One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokcatch me if you can ☆ Saya & Isa

lilia eleanor mainville EmptySaya Manoban
Today at 11:41 pmEgy pörgős nap végén | Taytum & Saya

lilia eleanor mainville EmptySaya Manoban
Today at 11:40 pmcome on small pet, let's meet

lilia eleanor mainville EmptyRomero D. Bohen
Today at 11:09 pmFortune útjai kiszámíthatatlanok

lilia eleanor mainville EmptyCaitlin Star
Today at 10:42 pmRuby & Millie • kind hearts still break hearts

lilia eleanor mainville EmptyMillie Crawford
Today at 10:18 pml'arrivée - Marion & Pierre

lilia eleanor mainville EmptyMarion Arceneaux
Today at 10:15 pmBelAmi

lilia eleanor mainville EmptySelket Sheay
Today at 9:54 pmJátékpartner keresõ

lilia eleanor mainville EmptyJoshua Miller
Today at 9:36 pmUnexpected trip to Peekskill

lilia eleanor mainville EmptyDean Calver
Today at 9:09 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 18 16
Diákok 25 19
Törvényszegők 11 17
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 12 14
Oktatás 5 5
Munkások 11 7
Egészségügy 13 9
Összesen 108 103
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Aicha N. Dubois, Amelia J. McCoy, Bellamy West, Caitlin Star, Choi Dae Won, Fable Hill, Freddie Berles, Henry H. Marsh, Katherine P. Montgomery, Marissa Grey, Mason Ford, Raelyn J. Winters, Romero D. Bohen, Sarah Farrow


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 lilia eleanor mainville

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: lilia eleanor mainville   lilia eleanor mainville EmptyKedd Jan. 29, 2019 8:58 pm

Lilia Eleanor Mainville


Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Lilia Eleanor Mainville
Becenevek:
Lili
Születési hely, idő:
Los Angeles | 1984.01.01.
Kor:
35
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Elvált
Csoport:
Hivatal
Egyetem:
Brooklyn Law School - ügyvéd
Long Island University - gyermekpszichológus
Munkabeosztás:
Ügyvéd
Munkahely:
Ronai & Ronai LLP
Hobbi:
Szeret főzni, kirándulni, a lányaival lenni, a kedvenc meséiket rongyosra nézni, hercegnőnek beöltözni
Play by:
Natalie Dormer

Jellem


Egész kicsi volt még, amikor a szülei elváltak. Na, nem annyira kicsi, hogy ne emlékezne a hónapokig elhúzódó procedúrára. A viták és az egymásra való köpködés beleégett az agyába, hiába igyekezett akkora erővel kivakarni onnan. Egyik héten az anyjával élt a napsütötte Kaliforniában, úsztak a tengerben és halat sütöttek a tornácon, a másik percben már Torontóban volt, egy teljesen másik országban, szinte idegenek között. Szerette az apja rokonságát, de csak akkor, amikor az idegesítő nagynénik elől az anyja karjai közé menekülhetett. Egyedül nagyanyját imádta, rajongásig szerette az egykori prima balerinát, aki elvarázsolta őt az életútjával. Hat éves volt, mikor eldöntötte, balerina lesz és tizenkettő, mikor abbahagyta a táncot. Hettie meghalt, Lilia pedig már nem érezte annyira közel magához ezt a mozgásformát.
Apjával is egyre ritkultak a találkozók, míg végül aztán végleg megszakították a kapcsolatot. Nem bánta, mert elege volt a folytonos veszekedésekből, az anyja ott, ahol tudta szidta volt férjét és ugyan így tett az apja. Beszorult két olyan fal közé, ahonnan alig tudott kimászni. Szorította mellkasát, levegőért kapkodott, frusztrált volt és nem volt hajlandó enni. Tulajdonképpen ez vezetett ahhoz, hogy nem kívánt többé találkozni Jasper Campbell-el.
Felvette anyja nevét és teljesen új életet kezdett. Eltökélt szándéka volt, hogy segíteni szeretne sorstársain. Azokon a gyerekeken, akik hasonló körülmények között élnek, akiket megvisel a szüleik csatározása.
Szorgalmasan tanult, magabiztos és céltudatos tinédzser vált belőle. Nem volt stréber, nem választotta a tanulást a bulizás helyett, megtalálta az egyensúlyt a kettő között.
Első próbálkozásra nem vették fel az egyetemre, de nem adta fel és addig próbálkozott, míg végül sikerült. Másodszorra…
Nem kifejezetten romantikus, távol áll tőle a nyálas, túlzott kedvesség, a partnerünk becézgetése és a többi dolog, ami ehhez tartozik, de akit szeret, azt teljes szívéből szereti. Nem volt sok férfi az életében, de nem is volt olyan lány, aki húzta a strigulákat.
Amilyen sikeres a munkájában, annyira szerencsétlen a magánéletében…
Elvált, egyedülálló anyaként él két kislányával és bár a lányok apja részt vesz az életükben, nem sok hasznát veszi.

