One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokHelyszínigénylés

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyAlexandra Ruud
Today at 6:41 pmFlor&Dorian - all goes wrong

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:11 pmRae & Flor - SMS

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:07 pmMunkahelyi ismerkedés

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyMilo Rosewoods
Today at 5:54 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyAsher Fawkes
Today at 5:20 pmSebby a nagy tesó

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyAlexandra Ruud
Today at 5:05 pmEliott & Marissa

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyEliott K. Norwood
Today at 4:39 pm| Mirabell & Thaddeus |

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyMirabell Wagner
Today at 1:36 pmAm I in big trouble?

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyAveline Everhart
Today at 12:22 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 41 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 2 Bots

Amicia Cole, Aveline Everhart, Dorian J. Lester, Dylan Welsh, Henry H. Marsh, Keira Kerrigan, Marissa Grey, Mathias Burke, Milo Rosewoods, Myna Rosegold, Pavel S. Dragunov, Piper Ashby, Sofia I. Basora, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyPént. Szept. 06, 2019 11:23 amHudson & Lopez

Like the smoke

Lopez nem bírál, mindössze érdeklődve szemléli az előtte álló férfit, akiről nem feltétlen mondaná meg senki hogy képzett gyilkos, mert nem tűnik ki annyira a tömegből, és nem is keresi a feltűnést, pont úgy, mint ahogyan ő sem. Nem azért van még életben mert mindenki felfigyelne rá, és ezt ki is használja minden lehetséges módon.
Figyeli a másik arcát és bár semmi nem látszódik igazán rajta, mégis egy fajta vívódást vél felfedezni a rideg mozdulatlan arc mögött. Egy ember meghalt. Egy olyan, akinek neve volt az éjszakában és ez mindig elindít egy domino effektust a feltételezett utódok között. Lopez nem folyik ezekbe bele, nem fűződik hozzá érdeke és nem is akarja tudni ezeket. Mindenkinek magánügye. Az ő életében se vájkáljon senki.
- Rendben vagy, ahogy akarod – hagyja rá, mert nem erőszakoskodik, de Bret most már tudja hogy Lopez tudja hol van a sírkő, és ha érdekli majd, meg fogja tudni mondani. Számít egyébként rá, hogy a közeljövőben elő fog jönni ez a kérdés és megkeresi őt a gyilkos. Mindig elő jön, de ez nem gyengeség, ő legalábbis nem tekinti annak. Ő maga is elment annak idején Bastida sírjához és hosszan időzött ott, mielőtt végleg lezárta volna az esetet magában.
- Nyugdíjas? Micsoda tervek. Az ember nem is gondolná hogy ilyen tervei vannak egy bérgyilkosnak – mosolyodik el halványan, de kettejük közül jelenleg ő áll a legközelebb hozzá hogy nyugdíjas lehessen. Bár nem hiszi hogy megérné ezt a kort de ettől még nem is siet meghalni.
- Van. Egy kérdést ha megengedsz még. Szükségem lenne egy videofelvételre és tudom hogy hol tartják. A besurranó lopás* mennyire tartozik bele a portfóliódba? Természetesen, ez nem egy felkérés, inkább kérdés – van számos más embere akivel együtt dolgozik és szinte mindenre meg van a megfelelő alak. Bár ha már Bret itt van, akkor nem habozik és megkérdezi.

*Ez egy másik szál, hogy játékos karakter otthonában kellene egy felvételt ellopni, és Lopez keres rá embert hogy segíthessen egy játékosnak, Hudson D. Payne-nek.


••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzer. Aug. 21, 2019 8:35 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...


Csak csendben ülök és hallgatom a szavait a kérdésre pedig fel pillantok rá majd szusszanok egyet. Meglátogatni Joey sírját? Valahol lehet meg kéne tennem. Elmondani neki azt ami halála után történt, hogy miért nem voltam ott. A félelem mennyire bennem volt még kis taknyos kölyökként és könnyebb volt elbújni a kutyák elől amik falkában széttéptek volna. Lehet el kéne mennem beszélgetni egy névtelen sírkővel és elismerni mennyire ostoba vagyok és kérni a bocsánatot amit csak remélhetek, hogy valakitől megkapom. De nem fogok. Már elhagytam a gondolatot, hogy valaha is meglátogassam halálában Joeyt. Ő már nyugszik és nem kell harcolnia tovább az életéért. Talán majd egy másik életben vagy mi a franc lesz. Fogalmam sincsen.-Nem. Már nincs hozzá semmi közöm igazából.-mondom válaszul és lepillantok kezeimre. Tudom, hogy így a helyes és úgy őrzöm emlékeimben ahogy szeretném igazából és nem egy sírhalomra gondolok mikor a neve feldereng bennem. Fáradtan sóhajtok egyet majd rá tekintek Diegora ahogy nyugalmi helyzetebe vágja magát és figyelem sötét szemeimmel.-Majd talán ha nyugdíjas leszek és nem zaklat senki valóban megveszem az ilyesmiket.-gondolom végig bólogatva majd sóhajtok egyet.-Nos, esetleg még valamit szeretne mondani nekem vagy távozhatok?-kérdezem pislogva párat felé, hogy szabad utamra enged vagy esetleg van valami információ amit még szeretne megosztani velem.


