One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokMarshall x Nash - The first look

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyClayton Nash
Yesterday at 11:03 pmDinner for two

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyBalázs Csíkszentmihályi
Yesterday at 10:20 pmCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 9:36 pmwork out with . . .

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyAmicia Cole
Yesterday at 9:12 pmVeni, vidi, vici

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyAnne Diamond
Yesterday at 8:48 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyDorian J. Lester
Yesterday at 7:35 pmNyomtalanul - Myna&Alex

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 5:42 pmHenry HaJoon Marsh

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyHenry H. Marsh
Yesterday at 4:46 pmMaddie & Jake - Mini date

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyMadelaine Riggs
Yesterday at 3:48 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Anne Diamond, Aveline Everhart, Diane N. Miles, Marissa Grey, Prima Polignac


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék)   Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptyKedd Ápr. 30, 2019 7:42 pm

//Figyelem! Nyílt játék. Bárki csatlakozhat. Addig nyitott amíg 5-en nem vesznek részt benne vagy el nem érjük az 5. kört akárhányan vagyunk. Nem vagyok mesélő, de a reagjaim fogják megadni a támpontokat a tényleges haladáshoz. A már megadott NJK-kat mindenki mozgathatja de hasznot magának nem csinálhat belőlük. Új NJK-k nincsenek. Én is szereplő vagyok, velem együtt értendő az 5 fő. Kérem ,hogy olyanok jöjjenek akik aktívak és azok is tudnak maradni. Ha valaki idő közben kiszállna szóljon és együtt ki írjuk a sztoriból. A karaktered nem halhat meg de szerezhet sérüléseket, csonkolódhat is akár. Írni egy heted van ha írtál kezdőt. Ehhez tartsd magad kérlek. Aki a fentieket elfogadja és játékba száll annak jó szórakozást. Showtime! HAHAHA...//Tréfa:


Showtime!
@Délután öt óra van. Kissé viharos idő de még így is bőven elég egy póló. Nincs tumultus a bevásárlóközpontban. Helyszínünk egy moziterem ahol egy új filmet vetítenének. Nincs tömeg 8-10 ember ül bent. Az előzetesek mennek még. Én egy rejtekhelyen pihenek egy kamera előtt, aminek a helyét még nem árulom el. Hahaha. Na szóval ott vagyunk a teremben, amikor hirtelen minden elsötétül és a képernyőn egy tábla jelenik meg az alábbi szöveggel:
Amit itt látnak az nem vicc és végképp nem Hollywood-i trükk, vagy mégis? Magukon múlik! Ül önök között egy férfi (//NJK//) és bizony bomba van nála. Találják ki melyikük az. Ne essenek pánikba. Ha bárki elhagyja a termet mielőtt a férfi megkerül, a bomba felrobban. Ha bárki bejön az ajtón a terembe a bomba felrobban, és midőn meglepetés, ha a férfi akinél a bomba van meghal, a bomba felrobban.
A kép újra elsötétül de rögtön meg is jelenik egy videó felvétel "Live" felirattal jobb felső sarokban a tábla helyén, a vásznon. Az említett vidin én vagyok, sötét háttér mögöttem és egy detonátor a kezemben. A videó rengeteg hamis IP címen jön át így a próbálkozás nagyjából felesleges a bemérésével de ezt persze nem mondom el a közönségemnek, sem a kinti figyelő szemeknek. Annak ellenére, hogy a kamerákat kilőttük igencsak lehetséges, hogy kintről is látják a "képernyőn" megjelenteket. Fehér púder fedi arcom, hajam élénk zöldre festve, szám pedig valami vérvörös rúzsra kicsit sem hasonlító cuccal széles mosolyra húzva. Beszélni kezdek hát.
-Hello Hello Hello! Tudom tudom, fogalmatok sincs róla, hogy ki ez a csúnya bácsi a képernyőn. Gondoljátok biztos egy elmebeteg. Bemutatkoznom felesleges, de hívjatok csak Tréfának! Ja igen, én is hallak és látlak titeket. Bocsika. Kacagok egyet a szokásos ördögi módomon majd folytatom. Ahogy olvashattátok egy játékra invitállak titeket. Több kiút is létezik, de csak az egyiket élhetitek túl... vagy nem! Hatásszünet A szabályok egyszerűek, nyomozzatok, próbáljátok együtt kitalálni kinél lehet a bomba. Adok támpontokat. Nyugi, nem tréfálok! Megint kacagok egyet aztán ha látom, hogy hül meg a vér az ereikben és szökik fel az adrenalin még jobban bele kezdek a kis mondókámba. A bomba 20 cm x 20 cm hosszú és 10 cm magas. A detonátora bizony a kezemben van, szóval illik vigyázni bizonyos hősies cselekedetekkel. Csupán 5 embernél van közületek olyan dolog amibe ez elférne vagy álcázni lehetne vele, de ez persze nem jelenti azt, hogy csak náluk lehet a bomba. Hahaha... Na szóval: A 8. sorban ülő középkorú férfinál lévő ajándékdoboz. Érdekes így minden ünneptől hónapokra nem? Aztán az 5. sorban ülő nő, a 6. sorban egymás mellett ülő férfiak hátitáskái és végül az első sorban ülő hölgy retikülje. Fogjatok össze... vagy ne. Oldjátok meg a rejtvényt és mentsétek meg az ártatlanokat, merthogy az 5 felsorolt közül 4 csupán túsz. Na jó az 5. is de ő kulcsfontosságú. Ja és majd elfelejtettem. Ha netán ráveszitek azt akinél a kis játékszer van, hogy ő mondja meg magától vagy feladja a dolgot, az bizony elrontja a játékot és a bomba felrobban. Sok sikert.
A kép elsötétül, de mint nekik is mondtam hallok és látok. Én figyelek, induljon hát a show.


