One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokJátékpartner keresõ

Carlos Herrera EmptyMirabell Wagner
Today at 7:44 amRuby & Millie • kind hearts still break hearts

Carlos Herrera EmptyRuby Dayton
Today at 12:18 amUnexpected journey - Melros & Darick

Carlos Herrera EmptyDarick Liam Kerrigan
Yesterday at 11:52 pmBeköltözés az új albérletbe

Carlos Herrera EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:48 pmWork through the night - Myna & Rea

Carlos Herrera EmptyReagan Moore
Yesterday at 8:30 pmMyna történetei

Carlos Herrera EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 7:29 pmKapcsolatkeresõ

Carlos Herrera EmptyLia Olivia Caselli
Yesterday at 7:05 pmAiden && Allie

Carlos Herrera EmptyJae Min Aiden Lee
Yesterday at 4:01 pmour first date ✩✮

Carlos Herrera EmptyN. Allison Haden
Yesterday at 2:21 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 27 25
Diákok 35 30
Törvényszegõk 14 25
Bûnüldözés 9 15
Hivatal 5 7
Üzlet 13 15
Oktatás 7 5
Munkások 14 9
Egészségügy 11 14
Összesen 135 145
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Aveline Everhart, Leo Drom, Leslie Hewson, Lia Olivia Caselli, Myna Rosegold, Wayne Winston, Zoya Thornton


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Carlos Herrera

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Carlos Herrera   Carlos Herrera EmptyPént. Feb. 01, 2019 6:52 pm

Carlos Herrera


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Carlos Juan Herrera Castillo
Becenevek:
Carlos, Don Juan
Születési hely, idő:
Mexikó, Tijuana, 1971. január 19.
Kor:
48 év
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
Bűnüldözés (és elhárítás)
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
New York City Police Academy - Már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Gyilkossági nyomozó, NYPD
Ha dolgozik//Munkahely:
NYPD
Hobbi:
boksz, billiárd, bowling, fogadások
Play by:
Jon Seda

Jellem
Carlos extrovertált jellem, könnyen talál rá a közös nevezőre másokkal, ez a tulajdonsága az akadémia előtt, és az akadémián is megkönnyítette az életét, akárcsak később munkában. Jól játszik szerepet, remekül hazudik, és amilyen jónak tartják, annyit pletykálnak is róla. Nem tartja magát mocskos zsarunak, csak gátlástalannak. Temperamentumos, ezt az anyjától örökölte, az örökös küzdeni akarást pedig apja verte belé. Akárcsak másoknak, neki is van néhány szabálya, kőbe vésett erkölcsi útmutatók, amik szerint él és dolgozik, ezeket azonban időről időre feladja, a cél szentesíti az eszközt ideológia mentén.
Mindig is kissé öntörvényű volt, egyesek szerint ez teszi jó zsaruvá, mások szerint ez csak kifogás. Tudja, hogy milyen híre van, de nem igazán foglalkozik másokkal, ha nem muszáj, ő csak a munkáját végzi, az elsődleges célja nem az, hogy a feletesse örüljön, hanem, hogy kevesebb mocsok legyen kint az utcán. A módszerei megkérdőjelezhetők, de működnek, azonban tudja magát fékezni, ha tud, úgy jár el, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Tudatosan nem keres már komolyabb emberi kapcsolatokat, saját bőrén tapasztalta azt meg, hogy mivel jár másokra és rá nézve az, ha nem varrja el a szálakat, mielőtt a mélybe veti magát. A magánéletéről nem szeret beszélni, tulajdonképpen normális értelmében használva a szót, nincs is neki olyan.
Fiatal kora óta dohányzik, volt pár kísérlete, hogy leszokjon, nem volt elég erős hozzá. Szeret fogadni sporteseményekre, főleg a boksz, kosárlabda és amerikai futball mérkőzésekre, amiket tequilával ünnepel, vagy épp gyászol meg. Jellemző rá, hogy az egészségére nem vigyáz annyira, a sikeres beépülések érdekében többször is droghoz nyúlt, amire nem büszke, de újra megtenné, ha az szükséges. Egy rövid időt töltött elvonón is emiatt, illetve pszichiáterhez is járnia kellett felsőbb utasításra.


