One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

4+2 roommate drama EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

4+2 roommate drama EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

4+2 roommate drama EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

4+2 roommate drama EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

4+2 roommate drama EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

4+2 roommate drama EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

4+2 roommate drama EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

4+2 roommate drama EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

4+2 roommate drama EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Cassia Tierra Diaz, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Minnea Mitchell, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 4+2 roommate drama

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: 4+2 roommate drama   4+2 roommate drama EmptyPént. Szept. 20, 2019 4:39 pm

Sokadik repost, de szeretnénk nyomatékosítani, hogy még mindig aktívan várjuk (ez a tulok, meg Parker, Kaylee, Abel és Reagan) őket 4+2 roommate drama 4146035580

Aaliyah 'Aly' Parker


Play by:
Alexandra Shipp (Erinn Westbrook, Serayah McnNill, Maisie Richardson-Sellers)
Születési hely:
Detroit, Michigan
Kor:
21
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
hetero/bi
Családi állapot:
valószínűleg szingli
Csoport:
tanulók (egyetemista)
Történetünk:

Azt tisztázzuk, hogy ha elmondtad volna a vezetéknevedet, amit meg valahogy összekapcsoltam volna a legjobb haverommal, vagy úgy általában figyeltem volna bármire, amit mondasz, akkor eszem ágában sem lett volna kezdeni veled. Egyébként is ritkán szeretem, ha az ilyen egyszeri dolgok visszatérnek a múltból, de ki gondolta volna, hogy egy nyolcmilliós városban, mikor eleve másik városrészben találkoztunk, majd pont veled találom szembe magam a beköltözésem utáni reggelen?!

Azóta se beszéltünk róla. Kábé fél perc hülyén egymásra bámulás után becsattogott Parker irritálóan jókedvűen hajnali kilenchez képest, és két briós között közölte, hogy a húga vagy. Nem tudom, melyikünk kerüli jobban a másikat azóta; januárban foglaltam be az egyik kisebbik szobát, de azóta egy kézen meg tudnám számolni, hányszor maradtunk kettesben egy légtérben, és milyen gyorsan szabadultunk a szituációból. Hogy miért pont mindig a legjobb csajok tabuk örök rejtély számomra.

Idén kezded az egyetemet, elsősként; a korod, gondolom, mást indokolna (igazából nem vagyok biztos benne, mennyi van, de remélem, azért a legális korhatár felett), de Parker hablatyolt valamit arról, hogy nem vettek fel se elsőre, se másodikra, így '18 őszén kezdted az egyetemet. Meg ne kérdezd, milyen szakos vagy, mert fogalmam sincs.

Annyi viszont biztos, mint ahogy azt a bushwicki lepukkant raktárházban tartott buli is bizonyítja, ahol találkoztunk, hogy Parkerrel ellentétben neked nem okozott gondot elszakadni a szüleitektől és a vallásotok (melyben annyira talán nem is hisztek) béklyóitól. Amit Detroitból nem látnak, az nem is számít, ugye?

//Alyt alapvetően 'jó lánynak' gondolom, aki viszont szeretné kiélvezni az életet; ez azzal jár, hogy rengeteg otthoni szabályt megszeg, de amikor videochatelnek a szüleikkel, mindig úgy tesznek, mintha minden az ő terveik szerint haladna. Nőies, határozott, kicsit olyan 'Insta-girl' típus. Szegény helyről származnak, a pénz nem vetette fel őket, úgyhogy valószínűleg dolgozik azért, hogy a megnyert ösztöndíj mellett fussa a mindennapokra. Hogy a Columbiára jár-e ő is, vagy az NYU-ra, az az igénylőre van bízva.

Az, hogy a későbbiekben mi lesz ennek az egész kavarásnak a vége, majd elválik a játéktéren.  4+2 roommate drama 4146035580 //


Hannah ...


Play by:
valaki tündérbogyó
Születési hely:
rád bízva
Kor:
20-25
Lakhely:
túl sok időt töltesz nálunk, az biztos
Szexuális beállítottság:
biszexuális
Családi állapot:
nagyrészt kapcsolatban, kivéve, ha nem
Csoport:
valószínűleg tanuló
Történetünk:

A lelked szivárványokat eregető unikornisok és rózsaszín habnyuffancsok játszótere, és kábé azt hinném, így nem lehet létezni, ha nem látnám fizikai jeleit annak, hogy az álmatag-réveteg tekinteted mögött azért ül ám értelem is. A világbéke-hangulatot árasztó közelséged a húgomra emlékeztet, és valószínűleg szarul kéne éreznem magam, amiért ennek ellenére is tökre bejössz, de nem érzem; mondjuk annyira ne vedd magadra, minden lány bejön, néha még Reagan is. Oké, ő a kelleténél többször.