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyVas. Aug. 04, 2019 12:35 amBret & Lopez

Like the smoke

Ő nem az az ember, akinek ellent lehet mondani, mégis mindezt finom köntösbe burkolja, és nem fenyegetőzik. Azzal semmit nem érne el, nem lenne hitele a szavainak, és vérbeli üzletember hiszen mindenben a hasznot keresi. Ritkán tesz bármit is, ami nem szolgál így vagy úgy a javára, és ezt a vonást nagyon jól megtanulta a tanárától. Most sem teszi ezt és nem pazarolja a szavait zsarolásra.
- A halál sosem jókor jön, de remélem neked sikerült rábeszélned hogy legyen pontos - válaszolja, de sötét szemeiben nem villan félelem. Nem fél ő sem tőle, hiszen tudja hogy nem tud rá felkészülni, és nem is érdemes ezen sokat filozofálnia. Nem békés öregkorban fog meghalni ezzel tisztában van, hiszen ő is úgy szerezte meg a hatalmat hogy ölt érte. Egyszer majd valaki őt is meg fogja ölni. Ez rendben van így. Mindneki ismeri az igazságot.
- Méltót. Elismertük a munkáját és névtelen, de tisztességes sírja van. Akarod tudni hol? - kérdezi, ahogy helyezkedik egy kicsit. Kinyújtja a lábait, és bokánál keresztbe teszi. Számára ez jelentéktelen információ, akár meg is oszthatja Brettel ha amazt érdekli a kérdés. Az említett viszonylag gyorsan, és hirtelen halt meg, valakinek nyilvánvalóan útban volt. Bár a yakuza esküszik hogy nem ők voltak emögött, az olaszokról tud, így az oroszok maradnak mint hibáztatható fél. Már ha valaki nem hazudik, márpedig... Az éjszaka berkeiben ritka az őszinte szó mint a fehér varjú.
- Ez igaz. Ennyiből még bőven telik egy yachtra, amire leszállhat a magánhelikopter is - rándul meg a szája széle. Yachtot ő is tart fent és néha jól esik kimozdulni oda. Az üzlet elől persze nem menekülhet el, de néha előadja a gazdag milliomost aki csak sütteti magát a napon egy szép macával.


••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyKedd Júl. 16, 2019 6:09 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...


Elmosolyodom Diego szavai után és mivel nem válaszolt a kérdésemre úgy veszem, hogy majd idővel értesít valaki az ő nevében, hogy ezt és ezt intézem el aki neki nem tetszik vagy csúnyán nézet feléjük. Ezekből soha nem lesz gondja ezért csinálom én.-Sok alkalommal meghalhattam volna, de eddig mindig kijátszottam ezeket a lehetőségeket és úgy gondolom, nincs mitől tartanom. Tudom mikor lesz itt az ideje és tartanom kell magam ahhoz amit megígértem.-zárom le ahogy rá nézek majd hátra dőlök a székben és kicsit elkényelmesedem. Oh tudom, hogy jó vagyok akkor nem engem kerestél volna meg és nem kellenék a számításaid közé. Meg hát Joey tanítványa vagyok a vén róka fiai közül ki nem szeret válogatni.-Joey méltó temetést kapott?-kérdezem hirtelen bár lehet nem kellene volt mentoromról kérdezni de valahol bánom, hogy nem voltam ott vagy, nem találkoztam vele illendő módon utoljára. Sok mindent hallottam. Az eredeti hulláját vízbe dobták, hűtőbe tették meg ilyenek. Azoknak meg akik valami féle családi viszonyt tápláltak felé kaptak valami megroncsolt arcú tetemet és Joey jellemzőivel felruházva adták át. Lehet Diego ott volt a temetésen nem tudom azt tudom, hogy én addigra már hét határon túl voltam és annyit tettem az emlékéért, hogy részegre ittam magam a kedvenc wiskhyjéből Joeynak amit elloptam tőle. Tiszta rendes ember vagyok nem? Valahol bánom azt hiszem de ez volt a helyes ezt nagyon is jól tudom.-Profi vagyok, szóval a profik kiemelkedő bért kapnak úgy hogy már vehetek egy jachtot amiből kiállhat még egy jacht...-mosolyodom el ahogy leveszem róla a tekintetem.


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzer. Jún. 26, 2019 8:23 pmBret & Lopez

