One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokJátékpartner keresõ

Random night out EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Random night out EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melros & Darick

Random night out EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Random night out EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmWork through the night - Myna & Rea

Random night out EmptyReagan Moore
Yesterday at 8:30 pmMyna történetei

Random night out EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pmKapcsolatkeresõ

Random night out EmptyLia Olivia Caselli
Yesterday at 7:05 pmAiden && Allie

Random night out EmptyJae Min Aiden Lee
Yesterday at 4:01 pmour first date ✩✮

Random night out EmptyN. Allison Haden
Yesterday at 2:21 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aveline Everhart, Leo Drom, Leslie Hewson, Lia Olivia Caselli, Myna Rosegold, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Random night out

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Random night out   Random night out EmptyKedd Jún. 25, 2019 12:21 pmTimo & Blake
Just because it's a bad idea doesn't mean it's not going to be a good time

- Csak hobbi - feleltem a kérdésre egyszerűen.
Az egyetlen újság, amivel kapcsolatba kerülök, az maximum az iskolámé, de abba meg aligha tartozik egy ilyen rendezvény, na meg nem is onnan indult az egész, csak később jelent meg ott pár képem, meg aztán kifejezetten kértek is rá, hogy ha épp időm van, akkor legyek már kedves lőni pár képet olyan rendezvényeket, mint mondjuk a sulibál, szalagavató, a meccsek vagy bármi hasonló, jó lesz a cikkekbe meg az évkönyvbe. Szóval lényegtelennek tartottam, hogy megemlítsem.
- Persze, nyilván - mondtam aprót bólintva. Nem vagyok hülye, hogy plusz veszélyforrást gyártsak magamnak, simán elég az is, hogy egyáltalán itt vagyok. - Lakat a számon - tettem hozzá. Az kéne még, hogy beköpjem őket, ahogy egy-két formát elnézek itt... biztos vagyok benne, hogy ki is nyírnának ott helyben. Pár ártalmatlan fotó Tumblr-re és Instagramra, amin nem lehet kivenni egy arcom sem pedig nem a világ vége. Senki nem jön rá, ilyenekből annyi kering már a neten, hogy oly mindegy.
A következő percben pedig szemtanúja lehettem annak, amiről az előbb beszéltünk. Azaz bármit látok, vak vagyok. Igen, amúgy többnyire jó gyerek vagyok (egy-egy kihágást nem beleszámolva), de annyira maga a művelet nem lep meg, hogy itt ilyen üzletek folynak, csak az, hogy gyakorlatilag ennyire nyíltan. Habár itt gondolom nem is kell félni, tuti mindenki ezt csinálja.
- Ja, örülnék neki - mondtam. - Merre találom? - kérdeztem, direkt nem úgy, hogy esetleg megmutatja-e, mert nem akartam sokáig feltartani. Szóval rajta áll, hogy oda is vezet-e vagy csak elmondja.


Blake W. Holden
Diákok
Play by :
Jake Cooper
Kor :
17
Foglalkozás :
gimnazista
Hozzászólások száma :
46

Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Random night out   Random night out EmptyVas. Május 26, 2019 2:35 pm

Blake & Clark
 "A halott lányok még mindig nevetnek."
Megfogadja a tanácsomat és nem tűnik számomra veszélyesnek. Sőt egyre jobban abban a hitben vagyok, hogy egyszerűen csak fotózni szeretne. Gondolom figyel azért arra is, hogy személyiség jogokat ne sértsen ezek után meg főleg, hogy figyelmeztettem itt nem barátkoznak mindenkivel az emberek és nem foghatják megvárni, hogy megmagyarázza mit csinál itt. Régi gépe van és nem úgy néz ki mint aki azt se tudja hogy kell kattintgatni.-Szóval ilyen újságíró szerűség vagy csak egy hobbi fotós, Blake?-kérdezem megjegyezve a nevet amit elárult nekem. A magyarázkodás után bólogatok párat és elgondolkodom de igazából a legtöbb fiúra ez a leírás simán tartozhat, szóval tök értelmetlen lenne megkérdeznem a legtöbbjüket max ha elmondaná az iskola nevét de azzal én tűnnék túl magánélet firtatónak szóval inkább elengedem a dolgot és ma estére szerintem mindenki el fogja fogadni egy darab vad idegen vendégünket. Végül megrántom a vállamat és a tarkómra teszem a kezeimet.-Mindegy is. Itt vagy és kész.-mondom ahogy megvakarom a tarkómat és fél mosolyt engedek el.-De ugye tudod, hogy bármi is látsz itt az titok marad...Veszélyes emberek ezek, még ha nincs is a fejükre írva szóval "ha látsz vak vagy, ha hallasz süket vagy." Egyszerű szabály remélem nem lesz nehéz betartani sem.-jegyzem meg ahogy leveszem róla tekintetem és körbe nézek és valódi célom embere nem sokkal már felénk közelít. Daryl nem egy hangos gyerek, ritkán is beszél ami nem baj. Kicsit ellépek a fotós sráctól és kezet fogva a gyerekkel adom neki oda a pénz amivel tartozok majd veszem át az "ajándékomat" és teszem el a dzsekim belső zsebébe. Nem köszönünk el egymástól Daryllel csak elengedjük egymás kezét és mintha semmi sem történt volna. Vissza fordulok a Blake-hoz.-Szeretnél egy jó kilátó helyet a fotókhoz?-kérdezem.-Ott nem is fognak annyira figyelni téged, hogy mit is csinálsz éppen.-jegyzem meg ahogy elő veszek egy cigi papírt. Szerintem sejti mit látott de ha észben tartja a szabályt nem fog furcsán nézni rám. Itt senki nem néz a másikra furcsán, csak bizalmatlanul.


