One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokMarshall x Nash - The first look

Hien & Pola - Játékidő EmptyClayton Nash
Yesterday at 11:03 pmDinner for two

Hien & Pola - Játékidő EmptyBalázs Csíkszentmihályi
Yesterday at 10:20 pmCsöbörből... - Alex&Thaddeus

Hien & Pola - Játékidő EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 9:36 pmwork out with . . .

Hien & Pola - Játékidő EmptyAmicia Cole
Yesterday at 9:12 pmVeni, vidi, vici

Hien & Pola - Játékidő EmptyAnne Diamond
Yesterday at 8:48 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Hien & Pola - Játékidő EmptyDorian J. Lester
Yesterday at 7:35 pmNyomtalanul - Myna&Alex

Hien & Pola - Játékidő EmptyAlexandra Ruud
Yesterday at 5:42 pmHenry HaJoon Marsh

Hien & Pola - Játékidő EmptyHenry H. Marsh
Yesterday at 4:46 pmMaddie & Jake - Mini date

Hien & Pola - Játékidő EmptyMadelaine Riggs
Yesterday at 3:48 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Anne Diamond, Aveline Everhart, Diane N. Miles, Marissa Grey, Prima Polignac


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Hien & Pola - Játékidő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptyCsüt. Szept. 19, 2019 9:57 pm


Hien & Pola

-Oh nem is öt csillagos szállodára gondoltam. Elmehetnék egy diák szállóra, vaaagy tudod vannak azok az emberek, akik kiadják az egyik szobát és biztosítanak reggelit meg mindent. Olyat is nézhetnénk. Addig felturbózom magam francia nyelvből. Juuujm de nagyon várom már. –És nagyon remélem azt, hogy egyszer tényleg megvalósul ez az álmunk és elutazhatunk kettesben Europába. Ki tudja, lehet ott találja majd meg a nagy Őt.
-Rendben! Igaz így rengeteget kell spórolnunk, de ha már ott vagyunk, akkor ki kell használni a dolgot. Várj tűzzünk ki egy időpontot… Mondjuk azt, hogy három év múlva nyáron elmegyünk egy hónapra! Nah mit szólsz hozzá?-Csillannak fel a szemeim. Három év alatt szerintem bőven összegyűjthetjük a pénzt kemény munkával.
A játékkal jót szórakozunk, de végül csak visszatérünk a fecsegésre. Jó vele dumálni, végre vele tudok, nem úgy, mint az osztálytársaimmal.
-Buliba? Nos, ha Jace elenged, akkor persze szívesen megyek veled. Én leszek a szárnysegéded. Majd kiválasztom én neked a tökéletes pasit. Sőt megengeded nekem, hogy szervezzek egy vak randit? Nagyon jól ismerlek, nah meg azt is tudom, hogy ki illene hozzád, mármint jellemileg. Ha találkozom egy olyan pasival, akkor megszervezhetem a randit?-Nézek rá Csizmás kandúr szemekkel. Nah igen nagyon örülnék neki, ha megtalálná élete párját.
-Miii? Neeem. Csak szeretnék tanulni valami táncot és jó lenne együtt menni, együtt bénázni, nah meg amúgy is rosszat biztos nem tesz és legalább szocializálódunk kicsit.-Szélesedik ki a mosolyom. Rajtam is van mit fejleszteni. Igaz szeretek néha lányosabban öltözködni, de nem mondhatom el azt magamról, hogy a szekrényem zsúfolásig tele van szoknyákkal, ruhákkal.
-Tudod mit megkeresünk egy tánciskolát, ahol több félét is lehet tanulni, elmegyünk egy próba órára azokra, amik szimpik és utána kiválasztjuk azt, ami a legjobban tetszik. Az meg nem baj, ha társas. Legalább több esélyed lesz megismerni egy cuki fiút.-Nyújtom ki a nyelvem felé, majd csak nevetni kezdek.


Pola E. Whitebreak
Diákok
Play by :
Shailene Woodley
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák, Tinédzser, felszolgáló a Patisserie Chanson-ban
Hozzászólások száma :
56

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptyHétf. Júl. 29, 2019 5:34 pm
Hien & Pola


