One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Zachary G. Forbes EmptyKaiden N. Dubois
Today at 4:06 pmMunkahelylista

Zachary G. Forbes EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:55 pmFoglalt keresztnevek

Zachary G. Forbes EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:51 pmAvatarfoglaló

Zachary G. Forbes EmptyKaiden N. Dubois
Today at 3:49 pmTeaház a Törött Porcelánbabához

Zachary G. Forbes EmptyMirabell Wagner
Today at 3:03 pmElias lakása

Zachary G. Forbes EmptyElias Anderson
Today at 2:08 pmUnexpected trip to Peekskill

Zachary G. Forbes EmptyElaine Beaulieu
Today at 2:05 pmWayne & Ruby - Greek Night

Zachary G. Forbes EmptyRuby Dayton
Today at 12:56 pmRaelyn&Dorian - no one like you

Zachary G. Forbes EmptyRaelyn J. Winters
Today at 12:33 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Arnold Griffin, Aurora Cabot, Bellamy West, Dylan Welsh, Elaine Beaulieu, Joshua Miller, Kang Ro Bin, Kenen MacKellar, Leyla Solmaz, Marissa Grey, Pavel S. Dragunov, Romero D. Bohen, Sarah Farrow, Sorcha Barland, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Zachary G. Forbes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Zachary G. Forbes   Zachary G. Forbes EmptyVas. Május 12, 2019 11:35 pm

Zachary G. Forbes


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Zachary Grant Forbes
Becenevek:
Zeke
Születési hely, idő:
Bradford, USA, 1986. december 11.
Kor:
32 éves
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
homoszexuális
Családi állapot:
kapcsolatban (Ansel J. Hewitt)
Csoport:
Média, művészet és sport
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Carnegie Mellon University B.F.A. in Dramaturgy (2005-2007), Carnegie Mellon University M.F.A. in Directing (2007-2010)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
színházrendező, dramaturg, másodállásban gyerekeket tanít
Ha dolgozik//Munkahely:
New York City Center
Hobbi:
füles be és elmegy futni, akár az éjszaka közepén, akár kora hajnalban, akár szakadó hóban. Van, hogy órákig nem hallani felőle semmit
Play by:
Jon Kortajarena

Jellem

Használati útmutató egy meleg színházrendezőhöz

To Quote Hamlet Act III, Scene III, Line 87: "No"

Rövid ismertetés: 188 cm magas, örökké kócos, barna hajú, zöld szemű férfi egyed, közepesen sportos alkat, színházrendező és dramaturg végzettséggel.
Tartozékok: egyedi, ritkán cserélt ruhatár; homlokráncok; mogorva arcberendezés; mély, dörmögő zönge; egy darab napszemüveg; cigaretta és öngyújtó, C kategóriás jogosítvány.
Nyelv: kifinomult amerikai, sajátos, előre betáplált szótárral. Nála az igen az igen, a nem az nem, a talán az nem, a semmiképp az talán, és ha a családneveden szólít, már túlléptél minden határt.
Szókészlet: meglehetősen szűk. A beszéd funkció túl sok energiát emészt fel, kéretik minél rövidebbre fogni! Hiányosságok: bocsáss meg; beszéljük meg; fontos vagy nekem; úgy érzem, hogy...; azt szeretném, ha... .
Tárolási mód: zárt, sötét, száraz helyen (lehetőleg ágyban), 25 fok alatt, Ansel mellett, vagy minél közelebb hozzá.
Karbantartás: 6 óra zavartalan, pihentető alvás, különben a következő mellékhatások jelentkezhetnek: alacsony vérnyomás, fejfájás, ingerültség, két doboz cigaretta, szétszórtság, nincs jó éjt csók és közös tévézés, hanem egyből megy este az ágyba. Ugyanígy naponta legalább 1, legfeljebb 2 óra futással töltött, csendes magányt igényel.
Táplálkozás: mindegy. Önállóságra programozott, elboldogul egymaga a konyhában, de jól esik neki, ha gondoskodnak róla és főznek rá. Az alkoholt szereti, ám apja példájától tartva ritkán fogyasztja.
Kapcsolata más korosztályokkal: gyerekbarát, jól megérti a nyelvüket, bár maga még sosem gondolkodott az apaságon. Családi hátteréből kiindulva nem is hiszi, hogy jó apa lenne. Az idősebb korosztály kifejezetten kedveli. A nőkkel jól kijön, a korabeli férfiakkal nehezebben ért szót.
Jelek, hogy kedvel: mogorva pillantás, lefelé biggyedő ajkak. Kartávolságon belülre enged. A hátadon érint meg. Horatiust olvas a kedvedért (egyedül Ansel számára elérhető funkció). Lehetséges verbális megnyilvánulások: Jól vagy? ; Főztem vacsorát. ; Milyen napod volt? ; Szeretlek (haladó!).
Jelek, hogy nem kedvel: mogorva pillantás, lefelé biggyedő ajkak. Kartávolságon kívül tart. Nem érint meg. Szándékosan elrontja a neved. Beszélgetés: tömör és lényegre törő.
Hiányosságok: az érzelmi nyitottságot, az önkifejezést és az önérvényesítést a következő frissítési csomag tartalmazza majd.