A little cacaphony

Jack Lawen
Törvényszegõk
Play by :
Cameron Monaghan
Kor :
28
Foglalkozás :
Diplomás pszichopata
Hozzászólások száma :
12

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék)   Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptySzer. Május 01, 2019 10:31 am

Ülök a helyemen, s egyenesen hangosan és izgalommal telve rágcsálom a helyemen a popcornt. Percek kérdése csupán, s elindul egy új film, amit eddig, senki sem látott. Ránézek a karórámra, de még csupán öt óra van. Mi a francnak engedtek be ilyen hamar? Most itt várakozom, s más filmek előzetesét lesem.
~ Mi a franc ez! Adják már! Adják már! ~ közben pár pajkos szökni kívánó pattogtatott kukorica a dekoltázsomba esik. Nem számít! Minden további nélkül nyúlok oda a szökevényért, hogy onnan kivegyem. Fehér, női topot viselek valami felirattal, sosem foglalkoztam vele. Ezen felül pedig egy kék farmernadrágot viselek, a legújabb stílusban. Ami mindenképpen figyelemre méltó, hogy még nem téptem le róla sem az árcédulát, sem pedig a termékkel kapcsolatos papírcímkét. Ha engem kérdezel, tetszik, hogy az ott lóg. Már megejtenék egy hangosabb nem tetsző hangot, mikor elsötétül minden. Ajkaimba harapok.
~ Ne hagyj cserben film, mutass valami újat! ~ nyelek egy nagyot izgatottan, de mikor megpillantom felírást rajta, akkor rájövök, hogy itt nincs valami rendjén! Nem így kezdődik általában egy film. Elkezdem olvasni a feliratot, hogy értelmezzem a szöveget. Mikor a bombás részhez érek, akkor először döbbent arcot vágok, de a következőben felkacagok. A szöveg írója nagyon szellemes, de engem pontosan nem ver át.
~ Bomba barkóba? ~ jut eszembe ez a szöveg kombináció, aztán az értelmesebb felem megállj parancsol, mert éppenséggel kifelé szerettem volna menni. Megállok az ajtó előtt, de a kilincset már nem fogom meg, mert élő adás következik. Felszalad a szemöldököm, aztán megpillantva gyermekkori társamat, barátomat, akit régóta nem láttam, úgy megdöbbenek.
~ Ja?..Jack! ~ érzelem hullám megráncigálja a fejem. Fogalmam sincs, hogy örüljek, sírjak, nevessek, vagy szomorú legyek. Marhára nem láthat jól, ha engem nem ismert fel! Bár tény, hogy sokat változtam, de szerintem vannak még régi vonásaim. S csupán eddig tart a régben való kalandozás, mert a mostani őrült énem beszívja magába ezen információt. A játék szónál hangosan felkiáltok.
- Végre játék! – nem marad írmagja annak, hogy én szökni próbáltam volna. Ellépek az ajtótól, s visszasétálok a helyemre. Nincs nálam sem táska, sem retikül, se egyéb más, amibe beleférhetne a bomba. Lebiggyesztem pár pillanatra az ajkaim.
- Ő Tréfa! – szólítom meg az álnevén, láthatóan nem örülök annak, hogy nincs nálam ajándék.
- Van időkorlátja a játéknak?