- Nem vagyok biztos benne, de szerintem egy hétre szállást foglalni Párizsban nem lehet nagyon olcsó, bár attól függ milyen szállást találunk. Nem kell a legdrágább, persze, de nem akarok Remyvel, tudod a patkánnyal a Lecsóból találkozni. Vagy legalábbis a társaival nem… Meg nyilván kell még, hogy ha ilyen-olyan nevezetességet meg akarunk látogatni, ó és költőpénz is, ajándékokra meg ilyesmikre… - foglalom össze az utazás pénzzel kapcsolatos teendőit.
Örülök, hogy látom felel lelkesült a dolog iránt. Én is nagyon lelkes lettem. Nem igazán voltam még Európában, de természetes, hogy létezik az a földrész is és, hogy rengeteg ország van ott, több millió lakossal akik közt sok kultúra keveredik. Izgalmas kirándulás lenne meglátogatni emiatt Franciaországot és más országokat is. Sőt, talán az lenne a legjobb, ha lehetőségem lenne beutazni az egészet. Elmosolyodok a gondolaton, na ez már tényleg a komfortzónámon kívül esne!
- Spanyolországba? – kérdezek vissza, majd elgondolkodok a dolgon. Megnézhetnénk egy bikaviadalt vagy flamenco táncosokat, kipróbálhatjuk a spanyol konyha remekeit… - Megfontolandó ötlet – jutok erre a következtetésre és mosolyogva tetőzöm a dolgot. – De tudod mit? Akkor Párizs és Madrid mellé írjuk hozzá Londont, Amszterdamot, Rómát és Berlint is! Menjünk el egy mini európai körútra!
Ha már az ember álmodozik, álmodjon valamicskét nagyot, nem? Meg, hogy mehetnénk el egy európai fővárosba, ha azon a kontinensen több szép főváros is van? Persze, ez még költségesebb lenne és hosszasabb megtervezést és nyaralási időt is ígérne, valamint még kérdésesebb lenne, hogy ilyen útra is elengednének-e minket. Hiszen végtére is egyikünknek sincsen kéznél egy Liam Neeson típusú szülője, aki megfenyegetne bárkit telefonon, hogy azonnal csomagol és megöl mindenkit, aki elrabolta a gyerekét és aztán valóra is váltja a dolgot… Talán nem ártana ilyesmi dologra is felkészülnünk, hogy megelőzzük? Vagy csak túl sok ilyen elrablós akciófilmet láttam mostanság.  Meg felesleges ezen agyalni amikor még csak álmodozunk a dologról.
Vidáman tapsolok amikor Pola a győzelmi örömtáncát járja. Persze, hogy hagyom neki ezt a szép pillanatot, a győzelem örömét. De utána elterelődik a játékról a szó és mikor ő is ledől az ágyamra nem kell fészkelődnöm, hogy helyet csináljak neki, nagy ágyam van, bőven van rajta hely, még sok is.
Végig hallgatom a véleményét és sóhajtok egyet. Igaza van, piszkosul igaza van, ezt el kell ismernem. Macskás néni leszek, ha így megy tovább és nem mozdulok ki a szobámból… A vénkisasszonyok pedig nem igazán kelendőek… Vagy még is, mert a 21. században élünk és a dolgok ebben a témában is megváltoztak? De nem hiszem, hogy várni akarok, hogy kiderítsem. – Igen, lényegesen több srác jár info karra, mint lány… Oké, igazad van, lehet nyitva is kéne tartanom a szememet és tényleg el kéne járnom bulikba ismerkedni… De akkor már vinnélek magammal! - felelem, feléje fordítva a fejemet és visszamosolygok rá. Egyedül biztos nem tenném be a lábamat egy buliba se. Szó se lehet róla! De ha Pola jönne velem, akkor nem érezném annyira elveszetten magamat és ő is szórakozhatna.
- Mondd csak, nem beszéltél össze valamelyik családtagommal, hogy „Vegyük rá Jesst, viselkedjen jobban úgy, mint egy lány?” – kérdezem meg, gyanakvóan felvonva a szemöldökömet. Persze azért az ötletén csak elgondolkodok. Nem tudok táncolni semmilyen táncot, így bármelyik megtanulása a nulláról menne és összetehetem a két kezemet, hogy ne lépjek senki lábára. De a táncórák olcsóbbak lennének, mint egy utazás és ez is komfortzónámon kívülre esne. Valamint meg… Polának talán ebben is igaza van. Nekem se ártana lányosabban viselkednem, neki se… Így hát mi veszíteni valónk lenne? Kipróbálni kipróbálhatnánk, aztán maximum nem mondjuk el semelyik családtagunknak és ismerősünknek.
- Szóval azt mondod, hogy iratkozzunk be táncórákra? – kérdezek vissza, immár másodjára is végig gondolva a dolgot. – A latin táncok nem néznek ki rosszul… Csak azok páros táncok nem? A hastánc… Nem hiszem, hogy azzal kéne próbálkozunk… Vagy valami társas tánc vagy modern tánc? Gondolom, valamit csak elmehetünk kipróbálni aztán meglátjuk, hogy valóban jó ötlet-e…

Szószám: 633 Megjegyzés: Hien & Pola - Játékidő 3682775782


Jessica Hien Chan
Diákok
Play by :
Lana Condor
Kor :
20
Foglalkozás :
Egyetemi hallgató (Columbia University: Computer Science)
Hozzászólások száma :
60

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptySzomb. Júl. 27, 2019 9:04 pm


Hien & Pola

Felcsillannak a szemeim, mikor felveti azt az ötletet, hogy ketten menjünk el. Ugyanis ez egy remek ötlet. De tény ahhoz meg kell gyógyulnom, mert különben Jace sose enged el, még akkor sem, ha felnövök.
-Ez nagyon jó ötlet! Basszus, de jó lenne elmenni kettesben. Holnap elkezdek utánanézni a dolgoknak, hogy mennyi pénzt is kellene összegyűjtenünk, de nem csak pár napra, hanem minimum egy hétre, ha nem többre. Juuj de jó lenne és ha már ott vagyunk elmehetnénk Spanyolországba is. –Láthatja rajtam, hogy mennyire fellelkesültem. Nagyon tetszik az ötletet és tényleg remek dolog lenne, ha össze tudnánk szervezni a dolgot.
Örülök neki, hogy nem erőlteti a pasi dolgot. Értem én az ő érvelését is, de nem fogja megváltoztatni a véleményem. Egyelőre így gondolom. Majd talán, ha végre kimondják, hogy meggyógyultam, hogy rendes hosszú életem lehet, akkor igen… Örülnék neki, ha megtapasztalhatnám a szerelmet.
Még egy kört lenyomunk a játékból és most meglepő módón én nyerek. Kissé gyanúsan pillantok Hienre, de végül csak elmosolyodom és egy kisebb örömtáncot járok a győzelmem megünneplésére, majd csak hallgatom, Hient a pasikról.
-Ez egyáltalán nem lehetetlen és nem hiszem el, hogy az egyetemen nincs ilyen pasi, hisz az informatika a pasik szaka… Na jó ez most így hülyén hangzik, de többségben pasik szokták azt választani. Biztosan van aki megfelel a kritériumaidnak. Többet kellene kijárnod, de tényleg!-Eldőlök én is mellette (ha van hely), majd csak a plafont bámulom.
-Ne zárkózz be. Tök Szar egyedül lenni. Persze itt vannak a tesóid, de az más. Jó, ha az embernek van valakije.-Pillantok oldalra és elmosolyodom.
-Amúgy tudod mi jutott az eszembe egyik nap?... Elmehetnénk valami táncot tanulni, tudod valami lányosabbat. Egyikünk se az a tipikus lányos csaj, de azt hiszem ideje lenne kicsit összekapnunk magunkat nem? Lehetne latin tánc, vagy hastánc…


