One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Deleted scenes EmptySofia I. Basora
Today at 11:07 amI kissed a boy and I liked it

Deleted scenes EmptyBlake W. Holden
Today at 10:36 amRuby and Wayne - Beautiful stranger

Deleted scenes EmptyWayne Winston
Today at 10:23 amWork through the night - Myna & Rea

Deleted scenes EmptyMyna Rosegold
Today at 9:18 amJátékpartner keresõ

Deleted scenes EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Deleted scenes EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melrose os & Darick

Deleted scenes EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Deleted scenes EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmMyna történetei

Deleted scenes EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

Aston Miles, Aveline Everhart, Bellamy West, Darick Liam Kerrigan, Erin Watson, Leo Drom, Myna Rosegold, Thaddeus Darnell Wright, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Deleted scenes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Deleted scenes   Deleted scenes EmptyVas. Jún. 16, 2019 10:27 pm


Shane & Adeline
Once upon a time…
Valamiért nehezemre esik elhinni róla ezt a nem szoktam csalni szöveget. Már ránézésre sem az a típus, akiről egyből elkönyvelné az ember: Shane Harper az erények és a jámbor becsületesség mintaképe lenne. Pláne így, hogy tudom, ez a szegény kislány teljesen át van vágva a palánkon. De félreértés ne essék, nem ítélem el érte. Ő dolga. Cseppet sem szándékszom beleavatkozni a magánéletébe, hacsak nem kifejezetten ő kér meg erre. Mondjuk néhány tequila társaságában. Tudja ő, hogy mivel kell lekenyereznie.
Ezen a meggondolatlan mondaton én is elmosolyodom. Naná, ha nincs senkid izgalmasabb a szaunában flörtölni. Ezzel kár is lenne vitatkozni, de nem szólok közbe, kíváncsi vagyok, hogyan magyarázza ki magát. Végül a meg nem értett tehetségek sértődött elvonulásával dől hátra. Ami engem illet, továbbra is csak mosolygok a jeleneten.
Szóval mindig a nők bonyolítják túl a dolgokat?
- Elég hímsoviniszta felfogás – billentem oldalra a fejem tűnődve, úgy pillantok vissza rá. – Fél életemben azok a pasasok elől menekültem, akik ezt hangoztatták – cukkolom egy kicsit, bár ettől függetlenül igaz. – Még szerencse, hogy Shane nem üldöz a szerelmével, mert nem csak téged, de ettől őt is sokkal jobban megdolgoztatnám – hajolok oda Dwayne-hez egy rövid csókra, de ahogy visszaegyenesedem, újra Shane szemébe nézek. Látni akarom a reakcióját.  Vajon volt már olyan nő, aki nemet mondott neki?
Serena végül megunja a programot, de meg is értem, ha nem ehhez van szokva, furcsa lehet neki a helyzet. Ahogy a srácoknál is nyilván ugyanez a probléma. Ami engem illet, nekem egyik kultúrával sincs az ég-világon semmi bajom, de ez a tizenkét perc elég is volt idebent.
- Dehogy merem. Inkább átadom a lehetőséget: ugorj be te helyettem a sztriptízbe – dobom vissza Dwayne-nek a labdát, miközben felállok, és az ajtó felé indulok. Néha talán úgy tűnhet, hogy parancsolgató és féltékenykedő típus, de ez igazából csak afféle macska-egér játék köztünk, nem sok köze van a valósághoz. Talán épp ettől működünk jól, nem tudom.