Múlt

A napi rutin fontos. A normális emberek rutinosak. Normálisnak kell látszanom. Valaki másnak, valaki olyannak, aki nem vagy, de mégis elég közel áll hozzád, hogy magadénak érezd. A bőrét, a hangját, a gondolatait.
________

Nem lesz könnyű. Sőt, rohadt nehéz lesz. Biztosan ezt akarod? – pillantott rám a főnök az asztal másik végéből. – A rehabod nem rég ért véget. El kell küldjelek egy agyturkászhoz, mielőtt a nyakadba varrom ezt az egészet. Előírás.
________

Nyolckor felkelek. Elmegyek a sarkon lévő reggelizőbe, csak rántottát kérek. A fickó mindig a bejáratnál ül, a mellette lévő boxba kell ülnöm. Ha ülnek ott, szerezzem meg. Az az enyém. A rutin fontos. Mosolyogjak a pincérlányra, flörtöljek vele. Előbb végzek a reggelimmel, mint a fickó, kimegyek megvárni a buszt, ő utánam fog érkezni, az utolsó percben. Előbb szállok le, mint ő, a kuzinja edzőterménél. Ismerkedek, kesztyűzöm a tulaj bokszolójával, nem hagyom magam, de nem vágok fel.
________

- Úgy érzi készen áll? – tette fel a kérdést a doktornő, és úgy vizslatott, mintha csak egy megoldásra váró rejtély lennék.
- Ezért vagyok itt, nem? – feleltem kérdéssel a kérdésre. Utálom a dilidokikat. Nem szeretem, ha elemeznek, vizsgálnak. Elméletben kettőnk közt marad az, amit mondok, gyakorlatban viszont továbbadja, amit úgy ítél meg, hogy szükséges. Ez volt az egyik első dolog, amit megtanítottak az akadémián. Mindenki hazudik. Miért hiszik ezek azt, hogy pont én mondok majd igazat?
- A rehab jól sikerült, a korábban használt személyazonosságom is megmaradt, nekem van a legnagyobb esélyem, hogy beépüljek. Nem kell a nulláról kezdeni, meg van a sztorim – magyaráztam, miután éreztem, hogy nem volt elég a válaszom a nőnek.
- Nem érzi úgy, hogy menekül? A többség az önnel történtek után nyugodt ügyekkel kezdene meg visszarázódni.
Nem feleltem egyből. Régóta vagyok zsaru, és régóta vagyok egy helyben. Ami azt illeti, nem vágyok egy irodai asztalra, ami mögött leélhetem az életem. Nem az én stílusom. Én csak teszem a dolgom, eltakarítom a mocskot, mások iktatják. Jó pár ügyem volt már, korábban is voltam beépülve, igaz, sokkal kisebb volumenű akciók voltak. Ez a legutóbbi nagyjából majdnem egy év volt, elég mélyre kellett ásnom, hogy legyen valamim. Mivel a többség lőtte magát, nekem is muszáj volt, pedig megfogadtam, hogy hozzá sem nyúlok ahhoz a szarhoz. A drog nyírta ki az öcsém, és a hülyék, akik rászoktatták. Benne kellett legyek pár bűncselekménybe is, amik miatt nem ütöttem meg végül a bokám, hiszen ez is a feladat része volt, de megfedtek. Lehetett volna máshogy is intézni. Ezt mondták nekem. Mintha lenne fogalmuk arról, hogy is megy ez. Minél mélyebbre kell kerülnöd, hogy többet láthass. Az ilyenek tudják, hogy a zsaruk meddig mennek el. Ahogy mi őket, úgy ők is kiismernek minket. Nekünk protokolljaink vannak, szinte mindenre, ismerik ezeket. Nem lehet szabályok mentén beépülni.
- Csak az időmet vesztegetném. Tudom, hogy megy ez, tudom kezelni.
- A társát megölték, a maga szeme láttára. Tényleg úgy gondolja, hogy ezen csak úgy túl tud lépni? – igyekezett úgy kérdezni, hogy ne tűnjön kétkedőnek, de kihallottam a szavaiból.
Cole hibázott. Bíznia kellett volna bennem. Túl közel merészkedett, elkapták, én pedig már nem tudtam segíteni. Ha közbe lépek, mindketten meghalunk, és oda az egész nyomozás, minden, amit elértünk. Nem vagyok büszke arra, ami történt, de két hónappal rá, lekapcsoltuk őket, mert már volt a kezünkben elég bizonyíték. Ráadásul sikerült mindezt úgy, hogy nem buktam le, a letartóztatásnál velem ugyanúgy bántak, ehhez ragaszkodtam. Már akkor tudtam, hogy újra ezt akarom. Valahol egyszerűbb.
- Úgy gondolom – bólintottam aztán.
- Az a hír járja, hogy kapott egy … állásajánlatot. A jelenlegi helyzetét tekintve, tökéletes lenne. Ráadásul ismeri is Lester ügynököt, úgy tudom.
Dolgoztunk már együtt – erősítettem meg, szűkszavúan. Nem volt bajom vele, jól dolgozik, és könnyű volt vele együttműködni, az esetek többségében. Ha kelletlenül is, de még az ismeretségünk elején segített elsimítani egy haverom ügyét is, miután rájött, hogy szabotálom az egészet. Ismertem a srácot régebbről, belefolyt valamibe, ami nem az ő szintje. Azzal érveltem, hogy több haszna van, mint informátor. Megmentettem a seggét, de bármikor kihúzhatom alóla a szőnyeget. Lester ügynök végül belement, a jelentésekbe pedig nyoma sem volt az egésznek.
- Mégsem fogadta el.
- Inkább csak megkörnyékezés volt, nem konkrét ajánlat. Amúgy is, ha most váltanék, akkor az egész kezdődhetne elölről, érti? A DEA-től jobban tartanak, mint a sima zsaruktól, jobban utána járnak. Nem hülyék ezek, csak úgy néznek ki.
Ezt én magam is tapasztaltam, mikor be voltam épülve. Azt hittem ostobák, mint a radiátor, de párszor komolyan meglepődtem, hogy mennyi sütnivalójuk van. Álltatjuk magunkat, de akadnak korrupt zsaruk, akadnak leszerelt rendőrök, akik jó pénzért megosztanak egy-két dolgot azokkal, akik eleget kínálnak. Kiismernek minket, a szabályainkat, a módszereink. Mi pedig sokkal ritkábban változtatjuk ezeket, mint ők.
A drogoktól nem tart? Tudom, hogy ön számára ez egy különösen kellemetlen dolog. A fizikai és lelki egészsége nem garantálható, ezek pedig elengedhetetlenek, hogy tegye a dolgát.
Sok gyerekkori barátom már fiatalon szívott és lőtte magát. Én nem. Apám folyton ivott, láttam, mit tesz ez vele, nem voltam kíváncsi a drogra sem. Julio rászokott. Leszokom róla, most tényleg . Én hülye pedig hittem neki. Soha ne higgy egy drogosnak. Ha nem vagyok elnéző, talán most is élne. Ő azonban túladagolta magát. Én pedig megfogadtam, hogy hozzá se nyúlok ehhez a szarhoz. Megszegtem. Muszáj volt.
________