Pola E. Whitebreak
Diákok
Play by :
Shailene Woodley
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák, Tinédzser, felszolgáló a Patisserie Chanson-ban
Hozzászólások száma :
56

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptyCsüt. Júl. 11, 2019 2:15 pm
Hien & Pola


Örülök, mikor megpróbálkozik a kínai szavak kiejtésével, bátorító mosolyt is küldök feléje mikor megpróbálja. Igen, érződik rajta, hogy ő tényleg kezdő és még gyakorolnia kell, de nem nevetem ki a kiejtését. Hanem kedvesen kijavítom, megpróbálva rávezetni hogyan kell kezdésként ezt az egy kifejezést kiejteni, aztán csak bólintok, mikor már helyesebben megy neki a dolog és hüvelykujjamat felmutatom neki, jelezvén, hogy ez már így jó, egészen érthető és ügyes volt.
- Persze, hogy szép lenne! – kontrázok rá az ábrándos ötletemre az elképzelt párizsi útjával kapcsolatban. Tudom, hogy jó lenne, mert láttam már pár franciaországban játszódó romantikus filmet, melyek alapján azt hiszem, hogy egy biztos elképzelési alapon van arról, hogy milyen lehet. Meg különben is, azt hiszem senki nem vitatkozhat velem azon, hogy Franciaországba jobb elmenni nyaralni, mint Észak-Koreába, ugye?
- Vagy akár majd, ha meg… Akarom mondani majd, ha megnősz, hogy a bátyád elengedjen vagy megszerzünk annyi pénzt, mi ketten is elmehetnénk Párizsba pár napra nyaralni – vetem fel az ötletet. Igaz elég sután, mert majdnem kimondtam, hogy „majd, ha meggyógyulsz”, de gyorsan kijavítom másra. Nem azért, mert úgy gondolnám az a nap sosem fog eljönni, mert bízok benne, hogy Pola meg fog gyógyulni. Csupán csak nem akarom, hogy erre gondoljon ő is és esetleg elszomorítsam, hogy olyat mondok neki, amit ő valószínűleg nem fog tudni átélni.
De át fog tudni élni! Én hiszek ebben.
- Igen tudom. Csak gondoltam rákérdezek hátha változott valami azóta… - vonom meg a vállamat. Igen, még egy olyan dolog a betegségével kapcsolatban, ami kerülendő, révén, hogy nem igazán értünk egyet a dolog kapcsán. - De akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmi ezzel kapcsolatban.
Hagyom is a dolgot. Szerintem illenének egymáshoz, de persze nem erőltetem rá meg nem játszom neki a kerítőnőt, hogy csak azért is legyen valakije, akire ÚGY tekinthet.
- Majd holnap akkor nekikezdek a karakterednek – mosolygok vidáman, hogy áldását adta az ötletemre.
Aztán az újabb játékkörbe is szintén beleegyezik én meg a következő pillanatban indítom is el újra a játékot, igaz most karaktereket megcserélem, így a fair a dolog. Illetve most azért hagyom, hogy elverjen és ezt a kört ő nyerje meg, hogy kiélvezhesse a nyerést is. – Látod? Nem is olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. Ügyes vagy! – dicsérem meg, kedvesen rámosolyogva mikor a monitor kiírja, hogy most ő nyert.
Ezután az én szerelmi életem kerül terítékre és sóhajtva dőlök hátra, az ágyamra. – Hát az egyetemen sok pasi van az biztos, de nem találkoztam még mindegyikkel, hogy pontos statisztikai adatokkal tudjak szolgálni róluk. Illetve tudod jól, hogy nem akarok bunkó, egosita seggfejjel összeakadni. A helyes egyetemista srácok egy része ezt a kategóriát képviselni.  Másik részük agya nem a koponyájukban található, hanem lentebbi testrészükben… Nem, olyanok sem érdekelnek – rázom meg a fejemet, miközben a szobám mennyezetét bámulom. – Azt hiszem, hogy olyan sráccal ismerkednék meg legjobban, akinek helyén van az esze, vicces, nem kell félistennek kinéznie és legyen legalább egy kicsit közös az érdeklődi körünk – gondolkozok hangosan, őszintén megvallja neki a preferenciámat. – Oké, a média pasik terén kicsit tényleg butít. Régebben a magas, szexi, titokzatos, igazi bad boy srácok jöttek be, a volt kedvenc filmes és sorozatos álompasijaim alapján, de most már inkább az ellenkezője azt hiszem? Hogy mit mondtam legyen okos meg jó humorú, valamennyire hozzám hasonló. Semmi eget rengető. De ilyen sráccal még nem igazán találkoztam. Nem igazán járok egyetemi bulikba… Tinderre meg nem regisztrálom fel magamat! – pillantottam rá, nagyon elszántan. Nincs az a pénz amiért rávehetne bárki is, hogy online társkeresőn próbáljak szerencsét. Akkor már tényleg inkább macskás nénivé változok.  

Szószám: 578 Megjegyzés: Hien & Pola - Játékidő 3682775782


Jessica Hien Chan
Diákok
Play by :
Lana Condor
Kor :
20
Foglalkozás :
Egyetemi hallgató (Columbia University: Computer Science)
Hozzászólások száma :
60

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptySzer. Júl. 10, 2019 7:16 pm