Figyelem! Plázák közelében megkergül! Rühelli a vásárlást, jobb minél távolabb tartani mindenféle bolttól és üzlettől.

Múlt
- Izzy! A folyosón hömpölygő emberáradat zsivaján nehezen tudott áttörni a vékony, cincogó kiáltás. Isabelle, inkább egyfajta belső megérzésnek engedve, késve kapta csak hátra a fejét, magasra felkötött lófarka sebesen perdült a mozdulattal együtt. Megigazította a vállán átvetett oldaltáska pántját és bevárta a barátnőjét, aki az ebédelni igyekvő egyetemisták között próbált apró termetével átfurakodni. - Végre beértelek! Figyelj, kitaláltad már, kiről írod a beadandód? - A lánynak el kellett gondolkodnia néhány pillanatra, hiszen a bátyja javaslatára ebben a félévben jóval több kurzust felvett, így a szemeszter vége felé pedig erősen keveredni kezdtek már a ZH-k és beadandók a fejében.
- Melyikre gondolsz?
- A példaképes ógörög esszére.
Félrehúzódtak a folyosón, hogy ne legyenek útban a többi diáknak. Charlotte a mellkasához szorította a kezében fogott könyveket, Izzy szemében pedig megvilágosodás csillant.
- Ó, igen, Zeke-ről írom. A bátyámról. - tette hozzá, barátnője pillanatnyi értetlenkedését látva. Charlotte valóban zavartnak tűnt, hiszen elég ritkán került csak szóba köztük az idősebb Forbes testvér, abból a néhány, futó találkozóból ítélve pedig egyáltalán nem tűnt valami nagy bálványnak. Sőt, Charlotte meglehetősen tartott tőle, no, nem azért, mert meleg - a melegek egyébként is olyan cukik -, hanem mert mindig mogorvának és távolságtartónak tűnt, és egyik viccen sem nevetett, amivel oldani próbálta a hangulatot. Igaz, Izzy sem. Ez biztos valami Forbes-kattanás lehet, hogy nem értékelik mások humorérzékét.
- Azt hittem, Amerika Kapitányt választod. Vagy Chris Evanst, igazából ugyanaz. Vagy Madonnát. Vagy apukádat, vagy... - A lány egyből elhallgatott, amint észrevette a barátnője arcán átsuhanó, sötét árnyékot. Kellett néhány másodperc, hogy visszapörgesse magában, mi rosszat mondhatott, míg végül ráeszmélt meggondolatlan fecsegése vakfoltjára. - Jaj, Iz, ne haragudj, nem úgy értettem...
- Nincs semmi tiszteletre méltó apámban. Előbb törném ketté puszta kézzel a gerincem, minthogy olyan akarjak lenni, mint ő...
- Hát, puszta kézzel azért ne... - dünnyögte Charlotte az orra alatt, de a lány közben sarkon fordult és elindult a folyosón. Nem akart lemaradni tőle, úgyhogy sietve felzárkózott mellé. - Sosem meséltél túl sokat a gyerekkorodról...
- Mert nincs mit mesélnem - Izzy hangja egészen megkeményedett, tartása, kisugárzása jeges kimértséget, fojtott haragot sugárzott. Charlotte ugyanazt a kellemetlen bizsergést érezte a gyomrában, mint amit Zeke mellett tapasztalt. - Ha Zeke nem lett volna, nem éltem volna túl apám dührohamait. Sosem akart lányt, neki mindig is a fiúk voltak a mintagyerekek. "A lányokkal csak a nyűg van", ha tudnád, hányszor hangoztatta ezt a jelenlétemben! - A lányból megállíthatatlanul bugyogtak fel a szavak, maró gúnnyal átitatott, keserű vallomások. Charlotte még sosem látta ilyennek, így nem szólt közbe, bár nehezen tudott a velük szembehaladó tömegben lépést tartani barátnőjével.