avatar
Törvényszegõk
Play by :
Jessica Jane Stafford
Kor :
28
Foglalkozás :
Dili dokinő(toxikológus)
Hozzászólások száma :
8

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék)   Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) EmptySzomb. Május 04, 2019 10:31 pm

Először is, volt az a filmelőzetes, ami nagyon megtetszett és ami alapján eldöntöttem, hogy én meg akarom nézni majd a moziban. Megvettem rá a jegyet, csak egyet, mert senki nem ért rá, hogy csatlakozzon hozzám. Így soloban jöttem a moziba, a büfénél kivételesen kivárva a sort pattogatott kukoricáért és üdítőért.
Most pedig már elfoglaltam a helyemet, melyre a jegyem szólt és türelmesen várom, hogy a fények lekapcsolódjanak és kezdetét vegye az előadás. El is sötétül, valóban, viszont olyat pillantok meg rajta, ami nem éppen egy tipikus reklám, filmelőzetes. Először úgy gondolom, hogy valami egyszerű tájékoztató, talán hibabejelentés, hogy a film kicsit később veszi kezdetét a kelleténél. Majd figyelmesen végigolvasom és rá kell jönnöm, hogy tévedtem. A bomba dolog kicsit kiakaszt, feszengeni kezdek a székemen, a popcornt kishíján félrenyelem, emiatt köhögök és erősen pillantok körbe, a többiek majd a kijárat felé. Aztán veszek egy mély levegőt és próbálok nyugodt maradni. Ez biztos valami bizar kandi kamerás vicc, ugye?
- Joker cosplay? – kérdezem meg hangosan megszólalva mikor a szöveg eltűnik a vászonról és helyette egy őrültnek tűnő fickó arca jelenik meg. Az is felvetődik bennem, hogy ez az egész egy új Joker filmreklám lehet, amiről nem hallottam.
Végig hallgatva őt kénytelen vagyok elfogadni, hogy csak az igazat mondhatja, ami azt eredményezi, hogy a fickó tényleg elveszíthette az egyik kerekét az evolúciós fejlődése során, továbbá, jobb lesz, ha betartom a szabályait és megpróbálom túlélni ezt az egészet.
Így eszem ágában sincsen az ajtó felé rohanni, viszont azért csak benézek a székem alá, noha tudom, hogy nem fogok semmi bombát találni, még is megkönnyebbülök, hogy csak egy odaszáradt rágógumit találok.  
Valamiért késztetést érzek arra, hogy felhúzzam a pulcsim kapucniját a fejemre és kicsit lejjebb csúszva az ülésen figyeljem meg a többiek reakcióit, mozdulatait. Látom, hogy egy szőke nő az ajtó felé veszi az irányt, majd hirtelen barátias hangon megszólítja a fogvatartónkat.
Bár el kell ismernem, hogy jó dolgot kérdez meg. Az agyam a kérdést hallva el is kezd gondolkozni a játék részletein, hogy mik is a felhasználható információk, van-e csavar, buktató a dologban…
- A szövegben az állt, hogy férfinél van a bomba… A támpontokban szereplő nőknél ez alapján nem lehet, csak túszok, hacsak nem akar minket tényleg, nagyon megtréfálni… - gondolkozok hangosan, bár igazából a többieknek szánom a véleményemet.
Az idegesség miatt az alsó ajkamba harapva és kezeimmel a szék karfáján dobolva. Azon is elkezdtek gondolkodni, hogy hogyan is kell kézileg hatástalanítani egy bombát, melyik drótot kell elvágni, mert biztos, hogy már láttam véghezvinni ezt nem egy filmben. Ahogyan thriller és horror filmeket is bőven láttam már, de próbálom a helyzetet nem ilyesmikhez viszonyítani.

Jessica Hien Chan
Diákok
Play by :
Lana Condor
Kor :
20
Foglalkozás :
Egyetemi hallgató (Columbia University: Computer Science)
Hozzászólások száma :
60

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék)   Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) Empty

Ajánlott tartalom


Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék) Empty
Vissza az elejére Go down
 

Halálos Tréfa: Első felvonás (nyílt játék)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