Hien & Pola

Ahogy kimondja a szavakat próbálom megismételni hangosan, de valami teljesen más lesz belőle. No de sebaj, majd ha elégszer gyakorlom jó leszek egy idő után benne.
-Azt hiszem egyelőre maradjunk egy szónál. Jó lesz a jó napot… Szóval… Záááooo sháááánghá..hááo.-Nézek rákérdőn, hogy vajon helyesen mondtam e. Ha kijavít még megpróbálom párszor, majd inkább abba hagyom. Nem ezért jöttem ma ide. Majd eljön a tanulásnak az ideje is, de most lazítunk.
Felnevetek, mikor belemerül az álmodozásba. Na jó tudom, hogy ezt nekem kívánja, és tudom, hogy szeretné, ha lenne valakim, de én úgy érzem az túl önzőség lenne a részemről, így inkább próbálom kerülni az ilyet. Nem mintha olyan sok jelentkező lenne.
-Szép is lenne!-Szívesen elutaznék Európába, Párizsba, de azt hiszem ez jelenleg nem igen kivitelezhető. Persze jó lenne Jaceel valami közös utat szervezni, hogy ő is pihenhessen, de nem akarom, hogy minden pénzét rám költse. Ez is az egyik ok, amiért munkát vállaltam. Legalább az én extra igényeimet magam állom és nem kell kunyerálnom tőle pénzt.
-Igen biztos… Csak barátok vagyunk… Amúgy is tudod mit gondolok erről.-Tudom mondhatnám, hogy Hiennek sem lesz könnyű, hogy igazából őt sem kellett volna közel engednem magamhoz, de ez nem megy olyan könnyen és nagyon is hálás vagyok azért, hogy Ő van nekem. Vele tényleg megbeszélhetek mindent, őszintén megoszthatom a gondolataimat.
-Csokis süti? Ez nagyon tetszik nekem! Tök jó ötlet!-Mondom nagy lelkesen, végül csak nekifogunk a játéknak, amiben most ő volt az ügyesebb, de nem szomorodom el. Majd egyszer én is nyerni fogok.
-Naná, hogy játszunk még!-Ez mégis csak az ő játéka és nekem nagyon is tetszik.
-De amúgy, ha már felhoztad a francia bagettet evő romantikus srácot mesélj veled mi a helyzet? Egyetemen biztos sok jó pasi van. Ne mondd azt, hogy egyik sem szimpatikus neked.-Neki is ideje lenne végre találnia valakit. Okos, szép lány….Vagyis nő. Nem hiszem el, hogy nincs olyan pasi, akinek nem pont Ő kellene.


Pola E. Whitebreak
Diákok
Play by :
Shailene Woodley
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák, Tinédzser, felszolgáló a Patisserie Chanson-ban
Hozzászólások száma :
56

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptySzer. Jún. 26, 2019 6:04 pm
Hien & Pola


- Jó napot zǎo shàng hǎo, a szia nǐ hǎo és a köszönöm xiè xiè. – mondom el neki a kívánt kifejezéseket, megpróbálva lassan ejteni őket és a lehető legjobban artikulálva, már ami a tudomásomat illeti kínai nyelv területén. Hiszen még nekem is gyakorolnom kell, elég nehéz nyelv, főleg, hogy nem Kínában élek és így nem hallgatok a nap huszonnégy órájában a nyelvet beszélő embereket, nem látok mindenhol kínai szövegeket. De gyakorlok és tanulok. Kezdő azért már rég nem vagyok, de még azért picit messze vagyok az anyanyelvi szinttől.
De tanulás teszi a mestert. Polának viszont szívesen leszek az ő Yoda mestere a kínai területén. Vagy az informatika területén.
- Ez a beszéd! A francia nyelv is hasznos. Kanadában ugye az is hivatalos nyelv, Franciaországról nem is beszélve! Megtanulod a nyelvet, elmész Párizsba és talán egy szenvedélyes francia románcban is részed lehet egy bagettet és camembert evő francia pasival, aki a robogóján elvinne az Eiffel-toronyhoz… - bólintok rá az elhatározására, hogy csak megtanulja azt a nyelvet. Illetve nem tudom megállni, hogy ne bátorítsam egy kis kalandos románcra is. A romantikus könyveket faló részem kikívánkozta belőlem ezt, kicsit dramatikusan álmodozó hangnemben mondva, illetve lelkesen rá is mosolygok Polára.
Persze, tudok a betegségéről. Hogy ne tudnék róla, hiszen a legjobb barátnőm és hálás vagyok, amiért bízik bennem annyira, hogy elmondta. Igyekszem is nem felhozni neki a témát, nem emlékeztetni rá őt feleslegesen. De… Még olyan fiatal ő is! Nem érdemli meg, hogy netán fiatalon haljon meg, pláne nem úgy, hogy nem tapasztalta meg első kézből, hogy mi az szerelem. Szóval na ná, hogy bíztatom erre is, mert megérdemelné. Valakit.
- Á, a zseni srác… - bólintok a magyarázatára, miközben beugrik Harry arca. Aha, szóval az a fiú! – Biztos, hogy nem úgy? – kérdezem még, még erőltetve a témát. De ha nem úgy és már nagyon elege van, hogy még mindig ezzel jövök neki, akkor oké, a válasza után majd abbahagyom.
Pár perc múlva már a gépen ügyködök, hogy a játék normálisan elfusson rajta. Magyarázok közben neki, lelkesen, kicsit őrült tudós módjára a javaslatára hevesen bólintok és hirtelen az egyik kezemmel rácsapok egyet az ágytakarómra. – Ez egy remek ötlet! – kiáltok fel vigyorogva. Majd okoskodóan rámutatok. – De sok időbe fog telni meganimálni ennyi személyt - mondom neki, majd megigazítom az orromon a szemüvegemet és elvégzem az utolsó simításokat a játék indulásához. – Ó, és meg se fordult a fejemben lófogakkal rajzolni meg téged. Csupán csak sütikkel. A te fegyvered a csokis sütik dobálása lenne – adom a tudtára, ezt a kis információt.
A játék aztán elindul és igyekszek a legjobban teljesíteni, ezt a billentyűt nyomva le, majd a másikat. – Á, ezt most én nyertem! – kiáltom el magamban örömtelien mikor a meccsnek vége és a képernyőn megjelenik a felirat mely szerint én nyertem. – Igen, de azért te is szépen küzdöttél. Hamar bele lehet jönni. Lehet a következő kört te nyernéd. Még egy menetet? – kérdezem meg, megadva az esélyt, hogy Pola is nyerjen legalább egyszer. Bár, ha nem akar, akkor nem kell ezt játszanunk. Létezik még rengeteg más játék is. – Vagy játszunk inkább valami mást? Sims? Vagy van ötleted?