Utána munkába megyek. Egy építkezésen melózom, szinte a semmiért. Aztán találkozom néhány jelentéktelenebb fazonnal, akik azért elég súlyosak ahhoz, hogy lássák, nem biztonsági játékot űzök. Itt jól jön Hector haverom, aki bemutat és bejuttat a csapatba. Kénytelen, vagy kirántom alóla a szőnyeget, ahogy Lester ügynöknek is megmondtam. Aztán elmegyek a bárba, ahol törzsvendég a fickó. Ott töltöm az estéim. Iszok párat, barátkozom, fogadok. A lényeg, hogy ne lógjak ki a sorból. Aztán visszamegyek a motel szobába, amit bérlek, majd elölről. Újra és újra. Amíg oda nem ül mellém.
________

- Jól vagyok, és jól leszek. Nem vagyok függő, a rehab csak a biztonság kedvéért volt. Sokáig voltam beépülve, kellett az orvosi jelentésekhez – vontam meg a vállam. Ez így nem volt persze teljesen igaz. Nem viseltem valami jól az elvonót, de magamban próbáltam tartani minden bajom, hogy ne tűnjek különösebben problémásnak. Rohadt egy dolog a heroin, és mivel altatókat sem írhattak fel nekem, semmilyen gyógyszert, így akadt problémám az elvonókúra alatt, de ahogy az orvosok is mondták: ez általános.
- Szükség lenne arra, hogy a munkája alatt rendszeresen találkozzunk és ellenőrizhessem.
- Ennyi erővel fejbe is lőhet. Egy dokkmunkásnak nem lenne pénze erre, és a büszkesége se engedné. Csak az jár pszichiáterhez, akinek takargatnivalója van – sóhajtottam. Hiába van meg a háttérsztorim, ugyanúgy figyelni fognak, ellenőrizni. Nem fogok hetente órákat elcseszni csak azért, hogy lerázzam őket magamról, mielőtt idejönnék, hogy egy tea mellett beszélgessünk. Ennyi erővel rajzolhatnék egy célkeresztet a homlokomra, hogy ide kérem a golyót.
________