Ha egy dolgot mondhatnék neked, akkor az az lenne, hogy dobd Reagant (bár állításod szerint inkább vagytok barátok extrákkal, mint komoly barátnők, mert most egyikőtök se nagyon vágyik kapcsolatra, vagy valami ilyen marhaság). Ha kettőt is mondhatok, akkor az az, hogy ne akarj mindig mindenkinek ennyire behódolni, mint most teszed; néha másodpercenként változtatod a véleményedet, csak azért, hogy egy társaságban mindenkinek megfelelj.

Amúgy cuki vagy. Olyan 'puppy in a cup' cuki. De ezzel a cukiságoddal lassan megbarátkozom, meg attól is, hogy néha olyan édesen ártatlan vagy, hogy belesajdul a fogam, úgyhogy ideje lesz megmutatnod, hogy tényleg van munkád (meg valami saját szobád valahol máshol), és perkálj a pizzáért, amiből meglepően sokat eszel.

//Hannah és Reagan kapcsolatáról a már játékos karakterként itt lévő Reagant kell kérdezni, így arról különösebben sokat nem írnék. Arc tekintetében is inkább az ő véleménye számít, de egyébiránt valami karakter jelleméhez megfelelő, kicsit visszafogottabb arc illene. A háttér szabadon formálható, illetve az is, hogy mit tanul; valami meglepőre gondoltam, amit nem néznek ki belőle, mint mondjuk a matematika vagy mérnöki pálya, ahol egyébként az első benyomás ellenére bravúrozik.  4+2 roommate drama 1159569709 //

Daniel S. Ramsay
Diákok
Play by :
» alexander ludwig
Kor :
24
Foglalkozás :
» egyetemista, 'jock', munkakereső
Hozzászólások száma :
37

4+2 roommate drama Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: 4+2 roommate drama   4+2 roommate drama EmptyPént. Aug. 16, 2019 3:02 pm

Kaylee
- foglalt!


Play by:
Nicole Gale Anderson (ötlet)
Születési hely:
rád bízva
Kor:
22
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
remélem, hogy hetero
Családi állapot:
remélem, hogy szingli
Csoport:
tanulók
Történetünk:

Girl next door. Goodie two-shoes. Sandra Dee. Ezek olyan jelzők, amiket még Jess, a húgom magoltatott be velem, mikor épp érzékeny pillanatomat éltem, és úgy csináltam, mint akit bármennyire is érdekel az ő geek szarsága, de rád azért, érted, illenek.

A'sszem, valahonnan a középnyugatról jöttél, Kansas, Nebraska, valami ilyesmi, kellemes kis családias környék, főleg tanyák, kisvárosok, néhány droglabor. Utóbbihoz neked persze semmi közöd sem volt, dehogy; te mindig szorgalmasan tanultál, hajtottál, hogy (képletesen) mindig mindent csillagos ötössel végezz el, nem csak az iskolában, de az életben is. Az apád azt hiszem, rendőr, az anyád meg talán tanár, és kész csoda, hogy bármit megjegyeztem abból, amit mondtál az első közös lakótársi iszogatásunk alkalmával, de valamiért figyeltem rád. Nagyrészt.

A mesterszakod kezdted tavaly ősszel a városban, ahol teljesen új vagy, és mivel az első féléved főleg azzal telt, hogy halálra tanuld magad és megpályázhass egy tanulmányi ösztöndíjat, amiből végre kiköltözhettél a koliból, amit utáltál, alig jutott időd kábé bármire. Legnagyobb szerencsédre most már itt vagyok én, hogy utat mutassak neked, és esküszöm, hogy a legjobb oldalt fogom mutatni – a városból is, meg magamból!

Csak Reagan ne lenne mindig olyan utálatosan kitartó és próbálna beégetni engem előtted...

Ja, az első találkozásunkkor orrba vágtál egy serpenyővel, mert éjszaka volt, nem tudtad, hogy jövök, és betörőnek hittél a sötétben. Azóta is folyton bocsánatot kérsz, pedig szerintem vicces volt.