Timothy Clark
Munkások
Play by :
Evan Peters
Kor :
24
Foglalkozás :
nem tudja ő se
Hozzászólások száma :
19

Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Random night out   Random night out EmptyVas. Május 12, 2019 7:57 pmTimo & Blake
Just because it's a bad idea doesn't mean it's not going to be a good time

A tanácsára aprót bólintottam. Még jól jöhet, ha tényleg nem akarom, hogy csoportosan ugorjanak nekem.
- Oh, oké - mondtam ki végül szóban is, és közben azon filóztam, jó ötlet-e egyáltalán fotózni, vagy maradjak egy kicsit és lépjek le, de basszus, ha már ezért jöttem, miért mennék "zsákmány" nélkül?
Az, hogy én mit látok, nem ugyanaz, amit a követőim is látnak Instagramon és Tumblr-ön - márpedig amúgy sem terveztem olyat posztolni, amin bárkinek is kivehető az arca. Annyira hülye azért én se vagyok. Úgyhogy úgyis azok kerülnének ki, amin kivehető az esemény, de a rajta szereplő személy nem felismerhető, a háttér pedig úgyis homályos és nem hangsúlyos, ha nem eléggé, akkor ezen még tudok dolgozni kicsit utólag is. Így biztos nem lehet belőle baja senkinek - sem nekem, sem az itt rendszeresen megfordulóknak.
- A suliban, véletlenül - feleltem. - Az egyik alsóbb éves srác nővérének a pasija jár ilyen helyekre elvileg, de én a srác nevét most meg nem tudnám mondani - tettem hozzá, ha esetleg bővebb magyarázatra szorulna. Na nem az iskolatársamét, az övét azt speciel pont tudom, meg a nővéréét is, aki akkor volt végzős, mikor én elsős, de hogy ki a pasija, arról már gőzöm nincs név szerint, csak látásból.
Viszont ezzel a következő tanács feleslegesnek bizonyult. Mondjuk talán a fiatalabb srác is volt már itt, szóval nem hinném hogy neki is ez az első, hogy a családi szálak által idekeveredett, bár pont nem futottam vele össze. Pedig én is gondoltam rá, hogy nem lenne hülyeség hozzácsapódni, de annyira nem ismerem, csak a szünetekben látom néha meg egy időben próbált bekerülni a suliújsághoz sikertelenül, úgyhogy éppencsak több a kapcsolatunk köszönőviszonynál.
- Blake vagyok - feleltem a kérdésére, ugyan nem kérdeztem vissza, mivel logikusan gondolkodva az előbbi név, amire hivatkoznom kell, ha itthagyna, őt takarja.


Blake W. Holden
Diákok
Play by :
Jake Cooper
Kor :
17
Foglalkozás :
gimnazista
Hozzászólások száma :
46

Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Random night out   Random night out EmptyHétf. Ápr. 22, 2019 9:48 pm