Szószám:509 Megjegyzés: Hien & Pola - Játékidő 3682775782


Jessica Hien Chan
Diákok
Play by :
Lana Condor
Kor :
20
Foglalkozás :
Egyetemi hallgató (Columbia University: Computer Science)
Hozzászólások száma :
60

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptySzomb. Jún. 01, 2019 2:31 pm


Hien & Pola

-Azért a kínai sem piskóta. Majd egy-két szót nekem is igazán megtaníthatnál. Tudod, a szokásosakat, hogy Jó napot, Szia, köszönöm meg hasonlók. –Örülnék neki, ha az anyukájának legalább az anyanyelvén köszönhetnék. Tudom ez csak pár szó lenne, de még mindig több a semminél.
-Köszi a bátorítást! Mindenesetre nem adom fel. Ha törik, ha szakad akkor is megtanulom a francia nyelvet. –Legalább ennyit érjek el a halálom előttig. Ezt már nem mondom ki hangosan. Hient sem akarom fárasztani az ilyen gondolataimmal. Nem azért jövök ide, hogy magamat sajnáltassam és a betegség körül forogjon minden. Pont az ellenkezője miatt vagyok itt, hogy jól érezzem magam, hogy kikapcsolódjak és elfelejtsem azt a hülyeséget.
-Oh ne félj! Én sem foglalkozom velük. Már hozzá vagyok szokva… Tudod előző sulimban is idővel suttogni kezdtek rólam a hátam mögött, amiért sokat hiányoztam… Van Harry, akivel jól elvagyunk és nem… nem úgy!... Ő is kicsit kilóg a többiektől, de ismered! Már találkoztatok. Tudod a zseni srác!-Nem tartom magam hülyének, de hozzá képest sokszor érzem magam annak. Olyanokról képes beszélni, amikre csak nagyokat pislogok és próbálom elhitetni vele, hogy nagyon is értem, pedig szerintem a fele nekem tök sötét zóna.
Ahogyan az is, amit Hien csinál. Én képtelelen lennék egy játékot összehozni. Bár tény csodálatosnak tartalom azt, hogy ilyenekre képes egy ember, de engem inkább a sütögetés foglal le. Tény ahhoz nem kell sok ész, de mondjuk ott is lehet kísérletezgetni az anyagokkal, ízekkel.
-Oh rendben!-Tök izgatott vagyok, hogy játszhatok az első játékával. Mikor mellém huppan már át is adom neki a laptopomat, hogy feltehesse rá a játékot.
-Persze, hogy engedem! Megtisztelés lenne szerepelni a játékodban! De aztán nehogy nagy lófogakat adj nekem! Amúgy szerintem simán beletehetnéd a családodat. –Közben figyelem, hogy miket csinál. Próbálom megtanulni, megérteni, de igazából számomra csak ide-oda kattintgat. Sokszor szoktam tőle segítséget kérni az ilyen számítógépes dolgokban. Van mikor telefonon keresztül segít nekem. Jace meg csak pislog, hogy mégis miről dumálhatunk.
-Naná!-Mondom izgatottan, majd már el is kezdődik a harc. Koncentrálok, nagyon is. Mintha csak az életem múlna rajta. Néha morgolódom, néha nevetek.
-Meg fogsz halni!!!-Mondom kissé ingerülten, majd csalódottan kiáltom el magam.
-Nah igen… Mégis csak te vagy a játék megalkotója.-Nevetem el magam. Veszíteni tudni kell azért. Nem mindig megy, van mikor megsértődöm rajta tény, de most Hien részéről szép győzelem volt.


Pola E. Whitebreak
Diákok
Play by :
Shailene Woodley
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák, Tinédzser, felszolgáló a Patisserie Chanson-ban
Hozzászólások száma :
56

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptySzer. Május 22, 2019 9:59 pm
Hien & Pola


- Rendben. Akkor a második otthonod. És igen, vannak hátrányai, de máskor meg klassz. Mikor hogy – vonok vállat mosolyogva. Mi tagadás, ez az igazság. A családi perpatvarok, veszekedések, hisztik nem a kedvenc pillanataim, de amikor nyugi van, vagy mindenki szívét melengeti épp a testvéri és anyai szeretet, egész jó itthon tartózkodni és a család része lenni, nagyon is.
Zoet még látom elégedetten mosolyogni Pollára, amiért elfogadná a kinevezését, majd az ikrek eltűnnek a szemünk elől.
- Nem tudom… A francia számomra furcsán hangzik. De nem csak te vagy az, akinek nehézkes nyelvet tanulnia. Ugye én egy jó ideje a kínaival állok hadilábon. Anyum, a biológiai, ugye segít néha, ha ráér, amúgy meg kínai drámákból tanulok és a netről összeszedett anyagból - mesélek neki, ezáltal megpróbálva egy kicsit feldobni a kedvét. – Biztos meg tudod majd tanulni a franciát, ügyes vagy – mosolygok rá bátorítóan, majd még hozzáteszem. – Az osztálytársaiddal meg tudod mit csinálj? Szard le őket. Ha nem érdemlik meg, hogy időt pazarolj rájuk, akkor ne foglalkozz velük. A végére én a saját osztályom legalább nyolcvan százalékával nem törődtem. Nem is bánom.
Mesélem el neki. Való igaz, mindig is különc voltam, antiszoc. Ez a suliban se volt másképp, pláne nem középiskolában. Az osztályombeli lányokat más dolgok érdekelték, mint engem, ők szerettek suli után vagy óra helyett plázában mulatni az időt, vagy pompomlánykodni vagy csak szimplán egyszer ezzel a fiúval randizni, máskor meg egy másik fiúval az évek alatt. A mi meg a fiúkat illeti… A fiúk hülyék. Nem is bántam hát, hogy nem voltam a népszerű lányok között.
Pola barátsága több, mint amit kívánhattam, hogy a középiskolás éveim alatt találok igazi barátot.
- Szerintem is hű másolata lett Danielnek. Tiszta huszonegyedik századi ősember – bólintok vigyorogva. Örülök, hogy Polának tetszik a játékom és ennyire lelkes a dolog iránt. De azt hiszem a barátok már csak ilyenek, mindenben támogatják egymást. – Naná, hogy játszhatsz vele! Van egy…- akarom kérdezni, de közben kutakodok az asztalomon a saját pendriveom után, amit pár pillanat múlva előhalászok az egyik ceruzatartóból. Hogy kerülhetett oda? Mindegy, nem lényeges. Gyorsan bedugom a laptopba, felveszem az asztalon árválkodó szemüvegemet (hogy jobban lássam a monitoron a betűket), és rámásolom a játékot, hogy aztán feltudjam telepíteni Pola gépére. – Mindjárt ráteszi a pendrivera és feltelepítem neked…- válaszolok a másik kérdésére is. Majd mikor kész, kihúzom az adatszállító eszközt a gépből és odamegyek Polához. – Feltelepítem neked gyorsan, hogy a saját gépeden próbáld ki. Egyszerre két gépen két játékos egymás ellen még nem tud küzdeni. De ha az egyikünk nyomogatja a w, a,s,d és bal shiftet, a másik pedig a jobb oldalt lévő shiftet és nyilakat, tudunk egymás ellen is játszani, nem csak a maga a játék ellen. Ja meg egyelőre csak ez a két karakter van, majd teszek bele más karaktereket is, csak még nem tudom kiket – magyarázok, lehuppanva melléje az ágyra. A laptopját megkapva hozzá is látok a játék telepítéséhez. - De téged tuti beleraklak, persze ha engeded – pillantok fel rá mosolyogva.
Mikor kész a telepítés, el is indítom a játékot, kettőnk közé rakva a gépet, hogy mindketten hozzátudjunk férfi a klaviatúrához. – Mehet egy játék akkor? Játszhatsz az én karakteremmel – kérdezem meg, noha már nyomom is le a space gombot, hogy induljon az a mérkőzés és győzzön a jobbik!