- Fel tudod fogni, mit kellett Zeke-nek elviselnie miattam? Apám a saját mintájára akarta őt faragni, így valahányszor a védelmébe vett engem vagy anyát, elővette a nadrágszíjat. És Zeke sosem panaszkodott. Egyetlen egyszer sem láttam sírni. Hét év van köztünk. El tudod képzelni, hogy egy hét éves gyerek sosem sír? - Charlotte nem igazán jutott szóhoz, de nem is nagyon tudta, mit mondjon. Kiértek az egyetem előcsarnokába, ahol Izzy végre lelassított. Még mindig nem nézett ugyan rá, mereven maga elé bámult, mintha zöld szeme egészen más világba révedt volna, és ott lenne, pontosan ugyanabban a házban, abban a szobában, az ordibálások és a veszekedések közepén, két évtizeddel ezelőtt.
- Nekem mondta el először, hogy meleg. Azt mondta, nem akar senkit maga mellé, mert a szüleink sosem fogadnák el, azt pedig egyetlen lánnyal sem tenné meg, hogy a látszat miatt kihasználja. Nekem akkoriban volt az első barátom, úgyhogy nyaggattam, hogy próbálja meg. Majd titokban tartjuk, nem tudja meg senki... - elhallgatott, Charlotte pedig egyszeriben elszégyellte magát. Az egyetem első néhány évében még nem voltak olyan szoros barátnők Isabelle-lel, de hallott róla, hogy a bátyja kórházba került. Felajánlotta a jegyzeteit, amikor a lány ellógta az órákat, hogy a bátyjával lehessen. Később megtudta, hogy a saját apjuk juttatta oda, miután lebuktak egy fiúval, de akkoriban még nem igazán viselte a szívén a Forbes testvérek sorsát, többször pedig nem került köztük szóba az eset.
- Ezek után ment Európába, ugye? - A kérdés kizökkentette Izzyt a gondolataiból, barátnőjére emelte a tekintetét. Valahogy enyhülni látszott, szája széle fölfelé rándult ugyan, de nem teljesedett ki mosolyban.
- Nyári egyetem, ösztöndíj, továbbképzések, színházi munka... Minden lehetőséget megragadott. Én már nem éltem otthon, így nem kellett rám tovább vigyáznia. Apa temetésére jött csak haza, és itt is maradt. Aztán megismerkedett Ansellel... - Mintha megkönnyebbült volna, ahogy a történet végéhez értek. Öt percben lehetetlenség összefoglalni azt a sok megpróbáltatást és hullámvölgyet, amelyen a bátyjával keresztülmentek az évek során, viszont ahhoz elég volt, hogy a képek megelevenedjenek előtte és visszarántsák azon éjszakákra, melyeken mindig átkéredzkedett Zeke ágyába, szorosan összebújva virrasztottak, bátyja mély, duruzsoló zöngéje próbálta dominálni a lentről felszűrődő tányértörést és kiabálást, míg a kimerültség el nem nyomta mindkettejüket.
- Na és édesanyád? Ő...? - Charlotte látta, mennyire megviselte barátnőjét a történet, így megpróbált valami pozitívumot kiragadni belőle.
- Hiszem, hogy próbált megvédeni minket, de elég elcseszetten csinálta. Annyi szeretetet sem kaptunk tőle, mintha zsák krumplik lettünk volna. Ölelés? Puszi? Dicséret? Szerintem apánk kiölt belőle minden gyengédségre való hajlamot. - Ezt már csak hadarva mondta, feltűrve közben a kabátja ujját, hogy a karóráján ellenőrizhesse az időt. Késésben volt. - Most mennem kell, később beszélünk. És Lott, nem írhatod Amerika Kapitányról a beadandód! - szólt hátra még búcsúzóul, széles mosollyal enyhítve a köztük támadt feszültségen, mire Charlotte elnevette magát.
- Csak azért mondod, mert még nem láttad a seggét az új rucijában!