Like the smoke

Szemmel tartja a másikat, nem téveszti szem elől. Sötét íriszeiben már-már érdeklődés csillan hogy nem könnyű ellenfél, és nem olyan könnyű megszerezni de Lopez tud várni, és tud alkudni hogy a fordulat aztán neki kedvezzen. Látszólag Bretnek is van választási lehetősége. Látszólag, minden korrekt. Látszólag. Lopez vén róka már a szakmában, nem hagy felületet szabadon, és a sorok között megbúvik egy névtelen fenyegetés hogy mindenki jobban jár ha a gyilkos elvállalja ezzel az aránnyal a munkát.
Megrándul a szája széle, mintha mosoly készülne fakadni ajkain, devégül mégsem virágzik ki teljesen, félbe marad a mozdulat. Mozdul a karosszékben és keresztbe teszi a lábait bokánál. Nem fél, nem nyugtalan és álmai derültek. Mintha nem is lenne a Brooklyni éjszaka ura és nem futna át figyelő szemei alatt több tonna drog és fegyver.
- Nem félsz a haláltól? Becsülendő, de nem is vártam kevesebbet egy ilyen remek képességű embertől. Ne becsüld le magad, ha nem hallottam volna rólad, nem lennél most itt - mosolyodik el halványan. Most megengedi az apró gesztust magának. Miért is ne tenné?
- Örömmel hallom hogy együtt működünk a jövőben - hiszen ezt a választ várta, és nem is fogadott el más választ. Lopez szereti ha a dolgok úgy alakulnak ahogyan ő eltervezte és most is ő nyert. Mint mint mindig.
- Ez elég jellemző az arisztokráciára. Lusták maguk elintézni, ezért inkább súlyos összegeket fizetnek. Remélem legalább alaposan lehúzod őket - nincs oda ezért a rétegért ő maga sem mert szánalomra méltónak találja. Másokkal végeztetni a piszkos munkát, nem éppen megbecsülendő, és nem szereti azokat akik ezt csinálják, de jól meg lehet élni belőlük, ezt aláírja. Bretnek sincsenek megélhetési gondjai ezt biztosan tudja, utána nézetett a férfinek, mielőtt megkereste volna. Nem akarja, csak a legjobbakat maga körül, még ha gyilkolásról is van szó. Mindenben a minőséget keresni, és azt is jól tudja hogy Bret rejteget valamit, méghozzá egy olyan sebezhető pontot, amit nem nagyon nehéz elrejteni a világ elől, és lám a férfinek mégis sikerül. Nem kis munka.


••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyVas. Jún. 02, 2019 7:28 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...A nyolcvan-húsz is már valami mint a semmi és a rabság. Bár úgy is be akar csalni valami hurokba, hogy a nyakamon csattanjon a biléta amire rá van írva "Diego kutyája". Ezek nem szaroznak ha profi katonákról van szó. Persze azt mondja nem a furgonban vannak hanem mindenhol meg a seggemben is ott lapulnak nem? Elhúzom kicsit a számat és nem akarok tovább foglalkozni, kit hogyan lessek mikor akarják átszúrnia torkomat valami kínzó cuccal, vagy ilyesmi.-Pontosan tudom mi lesz a vesztem idővel. Szóval nem kell figyelmeztetni, várom mosolyogva a pillanatot.-mosolyodom el ahogy figyelem mozdulatlan alakját..-Vállalom, hiszen más választásom nagyon nincs ezt, szerintem mindketten tudjuk.-mondom ahogy pislogok párat homályos alakja felé.-Célpontjaid biztosan nem lesznek. különböző embereknek dolgozom és soha nem közeli embereknek. Inkább a gazdagoknak, hogy minél nagyobb summát vágjak le a hájas testükről csak egy halál miatt amit ők a két kezükkel nem tudnak bevégezni...-mondom ahogy előadom mennyire is más világ az amiben vele és másokkal játszok. De persze mindkettőnknek vannak titkai...de azt hiszem nekem is meg van a sajátom amit nem kell az orrára kötnöm, hiszen ő sem kötné az enyémre.-Esetleg megtudhatom, mi az a munka? Vagy majd keresnek váratlanul, nehogy rá tudjak bármire is készülni...Igaz?-kérdezem ahogy kicsit oldalra fordítom a fejem de nem veszem le a tekintetem Diego-ról. Nem szokásom.


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzer. Május 22, 2019 9:40 pmBret & Lopez

Like the smoke

Nem olyan ember, akivel ne lehetne alkudozni egy bizonyos keret között és olykor hajlamos is engedni az elképzeléseiből, mert végső soron mindig jól jön ki az üzletből. Tapasztalt róka, és nem hiába van a nyomában a fél FBI és egyéb szervezetek, mégis az arcukba röhögve éli az életét, és nem ad egy jelet sem a másiknak ami árulkodna róla.
Most is türelmes és méregeti a bérgyilkost. Tud róla egyet s mást, de keveset árul el, nem kell a másiknak tudnia hogy mi az amit ő tud és rejteget sötét szemei mögött. Megannyi tudás és intuíció, mikor minden logikus gondolat nélkül dönt, és ez mégis helyesnek bizonyul. Nem egy lépéssel jár az ellenségei előtt de ritkán csap le kegyetlenül. A lassú játék híve hiszen a karma visszacsap.
Oh igen, szeretne. Egy halovány mosoly rándul át az ajkain a kifejező szavakra.
- A függetlenséget tiszteletben tartom, hiszen a mai világban nehéz szabadúszóként megmaradni, de ugyanakkor jó embert is találni bizonyos munkákra - szólal meg, ahogy a férfire néz, és a legnagyobb nyugalomban van hiszen az elit emberei védik őt, akik itt rejtőznek a közelben. Elgondolkodva hallgatja a másik szavait, és van némi realitás abban amit mond, és hajlandó engedi ha a férfi javarészt neki dolgozik, és csak kis részben másnak.
- Hajlandó vagyok elfogadni amennyiben a munkamegoszlás nyolcvan-húsz marad az én javamra. A törzsvevőidet megtarthatod amennyiben nem az én célpontjaim közé kerülnek. Nem tudhatom kinek dolgozol még, de csak nem lesz ekkora gubanc - persze, ő már rég tudja kiknek teljesített megbízást a másik, és egyik sem számottevő ellenfél neki, mondhatni kívül esnek az érdeklődési körén.
- Ezt merem remélni - kunkorodik mosolyra az ajka, mert értékeli a humort egy bizonyos fokig amíg nem rajta akarnak gúnyolódni ő maga is partner ilyesmiben. Alig mozdul a félhomályos szobába, ezt jobban szereti mint az éles fényeket, és ha nem lenne brooklyn ura, akkor talán művész lenne.
- Ne higgy el mindent amit látsz. A furgon üres, nem hozzám tartozik. Az embereim viszont mindenhol ott vannak ezt nem tagadom - int körbe és továbbra se mozdul semmi. Nem hullanak fekete maszkos alakok az égből, kardokkal és shurikenekkel. Még a tininindzsás poént is veszi de nem tulajdonít neki túl nagy figyelmet.
- Csak nehogy ez legyen a veszted, Bret. Szóval, mit mondassz tisztes díjazás ellenében, nyolvvan húsz? - összegzi a dolgokat, és a gyilkos érezheti hogy van választása. Pedig nincs.