Szószám:533 Megjegyzés: Hien & Pola - Játékidő 3682775782


Jessica Hien Chan
Diákok
Play by :
Lana Condor
Kor :
20
Foglalkozás :
Egyetemi hallgató (Columbia University: Computer Science)
Hozzászólások száma :
60

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptyHétf. Május 20, 2019 8:25 pm


Hien & Pola

-Vendégségbe? Én szinte már otthonomnak érzem. Annyira szeretek itt lenni, meg a többiekkel találkozni. Jó lehet ilyen nagy családban élni. Persze sejtem, hogy megvannak a hátrányai, de kicsit irigykedem rád.-Kacsintok felé. Nekem nem okoz gondot a sütés, nagy örömmel teszem főleg, ha ilyen nagy lelkesedéssel fogadják azt.
-Sziasztok!-Mosolyodom el az ikrek láttán, majd meglepetten pislogok Zoe szavain. Mennyire cuki már.
-Valóban? Hát ez nagyon kedves tőled. Örömmel lennék a főcukrászod.-Úgy tűnik nem hoztam elég sütit, mondjuk szerencsére sosem hozok eleget. De már megyünk is tovább, hisz most azért vagyok itt, hogy jóóól seggbe rúgjam Hient a játékban. Muhahaha. Lehet, hogy a süti az csak figyelemelterelés a részemről.
Viszonzom a köszöntést az anyukájának, majd szépen visszavonulunk a szobájában.
-Inkább ne is beszéljünk róla. Mondjuk a francia órákat szeretem. Nagyon szép egy nyelv, de nagyon nehéz. Hiába ülök a könyv felett órákat egyszerűen nem tudom a fejembe verni az anyagot, pedig nagyon meg szeretném tanulni… Lehet egyszerűen nem vagyok ebben ügyes. A többiek az osztályban meg… Tudod milyenek…-Sokszor eszembe jut, hogy mennyivel jobb lett volna, ha Hiennel jártam volna egy osztályban. De nah… Azért így sem olyan borzalmas, van akikkel megtalálom a közös hangot.
A cuccomat azonnal ledobom az ágyára nem is kell mondani, már nagyon is otthonosan mozgok itt.
-Uh mit? Muti!!-Kerekednek el szemeim, bár fogalmam sincs, hogy miről lehet szó, de szerencsére nem is kell sokáig várnom. Mikor elindítja felnevetek. Nah erre nem is gondoltam, de nagyon is tetszik a játék.
-Hát ez nagyon jó lett! Teljesen visszahozza a tesódat. Nekem nagyon tetszik! Játszhatok majd vele? Fel tudjuk tenni a gépemre? Vagy még van mit javítani rajta?-Ha nincs még teljesen készen, akkor megvárom, hogy elkészüljön, de ha már nem akar rajta változtatni, nos akkor kezdődhet a csata!


Pola E. Whitebreak
Diákok
Play by :
Shailene Woodley
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák, Tinédzser, felszolgáló a Patisserie Chanson-ban
Hozzászólások száma :
56

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptyKedd Ápr. 30, 2019 7:20 pm
Hien & Pola