***

A karórámra pillantok. Megígértem, hogy felszedem Isabelle-t az egyetem előtt, de ez nem jelenti azt, hogy az egész délutánomat hajlandó vagyok a húgomra áldozni, hiszen azzal keresztbe húznám az Anselnek tett ígéretemet, miszerint sietek haza és segítek neki "jobban elmélyülni a darabban". Ez volt a kódnyelvünk egy alkoholizálással, pizzázással és filmezéssel egybekötött, szeretkezésbe torkolló estére. Mostanában gyakran éreztem úgy, hogy mindenki az ígéreteimet akarja; a kisujjam már senkinek sem volt elég sem a munkában, sem a magánéletemben. Mindannyian a teljes és kerek egész Zeke-re vágytak, pedig sokszor ahhoz sem éreztem elég erőt, hogy a saját elvárásaimnak eleget tudjak tenni. Mintha állandó nyomás alatt tartanának, melybe lassan, látható előjelek nélkül beleroppanok.
Látom nyílni az egyetem kapuját, húgom sötét, borzas lófarka jobbra-balra fityeg, ahogy szalad felém. Ismét az órámra lesek, ellenőrizve, mennyit késett, majd egy utolsót szívok még a cigarettából, mielőtt eltaposnám és megkerülném a kocsim motorháztetejét.
- Mennyit szívtál már el abból a szarból? Nem azt ígérted Ansinak, hogy leszoksz? - Izzy lelassít, ahogy a közelembe ér. Gyors, röpke puszival üdvözöl, épp csak egy pillanatra torpanva meg szúrós, dorgáló pillantásom láttán. - Mi van?
- Késel és még káromkodsz is. Az egyetem kezd kiforgatni magadból... - Túljátszott drámaisággal sóhajtok fel, kinyitva számára az anyósülés ajtaját, hogy beülhessen.
- Gyáva nyúl, csak tereled a témát! - Nincs kedvem vitatkozni, így nem teszem szóvá, hogy valójában semmit sem ígértem Anselnek. Annyit panaszkodott amiatt, hogy túl sokat bagózom, hogy kénytelen voltam felvetni valamiféle kompromisszumot. Azt mondtam, megpróbálok csökkenteni a mennyiségen, és ez tényleg így is van - néha sikerül, néha kevésbé. - Ő is velünk ebédel? Szeretem nézni, ahogy zaklat, te meg nyűglődsz.
- Nem szoktam nyűglődni! - Hiába tiltakozom, hangom gyengesége elárul. Maga a feltételezés is zavarba hoz, hogy húgom zaklatásnak nevezi a barátom közeledését, mintha azzal vádolna, hogy számomra kellemetlen az egész. Igaz, hogy nyílt terepen valóban nem szeretek enyelegni, de ez nem Ansel hibája.
- Szegény Ansi, neked osztotta a sors, mikor választhatta volna az elbűvölőbb Forbes-ot is... - cukkol tovább a húgom, de nem veszem fel, a szemem forgatva rácsukom az ajtót és megkerülöm az autót, behuppanok mellé, a volán mögé.
- Anyánál ebédelünk a hétvégén. - érzem, hogy megfagy a levegő az autóban. Beindítom a motort. - Négyesben. - Izzyre pillantok a kormány felett. Rokonszín, búszöld szempár mered vissza rám, két kitartott szívdobbanásig egymás lélektükreit elemezzük, majd szó nélkül beköti magát és kibámul az ablakon. A szemem sarkából látom, hogy felmarkolja az ölében szorongatott táskája pántját.
Kiteszem az indexet és kihajtunk a parkolóból.