••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyHétf. Ápr. 22, 2019 6:55 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...


Körbe nézek lassan ismét. Csak mérem az egész épületet és fekete szemeim valamit keresnek. menekülő út vonalat? Egyszerű trükköt amivel megléphetek, kigondolok egy tervet, hogyan öljem meg az őreit és mentsem az irhámat. Olyan bátor nem vagyok, hogy Lopez életére törjek. Túl nagy ember, sokan akarnák akkor a bőrömet mert a fővezérüket kinyírtam. Mondjuk hirtelen sokan is a barátaim akarnának lenni de nem vagyok az a fajta aki maffiózók életére tör, max azon fajtákra akiket magam is megvetek és nem tisztelik rossz szándékunk valódi célját. Lopez pedig nem olyan fajta aki mindenkire kiterjeszti kegyetlenségét. Átlag embereket soha nem keverjük bele csak ha nagyon muszáj...legalábbis én ezt a régi jó hagyományt követem. Végül megint őt nézem és elmosolyodom szavait hallgatva majd lassan bólogatok párat.- Soha senki nem volt velem szűkmarkú uram. Ez soha nem is akadályozott senkit mindig megkaptam amit kértem a dolgokért. De olyan dolgot szeretne kérni tőlem ami valamivel másabbá tett a többiektől. Függetlenség...-mondom ki végül ahogy nézem a férfit miközben a székben ülök és lassan előre dőlve térdeimre teszem a kezeim és ujjbegyeimet összeérintem egymásnak azt figyelve.-Persze minden megoldható és nem akarok a zsarolt dolgozói soraiba kerülni, így végig gondolva a dolgokat levadászok én akárkit magának akár mennyit is fizet érte és amilyen fontos úgy állok azonnal neki a munkának, de...úgy a legjobb ha a szokásaimat nem kéne elhagynom, és néhány törzs vevőmet is megtarthatnám. Lehet azt gondolja nem koncentrálnék teljes figyelemmel a magától kapott munkára de ez nem igaz. Minden ember függő...-emelem fel tekintetem rá.-Engem nem kell majd lecserélnie gyakran mint a kopasz majmokat.-vigyorodom el mert amiben jó vagyok abban jó vagyok és ennyi. Közel mindjárt 30 éves vagyok és lassan 480 embert gyilkoltam le és fogok még legyilkolni. Nem félek azt mondani, hogy profi vagyok... Ahogy azt mondja, hogy a közeli köre is itt van elvigyorodom és halkan elnevetem magam.-Igen, láttam őket...A furgon a ház előtt, a poloskák a szomszéd házban, valaki volt még abban a házban is, az udvaron, szóval...nindzsa barátai vannak.-jegyzem meg.-Esetleg nem Michalengalo, Leonardo, Donatello és Rafaello nincs köztük? Meg persze a patkány apjuk nindzsát nevel belőlük egy könyv alapján...-kicsit elkalandoztam a régi csatorna mutáns teknőcök meséjébe...milyen rég volt és milyen jól emlékszem.-Bocsánat néha túlságosan nagy a pofám.-mosolyodom el féloldalasan ahogy figyelem a férfit.


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzer. Ápr. 17, 2019 9:49 pmBret & Lopez

Like the smoke

Lopez tudja hogy mivel tudna hatni a másikra, de amíg nem szükséges nem folyamodik hozzá, és nem is adja ki kezéből az adu ász kártyát, hiszen az ő ereje ebben rejlik. Másik sebezhetőségéből, és gyengeségétől, míg neki nincs ilyen. Vagy ha van is, nem tudja hogy az lenne, és emiatt olykor kicsit feszült is, de egyszerűen nem jön rá mi lehet az, amivel őt sakkban lehetne tartani, úgy isten igazán.
Sokszor keresi magában a gyengeséget, hiszen ha ismeri azt, akkor tenni is képes ellene. Mert nem engedheti meg magának hogy sebezhetőséget mutasson, és egyetlen rést sem hagyhat a pajzson, mert egyetlen nyílvessző is le tudja teríteni ha jó helyen találja el. Megörzsöli az arcát amíg várakozik, és aztán a belépő férfit figyeli. Mozgása magabiztos, és könnyű. Nem hiába tökéletes gyilkos, tudja hogyan legyen jelen, és mégis halványuljon el a jelenléte. Erős, de nem erőszakos és nem olyan rideg mint Jonah. Mondjuk ezt az érdekes felfedezést is inkább megtartja magának, de majd ráállítja Marcust hogy csekkolja le a-től z-ig.
- Sok minden. Mozgalmas az életem, és sok bizniszt futtatok egyszerre, és akadnak kelletlen alakok, és kevés megbízható emberem van akiket kiküldhetek - hiszen ha nem így lenne, nem keresné a férfi társaságát, hogy szövetségre lépjen vele és megpróbálja maga mellé állítani.
- Erre a munkára jók - legyint, hiszen gyakran cserélődnek, de megvan az elit kör ami szűk, nagyon szűk és nagyon nehéz oda bekerülni.
- Megvan az elit osztagom, ők is itt vannak, mégsem látni őket sehol - teszi hozzá ahogy méregeti a másikat.
- Nem lennék szűkmarkú, és a munka, az munka, nem? - a pénzzel mindig is jól bánt és van belőle annyi mint a pelyva, nem kellene megerőltetnie magát hogy fizessen. Nem késlekedik sosem a kifizetéssel, hiszen ez is őt minősíti. Mennyire pontos, és mennyire szavatartó. Amennyire csak lehet ebben a mocskos sötét éjszakában.