//Kaylee neve változtatható, a PB-n lehet változtatni, de mindenképp szeretnénk, ha nem teljesen fehér lenne az illető. Tipikus kisvárosi lány a nagyvárosban történet, annak minden kellemetlenségével és örömével együtt; előbb-utóbb rá kéne döbbennie, hogy nem minden olyan csodálatos ebben a városban, mint amilyennek a tévéből tűnt, és az álmok sem mindig válnak valóra, de ez nem feltétlenül rossz.

Mindenképp okos és szorgalmas lány, aki sokszor már túlzásba is viszi az utóbbit, rengeteget aggódik, hogy nem nyújt eleget (valószínűleg lehetne valami hajtósabb szakon, mint ügyvédi vagy orvosi), és azon ritka pillanatokban, mikor már teljesen belelovallta magát az aggodalom okozta irritációba, hajlamos fúriaként viselkedni. Ezt persze megbánja, de a kirohanások egyre fokozódnak, mióta a városba jött.

Néha kicsit túl naiv, néha túl merev, önző vagy fellengzős (anélkül, hogy ezt észrevenné), de mindenképpen szerethető karakter, akivel jó lenne a kliséken túlra látni adott esetben.  4+2 roommate drama 1159569709  Dan elég nyilvánvalóan próbál udvarolni neki, magához képest meglepően udvariasan, de a lány ezt vagy nem veszi észre és azt hiszi, mindenkivel így viselkedik (amiben mondjuk nagyrészt igaza lenne), vagy csak nem tud vele mit kezdeni. Szóval igazából majd ez is a játéktéren múlik.  4+2 roommate drama 4007189020 //

Daniel S. Ramsay
Diákok
Play by :
» alexander ludwig
Kor :
24
Foglalkozás :
» egyetemista, 'jock', munkakereső
Hozzászólások száma :
37

4+2 roommate drama Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: 4+2 roommate drama   4+2 roommate drama EmptySzer. Jún. 12, 2019 11:53 pm

Aaliyah 'Aly' Parker


Play by:
Alexandra Shipp (Erinn Westbrook, Serayah McnNill, Maisie Richardson-Sellers)
Születési hely:
Detroit, Michigan
Kor:
21
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
hetero/bi
Családi állapot:
valószínűleg szingli
Csoport:
tanulók (egyetemista)
Történetünk:

Ahogy ez a kiegyenesített (de azért Insta-gyanús hullámokba sütött) hajkoronádból is látszik: a szülővárosunk, Detroit már nyomokban sem fedezhető fel benned. Ugyanez elmondható a szüleink vallásos értékeiről is, amiket mindketten odahaza hagytunk a költözésünkkor, és a muszlim örökség mára már egyedül a nevünkben köszön vissza.

Népes, ágas-bogas família a miénk, unokatesók és sógorok egész armadájával bírunk. A Parkeröknél a család elsőbbséget élvez, tűzön-vízen át összetartunk, így hát tőled is el van várva, hogy rendszeresen repülőre szállj és megjelenj az összejöveteleken. Természetesen te szívesebben buliznál Manhattanben a barátnőiddel, hiszen éveken át küzdöttél azért, hogy végre kitörhess Detroit négy szűk fala mögül. A te temperamentumod elég sok helyet foglal, így nem is csodálom, hogy Michigan túl kicsi volt a számodra.

Bár erről nem beszéltünk soha, de tudom, hogy a családunk felőli tartózkodásodnak oka van, elvégre a család kicsi kincse mindig is én voltam. A szófogadó fiú, a jó tanuló, jó sportoló. Gimis fociedzőként apa már gyerekkorunk óta másból sem állt ki, mint az én sportkarrierem egyengetéséből, míg anya alsós tanítónőként hajlamos volt mások gyerekeit istápolni helyettünk. Persze mindketten mindennél jobban szeretnek minket: apa csak jót akart nekünk, anya pedig olyan gyerekekért aggódott, akikért a mi zűrös környékünkön senki más nem felelt. Neked kisgyerekként az volt a mottód, amit ő néha vigasztalásképp a szádba adott: „lehet, hogy Jamal jó a fociban, de te meg minden másban vagy jó”. Ha valaki megkérdezett, hogy mi az a minden más, azt felelted: a művészet.

Hogy esetedben ez pontosan mit takar, azt szerintem még te magad se tudod – talán életművészetet, elvégre negyedannyi munkával ugyanúgy a világ első városában kötöttél ki, ahogy én is. Míg én katonai napirenden és olimpiai diétán nevelkedtem, addig neked sokkal több teret hagytak a szüleink arra, hogy kifejezd magad, és te éltél is a lehetőséggel. Amilyen makrancos vagy – de közben kreatív és szabadszellemű is, amit titkon csodálok benned –, talán lehetetlen lett volna beosztásokkal és szülői intésekkel korlátozni téged. Velem ellentétben te kimondod és megteszed azt, amit akarsz. Velem ellentétben téged nem korlátoz senki, se mások, se önmagad. Velem ellentétben te nem félsz eltérni a szabályoktól ahhoz, hogy megszerezd, amit akarsz.

