizni, délután sétálni a parton. Mikor a lányom kicsi volt, nem kellett kérnie, hogy menjünk vidámparkba vagy állatkertbe, szerintem nekem gyakrabban volt kedvem ilyesmihez, mint neki. Szeretem az állatokat is, de sajnos az eddigi albérleteinkbe nem vihettünk állatokat, sem kutyát se macskát, de még aranyhalat sem. Most talán ez is változhat, a kisasszony nagy örömére.

Nagyon jól titkolom, ha valami bánt, vagy valami bajom van. Szinte senki sem szokta rajtam látni, ha mondjuk valamilyen csalódás ér, átvert egy újabb pasas, nehézségeim vannak akár a havi kiadásokkal, akár a lányommal, vagy bármivel kapcsolatban. Magamban tartom ezeket, mosoly mögé bújok, az a legkönnyebb. Vagy nem?


Múlt


2004 március 25 - Zoe születésének napja. A kicsi Zoe, akit nagyon várt már mindenki, és aki mosolyt csalt mindenki arcára pusztán azzal, hogy megszületett. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy annak ellenére, hogy a gimis nagy szerelmemmel egy kicsit jobbra sikerült egy sátorozós kirándulás, mint terveztük. Szerintem ennyi idősen még senki sem tudatosan akar gyereket, de annak elenére, hogy 17 éves voltam, cseppet sem estem kétségbe. A szüleim persze megijedtek, eleinte kiabáltak, azt mondták, hogy tönkreteszem az életem, és még az abortuszra is megpróbáltak egyszer, csak egyszer rábeszélni. Na, akkor küldtem el őket a fenébe, mert bántani akarták a babámat. Valószínűleg ez lehetett az áttörés, mert még az egyébként szigorú apám is belátta, hogy nem fizethet egy ártatlan életke az én felelősségem miatt. Briannel együtt vártuk a babát, igaz, a vége felé már kezdtem felfogni, hogy ő nem igazán akar változtatni az életén, nem akarja, hogy ez az egész őt is érintse úgy igazán. Persze, gagyogott a pocakomnak, vett egy plüss mackót. De ugyanúgy eljárt a haverjaival szórakozni, a sport ösztöndíjára gondolt csak, arra már nem, hogy velünk mi lesz. Velünk, mármint, hogyan fog ez az egész családként működni. Ez a dátum nem csak azért fontos számomra, mert ekkor született a lányom, hanem mert ezen a napon döbbentem rá, hogy úgy igazán senkire nem számíthatok, csak magamra, nekem kell megoldanom mindent az életemben, senki nem fog segíteni.

2009 augusztus 17 - A nagy utazás napja, az új élet kezdete. Miután Brian már a lányunk születése napja után egy hónappal gyakorlatilag megszűnt létezni számunkra, nekem kellett kitalálnom, hogy hogyan tovább. Esti iskolában szereztem fodrász oklevelet, és azóta is folyamatosan tanulom a szakmát, ebből tartom el magunkat. Zoe a hajszárítók és ollók, hajcsavarók világában cseperedett, de kinőttük a kisvárost, amit addig féltem elhagyni, és egy jó lehetőségért meghoztam a nehéz döntést, ismeretlen városba költöztünk. Brooklyn lett az otthonunk, mindkettőnké, ahol tényleg tiszta lappal indulhattunk. Be voltam tojva? Naná!

2014 március 25 - Kicsi Zoe tizedik szülinapja. Nagy ajándékot kapott, olyan lakásba költöztünk ahol neki is lett saját szobája. Akkor kezdtem el a CutBox-ban dolgozni, az eddigiekhez képest sokkal kedvezőbb fizetésért és egyéb juttatásokért, mint például a kedvezmény a közeli egyházi iskola tandíjából, ahová szerettem volna beíratni a lányomat és így sikerült is. Már nem egy szobában lakunk, nem is egy garzonban, a hűtő már nem a bejárati ajtóban van, és már nem egy galérián alszunk kettecskén. Mindenkinek lett saját hálószobája, egy kisebb, de barátságos nappalink ami egybe nyílik a konyhával. Az épület régi, de a lakásból kis odafigyeléssel sokat ki tudunk hozni, és van elég hely egy cseperedő gyerkőcnek is.