••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyVas. Márc. 31, 2019 5:31 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...


Kényes ügy. Mindig így kezdődik. Aztán piti kis sérelmek miatt oltok ki emberei életeket. Az megdugta az asszonyt miközben a legjobb barátom volt, az el vitt 1 milliót az amúgy 100 milliós bankszámlámról, hátba szúrt ezért bosszúból megöletem...szóval ilyenek ezeket a kényes ügyek. Ne értsük félre szabadon kiélhetem azt ami éltet és még pénzt is szerzek rajta. Nem sajnáltam meg eddigi akcióim alatt senkit és soha nem néztem vissza mikor azt állítják vissza kéne. Joeyt is megmenthettem volna, kezet nyújthattam volna és magamra vonhattam volna fél Washington maffia részlegét. Mindenkit magamra ránthattam volna azért hogy "bajtársias" legyek. De soha nem voltam bajtárs...Kevés ember? Mi az talán ritkítottak kicsit az "embereken" Nagyon jó ha bele csöppenek valami utca háború közepébe. Bár amikor tisztogatást tartunk egymás között talán az a legveszélyesebb hiszen oda se a rendőrség és semmilyen nyomozó kuvasz szaglása nem ér el. Ott Farkas vadászik farkasra. És soha senkinek nem hiányoznál utána...-Kényes...Mi lenne az?-kérdezem. Azt mondja tegezzem de nem szeretném. Nem szeretnék úgy beszélni vele mintha egy kenyéren nőttünk volna fel és ismernénk egymás helyzetét. Nem tudom ki ő, és ő se. Legfeljebb csak a hírűnk jutott el a másikhoz semmi több. De az csak egy hírnév...-Talán lincselés volt az emberek között és csak kopasz majmok maradtak dísznek?-nézek a verőfiúk felé. Ha őt nem is de a fiúkat kicsit piszkálhatom akik csak fa pofával várják mikor verhetik be az orromat. De legalább oldom a saját feszültségemet és a vérembe fogok röhögni ha nekem esnek.


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzomb. Márc. 23, 2019 3:45 pmBret & Lopez

Like the smoke

Lopez értékeli az emberi erőfeszítést, mert pontosan emlékszik rá hogy ő maga is honnan indult, és hol van most. Egyszerű verőlegényből, végrehajtó lett, onnan elosztó, aztán pedig egy merész tollvonással megváltoztatta az egész vezetői szerkezetet és a kartell élére tört. Most az ő nevétől félnek az emberek és az elődjét már régen elfelejtették, noha ő maga még néha megemlékezik a tőle kapott jótanácsok kapcsán róla.
- Értékelem az emberi erőfeszítéseket - válaszolja a telefonba, mivel tudja jól hogy elérni valamit nem mindig könnyű, és még ha el is éri az ember a létrafokot, még mindig kapaszkodni kell, és nem szabad lazítani a fogáson. Bretnek "jó" híre van, független gyilkosként Lopez is gyanítja nem ő az egyetlen, akitől ajánlatot kap. Ám ő nem fogja elengendi, de nem is nyit ki azonnal minden kártyát. A szavak embere.
Lopez látja hogy Bret vette a villanást, amivel elárulta magát, és biztos lehet benne hogy már régen nem abban az ablakban áll, mert nem ad okot semmiféle magánakcióra. Ahhoz ő túl óvatos, és túlságosan üzletember.
- A szabad távozás lehetősége minden esetben biztosított lesz a számodra - jelenti ki a telefonba, de úgy hiszi mindketten tudják hogy ez semmit nem jelent. Szabadon elmehet, és szabadon meghalhat ha nemet mond. Vannak dolgok az életben, amiket nem kell kimondani, és Lopez nem mond soha többet a szükségesnél, így a rendőrség agyára is megy hogy nincs ellene terhelő bizonyíték, hiszen amire a legjobban várnak azt nem mondja ki sosem.
- Remek - teszi le a telefont, és türelmesen várja a másik érkezését. Látja ahogy elindul, és immár nem óvatoskodva, hanem egyenesen sétál át a kerten a másik házhoz. Ami azt illeti a kertes házak közül ezen az oldalon a környező öt az ő tulajdonában van. Nem volt nehéz elhitetni hogy békés szomszédság.
Ahogy megérkezik, Lopez emberei kísérik fel, egy szó vagy fenyegető tett nélkül, hiszen most csak beszélgetni jöttek, és nem akar semmit erőltetni. Az nem szül jót.
- Ezt örömmel hallom Bret. Tegezz nyugodtan. Bízom benne hogy tudunk együtt dolgozni, és nem szeretem a formaságokat - szólal meg, ahogy a férfi felé fordul és feláll a székéból. Megkerüli az asztalt, és nekitámaszkodik. Magas, viszonylag karcsú férfi, sötét nadrágban egy fekete ingben, nyaknál kigombolva. Mélyen ülő feketebarna szemei élénk érdeklődéssel villannak a gyilkosra. Két gyilkos egy helyen, milyen szép jelenség.
- Mint említettem szeretném ha bedolgoznál nekem. Van egy két kényes megbízásom, és kevés az emberem - vág bele máris, hiszen minek is rabolja a másik idejét? Ő sem szereti vesztegetni azt.••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyVas. Márc. 17, 2019 10:18 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...