Kár, hogy amit akarsz, az épp a legjobb barátom, avagy az egyetlen ember a Föld kerekén, akit nem kívánnék neked. Danre gondolkodás nélkül rábíznám az életemet, viszont a húgomat nem. Bírom azt a kemény fejét, hiszen egyáltalán nem olyan rossz ő, mint azt néhányan hiszik, viszont a lányok terén pont olyan rossz. A tapasztalat legalábbis ezt mutatja.

Áruld már el, Aly, miért kell neked mindig az árral szemben úsznod?

//A kifejtést lásd Dan hirdetésénél Smile

Jamal Kareem Parker
Diákok
Play by :
Tom Williamson
Foglalkozás :
egyetemista, multis gyakornok, fociösztöndíjas, tréner
Hozzászólások száma :
15

4+2 roommate drama Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: 4+2 roommate drama   4+2 roommate drama EmptyVas. Ápr. 28, 2019 4:42 pm


Parker  és Goldberg elkelt, a hölgyeket még mindig nagyon várjuk.  4+2 roommate drama 3719483937

Hatodik emelet, 6/F lakás
99th St, Rego Park, Queens


Egy lakóközösséget hirdetnék ide, mert azért egyszerűen szobatársaknak hívni őket túlzás volna. Vannak jó páran.  Smile

A legrégebbi lakó a legalján található 'Goldberg', akit Dan a januári érkezésekor némi plusz rezsipénz fejében kitúrt a saját szobájából, így ő most Parkerrel osztozik egy nagyobb szobán, illetve Parker húga, Aly a legújabb lakót fogadta maga mellé, Kaylee-t. Hannah ugyan nem szó szerinti lakó, nincs bérleti szerződése a morcos lett fazontól, akitől a többiek bérlik a saját részüket, de Reagan barátnőjeként (hol együtt vannak, hol nem) kábé minden estét itt tölt, és a többiek már kezdik pedzegetni, hogy ideje volna beszállni a költségekbe.

Aaliyah 'Aly' Parker


Play by:
Alexandra Shipp (Erinn Westbrook, Serayah McnNill, Maisie Richardson-Sellers)
Születési hely:
Detroit, Michigan
Kor:
21
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
hetero/bi
Családi állapot:
valószínűleg szingli
Csoport:
tanulók (egyetemista)
Történetünk:

Azt tisztázzuk, hogy ha elmondtad volna a vezetéknevedet, amit meg valahogy összekapcsoltam volna a legjobb haverommal, vagy úgy általában figyeltem volna bármire, amit mondasz, akkor eszem ágában sem lett volna kezdeni veled. Egyébként is ritkán szeretem, ha az ilyen egyszeri dolgok visszatérnek a múltból, de ki gondolta volna, hogy egy nyolcmilliós városban, mikor eleve másik városrészben találkoztunk, majd pont veled találom szembe magam a beköltözésem utáni reggelen?!

Azóta se beszéltünk róla. Kábé fél perc hülyén egymásra bámulás után becsattogott Parker irritálóan jókedvűen hajnali kilenchez képest, és két briós között közölte, hogy a húga vagy. Nem tudom, melyikünk kerüli jobban a másikat azóta; januárban foglaltam be az egyik kisebbik szobát, de azóta egy kézen meg tudnám számolni, hányszor maradtunk kettesben egy légtérben, és milyen gyorsan szabadultunk a szituációból. Hogy miért pont mindig a legjobb csajok tabuk örök rejtély számomra.

Idén kezded az egyetemet, elsősként; a korod, gondolom, mást indokolna (igazából nem vagyok biztos benne, mennyi van, de remélem, azért a legális korhatár felett), de Parker hablatyolt valamit arról, hogy nem vettek fel se elsőre, se másodikra, így '18 őszén kezdted az egyetemet. Meg ne kérdezd, milyen szakos vagy, mert fogalmam sincs.

Annyi viszont biztos, mint ahogy azt a bushwicki lepukkant raktárházban tartott buli is bizonyítja, ahol találkoztunk, hogy Parkerrel ellentétben neked nem okozott gondot elszakadni a szüleitektől és a vallásotok (melyben annyira talán nem is hisztek) béklyóitól. Amit Detroitból nem látnak, az nem is számít, ugye?