***

- Na, milyen volt az éjszaka? Téged nem hozott lázba az új szaunázási szokás? – termek Shane mellett a folyosón, és egy szemtelen vigyort villantok rá. Dwayne még javában húzza a lóbőrt, kettőnk közül mindig is én voltam a korán kelő típus. Reménykedtem benne, hogy az étterem felé kolbászolva belebotlok Shane-be, és nem kell egyedül reggeliznem. Általában így szokott ez lenni, ha együtt utazunk el valahová. Ő is mindig olyan csajokat fog ki, akik nem képesek tartani a lépést a főorvosi napindító rutinnal. De nem bánom, szeretem vele tölteni ezt a röpke fél-egy órát, míg a többiek is magukhoz térnek.
- Csak mert Dwayne-re egészen üdítő hatással volt – nevetek fel. Szeretek Shane-nel szexről beszélni. Pont az a pasi ismerősöm, akivel simán megteheti az ember, anélkül hogy félreértené a szituációt. Vagy attól kéne tartani, hogy rám nyomul. De ettől egyáltalán nem veszik el a flört jellege a dolognak, sőt, imádom ezt a kis szikrát, ami folyamatosan ott pattog a beszélgetéseinkben. Ártalmatlan, de attól megvan a saját izgalma. Mintha viszonyunk lenne, de közben még sincs. Tökéletesen ki tudom élni rajta a kalandvágyó természetem, ami időnként azért így is elő-előbukkan, hogy fülig szerelmes vagyok.
- Mikor utánam jött, a szobában is előadtam neki a lepedős jelenetet, kíváncsi leszek, hogy mennyire vésődtek be nála a finom kis részletek – mosolyodom el kis számító dögként, alig várom, hogy ma is a szaunában kössünk ki. – Ami engem illet, tudok ám inspiráló lenni – nézek fel rá, mintegy megerősítést várva.
- Veled viszont valami nincs rendben, Shane Harper. Ha már hódítás közben is ilyen lehangoló szöveget puffogtatsz, mint amit tegnap is levágtál a szaunában. Hová lett a Don Juan? Szegény lány nem csoda, hogy inkább ledobta a törölközőt. Csak nem kezdesz belefásulni? – teszem meg a kezdő tippjeimet, ahogy a reggeli összeszedegetése után letelepszünk egy kis asztalkához, és közelebb tolom hozzá a kávét. – Inkább ezzel kezdd, mert ez rázós lesz.

Adeline Lowden
Munkanélküliek
Play by :
Bianca Balti
Kor :
24
Hozzászólások száma :
34

Deleted scenes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Deleted scenes   Deleted scenes EmptySzer. Május 15, 2019 4:42 pm


Adele & Shane
Breath in deeply to bring your mind home to your body.