- Süti! - kiáltom el boldogn magam, kicsit már ujjongva amikor meghallom, hogy Pola mit hozott még magával.
A süteményeiért képes lennék bármennyit megadni, mindegyik nagyon finom, de a csokis... A csokis az egyik kedvencem tőle, ha nem a nagybetűs KEDVENC. Igazán finom, főleg ha közben olvasok egy jó kis regényt, nézek egy sorozatot vagy mint ahogyan majd most fogjuk tenni: ha úgy nyomkodjuk a klaviatúrát közben fél kézzel, mint akinek az élete múlik rajta, hogy a játékban nyerjen és a sütit is elmajszolja. Egyszerre.
- Te aztán mindig tudod, hogyan kell vendégségbe menni... - jegyzem meg mosolyogva, miközben először akkor a konyha felé vesszük az irányt.
Most már a ház többi tagja is előmerészkedik, talán azért mert ők is meghallották milyen becses kincset hozott Pola a házhoz, vagy túl kifinomult a szaglásuk. Vagy mindkettő. Mindenesetre az ikrek, Ben és Zoe megjelennek és vidáman köszöntik Polat.
- Hello Pola! - mosolyog a kisfiú őszintén rá, majd nyújtva is ki az egyik kezét a finomságok felé.
- Szia Pola! - jön Zoe is köszönteni, no meg a sütiért és nem halassza el, hogy ne tegyen megjegyzést mikor ő is lecsap egy csokis sütikére. - Képzeld, ha lenne királyságom, hercegnői jogom miatt megtennélek a főcukrászommá.  
Nem tudom megállni, hogy ne forgassam meg a szememet az ikrek viselkedését látva. Tipikusak... Ha valami finomság kerül a házhoz, mindig így viselkednek.
De azért el is mosolyodok az őszinte lelkesedésükön.
- Oké, ennyi már elég, hagyjatok a többieknek is! - szólok az ikrekre, mielőtt többet merészelnének venni a hamardik darabnál. Kis torkosok, hát nem tudják, hogy ha még egy kicsivel többet fogyasztanak az megárthat? Na, majd később kiokítom őket a sütizés egészségügyi tényezőiről, aza biztos.
De az ikrek picit mérgelődve elvonulnak a nappali vagy a hátsó kert irányába, én meg Polaval végre a szobám felé vesszük az irányt. Közben hallani, hogy anyu 2.0 szintén köszönti Polat az emeletről, de már siet tovább végezni a teendőit, mielőtt felérnénk a lépcsőn.
- Ó, hát tudod, nem könnyű az egyetem. Itt is tanulni kell, nyilvánvalóan - kezdek bele picit sóhajtva, majd a töritanár említésére kicsit grimaszt vágok. - Nehezen! Mármint, oké, egész szép eredményt értem el nála. Plusz évszámokat tudni kell és alapvetően semmi bajom ezzel, meg a számokkal, de amilyen évszámokat az a tanár számonkért... A matek és az informatika órák joggal voltak a kedvenceim. Na, és te? Hogy megy a suli? - kérdezem meg tőle, érdeklődve pillantva feléje. Az iskola kapcsán kérdem, de úgy az egész állapota érdekel, csak nem szeretem felhozni neki a betegségét, mert sejtem, hogy nem igazán lenne kedve róla beszélni.
Már rutinosan vezetem Polat a szobám ajtajához, melynek tetején, az ajtókereten egy ma már eléggé jól ismert szállóige van: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel". Illetve maga az ajtó szép kékre van festve, úgy néz ki mint a Doctor Who sorozatból a TARDIS kívülről. Az én szobám, az én TARDIS-om. Belülről a falak türkiz árnyalatúak és egészen normálisnak mondható, van a falnál egy nagy ágy, melyen az ágyhuzat éppen régi levél mintájú. Az ágy felett pár polaroid fotó függ, az egyik fotó Polaval készült közös kép. Majd polcok vannak még ott, polaroid kamerám, 1-2 pici szobanövény és pár könyv van rajtuk. Vannak még sötétbarna fából készült könyvesszekrényeim is, mindegyik roskadozik könyvektől, néhány bekeretezett családi fotónak és több  Funko Pop! figurának szolgáltatnak lakóhelyet, utóbbiak javarésze szuperhősös, sorozatos vagy filmes karakterek. Van persze ruhásszekrényem is, no meg íróasztalom is, rajta a laptopommal. Ja és talán még az a pár filmes, sorozatos, videójátékos faliposzter érdemel említést, de ennyi.
- Nyugodtan helyezd magad kényelembe az ágyon. Úgy is ott van még egy konektor... Mutatni akarok valamit mielőtt játszunk - jegyzem meg mikor belépünk a szobába. Pola már járt itt, tudhatja, hogy nyugodtan kockulhat az ágyamon, nem kell a padlót választania. Én magam leülök az íróasztalomnál lévő székembe és gyorsan elindítom a kis játékot, amit nemrég csináltam, de csak a tetsvéreimnek volt alkalmam megmutatni, akik nem értékelték annyira, hogy a saját magamról megformált 2D-s karakter könyvekkel és klingonul kiabálva püföli a banánt meg focilabdát dobáló bátyánkat, aki Tarzant megszégyenítve ordítozik közben. - Na, szerinted ugye egészen ötletes játékot hoztam össze? - kérdezem meg miután egyjátékos módban gyorsan bemutattam neki az egészet. - Ugye? - kérdezem meg újra, szinte könyörgő bociszemeket vágva, hogy mondja azt, hogy igen.

Szószám:709 Megjegyzés: Hien & Pola - Játékidő 3682775782


Jessica Hien Chan
Diákok
Play by :
Lana Condor
Kor :
20
Foglalkozás :
Egyetemi hallgató (Columbia University: Computer Science)
Hozzászólások száma :
60

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptySzomb. Ápr. 27, 2019 10:38 pm