Zachary G. Forbes
Média
Play by :
- Jon Kortajarena -
Kor :
32
Foglalkozás :
- színházrendező, dramaturg -
Hozzászólások száma :
9

Zachary G. Forbes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Zachary G. Forbes   Zachary G. Forbes EmptyHétf. Május 13, 2019 11:54 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Zeke!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Hol is kezdjem, hol is kezdjem? Először is a jellemednél, amibe amikor beleolvastam nem tudtam abbahagyni. Tényleg csak futólag akartam, meg késő is van már…és ott tartottál. Zachary G. Forbes 690269075  Rövid, pergős mondatok, és beszippantott. Tudod ez olyan mint Örkény egypercesei: frappáns és lényegretörő. Én még ilyen formában nem is láttam ilyesmit, szóval nekem abszolút az újdonság erejével hatott.
És ha a jellemnél formabontó voltál, a történet részben ezt folytattad. Mondjuk eddigre már olyan kíváncsi lettem rád, hogy lazán végigolvastalak.  Zachary G. Forbes 2624752903  Egy családtag kis intermezzóján keresztül felvezetni egy sztorit, méghozzá úgy, hogy érthető, hát édesöregem, ez mesteri!  Zachary G. Forbes 1404455205 Nagyon tetszett az egész lendülete, mert volt ám neki! Na és a humor, amit úgy szépen elrejtettél benne, néha hagytad csak úgy kikukucskálni a szavaid mögül, de ott volt.
Nem tudom, hogy ez tudatos nálad írás közben vagy sem, szóval bármi is legyen, elképesztően jól csinálod. A második része a történetnek, ahol már te is megjelensz és itt lesz szép kerek. Az életetek nem volt egyszerű….ezek az apák, mi? Csak a baj van velük, mondom én! És ha jól értettem a végét az anyukádnak most fogod majd bemutatni Anselt. Kíváncsi lennék azért, hogy mi lesz ennek a családi találkozónak a vége.
Mindent összevetve ahhoz képest, hogy csak bele akartam olvasni a lapodba, már ott tartottam, hogy én szeretnélek elfogadni, mert nekem nagyon tetszett az egész történeted. A ragaszkodásod Anselhez, ami folyamatosan visszatér az meg különösen. Bárcsak én is így tudnék ragaszkodni valakihez!Irigyellek piszkosul!  Embarassed
De nem tartalak fel, hisz keresett lévén biztosan vár már rád Ansel.

Plecsnit megadnám így a magam szerény módján. Színt és rangot admin tud majd neked adni, de ez az elfogadó is feljogosít, hogy beszabadulj a játéktérre.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Tara Thredson
Diákok
Play by :
Danielle Campbell
Kor :
24
Foglalkozás :
rendőrtanonc, labortechnikus
Hozzászólások száma :
398

Zachary G. Forbes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Zachary G. Forbes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
^
ˇ