Amikor elindultunk erre a síelős mutatványra, gondoltam, hogy nem lesz egyszerű menet és azt is, hogy nem lesz unalmas. Serena eleve nem egy olyan típusú nő, aki sokáig hagyja unatkozni az embert, mert néha olyan beszólásai vannak, amiket ő nem is annyira realizál, hogy csak pislogok még én is. Adele meg Dwayne, hát ők önmagukban is eléggé szórakoztató egyéniségek. Mindkettejüket csípem, de azért egyedül mégsem jön el az ember gyertyát tartani, nem? Nem hát! Pikk-pakk összeszedek egy-egy jelentkezőt.
- Kulturálatlan népség – sóhajtok fel fejcsóválva, majd vállat vonva figyelem, ahogy a két csaj elvonul vetkőzni. A felém repülő bikinit reflexből elkapom, majd Dwaynetől el is veszek egy üveg sört.
- Na vajon miért? Levettem róla – emelem égnek a tekintetem és inkább a sörömbe kortyolok. Nem értem, miért ilyen féltékeny állandóan?! Soha, egyszer sem vetettem ki a hálómat arra a nőre, akihez neki valaha is bármiféle köze lett volna. Na mindegy végül is, csak képtelen vagyok megérteni.
A lányok is végeznek közben az átöltözéssel, mi is lekaptuk az alsót, mikor Adele hozzám fordul, felvonom a szemöldököm.
- Én nem szoktam csalni – mosolyodom el, majd átkarolom Serena derekát és beljebb terelgetem a kabinba. Sejtettem én, hogy ez nem lesz egyszerű mutatvány, de hogy még Adele is olyan témát hoz fel, amitől a hajam is égnek áll, arra nem számítottam. Meghagyom Serenának, hogy elmesélhesse a mi kis románcunkat, ami tudom, hogy meglepetés lesz számukra, mert tényleg nem szoktam összeszűrni a levet rezidensekkel, de ez most... megtörtént.
Adele megjegyzésére csak lehajtom a fejem és szélesen elmosolyodom, próbálom visszatartani a röhögést. Ő is és én is tudom, hogy ez az egész nevetséges és nem fog sokáig tartani a kapcsolat, csak éppen kapóra jött. Azért nem akarjuk elrontani az illúziót neki.
- Ja igen, mondjuk ez a jelen egyébként sokkalta izgalmasabb lenne, ha egyikünknek se lenne senkije – jegyzem meg, de mire kimondom, rájövök, hogy ez a mondat olyan kurvára félreérthetőre sikeredett, hogy csodálkozni fogok, ha nem jön rá két másodpercen belül megjegyzés. Egy. Ket...
- Mi? – szólal meg tök egyszerre Serena és Dwayne. Hoppá.
- Mármint úgy értettem, ha egyikünknek sem lenne senkije... mármint négyünknek. Nem neki meg nekem – próbálom meg megmagyarázni az előbbit, de rájövök, hogy ebből már nem fogok tudni kimászni, pedig tényleg! Kibaszottul nem úgy értettem. De ha már itt tartunk, ha ketten lennénk itt Adelelal, akkor több, mint valószínű, hogy már rég elkezdtem volna fűzni valami hülye dumával. – Jaj istenem, nem kell belelátni semmi a mondataimba, nem úgy értettem, ahogy ti gondoljátok, oké? – vetem a falnak a hátam és abba is hagyom a társalgást úgy egy percig, mert látom a gyilkos pillantásokat, amiket felém küldenek.
Aztán megköszörülöm a torkom, mikor észreveszem, hogy Adele törökülésben ücsörög velem szemben. Én nem bánom, de Dwayne annál inkább fogja és nincs kedvem szóváltásba keveredni vele. Nem tudom, miért féltékenykedik ennyire?
Tekintetem Adele lepedőjére siklik, amit kissé meglazít, de aztán elkapom a tekintetem onnan.
- Csak a nők bonyolítanak mindent túl – reagálok a megjegyzésre, majd mikor Serena megszólal –ha megszólal, akkor is irdatlan nagy baromsággal áll elő-, felsandítok rá. Ezt remélem most csak viccnek szánta.
- Persze. Vedd csak le nyugodtan, egyedül vagyunk. – Gondolom úgyse fogja levenni, de ha megteszi, akkor tegye. Nem zavar, úgyse veszem feleségül.
- Az eddigi tapasztalataid szerint? Ezek szerint gyakran műveled ezt a fajta kikapcsolódási lehetőséget? – vonom fel a szemöldököm, mire aztán megvonja a vállát és le is lazítja a lepedőt maga körül. Na jó, ezen a jeleneten már tényleg nem bírok nem elmosolyodni. Dwayne csak a kezébe temeti az arcát, de látom rajta, hogy ő is röhögni készül. Serenának abszolút jó teste van, nem arról van szó, de hogy olyan primitív, mint a franc, az is tuti.
- Adele! Védjük meg a nők becsületét – néz a vele szemben ülő lányra, Dwayne pedig fel is pillant a mellette ülőre és a mosoly le is hervad az arcáról.
- Le ne merd venni – mondja, én pedig tényleg csak röhögök a dolgon.
- Ha ők elveszik, akkor tulajdonképp nekünk már mindegy is – vonok vállat, mert őszintén... kit érdekel a férfi test, ha két ilyen nő társaságában lazulunk egy kurva szaunában? Eszem megáll.

Shane Harper
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
34
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
207

Deleted scenes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Deleted scenes   Deleted scenes EmptyPént. Május 10, 2019 10:48 pm