Nem kell semmi, csak egy összekötő. Benne kell lennie, hogy ne legyen feltűnő, ha érintkezek vele, de maradjon távol, nem léphet közbe – magyaráztam a főnök irodájában ülve. Nem akartam egy újabb Cole esetet.
- Oké, találni fogunk valakit.
- Ha utána kérdeznek, akkor tudni fogják, hogy elkaptak és bevittek. Ha senki nem látott börtönben, abból probléma lehet. A szokásos, csak most juttassatok is be, nem elég leírni, hogy ott voltam, vannak benti embereik, látniuk kell, hogy ott voltam – a büntetésem utolsó részét ott ülöm le, csak annyit látnak majd, hogy nemrég áthoztak és hamarosan szabadulok. – Kapcsolatba lépek velük, hogy ott legyek a listájukon, miután kijöttem. Figyelni fognak, úgyhogy felépítem a napi rutint. Előbb-utóbb pedig megkeresnek. Ne gyorsítsuk fel egyből. Ha lassan halad, kiszedünk valakit a táplálékláncból, hogy bekerüljek, de csak végső esetben. Legyünk türelmesek.
- Ez működhet.
- Működni fog. Bekerülök és mélyre ásom magam. Csak ne engedd, hogy tudjanak róla. Pár ember, akiben teljesen megbízol, nem juthat ki másnak. Van emberünk itt, ez biztos. Legyünk óvatosak.
________

- A szokásost? – pillantott rám mosolyogva a pincérnő, ahogy a pulthoz léptem.
- Túl jól ismer már – bólintottam, viszonozva a mosolyt, miközben előástam a zsebemből a pénztárcámat a boksz felé sétálva, ahol minden nap ülök.
- Kotródjatok innen! – szóltam oda két fiatal srácnak, akik ott ültek.
- Öreg, van még üres hely!
- Pontosan, tehát van még hely, ahova letehetitek a seggeteket!
- Húzz innen! – röhögve rázták a fejüket, legyintve rám.
Idióták. Viszont ez most kapóra jöhet. A fickó felfigyelt ott mellettem, le kell őket rendeznem, ha azt akarom, hogy elégedett legyen. Lehetőleg nyilvános jelenet nélkül, az a legkevésbé sem lenne okos ötlet.
- Dobok egy sárgát, addig figyelj a helyre, nehogy ide költözzön! – bökött a fejemmel felém az egyik, ahogy felállt és a mosdó felé indult.
Pár pillanattal később követtem őt, szerencsére senki nem volt a mosdóban kettőnkön kívül, de siettem. Nem lehetett az egész több, mint egy perc. Kapott néhányat, csúnya felszíni sérülések, de semmi olyan, amivel nehéz lenne együtt élnie.
- A haverod elesett, csúnyán összevérezte magát, el kéne vinned egy orvoshoz – mondtam, ahogy visszatértem a boxhoz, és helyet foglaltam. – A helyedben sietnék, rossz bőrben volt.
A srác eleinte értetlenül, majd káromkodások közepette állt fel és ment a haverja után, nekem pedig nem sokkal később megjött a rántottám, így végre belekezdhettem minden további nélkül. Illetve, csak majdnem. Hallottam, ahogy valaki bepréseli magát velem szemben a boxba, de nem pillantottam fel egyből, csak mikor megszólított.
- Hé, szevasz! Pablo – nyújtotta a kezét, amit én megráztam. – Azt hiszem, hogy tudnánk egymásnak segíteni.
Megálltam, hogy elmosolyodjak, helyette érdeklődve pillantottam az előttem ülőre. Sínen vagyok.Carlos Herrera
Bûnüldözés
Play by :
Jon Seda
Kor :
48
Foglalkozás :
járőr
Hozzászólások száma :
23

Carlos Herrera Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carlos Herrera   Carlos Herrera EmptySzomb. Feb. 02, 2019 10:21 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Carlos!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Először is nézd el nekem, hogy megengedek magamnak itt egy kis fangirl-ködést, CPD rajongóként már régóta vártam, hogy láthassam ezt az arcot is az oldalon (és merem állítani, hogy nem vagyok ezzel egyedül).  Carlos Herrera 3874598021 De megnyugtatásodra elmondom, nem csak a választott pd-od adhat okot arra, hogy máris a rajongóddá váljunk. Nagyon-nagyon tetszett, ahogy lassan, fokozatosan felépítetted ezt a karaktert, a történetét. Nem értettem mindent rögtön a töredékekből, amit kaptam belőled az elején, de már ott sejtettem, hogy ez érdekes lesz, amit megéri végigolvasni. És valóban, lépésről lépésre haladva kibontakozott a lényeg, összeállt a kép. Tetszik, hogy végigvezettél, és megmutattad, mennyi munkát kell belefektetni abba, hogy egy kitalált személy hitelessé váljon, és a lehető legkisebb kockázat mellett be tudjon épülni valahová. Kíváncsian várom a folytatást, és a kapcsolatod alakulását a nagybátyámmal  Carlos Herrera 3398899094 azaz Lester ügynökkel, úgyhogy nem is tartalak fel tovább! Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
33
Foglalkozás :
✧ mother, cop, criminologist
Hozzászólások száma :
599

Carlos Herrera Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Carlos Herrera

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Bûnüldözés-
^
ˇ