//Alyt alapvetően 'jó lánynak' gondolom, aki viszont szeretné kiélvezni az életet; ez azzal jár, hogy rengeteg otthoni szabályt megszeg, de amikor videochatelnek a szüleikkel, mindig úgy tesznek, mintha minden az ő terveik szerint haladna. Nőies, határozott, kicsit olyan 'Insta-girl' típus. Szegény helyről származnak, a pénz nem vetette fel őket, úgyhogy valószínűleg dolgozik azért, hogy a megnyert ösztöndíj mellett fussa a mindennapokra. Hogy a Columbiára jár-e ő is, vagy az NYU-ra, az az igénylőre van bízva.

Az, hogy a későbbiekben mi lesz ennek az egész kavarásnak a vége, majd elválik a játéktéren.  4+2 roommate drama 4146035580 //Reagan - elkelt!


Play by:
Bex Taylor-Klaus/Ruby Rose/Brianna Hildebrand vagy valaki hasonló
Születési hely:
rád bízva
Kor:
20-26
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
homoszexuális
Családi állapot:
kapcsolatban, nagyrészt
Csoport:
munkások
Történetünk:

Van az a szó, hogy 'dyke', aminek a kimondásáért akkora mafflást kapnék anyámtól, hogy a fal adná a másikat, pedig kétszer akkora vagyok, mint ő. Na, az vagy te. Határozott kiállású leszbikus, meg a nagy francokat, igazi kis diktátor vagy, az a típusú SJW, akinek a ruhatára valószínűleg az Alkonyat-fan korából maradt fenn. Csípnek a szavaid, mint az ágyipoloskák, alattomosan, kivéve, amikor inkább kobra vagy, mert akkor egyszerűen szembe marsz.

Jó, azért néha bírom a fejedet, akkor is, ha szerintem a barátnőd sokkal jobban járna velem, mert pff, nézz rá és nézz rám. Valamiféle nyitott kapcsolatban éltek, asszem, amit én nagyon tudnék pártolni, ha nem rúgtál volna konkrétan tökön, mikor ajánlatot tettem. Aztán közölted, hogy az én-félék miatt lettél meleg, pedig duh, az anyáim leszbikusok, tudom én, hogy ezzel születtek, és nem választjátok!

Amúgy valamiféle bartender vagy, vagy hasonló, bár a habitusodból aztán kidobó is lehetnél. Hannah, a fél-barátnőd, a munkatársad, bár ő veled ellentétben egyetemen tanul, ahogy azt kell is; te a'sszem arra vársz, hogy felvegyenek mesterképzésre, de hogy mi akarsz lenni egy unatkozó Edgar Allan Poe hasonmáson kívül, azt nem tudom.

// Bár talán nem úgy tűnhet, de annak ellenére, hogy ezt a nagyon csipkelődő-utálkozó vonalat szeretném megtartani, nincsenek rosszban, sőt, igazából Reagan nem vallaná be, de tutira tetszik neki, hogy valakivel szájkaratézhat, meg végre valóra válthatja a fenyegetéseit arról, hogy válogatott módokon fogja megütni, anélkül, hogy az megsértődne rá.

Magának való, kicsit morcos, de laza, a társadalmi szabályokkal nem nagyon törődő lány, akinek a PBje változtatható valami hasonlóra, és akinek a háttere szabadon választható; azt is ki tudnám nézni belőle, hogy akár árva volt, meg azt is, hogy amúgy mocskosul gazdag, csak utálja a szüleitől lejmolni a pénzt. //


Hannah - foglalt!


Play by:
a képen Josefine Pettersen, egyébként bárki
Születési hely:
rád bízva
Kor:
20-25
Lakhely:
túl sok időt töltesz nálunk, az biztos
Szexuális beállítottság:
biszexuális
Családi állapot:
nagyrészt kapcsolatban, kivéve, ha nem
Csoport:
valószínűleg tanuló
Történetünk:

A lelked szivárványokat eregető unikornisok és rózsaszín habnyuffancsok játszótere, és kábé azt hinném, így nem lehet létezni, ha nem látnám fizikai jeleit annak, hogy az álmatag-réveteg tekinteted mögött azért ül ám értelem is. A világbéke-hangulatot árasztó közelséged a húgomra emlékeztet, és valószínűleg szarul kéne éreznem magam, amiért ennek ellenére is tökre bejössz, de nem érzem; mondjuk annyira ne vedd magadra, minden lány bejön, néha még Reagan is. Oké, ő a kelleténél többször.