Shane & Adeline
Once upon a time…
Vicces, hogy a két pasi van jobban ellene a dolognak. Tulajdonképpen nem is mi problémázunk, ami engem személy szerint meglep. Dwayne tiltakozására még úgy-ahogy számítottam is, hisz’ ismerem, a maga módján féltékeny típus, na de Shane? A „jól van, Cica” mindenesetre csal egy elsunnyogott mosolyt az arcomra.
- Így van. A higiénia elhanyagolhatatlan szempont – helyeselek, még én magam sem tudom igazán eldönteni, hogy komolyan mondom, vagy félig-meddig inkább a jókedvű irónia beszél belőlem. A két fickó reakciója igazából csak még vonzóbbá varázsolta számomra az ötletet. Mikor Dwayne felmorran, hogy mekkora hülyeség, felpillantok a szauna mellett kifüggesztett táblára.
- Nem akarlak elkeseríteni, drágám, de amúgy ide is ez van írva – meredek rá látványosan a kis ábrákra. – Szerintem eddig mi csináltuk rosszul – állapítom meg, csak úgy a hangulat vállon veregetése céljából, majd el is vonulunk Serával, hagyva nekik egy kis felkészülési időt. És hogy lebizniszeljék a dolgokat, mint férfi a férfival.
- Dehogy vagyok befeszülve. Halál laza vagyok. Sört? – nyújt a doktor úr felé egy üveggel a visszaérkező Dwayne, majd bele is kortyol az övébe. – Ne hülyéskedj, hát persze, hogy nem. Mért van nálad Adele bikinije? – vonja fel a szemöldökét, ahogy a kezére téved a tekintete. Végül nem olyan nagy lelkesedéssel, de ő is lehámozza magáról a nadrágot, épp hogy magára köti a lepedőt, már vissza is ékezünk. Rögvest oda araszolok hozzá.
- Remélem, most már kaptál egy kis ihletet – csenem vissza tőle az alsóm, és a sörét is meghúzom egy jó nagy korty erejéig. Kárpótlásul pedig odahajolok egy csókra.
- Adele - morran fel, ahogy elhúzódom. – Bocsi. Muszáj volt letesztelnem, hogy csaltál-e – harapok az ajkamra, de úgy sem tudom elfojtani a vigyorgást. – Shane? – pillantok rá kérdőn egy pillanatra, de aztán el is nevetem magam. Nem, nála nem akarom leellenőrizni. Jó buli lesz ez.
Mire beérünk, én legalábbis már abszolút nem zavartatom magam. Shane kis híján elszólja magát, de nem is tudom, melyiken lepődöm meg jobban, ezen, vagy amit aztán a rezidens csajszitól hallok. Hát ez a Shane teljesen nem normális.
- Nahát – szűröm le a lényeget egy csodálkozó mosollyal, de látom is rajta, hogy pontosan tudja, mi jár a fejemben. – Gondolom, ebben az egy hétben is számos frappáns technikára megtanít majd a mester – fordulok Serena felé egy árulkodó mosollyal.
- Nem is az, de épp a friss románcok izgalmáról tartok fürdőlepedős értekezést – pontosítom a témát. Néha azért hiányzik. És egy kicsit talán irigylem is Shane-től ezt az életvitelt. Tetszik a szabadsága. Mióta ismerem, nem is ment bele soha semmi komolyba, de ha az ember lányát nem homályosítaná el a szerelmetes köd, azért szerintem ezt ismeretlenül is seperc alatt kitalálhatná róla. Néhányszor elmerengtem már a kérdésen: ha őt ismertem volna meg előbb, és nem Dwayne-t, vajon én ellenálltam volna a kísértésnek? A válasz viszont teljesen egyértelmű. Miért is tettem volna ilyen őrületes hülyeséget? Shane vonzó pasas, ezt el kell ismerni. De nem estem volna bele, ez azért egészen borítékolható. Legalábbis nagyon ajánlom a képzeletbeli önmagamnak. Dwayne-nel hasonlók, hiszen mégis csak legjobb barátok, de valahol mégis teljesen mások.  
- Abban nem kételkedtem. De azért, hatodszorra sokkal jobban megdolgoztatnálak – válaszolom egy csibészes mosollyal. Közben észre sem veszem, hogy most nem pakolgathatom úgy a lábaim, ahogy jól esik, illetve megtehetem, csak annak más következményei is lehetnek. Bár úgysem tudnék sokáig egy helyben ücsörögni, ha valaki, akkor én aztán igazi örökmozgó vagyok.
Abban a hitben élek, hogy Shane a megjegyzésem miatt köszörüli a torkát, de ahogy ránézek, le is olvasom róla, hogy mi baja. Hoppá. De ahelyett hogy leengedném a lábam, inkább meglazítom magamon a lepedőt, és a körbetekerés helyett inkább csak úgy igazgatom magamon az anyagot, hogy a hátam fedetlen legyen, de így mindkét talpam felhúzhassam a lécekre, gondosan a lábaim közé simítva a lepedőt, nehogy szó érje a ház elejét. Miután kifészkelődtem magam, pedig válaszolok is.
- Az csak a férfiak tévképzete, hogy létezik kapcsolat bonyodalmak nélkül – villantok rá egy somolygós mosolyt, ahogy a szemébe pillantok. De persze ő is tudja, hogy a kérdésem mindössze elméleti jellegű volt. Szeretem Dwayne-t, eszem ágában sincs megválni tőle.
Serena javaslatán, nem, sokkal inkább Shane arckifejezésén viszont kis híján elröhögöm magam.
- Szerintem ez egy igennek számít, mert történetesen teljesen egyedül vagyunk – értem félre szándékosan a reakciót, hátha ezzel megadom a kellő biztatást a lánynak, és tényleg ledobja magáról a lepedőt. Az elég poén lenne. De őt sem kell félteni.
- Az eddigi tapasztalataim szerint általában azok a férfiak vonakodnak megválni a lepedőtől, akik a méreteik miatt aggódnak. De a jelenlévők persze mindig kivételek – pillant körbe ártatlanul, de az arcára van írva, hogy azért elég megbízható statisztikának tartja. Óriási a csaj. Az biztos, hogy egész héten ezzel fogom cukkolni őket, ha hagyják magukat lefőzni.