Hien & Pola

Nagyon megörültem neki, mikor Hien ismét áthívott magukhoz. Legalább hozzá szó nélkül elenged Jace. Ismeri már őt, megbízik benne, így tudja, ha mellette vagyok, biztonságban vagyok. Igaz csak egy évvel idősebb nálam, na jó picivel több, mint egy évvel, de ő már nem kis gimis, hanem nagy egyetemista. Szóval mondhatjuk már felnőttnek számít.
Már be van járatva a legjobb útvonal hozzájuk. Szerencsére csak egyszer kell átszállnom és igen hamar odaérek. Mikor leszállok a buszról már küldök is egy üzit Jacenek, hogy ne izguljon annyit. Szeretem őt, de néha a falra tudok mászni tőle. Értem én, hogy aggódik értem… De ha meg kell történnie a dolognak, akkor meg fog történni, ha otthon vagyok, vagy ha éppen a buszon, tök mindegy, hogy hol, mert nem ez fogja eldönteni a dolgot.
Csak ez után hívom Hient, hogy mindjárt ott vagyok náluk. Szeretek hozzájuk menni. Az a nyüzsgés, ami náluk van… Mi csak ketten vagyunk Jaceel, a szüleink meghaltak, így jó egy boldog családba menni. Bár megértem Hien panaszkodásait is. Néha sok lehet annyi emberrel együtt élni.
-Szia Hien!-Viszonzom az ölelését. Én sem vittem túlzásba az öltözködést, kényelmes ruhát vettem fel. Nem bálba készülünk menni, hanem csak gyilkolászni meg hasonlók. Szeretek vele játszani. Mindig kihozzuk egymásból az állatot. Aztán persze megy a megjátszott sértődés. Egy nagyobb hátizsákot hoztam magammal, amiben a laptop mellett sütit is elrakta. Nem csak nekünk, hanem mindenkinek. Sose szeretek üres kézzel jönni.
-Oh az nagyon jó! De persze menjünk a szobádba… A laptopot elhoztam magammal, de előbb majd a konyhába kell mennünk. Tudod megint van nálam süti. Finom csokis.-Szeretek a családjának is sütni. Jace mellett mindig velük kóstoltatom meg az új receptjeimet. Az egyszer biztos ha sikerül egy saját helyet nyitnom akkor ők lesznek a törzsvendégeim.
Ahogy beérek a házba mindenkit nagy lelkesen köszöntök és már elő is veszem a finomságot. Külön dobozba pakoltam a magunkét, így nem kell félni attól, hogy a mi részünket is befalnák. Amint ezzel megvagyok már indulhatunk is be a szobába.
-És hogy vagy? Hogy megy a tanulás? Mi a héten írtunk töriből egy nagy dogát… Utálom azt a pasast. Neki célja, hogy minden gyereket megszívasson. Te hogy élted túl őt?-


Pola E. Whitebreak
Diákok
Play by :
Shailene Woodley
Kor :
18
Foglalkozás :
Diák, Tinédzser, felszolgáló a Patisserie Chanson-ban
Hozzászólások száma :
56

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő EmptyPént. Ápr. 26, 2019 4:47 pm
Hien & Pola


Sietve iktatok be egy kis takarítást a délutáni programjaim közé. Mára már végeztem a tanulással, direkt letudtam előre, hogy a mai délután felszabaduljon pihenő időnek. Sőt, sikerült Polával lebeszélnem egy csajos délutánt, így örülök, hogy a tanulást már kihúzhatom a listáról. Ami pedig a csajos délutánt illeti, lehet, hogy mások mást értenének alatta, de mi nem vagyunk olyan lányok. Nálunk a kockulás igen is közös kikapcsolódás.
Ezért igyekszek most gyorsan tűrhető állapotba varázsolni a szobámat, melyet a héten kicsit elhanyagoltam és kezd úgy nézni, mint egy szemétdomb. Oké, nem vagyok rendmániás, de oly nagy trehány se vagyok… Legalábbis szeretném ezt hinni miközben gyorsan felkapkodok egy kupacnyi ruhát a padlóról és a szennyeskosárba pakolom őket. Az ágyamról összeszedem a kinyomtatott jegyzeteimet, és az íróasztalom fiókjába csúsztatom őket. Végül magán az asztalomon rakok gyorsan rendet, becsukom a könyveimet és felrakosgatom őket a polcra. Így most már a laptopomhoz oda lehet férni, főleg, hogy a rajztáblámat is átköltöztetem inkább a fiókosszekrényem tetejére, ideiglenesen.
Bár még nem tudom, hogy a szobámban fogunk-e lenni vagy a nappalit foglaljuk el. De majd eldől. Pakolás közben a szemüveg lecsúszott az orromról, így most visszacsúsztatom, közben újra megnéznem a telefonomat, küldött-e már Pola üzenetet, hogy itt van. Elégedetten látom, hogy jött is tőle a kis üzenet, így a készüléket a zsebembe csúsztatva vidáman megyek le eléje a bejárati ajtóhoz. Azonnal beengedem a kapun, majd az ajtót is kinyitom neki.
Sőt, eléje megyek, nem törődve azzal, hogy csak zokni van a lábamon, amihez melegítőnadrágot és egy mérettel nagyobb, uniszex, de gamer témájú (’I’m a gamer, not because I don’t have a life, but because I choose to have many”) pólót viselek, alkalomhoz illően. Kit érdeke, ha valamelyik szomszéd meglát így? Engem biztosan nem.
- Pola! – kiáltom neki mosolyogva, majd hirtelen késztetést érzek arra, hogy megöleljem, holott nem igen szoktam embereket ölelgetni. De végtére is, mióta már végeztem a középiskolával, kevesebbet látom őt, a kevés barátaim legjobbikát. Megérdemli az ölelést emiatt, meg amúgy is elég barátság XP-t szerzett hozzá. – De jó látni! Örülök, hogy áttudtál jönni – teszem hozzá, ellépve tőle és a nyitva hagyott bejárati ajtó felé intek a fejemmel, jelezve, hogy kövessen és én magam visszaindulok a házba. -  Ha minden igaz, majdnem mindenki itthon van, szóval jó lesz, ha a nappali helyet most a szobámba megyünk? A laptopomat fent hagytam… Hoztál laptopot? Vagy játszhatunk konzolon is, de akkor befoglaljuk a nappalit. Te döntesz – bombázom egyből kérdésekkel, szavakkal, beérve a házba. Míg gondolkodik bezárom az ajtót és hagyom, hogy ő döntsön, mert ő a vendég.

Szószám:416 Megjegyzés: Hien & Pola - Játékidő 3682775782


Jessica Hien Chan
Diákok
Play by :
Lana Condor
Kor :
20
Foglalkozás :
Egyetemi hallgató (Columbia University: Computer Science)
Hozzászólások száma :
60

Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hien & Pola - Játékidő    Hien & Pola - Játékidő Empty

Ajánlott tartalom


Hien & Pola - Játékidő Empty
Vissza az elejére Go down
 

Hien & Pola - Játékidő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek :: Házak-
^
ˇ