Ha egy dolgot mondhatnék neked, akkor az az lenne, hogy dobd Reagant (bár állításod szerint inkább vagytok barátok extrákkal, mint komoly barátnők, mert most egyikőtök se nagyon vágyik kapcsolatra, vagy valami ilyen marhaság). Ha kettőt is mondhatok, akkor az az, hogy ne akarj mindig mindenkinek ennyire behódolni, mint most teszed; néha másodpercenként változtatod a véleményedet, csak azért, hogy egy társaságban mindenkinek megfelelj.

Amúgy cuki vagy. Olyan 'puppy in a cup' cuki. De ezzel a cukiságoddal lassan megbarátkozom, meg attól is, hogy néha olyan édesen ártatlan vagy, hogy belesajdul a fogam, úgyhogy ideje lesz megmutatnod, hogy tényleg van munkád (meg valami saját szobád valahol máshol), és perkálj a pizzáért, amiből meglepően sokat eszel.

//Hannah és Reagan kapcsolatával nyugodtan lehet játszani, ha az egyikük előbb megérkezik, akkor akár módosításról is szó eshet. A PB-hez nem ragaszkodom, sőt, de valami karakter jelleméhez megfelelő, kicsit visszafogottabb arc illene. A háttér szabadon formálható, illetve az is, hogy mit tanul; valami meglepőre gondoltam, amit nem néznek ki belőle, mint mondjuk a matematika vagy mérnöki pálya, ahol egyébként az első benyomás ellenére bravúrozik.  4+2 roommate drama 1159569709 //


Goldberg - foglalt  4+2 roommate drama 3874598021


Play by:
a képen Andrew Garfield, hasonló kaliberben bárki
Születési hely:
rád bízva
Kor:
26
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
elvileg hetero
Családi állapot:
meglepsz, ha kapcsolatban
Csoport:
tanulók / egészségügy (rezidens kórboncnok)
Történetünk:

((Ő már létezik egy másik hirdetésben, így aki elviszi, duplán arat. ))

Te kis nyomi. Néha már komolyan bánom, hogy Parkerrel együtt leszedtelek arról az oszlopról három éve!

Na jó, annyira mégse. Szinte már kedvelhető baromarc vagy, akkor is, ha lehetetlenül nyomi. Összehoználak a húgommal, ha nem lennél idősebb nála ennyivel, nem utálnám a gondolatot, és nem félnék, hogy majd valami szuper-geek-nyomi kölykötök születik.

Azt gondolod, hogy tudnék segíteni neked a csajozásban, amolyan szárnysegéd-módon, és amúgy tökre igazad van, de a gondok ott kezdődnek, hogy nem hogy magadra nem tudod felhívni a figyelmet, de valamiért annyira izgulsz, hogy kábé a második mondatoddal közlöd minden csajjal, hogy hullákban turkálsz. Haveeer. Senki sem kíváncsi arra, hogy mennyi idő alatt kezd el gázosodni egy vízihulla, oké? Chill.

Te vagy az eredeti lakó amúgy. Mármint, nyilván eleve is voltak lakótársaid, de ők már mind elmentek, lassan vagy gyorsan, és mára összeverbuválódtunk mi. Hogy ennek örülsz-e, az nem kérdés; oké, szerintem amúgy bele vagy zúgva Reaganbe, vagy csak szereted, ha bánt, mert egy is mazochista vagy, nem tudom. Esküszöm, próbállak a jóra tanítani, néha a hónom alá csaplak, mint anyám a retiküljét vagy a húgom a pincsijét, és elviszlek néhány fasza helyre, de helyetted nem tudom felszedni a csajokat.

Pontosabban, fel tudom, de magamnak; egyszer amúgy neked is felszedtem, de valamiért annyira izgultál, hogy elbotlottál a saját lábadban, megfejelted a bárszéket, és nem csak két fogadat törted le, de még az orrod is betört, úgyhogy kábé egy véres masszával a fejeden vittünk a sürgősségire, és még mindig meg vagy kicsit sértődve, amiért végig röhögtem. Pedig esküszöm, hogy még Parker is nevetett...!

//A PB nincs kőbe vésve, és kicsit talán másabb oldaláról ismerhető meg a másik, fentebb linkelt hirdetésben. Kórboncnokként dolgozik, zsidó származású, és kicsit olyan, mint egy partra vetett oroszlánfóka. Kínos, gáz és vicces egyszerre, meg kicsit szomorú is, legalábbis bizonyos szögből. Aztán megint vicces lesz.