Adeline Lowden
Munkanélküliek
Play by :
Bianca Balti
Kor :
24
Hozzászólások száma :
34

Deleted scenes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Deleted scenes   Deleted scenes EmptyPént. Május 10, 2019 4:57 pm


Adele & Shane
Breath in deeply to bring your mind home to your body.

Megállok Serena mögött a szaunánál, mikor felszólal. Mi a jó istent talált már megint ki? Komolyan mondom, néha olyan sötétnek tűnik, mint az éjszaka, és ez azért elég kétségbeejtő. Az ágyban mondjuk átlagon felüli, ezt belátom, de hogy komolyabban elgondolkodnék rajta, hogy egy hétnél tovább megtartom, az kizárt. Egyébként is elég kevés nő van, aki olyan szinten megmozgatja a fantáziámat, hogy látok rá egy fikarcnyi esélyt, hogy „na, majd most, talán!”. Anyám lenne a legboldogabb. Az mondjuk száz százalék, hogy ha egy ilyen Serena kaliberrel állítanék haza, páros lábbal rúgna ki a házból. Nem mintha ez túlzottan érdekelne, de azért nem árt, ha az ember párja jóban van a leendő anyóssal nem? Nem, nem akarok megnősülni! Isten ments.
- Tényleg – vágom rá Dwayne-nel együtt, felvonva az egyik szemöldököm. Mit gondolt, hogy majd fürdőruha nélkül fogunk ücsörögni ott bent? Az rendben van, hogy igazából csak a miénk a szauna, na de azért nem hiszem, hogy bármelyikünk is jó szemmel nézné a másik párját egy szál szaunalepedőben. Nem tudom, Dwayne szerintem nem bírná elviselni a tényt, hogy a csaját más is látja így.
- Jól van Cica. Végül is, a higiénia az egyik legfontosabb dolog, nem? – pillantok én is körbe, de Dwyne még mindig tartózkodónak látszik, pedig már Adele is beszállt a játszmába.
- Hagyjatok már, mekkora idióta ötlet ez – sóhajt fel megforgatva a szemét, én pedig barátilag hátba vágom és megnyugtatom.
- Ne aggódj, mindenki csak a saját párját fogja stírölni – nyugtatom meg, amire aztán olyan pillantást kapok, amiből lerí: ’Te most tényleg tök hülyének nézel itt bárkit is?
- De a lepedő fent marad, nem? – kérdezi, mire aztán bólintok és a két csaj kérdés nélkül el is oldalog, Dwayne pedig el is megy italért. Sörrel felönteni a szaunát végül is kurva jó móka. Lazít majd a hangulaton.
Nem zavartatva magam le is veszem az fürdőnadrágot és a csípőm küré tekerem a fehér anyagot, mikor aztán épp mellettem pottyan le egy bikinifelső, majd pár másodperc múlva egyenesen a fejemre egy alsó. Egy félmosollyal, miután kiegyenesedtem le is kapom magamról, mire Dwayne pont vissza is ér.
- Haver – sóhajt fel, megingatva a fejét, én pedig nem bírom tovább, elröhögöm magam.
- Ugyan már Dwayne ne legyél már ennyire befeszülve. Engedd el magad, guríts le egy sört, önts egy kicsit a kövekre, aztán ennyi. Ja, igen! És bízz már meg bennem, nem fogok a csajodra ráállni. Ahogy te se az enyémre – halkítom le a hangom a végére, hogy csak mi ketten halljuk. Ismerem azért már őket jó ideje, Adele is beszállt már a ringbe, ő is tudja milyen vagyok, na de azért tisztában vagyok vele, hogy ő tabu. Ez ilyen betyárbecsület mód működik nálunk. Ekkor veszem csak észre, hogy ez az alsó nem Serenáé, hanem Adelé, szóval oda is hajítom azt Dwayne fejére.