Hallgatom a szavait és féloldalas mosoly szalad az arcomra. Aztán ha esetleg nem működök együtt akkor engem is megölnek mint Joey. Sok gyűlölködője volt az öregnek. Ki is harcolta azért, hogy utálják de ez igazságos ember volt.-Örülök, hogy ilyen nagyra tartja a munkámat...-jegyzem meg ahogy körbe nézek a sötétbe és nem sokkal megvillan a szomszédház fénye és a hang újra a telefonban beszélni kezd nekem. Figyelem a sötétséget ami a villanó fény után marad majd ismét a szavakat hallgatom. Lehunyom a szemeim és pár percig ismét hallgatok.-És...ha ez a kompromisszum vagy szövetség...számomra mégsem lesz ideális..ígéri a szabad távozásom?-kérdezem miközben a sötét ablakot figyelem amiben tudom már, hogy mi rejtőzik. Ha igent mond, még ha esetleg hazudik is akkor is valamiért számomra ez már valamilyen támpont.-Meghallgatom...-zárom le ennyivel részemről majd ha kinyomja a telefont leteszem azt az éjjeli szekrényre és lassan elindulok arra amerre érkeztem. A szomszédházba át sétálva hátul megyek be és ott már fogadnak is pár olyan alak akiket ha szépen ügyesen játszok kitudok ütni de így, hogy én vagyok az egér tudom, hogy 3-an elegek arra, hogy földbe döngöljenek. Egy alapos verést biztos kapok ha nem játszom jól. Belépek a házba és vezetni kezdenek oda ahol az van akitől mindenki behúzza mindenét. Ahogy a szobába érünk beengednek az ajtón két oldalt megállnak becsukva az ajtót én pedig végig nézem sötét alakjukat majd Lopez felé nézek fekete szemeimmel.-Nos...állok rendelkezésére Lopez...-mondom ahogy körbe nézek leskelődve és ismét rajta áll meg tekintetem. Remélhetőleg Maryről tényleg nem tud semmit...


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzomb. Márc. 16, 2019 11:08 pmBret & Lopez