Blake & Clark
 "A halott lányok még mindig nevetnek."
Ahogy megfordul és rám néz egyből gyengül a felé irányuló bizalmatlanság. Végig hallgatom miket mond el nekem én pedig kicsit összehúzom a szemeimet majd utolsót szívva a cigibe dobom le a csikket a földre majd taposom el és a füstöt kifújom az ajkaim közül. Ez csak egy kölyök aki nagy butaságba keveredhet félre értések miatt...Ahogy megemeli a gépet pár pillanatig gondolkodom, mi is az mikor rá jövök, hogy egy nagyon régi fényképező. Elhúzom a számat grimaszolva.-Ha használod és beléd kötnek mond azt, hogy Timothy Clark barátja vagy...akkor nem fogják elvenni tőled és széttörni..meg utána téged agyon verni.-mondom ahogy még mindig grimaszolva bámulom őt miközben kezeimet a zsebeimbe csúsztatom.-Honnan hallottál a helyről?-kérdezek rá, mert mindig eggyel kezdődik a kíváncsiskodók száma aztán hirtelen minden féle népek megjelennek itt ezt pedig nem hiszem, hogy a kemény mag annyira hagyni szeretné. Mindenkiben nem lehet megbízni ezt mindannyian tudjuk. Még egymásba is alig bízunk meg nem, hogy vadidegenekben... A megjegyzésre abba marad a grimaszolás és féloldalasan elmosolyodom majd megvakarom a tarkómat.-Az....szóval veszélyes így egyedül kíváncsiskodnod...Legközelebb akitől hallottál erről jöjjön el veled.-mondom ahogy leveszem róla tekintetem és végig nézek az embereken. Enyhül a hangulat ahogy látják nyugodt beszélgetésbe kezdek a gyerekkel és látom rajta ártalmatlan a számunkra.-Hogy hívnak?-kérdezem ahogy felé fordítom végül a tekintetem ismét és figyelem barna szemeimmel.


Timothy Clark
Munkások
Play by :
Evan Peters
Kor :
24
Foglalkozás :
nem tudja ő se
Hozzászólások száma :
19

Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Random night out   Random night out EmptyVas. Ápr. 21, 2019 4:26 pmTimo & Blake
Just because it's a bad idea doesn't mean it's not going to be a good time

Egy idő után abszolút feltűnt, hogy néhány tekintet azért fürkészően rámtapad - nem véletlen, kicsit sem tűntem ideillőnek, ráadásul ahogy szétnéztem, szinte mindenki kisebb társaságokba verődött, na meg... egyáltalán tudta, hogy mit keres itt. Csak én néztem ki egy teljesen elveszett balfasznak. Bár ebben lehet is valami.
Igyekeztem nem törődni azért ezzel, és arra gondoltam, hogy ha én nem csesztetek senkit, akkor más se köt belém. Amúgy ki tudok állni magamért, ha a helyzet úgy hozza, de az egy a kurvasok ellen az nem valami jó arány, úgyhogy inkább kihagynám. De amúgy meg basszus, itt most tényleg én tűnök rossz arcnak vagy mi van? Ezen filózgattam, amikor hirtelen valaki megérintette a vállam - bíztam valamiféle ismerős arcban, mondjuk abban a pár srácban a suliból, akiktől elcsíptem ezt a beszélgetést, de - természetesen - ahogy megfordultam, nem ez fogadott.
- Nem véletlenül, asszem' - feleltem a srác megállapítására. Egyre inkább kezdtem úgy érezni, hogy gyakorlatilag egy nagyon is családias közösségbe sikerült belecsöppennem, ha eddig ebben nem lettem volna biztos. Lehet, hogy nem egyedül kellett volna jönnöm, vagy minimum nem kéne ennyire jógyereknek tűnnöm. De mégis mire gondoltam, hogy egy kvázi titkos rendezvényre csak úgy beesik boldog-boldogtalan? Csak én lehetek ennyire naiv.
- Leginkább a kíváncsiság - válaszoltam -, meg ez... - mutattam fel a kamerámat egyelőre még nem kiszedve a tokjából, ami mondjuk csodálom, hogy hogyan élte túl az eddigi utat. Oké, nem a legkirályabb gyártmány, de nem is a legszarabb, szóval azért sajnáltam volna. Mertem remélni, hogy feltételezi senki, hogy lebuktatni akarom őket vagy valami.
Viszont közben rájöttem, hogy jóval kevesebb fura pillantást kapok a mellettem elhaladóktól, aminek valószínű az lehetett az oka, hogy nem vagyok egyedül. Aha. Szóval így megy ez; ha elvegyülök, máris kevésbé nézek ki kívülállónak.
- Eléggé... összeszokottnak tűnik itt mindenki - állapítottam meg, mintegy megerősítést várva rá szóban is, hogy igen, tényleg úgy néz ki, mintha szar helyen lennék. Plusz talán ha vevő vagyok a beszélgetésre, előbb-utóbb talán még valami érdekes infót is megtudhatok, hogy azért mégse szinte tudatlanban kattintgassak itt.