Ahogy a lányok is elkészültek, betelepedünk a szaunába és akarva-akaratlanul végig mérem lopva Adele-t is. Meg Serenát is. És össze is hasonlítom őket fejben. Teljesen akaratlanul is... Mielőtt még bármi gyanúba keverednék, le is hunyom a szemem, ahogy hátra vetem a fejem a falnak, de mikor Adele kérdést tesz fel, ki is pattan.
- Jaj már. Ezt minden egyes... – alkalommal meg fogjátok kérdezni, ahányszor új nővel jövök? Persze aztán magamba fojtom a mondat végét, mert tudom, hogy ha ezt kimondanám, Serena kellemetlenül érezné magát és azt azért nem akarom. Mégis csak jó lenne, ha nem futna el az első adandó napon és tarthatnám a gyertyát a haveromnak meg a nőjének az elkövetkezendő pár napban.
Hála a jó égnek, Serena már el is kezdi tolni a dumát, így vélhetőleg elsiklott az előbbi felett.
- A kórházban. Másodéves rezidens vagyok és Shanehez kerültem most épp, szóval ő a mesterem – nevetgél, én pedig alig bírom visszatartani a röhögést. Főleg azon, amilyen fejeket a velem szemben ülők vágnak. Igen, jó nagy hülye vagyok, hogy ennyire „szorosra” fűztem a viszonyt vele, mert ha majd dobom, akkor biztos, hogy minden egyes nap gyilkos tekintetekkel fogok találkozni. Milyen szuper lesz!
- Na, nem mintha a ti életetek olyan kurva unalmas lenne – vágom rá, hiszen tudtommal abszolút nem az.
- Teljesen mindegy, hatodszorra is ugyanolyan jó lennék abban, hogy felszedjelek – vág vissza Dwayne én pedig el is vigyorodok ezen. Adele kérdésére rápillantok. Rá és a törökülésére. Az istenért, tedd már le a lábad! Oldalra biccentem a fejem és megköszörülöm a torkom, hátha veszi a lapot.
- Hát igen, hallottam, hogy nagy szakértő ő – helyesel Serena. Ezek szerint azért bízik abban, hogy ő majd más lesz. Azért sajnálom egy cseppet.
- Szerintem ami jól működik, nem kell elcseszni – kacsintok Adelera, ahogy ezt mondom, tök őszintén. - Minek bonyolulttá tenni, ha nem az? – teszem hozzá, Serena pedig úgy vigyorog, mint a vadalma. Pedig itt hárman már tudjuk, hogy ez, köztünk nem lesz hosszú életű.
- Bánja valaki, ha csak magam alá terítem a lepedőt? – kérdezi Serena, én pedig elkerekedett szemekkel nézek rá.
- Majd ha egyedül leszünk bent, akkor leveheted – mondom neki, mert nem igazán értem a kérdést. Épp az imént nem akartunk bejönni, mert egy kibaszott szaunalepedő van csak rajtunk, erre meg még azt is le akarja dobni? Agyam eldobom.
- Akkor vegye le mindenki és akkor kvittek leszünk – veti fel az ötletet, én pedig egyértelműen nemlegesen intek a fejemmel. Hát hülye ez?