Like the smoke

Lopez tudja, hogy már Bret is tudja hogy a mai munka nem is éppen munka, hanem inkább egyfajta interjú. Olyasmi, ami nem történik túl gyakran, hiszen Lopez ritkán veszi a fáradságot hogy maga szervezzen be embert munkára. Johan jó munkerő, megkapja az nyagot, az előleget, jön a telefon, és megy a maradék összeg. Egyszerű lélek, csak a munka és Lopez ezt kedveli is benne. Nem bonyolít túl semmit.
Bret elég más eset és Lopez pontosan tudja hogyan fogja meg ezt a vad férfit, aki nem dolgozott eddig soha senkinek. Lopez tudja, hiszen utánajárt a férfi munkáinak és felkészült minden eshetőségre. Nem adja csak úgy a munkalehetőségeit. Megválogatja kivel dolgozik együtt és nem bízik kicsit sem másokban. Ezért marad életben és szabad lábon.
Lopez kivár, megvárja amíg felveszi a telefont.
- Ahogy akarod, Bret - neki teljesen mindegy. Megadta a kezdő lökést a beszélgetéshez és vár a válaszra. Nem sürget, nem türelmetlenkedik hiszen ő ráér. Kivár, ha úgy tetszik.
- Ez figyelemre méltó. Független bérgyilkosnak lenni manapság nem könnyű, de megmutatta az erődet. Ezért is mondtam azt amit, nem fogom megismételni magam - szól bele a telefonba és távollátóján át figyeli a férfit hogy járkálni kezd. Átgondolja hogy megmutatkozzon-e neki vagy inkább zsarolja meg, de úgy dönt kedves lesz először. Már amennyire ő erre képes. Felvillantja a dögcéduláját, és a másik kiszúrhatja a fémes villanást.
- Gondolom, láttad hogy hol vagyok. Gyere át nyugodtan, nem lesz célpont rajtad ezt megígérhetem. Elvégre, akkor nem beszélgetnénk itt - szólal meg ismét mély hangján, és nem téveszti szem elől a másikat.
- Tudom. Mondhatni, előttem van az életutad, és nem is azt várom el hogy csak nekem dolgozz, sokkal inkább egyfajta kölcsönös szövetséget ajánlok, amiben mindketten nyerünk. Ez csak nem olyan visszataszító? - kérdezi ahogy leereszti a távollátót és ellép az ablaktól. Megvárja a másik válaszát.••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptyVas. Márc. 10, 2019 6:18 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...
A csend émelyítő és könyörtelen. Elnyeli minden lélegzetvétel apró jelét is. Tudom, hogy egyedül vagyok és erősen elgondolkodom, hogy a zsaru ismét csapdába csalt. Készen vagyok arra, hogy az alapos, lassú megtervezett tervemből improvizáljak egy ablakon való kiugrást a bőrömért cserébe. Magas és szereznék egy pár sérülést de nem olyan magas, hogy ne éljem túl, és még futni is képes leszek. Ahogy a fotelt bámulom nem sokkal megcsörren valahol egy telefon. Megrezzenek még ha nem is látszik de én tudom. Csak hallgatom a csörgő hangot és lassan közelíteni kezdek a fotelhez. A fény enyhén rávetül az ablakból így a telefont azonnal megpillantom. Valaki nagyon csúnya játékot űz velem és azt nem szeretem. Kicsit rászorítok a fegyveremre és a készülékért nyúlok majd megnyomom a zöld go,bot ahogy a villogó kijelzőt nézem. Nem emelem azonnal a fülemhez lassan teszem mintha a halálos ítéletemet várnám benne. Ahogy bele szól ez az ismerős hang és ez a stílus legszívesebben felmordulnék. Nagyon régen találkoztam vele...Joey mindig intet az olyas fajta emberektől mint Lopez. Sok mindenben kedvezőbbek mint az, hogy függetlenül dolgoz mindenkinek de ugyan akkor sokkal veszélyesebbek és nagyon sok mindennel szájkosarat tesznek ránk és engedelmes kiskutyát nevelnek belőlünk. Akkor régen Mary miatt is sikerült kimaradnom a buliból de Joey nem volt a szív pajtása. Meg is járta az öreg...Én még az előtt eltűntem mielőtt rám is vetült volna a mély árnyékokból és még az országból is eltűntem. Mertem azt gondolni, hogy soha nem fognak megtalálni, vagy keresni. Ugyan már Bret...egy bérgyilkos vagy. Ezek bárhol megtalálnak ha akarnak.-Csak Bret...-jegyzem meg elsőre miután pár percig csöndben vagyok szavai után. Tudja az igazi nevemet amit mai napig bánok és átkozom érte mentoromat. Hiába a vén róka mindig róka marad még a saját tanítványával szemben is. Csak abban reménykedek, hogy Maryről soha nem hallott és nem is fog ha rajtam függ...-Soha nem voltak megélhetési gondjaim...-mondom ahogy az ablakon beszűrődő fény figyelem és inkább visszabújok a ház sötét árnyékába, hogy a fény egyáltalán ne érjen.-Mindig elvetem amire szükségem volt...-lassan járkálni kezdek a házban, hogy mindent alaposan megvizsgáljak, hogy nem e fog valahonnan rám vetődni pár gorilla férfi, hogy esetleges rossz válaszok miatt belém verjenek egy kis jó modort Lopezzel szemben. Igyekszem megválogatni a szavaim és nem úgy beszélni ahogy általában szoktam. Igazából ha tehetném, csak kidobnám az ablakon a telefont és úgy tűnnék el ahogy lehet. Értelmetlen döntés lenne. Ha nagyon akar akkor is megtalál.-Tudja...nem szeretek egy embernek dolgozni. Bár gondolom sejtette...-jegyzem meg ahogy a hálóba megyek és kiszúrom, hogy senki nincs abban az ágyban. A konyha is rendezett, szép. A vendég szobában még műteni is lehetne annyira steril. Az ablakokhoz mindig közel megyek, szemeimmel keresve valamit amivel kiszúrhatom honnan is látnak engem. Mert látnak...ebben biztos vagyok.


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzomb. Márc. 02, 2019 10:01 pmBret & Lopez

Like the smoke

- Lopez! Melyik címet adjam meg a bérgyilkosnak? - hallatszik a kérdés a mindenes testőrtől, mire a férfinak már kész válasza van.
- A brooklynit. A külváros szélán álló kertes házat, azt nem használom túl gyakram - hallatszik a válasz, és hamarosan ajtó csukódás és elhaló léptek zaja. A megbízatás megtörtént, a hamis akta átkerült Alan Bret-hez, akit a saját szolgálatába szeretne állítani. Jó híre van a zsoldosnak, és hatékonyságot mutatnak a gyilkossági rátái, és Lopeznek kellenek a jó emberek, hogy fenntarthassa az uradalmát.

~ * ~

- Láttad őt?
- Igen. Többször is eljött a ház előtt, mindig más öltözetben de kétségtelenül ő volt.
- Jó. Hagyjuk, hadd végezze a dolgát. Gondoskodj róla hogy a lehutóbbi látogatás óta legyen egy minimális változás. Tudni akarom, mennyire jó - válaszol a férfi halvány mosollyal, és a megadott időponton gondolkozik. Egész éjjel áll Bret rendelkezésére és Lopez és az emberei már kora délutántól ott lesznek.