2016 június 8 - Az összeomlás napja. Már egészen úgy tűnt, hogy nem lesz sehogy se. Minden összedőlni látszott. Valami barom betört az üzletbe, csak azért, hogy rongáljon, tönkretett mindent, hónapokig tartott a felújítás és az eszközök pótlása. A lakbért meg már nem tudtam miből fizetni, és Zoe iskolája is emelt a tandíjon, ami így már végképp nem fért bele, de eszemben sem volt kivenni őt onnan, hiszen ott voltak a kis barátai, a megszokott környezete. A pasim is elhagyott, lelépett egy fiatalabb csajjal, akinek nincs gyereke, és nincsenek problémái. Ahogy ő fogalmazott: túl sok a gond velem, velünk. Nap közben a város utcáin sétáltam mint valami holdkóros, és fogalmam se volt róla, hogyan vagy merre tovább. Addig is voltak nehéz napjaink, de ekkora mélypontra még sosem kerültünk. És hogyan lehet garantálni, hogy egy ilyen nap még rosszabbra fordul? Rosszkor voltam rossz helyen, és fényes nappal ütöttek le egy forgalmas utcán, hogy ellopják a táskámat. Talán éppen ez a fordulat kellett ahhoz, hogy úgy döntsek: azért is talpon maradok!

2019 május 12 - Talán ez volt az első komolyabb veszekedésünk a lányommal. Soha nem is gondoltam volna, hogy ennyire mélyen ül benne a tüske, amiért a mi családunk csak két főből áll, és hiányzik belőle az apa figura. Őszintén elmondta, hogy mennyire bántja, hogy gyakorlatilag nincsen apja, de még egy állandó pótléka sem. Persze tudja, hogy már nem is lesz, különben is, ennyi idősen már fölöslegesnek is érezné az egészet. Bántja, hogy az apjáról azt sem tudja, él-e még egyáltalán, és dühös rám, amiért meg sem próbáltam megkeresni az elmúlt években. Kemény szavakat mondott, ami miatt úgy érzem, cserbenhagytam őt, és minden igyekezetem ellenére sem sikerült megadni neki mindent. Mert bár fokozatosan, egyre jobb körülmények közt élünk, a család dolog az nem igazán jött össze, és erről sajnos én tehetek. Nem mintha válogatós lennék, inkább mondanám magam szerencsétlennek. Pedig nem keresem a tündérmeséket, racionálisan próbálok gondolkodni ezen a téren is, és mégis… az én koromban, gyerekkel… tényleg elment volna ez a hajó, nekem már sose lesz normális családom? Zoet sajnálom, és csak remélni tudom, hogy ez az egész nem fog rámenni a kapcsolatunkra, és nem pont emiatt lesz belőle drogos vagy nem is tudom micsoda. Vicces ez, hogy amikor már épp azt hittem, hogy minden jól alakul, akkor csesződött el az egész.Anita Cooper
Üzlet
Play by :
Jennifer Morrison
Kor :
32
Foglalkozás :
fodrász
Hozzászólások száma :
27

Anita Cooper Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Anita Cooper   Anita Cooper EmptyCsüt. Május 16, 2019 10:14 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Mami!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Jujj, ne hari a megszólításért, de az egész történetedet annyira áthatja a “mamiság”, hogy muszáj volt így megszólítanom téged. Anita Cooper 690269075 Éééés te jó ég, de imádtam minden sorodat! Anita Cooper 3874598021  Valahogyan, csuda tudja miért a Gilmore Girls Lori-ja jutott eszembe, ehh ez ma a fura asszociációk napja! Én már a hobbidnál kész voltam tőled.Teáscsészéket gyűjtesz.És fodrász vagy. Hát tudod ha valakinek megengedném, hogy a vörös loboncomhoz nyúljon, fix, hogy te lennél.  Anita Cooper 2075961653
Hogy nem volt könnyű életed, az tuti.De annyira csodálom a kitartásod, ahogy a kislányodhoz ragaszkodtál és ragaszkodsz a mai napig.Örökbe fogadsz engem is? Viccet félretéve te olyan igazi anyatigris vagy, csak a csendesebb fajtából, akire akkor tényleg oda kell figyelni ha felemeli a hangját, mert amúgy csendben harcol. De úgy is nagyon.
Rettentő hullámvölgyeitek voltak, és persze hát milyenek a kamaszok, mindig az érdekli őket, amit nem tudnak, vagy nem értenek. Mindent megadtál Zoe-nak csak apát nem tudtál...de én hiszem, hogy te még ezért is meg fogsz harcolni, és nem csupán a lányod kap majd egy apa-példát, de a boldogság rád is rád talál majd. Mert egy ilyen küzdőszellem igenis megérdemli.
Még annyit azért mondanék, hogy az írási stílusod gördülékenységét, letisztultságát nagyon szerettem. Olvastattad magad. Anita Cooper 4142114136

Plecsnit nagy szeretettel adom át neked.Színt admintól fogsz majd kapni becsszó. Smile

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Tara Thredson
Diákok
Play by :
Danielle Campbell
Kor :
23
Foglalkozás :
rendőrtanonc, labortechnikus
Hozzászólások száma :
359

Anita Cooper Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Anita Cooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
^
ˇ