Shane Harper
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
34
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
207

Deleted scenes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Deleted scenes   Deleted scenes EmptyCsüt. Május 09, 2019 10:56 pm


Shane & Adeline
Once upon a time…
Egész megkedveltük Serenát. Pont olyan, akiről már jó messziről süt, hogy Shane-nek teremtette a sors. Legalábbis erre az egy hétre biztosan. Mindig ezt csinálja, Dwayne-nel hozzászoktunk már a változatos társasághoz, és nem is igazán bánjuk. Végül is, izgalmasabb így. És elég sok meglepetést rejteget, valahányszor elutazunk valahová.
- Ácsi! – torpan meg a szanuna bejárata előtt, miután mindannyian bontogatni kezdjük a köntösünket, hogy felakasszuk a megfelelő fogasra. – Ti most tényleg fürdőruhában akartok bemenni? – A szemöldöke a homloka közepéig ér. Néhány másodpercnyi spontán mérlegelés után Dwayne közli is helyettünk a tényeket.
- Ja.
Lemondóan megforgatja a szemeit.
- Ne már, srácok. A fürdőruhából kipárolgó klór nem tesz jót a bőrömnek, tudom, mert ezzel foglalkozom, és amúgy sem higiénikus – sorolja kapásból az érveket, de ettől még mindig furcsán pillogunk rá. Most, tényleg azt akarja, hogy pucéran üljünk be? Egyelőre senki sem válaszol. Emésztünk. Lopva azért Shane-re pillantok, ha elkapja a tekintetem, kiolvashat belőle egy „beleválasztottál” félmosolyt.
- Úgy sincs itt más rajtunk kívül. – Ez mondjuk igaz. Az egész apartmant béreljük, szaunástól, mindenestől. – Inkább nekem kéne szégyenlősnek lennem. Elvégre én vagyok az új a csapatban – pillant ő is Shane felé, néhány fokkal nyilvánvalóbban, és persze szerelmesebben. Néha azért megsajnálom szegény kis bigéket, ez a mostani is, bizonyára úgy van vele, hogy mi leszünk az új társasága. Azért titkolja, de már most látom rajta: be akar rendezkedni a doktor úr mellett. Pedig ő aligha dédelget efféle titkos vágyakat.
- Vagy… valakinek talán rejtegetnivalója van? – néz körbe mindnyájunkon egy formálódó vigyorral. Felnevetek. A srácok arcát nézve, komolyan, lassan kezd tetszeni a szituáció.
- Végül is igaza van. Finnországban vagyunk. Akkor csináljuk tradicionálisan – segítek be a mérleg másik oldalán. Miért ne?
Azzal el is veszünk egyet-egyet a polcon a bekészített textíliákból, hogy a paravánszerű zuhanyzó túlsó oldalára sétálva kioldjuk a bikinit, és magunkra tekerjük a vékony, fehér anyagot. A lehámozott bikini felsőmet pedig egy rögtönzött ötlettel kidobom a takarás mögül. Egyenesen Dwayne felé célozva, hátha motiválja egy kicsit. Bár nem látom őket, nagyjából tudom, hogy merre állt az előbb. Tíz másodperc múlva pedig egy határozott mozdulattal az alsóm is követi.
Miután elkészültünk, és a fiúk is letárgyalták magukkal, hogy részt akarnak-e venni ebben a roppant modern szaunázási hóbortban, be is telepedünk. Nem mondom, furcsa érzés ilyen szabadon, de ezzel a lazán körém gyűrt lepedővel azért nem olyan vészes. És azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy a következő néhány percben nem mérem végig részletesen az előttem ücsörgő párocska paramétereit. Ezt ilyenkor az ember szerintem ösztönösen megteszi, persze nem feltűnően.
- Na, és? Hogy találkoztatok? Mi a nagy sztori? Még el sem meséltétek. – Tudom, hogy Shane utálja nem kedveli az efféle kérdéseket, mert nem akar nagy feneket keríteni a dolognak. Tudja, mint ahogy Serenán kívül mindannyian, hogy ennek a kalandnak a síelős trip után úgyis vége szakad, de engem azért érdekel. – Ezek a friss románcok olyan izgalmasak – dőlök neki a falnak, a jobb lábam pedig törökülésbe húzom.
- Lehet, hogy néha nekünk is szünetet kellene tartanunk, csak hogy újraéljük egy kicsit. Nem gondolod? – jegyzem meg Dwayne felé, és oldalra is pillantok rá egy huncut mosoly erejéig. Nem gondolom komolyan, inkább csak egy újabb apró bombát szórok el, de jól esik néha egy kicsit megcibálni a bajszát.
- Shane, te mint a női szívek szakértője, mit gondolsz erről? - kérdem érdeklődve, egy kicsit gonoszan. Kíváncsi vagyok, mit válaszol, őszinte lesz-e, vagy azért nem akarja már az első nap elriasztani a frissen fogott Júliáját. Ha pedig így lesz, azt elég mókás lesz hallani a szájából. A téma hármunk között amúgy nem idegen, elég kevés, ami tabunak számítana.


Adeline Lowden
Munkanélküliek
Play by :
Bianca Balti
Kor :
24
Hozzászólások száma :
34

Deleted scenes Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Deleted scenes   Deleted scenes Empty

Ajánlott tartalom


Deleted scenes Empty
Vissza az elejére Go down
 

Deleted scenes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: Múlt és jövõ-
^
ˇ