Blake W. Holden
Diákok
Play by :
Jake Cooper
Kor :
17
Foglalkozás :
gimnazista
Hozzászólások száma :
46

Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Random night out   Random night out EmptyVas. Ápr. 07, 2019 10:53 pm

Blake & Clark
 "A halott lányok még mindig nevetnek."
A száguldás a mindenem. Mindig elengedhetem az elmémet és tudom, hogy az öreg ami alattam berreg, sokkal gyorsabb mint amennyire kinézik belőle. Lebecsülik a gépemet de ez soha sem zavart. Mindig meghökkentek azon mire is képes ez a kis gép. A hajamat fújja a szél és ez jól esik. Élek. Ahogy jobban ráhúzok a gázra felbőg a gép alattam és élesen veszem be a kanyart ahogy céltudatosan tudom merre megyek. Több motor is megjelenik de könnyedén kerülöm ki őket és a központ felé veszem az utamat. Ahogy megpillantanak látom páran ahogy felém emelik a kezüket, jelezve ismeretségünket de mindig is egy tapló köcsög voltam. Valamiért mégis menő vagyok itt. Ez jó érzés, és vicces. A kavicsos emelkedőre hajtok, hiszen Ben és Rick mindig ott szokott várni. Nem nevezném őket a barátaimnak egyszerűen abba a körbe tartoznak akiket ugyan úgy követne ez a brigád akik alattunk tornyosulnak. Nem nevezzük magunkat fentebb valónak ők emeletek ki maguk közül, de mi soha nem vágytunk erre. Ez az egy közös bennünk. Vagyis, Ben aki csöndben elviseli én és Rick pedig kiélvezzük bizonyos helyzetekben. Ahogy felérek leparkolok és leállítva a motort pillantok feléjük.-Szép estét Clark!-köszönt Rick majd összecsapjuk kezeinket és megszorítjuk a tenyereinket. Benhez is oda lépve megteszem ugyan ezt majd elő veszek egy cigit és rágyújtok. Lesznek ma este is versenyek, már most látom Danielt nem messze ahogy rendezi a dolgokat és a bátor jelentkezők sorakoznak. A motorok bőgnek a csajok és a fiúk összeragadva, hangos nevetés, kiabálás, cigi füst, motor pörgés, füst az ég felé pia, és minden ami az éjszakai lényeknek kell. Lassan beszívom a cigi füstöt magamba és a motoromnak támaszkodva figyelem az embereket mikor kiszúrok valakit aki nem túl ismert arc erre. Sőt mi több biztos vagyok benne, hogy most látom itt először. Sőt többen is rá jönnek, hogy ő itt új. Ilyenkor fel jön bennünk a bizalmatlanság, hogy lehet valami rendőr által lefizetett besúgó vagy nyomozó bérenc így mindig is kimutatják ezek az emberek rossz pillantásaikat ahogy én is kicsit bizalmatlanul figyelem. Bele szívok a cigibe ismét és lassan kifújva a füstöt indulok el. Meg akarom kímélni attól, hogy esetleg nálam rosszabb találja meg esetleg Rick. Vagyis én sem vagyok egy leány álom, de 2 percig visszatudom magamat fogni... Ahogy oda érek kicsit figyelem elvarázsolt tekintetét majd ismét a cigibe szívva érek a háta mögé és megkocogtatom a vállát. Kifújom a füstöt ahogy megfordul és az arcára nézek majd felvonom az egyik szemöldököm és pislogok rá párat.-Még nem láttalak erre...-jegyzem meg egyből.-Mi hozott közénk?-kérdezem és tudom, hogy már nem figyelik annyira mert én leálltam vele így vagy azt hiszik hogy én veszem kezelésbe vagy azt, hogy ismerősöm.


Timothy Clark
Munkások
Play by :
Evan Peters
Kor :
24
Foglalkozás :
nem tudja ő se
Hozzászólások száma :
19

Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Random night out   Random night out EmptyKedd Ápr. 02, 2019 11:04 pmTimo & Blake
Just because it's a bad idea doesn't mean it's not going to be a good time