Múlt


Álmosan dörgölöm meg a szemem, nagyokat pislogok, a szobámban félhomály van, csak a teknőc lámpa világít, apró, pici, kövér teknősöket festve a falra. Felülök az ágyamban, magamhoz húzom a lábaimat és az ujjacskáimat a tenyerembe szorítom. Nagyon fázok, pedig hosszú ujjas pizsamát adott rám anya. A talpacskáim hangosan csattannak a padlón, szomjas vagyok. Hallom a szüleim hangját, anya kiabál, biztos megint apa miatt. Mostanában túl sokat veszekednek. Ezt nagyi mondta, amikor a boltban összefutott a szomszéd nénivel. Sírt is egy kicsit és azt mondta, talán jobb lenne, ha magához venne. De nem akarom itt hagyni az anyukámat.
Óvatosan nyitom ki az ajtót, a konyhába csoszogok halkan, de egyre esősödik a hangzavar. Csapkodnak, tányért törik és anya elsírja magát. Könnyes lesz a szemem, gyorsabban lépegetek hozzájuk, segíteni akarok anyán, de úgy tűnik, az apukám olyan erősen fogja a hajánál fogva, hogy ledermedek. Visítani kezdek, mire apa elengedi anyát, aki felkap és a szobámba fut velem. Kapaszkodok a nyakába, nem akarok leesni a kezei közül. Ránk zárja az ajtót, de apa nem jön utánunk.
-Semmi baj tücsök, semmi baj… – Erősen szorítom magamhoz, mutatóujjamat a számba veszem és a teknőcöket nézem a falon. Rám mosolyognak, én vissza rájuk, de nem tudok aludni. Ma nem sikerül…

***

A bíróságon ülök. Egy órával korábban érkeztem. Rettenetesen izgulok, a második kávémat iszom és a harmadik cigimet szívom, amit a portástól kunyeráltam.  Nagyjából két éve szoktam le a cigiről, de most muszáj volt rágyújtanom. Életem első perének leszek a főszereplője, rajtam áll vagy bukik egy kislány jövője.
Legalább hatszor végighúzom a bagót az utcai szemetes tetején, hetedjére is megcsináltam volna, ha nem szólítanak a nevemen. Remegni kezd a térdem, kiszárad a torkom és izzadni kezd a tenyerem. Tisztára úgy viselkedem, mint egy amatőr. Én voltam az évfolyam egyik legjobbja, anyámnak köszönhetően a legjobb helyekre járhattam gyakorlatra, mégis úgy érzem, mindent elveszítek ma. A pert, a magabiztosságomat, a nem létező hírnevemet, az egészet, amiért olyan keményen dolgoztam.
Jéghideg a kezem, beszívom alsó ajkam, úgy tanulmányozom át újra az esetet. Milliomos család gyermek elhelyezési pere, ahol az apuka magának akarja a kizárólagos felügyeleti jogot, miközben bántalmazza, megalázza a családját. Két kislányról van szó, egyikük óvodás korú, az idősebb, talpra esettebb már elmúlt tíz. Tudom, hogy a gyerekek fantáziája hatalmas tereket tud betölteni, hogy bármit életre keltenek a kis világukban, de úgy érzem, ez a tíz éves forma lány lesz számomra a mentsvár. A segítőm, a biztatóm és az ügyem megoldója lesz. Legalábbis remélem, mert jelen pillanatban olyan ideges vagyok, hogy semmi sem jut eszembe…
…szóval, ennek így kell történnie.
És így is történt…
…a bíróság az anya javára döntött, az apát távolságtartási végzéssel és két és felfüggesztett börtönbüntetéssel bocsátották szabadon.

***

A kórházi ágy szélén próbálok napirendre térni. Némán, alig hallhatóan veszem a levegőt. A lányok anyámnál vannak, úgy tudják, az apjuknak intézünk valamilyen fontos ügyet. Nem avattam be őket mindenbe, leráztam őket a szokásos „ez a felnőttek dolga” dumával és nem firtatták többé. Hazafele be kell ugranom néhány nyalókáért. Hogy stabil lábakon álljon a hazugság, amit magányomban találtam ki.
Tenyerem hasamra tapasztom, mélyet sóhajtok. A múlt héten még hallottuk a szívverését. Az orvos szerint erős, egészséges szívdobbanások követték egymást. Úgy éreztem, végre révbe ér az életünk. Végre megint minden olyan lesz, mint azelőtt. Egy kisfiúnak örültünk volna a legjobban, de persze mindegy volt, csak egészséges legyen.
Úgy hiszik, valóban kisfiú volt. Egy icipici, radarjelzés a monitoron, nem volt nagyobb egy földimogyorónál. Azt mondták, képtelen vagyok kihordani egy fiú magzatot. Ezért is lett mindkét gyerekünk lány. Pedig szerettem volna, ha teljesül Bellamy vágya, hogy végre egy kicsit megbillen a mérleg, felkavarodik a nőuralom a házban. De nem így történt és ez volt az, ami minket végleg elválasztott egymástól.


Lilia E. Mainville
Hivatal
Play by :
ms natalie dormer
Kor :
35
Foglalkozás :
lawyer | psychologist of children
Hozzászólások száma :
40

lilia eleanor mainville Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lilia eleanor mainville   lilia eleanor mainville EmptyKedd Jan. 29, 2019 10:27 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Lilia!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Azt kell mondanom, ez a második nekifutás nekem is sokkal jobban tetszik. Be kell neked vallanom, nem vagyok nagy rajongója Natalie Dormer kisasszonynak, de ezzel az arccal, és ezzel a szép, összeszedett történettel így együtt egy nagyon figyelemreméltó karaktert alkottál. Nagyon tetszik, hogy a jellemedben, és a sztorid három részletében is visszatér ugyanaz az elem, a megromlott házasság, a magára maradt anya, aki aztán egyedül neveli a gyerekét, vagy gyerekeit. Elvált szülők gyerekeként, elvált asszonyként küzdesz a bíróságon a hasonló helyzetűekért. Úgy érzem, ezzel teljes a kör. De azt hiszem, az ex-férjeddel még lesznek további izgalmas köreid, amelyeket biztos vagyok benne, hogy érdemes lesz olvasni. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
33
Foglalkozás :
✧ mother, cop, criminologist
Hozzászólások száma :
600

lilia eleanor mainville Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

lilia eleanor mainville

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Hivatal-
^
ˇ