~ * ~

Az adott napon minden úgy zajlik ahogy azt megtervezték. Eseménytelen délután, és este pedig várakozás. Nem is telik sok időbe hogy a gyilkos megjelenjen és megkezdje a behatolást. A szomszédos házból figyeli a műveletet és szakértő szemekkel nézi, mint egy egyszemélyes zsűri és döntőbizottság. Nem tagadja hogy tetszik neki a halk és hatékony munka és hagyja hadd hatoljon be a házba és a távollátóval ki is szúrja a mozgását, ami lelassul, és még óvatosabbá válik. Itt az ideje cselekedni. A lakásban a nappali asztalán egy telefon hever és pont akkor szólal meg amikor Bret megpillantja a fotelt. Lopez bízik benne hogy elég eszes ahhoz, hogy rájöjjön ma nem feltétlen megölnie kell, noha a pénz így is a bankszámláján marad. Ez csak egy nem túl hétköznapi találkozó.
- Kiváló munka, Mr. Bret - szól bele a telefonba ha a férfi felveszi a telefont. Elhelyezkedik a fotelben, amit persze a másik nem láthat onnan.
- Beszélgessünk. Munkáról, és pénzről. Dolgozzon nekem, és nem lesznek megélhetési gondjai - kezd bele, hiszen a telefonvonal biztonságos, és nem lehet visszakövetni. Közel háromszáz átirányítási ponton megy át, lehetetlen bemérni. Lopez óvatos, nem bíz semmit a véletlenre, máskülönben már rég halott lenne. Nincsenek illúziói, tudja hogy a rendőrség, és mindenféle nyomozóbizottság, holtan akarja.••

Diego Lopez
Törvényszegõk
Play by :
Johnny Depp
Foglalkozás :
Drog és fegyver kartell vezető
Hozzászólások száma :
27

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul EmptySzer. Feb. 20, 2019 8:07 pmAmibe egyszer beszállsz abból nem jutsz ki élve...


Csönd van. Az éjszaka mindig csöndes mégis sokkal többet árul el nekem mint a nappal. A ház nyugodt de a felbérlőm külön kérése volt, hogy csendes és tiszta munkát végezzek így hangtompítós pisztolyt hoztam magammal. A cigit lassan szívom ahogy a túl oldalon ácsorgok és a táska a lábam mellett pihen. Tiszta fekete ruhában vagyok szinte senki nem jár erre. Magasabb réteghez tartozik ez az utca de ilyen késői órákban szinte egyik sem merészkedik ki az utcára. Pont az olyan rossz arcú emberek miatt mint én...Mégis zavar, hogy ilyen nagy a csönd. Túl nagy. Pár napja már figyelem a házat és tudom, hogy a hatalmas kert hátsó ajtaja mindig nyitva marad. Elfelejtik bezárni de a zárat is megvizsgálva könnyű a feltörése ha esetleg mai nap alkalmából mégis bezárták volna. Szusszanok egyet és egy utolsót szívok a cigibe majd kifújva a füstöt dobom le a csikket a földre és taposom el. Kutya nincs, a férfi pedig egyedül él. Megbízóm szerint egy egyszerű ügyészről van szó aki rosszkor volt rossz helyen. Nem mentem bele a részletekbe és ő se küldött hosszú életrajzi leírást hiszen nekem csak a pénz számít a férfinak pedig a halála. Lassan felveszem a táskát át dobom a vállam felet és át sétálok a két ház közötti sötét kis út szakaszra, hogy a hátsó kerítésekhez jussak. A táskába nyúlok miközben a házak takarásába érek. A szomszédok már alszanak ahogy a házablakain sem szűrődik ki fény. A kapuhoz érek és lenyomom a kilincset. Most is nyitva...Megfordul a fejemben, hogy ez egy csapda de ki tudhatna az érkezésemről. A zsaru...? Nem...még az előző gyilkosságom nyomain csücsül. Mindig egy lépéssel előttük Bret...Mélyet szusszanok és ahogy az udvaron vagyok a kerítés mentén haladok, hogy véletlenül se villanyon meg az árnyékom az utca lámpák fényében. Riasztó nincs szóval elég nyugodtan éldegél egyedül az áldozatom. A táskába nyúlok magam mellett és lassan kiveszem a maszkomat. Az arcomra teszem és ahogy a ház hátsó teraszára lépek az ajtóhoz megyek. Leguggolok és a zárba helyezem kulcsot és pár pillanat forgatása után csendesen kattan a zár és az ajtó kinyílik. Sötétség...De már jártam a házban és könnyen memorizáltam a helyszíneket. A pisztolyt lassan kabátzsebemből kihúzva tartom magam mellett. Egyre erősebb lesz a fejemben a veszély jelzés, szóval már bármire fel vagyok készülve. Ha már itt vagyok vállalom a veszély érzetét és a nappaliba lépve állok az ablakot figyelve amerre a fotel van fordítva. Ez még nem nézett legutóbb az ablak felé. A fények homályosak mégis pár percig csak nézem a fotelt. Olyan érzés mintha valaki az ablak felé ülve nézne kifelé. Talán így van így nagyon óvatosan haladok át rajta de a következő szobába még sem lépek át. Nem vagyok egyedül...rohadtul nem.


Alan Bret
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Bederov
Kor :
30
Foglalkozás :
zsoldos, bérgyilkos
Hozzászólások száma :
46

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul   A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty

Ajánlott tartalom


A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul Empty
Vissza az elejére Go down
 

A falka életben marad, a magányos farkas elpusztul

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Lakóhelyek :: Házak-
^
ˇ