Nem biztos, hogy bölcs ötlet volt az éjszaka közepén egyedül ellógni Bronxba egy (talán nem is egészen legális?) motorversenyre. Mégis mikor először hallottam róla a suliban egy ebédlőben elcsípett beszélgetés részeként, felcsillant a szemem - mégis melyik fotóspalántában ne indítana el valamiféle gondolatfoszlányt ez a lehetőség?!
Lehet, hogy biztonságosabb lenne, ha kerítek magam mellé valakit, de mindenképp egyedül szándékoztam menni és egy kisebb kalandként fogtam fel. Feltéve, hogy nem késelnek meg még a metróban vagy valamelyik utcasarkon. Így ezt az egészet nem is igazán említettem meg senkinek, főleg nem anyámnak, aki remélhetőleg nem fog felébredni éjszaka és ha igen, nem jut eszébe benézni a szobámba, hogy felfedezze: konkrétan fogtam magam és kiszöktem. Azt már feldolgozta, hogy nem vagyok tízéves és akad, hogy kikötök egy-egy szórakozóhelyen vagy házibuliban és nem házi málnaszörpit fogok vedelni, de hogy arról tudjon, hogy egyenesen Bronxba induljak, egyedül, éjszaka, egy számomra jórészt ismeretlen terepre és kétes szervezésű eseményre... szerintem minimum eltörné a nyakam, ha ezt megtudná. Így csak remélem a legjobbat, hogy még vissza fogok tudni jönni úgy hajnaltájt, és sikerül is aludnom vagy másfél órát, mielőtt el kéne indulnom a gimibe. Mondjuk úgyis az energiaital és a kávé fog életben tartani holnap, talán az a kis alvás nem oszt, nem szoroz...
De a házat sikeresen elhagytam és gondosan kulcsra zártam a bejárati ajtót, a néhány percnyi séta alatt pedig nem igazán találkoztam sok gyalogossal. Autók, taxik persze jártak bőven, de összvissz egy épület tövében alvó hobót kellett csak kikerülnöm az út során, meg egy szórakozóhely környékén akadtak tömegesebben, úgy általánosságban egész ártalmatlannak tűnő arcok jöttek szembe. Ha a metrót túlélem és nem kel életre az összes üldözős horrorfilm, akkor talán nyert ügyem van arra, hogy csak jól érezzem magam, lőjek pár király képet és sértetlenül távozzak. Persze számoltam vele, hogy lehet valami gáz, de őszintén - akármennyire tűntem jókisfiúnak, azért az én életemben is elfért néha az adrenalinlöket. Itt valójában egy kicsit még kerestem is. Ha nem keveredek bele valami nagyon gázos dologba, akkor kifejezetten csak jól sülhet el ez a kis kiruccanás. Ami pedig azt illeti, pár kép miatt sokszor hajlandó vagyok dolgokra, amik miatt akad, aki hülyének néz - például simán indulok random felfedezőutakra bárhol, ha van egy kis időm, akár egészen messzire is. Így mondhatni még gyakorlott is vagyok ebben, csak eddig ezt többnyire nappalra és hétvégére hagytam, ráadásul általában nem is közösségközelbe. Szintlépés?
A metró után - ahol sikeresen lepattintottam két kéregetőt és még azelőtt leszálltam, hogy igazán zavarni kezdett volna, hogy egyedül maradtam a kocsiban pár nem túl bizalomgerjesztő fazonnal - az következett, hogy találjam meg a helyet. A cím, vagy valami hasonló megvolt, ezzel nem volt gáz, a telefon és a Maps pedig jó barátnak bizonyult, így könnyen odanavigáltam magam. Egy idő után már csak elég volt a hangokat követnem, meg az innen-onnan felbukkanó, eléggé egyfelé tartó egyéneket, szóval a telefont vissza is süllyesztettem a zsebembe, mielőtt egyenesen a kezem közül lába kélne.
A helyszínre érve kicsit talán el voltam veszve - ennek ellenére igyekeztem beolvadni. Mondjuk a hülye is láthatta, ha rámtévedt a tekintete, hogy nem túl gyakran jártam ehhez hasonló eseményekre, mivel szinte minden annyira újdonságként hatott, mint egy világot felfedező gyerekre. A hangulat viszont sikeresen magával ragadott az első percekben máris, annyira más volt az atmoszférája ennek az egésznek, mint a mindennapoknak. Teljesen neg tudtam érteni azokat, akik rendszeresen vettek részt akár nézőként, akár versenyzőként. Egyszerre csak azon kaptam magam, hogy eszembe sem jut azon filózni, hogy mennyire lesz leszedve a fejem.


Blake W. Holden
Diákok
Play by :
Jake Cooper
Kor :
17
Foglalkozás :
gimnazista
Hozzászólások száma :
46

Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Random night out   Random night out Empty

Ajánlott tartalom


Random night out Empty
Vissza az elejére Go down
 

Random night out

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Bronx-
^
ˇ