A cél nyilván az, hogy előbb-utóbb összeszedje magát, történjen ez bármilyen segítséggel. Dan őt rúgta ki a szobájából fél éve (oké,nyilván megbeszélték, nem szó szerint kirúgta...), szóval elég behódoló típus, akinek meg kell tanulnia a saját sarkára állni. A kérdés az, hogy ez hogy fog összejönni...//


Kaylee
... - foglalt!


Play by:
Nicole Gale Anderson (ötlet)
Születési hely:
rád bízva
Kor:
22
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
remélem, hogy hetero
Családi állapot:
remélem, hogy szingli
Csoport:
tanulók
Történetünk:

Girl next door. Goodie two-shoes. Sandra Dee. Ezek olyan jelzők, amiket még Jess, a húgom magoltatott be velem, mikor épp érzékeny pillanatomat éltem, és úgy csináltam, mint akit bármennyire is érdekel az ő geek szarsága, de rád azért, érted, illenek.

A'sszem, valahonnan a középnyugatról jöttél, Kansas, Nebraska, valami ilyesmi, kellemes kis családias környék, főleg tanyák, kisvárosok, néhány droglabor. Utóbbihoz neked persze semmi közöd sem volt, dehogy; te mindig szorgalmasan tanultál, hajtottál, hogy (képletesen) mindig mindent csillagos ötössel végezz el, nem csak az iskolában, de az életben is. Az apád azt hiszem, rendőr, az anyád meg talán tanár, és kész csoda, hogy bármit megjegyeztem abból, amit mondtál az első közös lakótársi iszogatásunk alkalmával, de valamiért figyeltem rád. Nagyrészt.

A mesterszakod kezdted tavaly ősszel a városban, ahol teljesen új vagy, és mivel az első féléved főleg azzal telt, hogy halálra tanuld magad és megpályázhass egy tanulmányi ösztöndíjat, amiből végre kiköltözhettél a koliból, amit utáltál, alig jutott időd kábé bármire. Legnagyobb szerencsédre most már itt vagyok én, hogy utat mutassak neked, és esküszöm, hogy a legjobb oldalt fogom mutatni – a városból is, meg magamból!

Csak Reagan ne lenne mindig olyan utálatosan kitartó és próbálna beégetni engem előtted...

Ja, az első találkozásunkkor orrba vágtál egy serpenyővel, mert éjszaka volt, nem tudtad, hogy jövök, és betörőnek hittél a sötétben. Azóta is folyton bocsánatot kérsz, pedig szerintem vicces volt.

//Kaylee neve változtatható, a PB-n lehet változtatni, de mindenképp szeretnénk, ha nem teljesen fehér lenne az illető. Tipikus kisvárosi lány a nagyvárosban történet, annak minden kellemetlenségével és örömével együtt; előbb-utóbb rá kéne döbbennie, hogy nem minden olyan csodálatos ebben a városban, mint amilyennek a tévéből tűnt, és az álmok sem mindig válnak valóra, de ez nem feltétlenül rossz.

Mindenképp okos és szorgalmas lány, aki sokszor már túlzásba is viszi az utóbbit, rengeteget aggódik, hogy nem nyújt eleget (valószínűleg lehetne valami hajtósabb szakon, mint ügyvédi vagy orvosi), és azon ritka pillanatokban, mikor már teljesen belelovallta magát az aggodalom okozta irritációba, hajlamos fúriaként viselkedni. Ezt persze megbánja, de a kirohanások egyre fokozódnak, mióta a városba jött.

Néha kicsit túl naiv, néha túl merev, önző vagy fellengzős (anélkül, hogy ezt észrevenné), de mindenképpen szerethető karakter, akivel jó lenne a kliséken túlra látni adott esetben.  4+2 roommate drama 1159569709  Dan elég nyilvánvalóan próbál udvarolni neki, magához képest meglepően udvariasan, de a lány ezt vagy nem veszi észre és azt hiszi, mindenkivel így viselkedik (amiben mondjuk nagyrészt igaza lenne), vagy csak nem tud vele mit kezdeni. Szóval igazából majd ez is a játéktéren múlik.  4+2 roommate drama 4007189020 //


... Parker


Play by:
a képen Alfie Enoch, amúgy akárki, aki fekete
Születési hely:
Detroit, Michigan
Kor:
24
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
homoszexuális
Családi állapot:
tudomásom szerint kapcsolatban, amúgy egyedül
Csoport:
tanulók (egyetemista)
Történetünk:


Bro. Bro. Brooooo.
Hülyeség lenne azt mondani, hogy 'brother from another mother', mert egyrészt marhára egyértelmű, hogy semmi közös génünk nincs, másrészt meg anyámék véletlenül meghallják és örökbe fogadnak. Na nem mintha nem lenne már így is bőven elég szülői fuvallat a hátad mögött; nem sokat beszélsz azelőttről, hogy felvettek volna az egyetemre (aztán a húgodat is), de elég lepra helyről származtok, már bocs. Mármint, őszintén, ki az, aki megmarad Detroitban? Szinte sértő, hogy a hazai csapatotok, a Detroit Lions ennyire hasonlít a miénkre, de profi vagy sem, fogadni mernék, melyikünk az eredményesebb.

Nyálas azt mondani, hogy a legjobb haverom vagy, mi? Pedig pont ezt kapod, és hála az anyáim túlzott érzelemkifejezésre törekvő nevelésének, még csak csatakrészegnek sem kell lennem, hogy kimondjam. Nem mondhatnám, hogy első pillantásra annyira szimpatikusak voltunk egymásnak, főleg, mert mikor először megláttalak, az egyetemi focipálya kapujára voltál kötözve Goldberggel együtt, mint kukacok a horogra. Nem olyan nagy dolog volt ez, csak beavatási szertartás (amin én csak azért nem estem át, mert veletek ellentétben nehéz volt felemelni), de azért úgy éjféltájban csak-csak leszedtelek onnét. Mármint, előbb röhögtem, de aztán leszedtelek.

Fura, hogy még csak három éve. Tudom, hogy néha nagyon utálsz, de megértem, hogy miért, szóval nem gáz. Lehet, hogy néha akkorát vágok a hátadra, hogy a gerinced a szádon akar távozni, de szerencsére másra is szívesen rávágok, külön ezzel a célzattal, ha esetleg az átlagos szivatáson túl szól be neked. Jó, nem vagy olyan köpcös, mint a legtöbben, de a csapatban betöltött szereped pont az, hogy ilyen kis bolha vagy. Az meg igazából mindegy, hogy melyikünk a sztárfocista, ha a végén ugyanazokon a partikon kötünk ki, nem?

Csak ne lettél volna olyan hülye, hogy becsajozz, komolyan. Csak én ne lettem volna olyan hülye, hogy ha találkozom egy csajjal valamelyik szórakozóhelyen, megkérdezem a vezetéknevét, mielőtt tovább mennénk...

//Parker megjelenik Dan ET-jében is, illetve NJK-ként reagban. Nagyon közeli barátság az övék annak ellenére, hogy azért annyira régen nem ismerik egymást, és kábé az egyetlenek egymás életében, akikkel mindent megosztanak. Mint a pletykás vénasszonyok. Az egyetlen, amiről Dan nem tud, az az, hogy Parker igazából homoszexuális, ezt régóta tudja, de nem meri felvállalni muszlim hitvallású családja és környéke előtt. A titkolózás annyira a része már, mint a neve; sokszor majdnem kibukott belőle Dan előtt is, de mivel lassan évek óta hazudik magának különböző barátnőket, csak hogy ne akarja duplarandikra ráncigálni annyiszor, egy kicsit kellemetlennek érezné.

Amiről pedig Parker nem tud, az az, hogy Dan kavart a húgával. Aki szintén velük lakik. Úgyhogy probléma azért akad.//


A fentebbi karakterek mindegyikének nagyon örülnék, és mivel még nagyon az elején vagyunk, ezért akár nagyobb dolgok is változtathatók rajtuk, ha például már akad egy karaktered, akibe életet szeretnél lehelni, és valamelyik alternatív verziójának el tudnád képzelni. Szóval ha csatlakoznál, de a keresett ebben a formában nem annyira jön be, akkor is dobj meg egy üzenettel, hátha kitalálunk valamit. 4+2 roommate drama 2451935670 4+2 roommate drama 4007189020

Daniel S. Ramsay
Diákok
Play by :
» alexander ludwig
Kor :
24
Foglalkozás :
» egyetemista, 'jock', munkakereső
Hozzászólások száma :
37

4+2 roommate drama Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: 4+2 roommate drama   4+2 roommate drama Empty

Ajánlott tartalom


4+2 roommate drama Empty
Vissza az elejére Go down
 

4+2 roommate drama

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
^
ˇ