Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Munkahelylista
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:50 am

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:49 am

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:47 am

Raven & Drake
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drake Adams Yesterday at 11:50 pm

Drake Adams
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Yesterday at 11:40 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Yesterday at 11:09 pm

Flor & Ben & Lyn
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Benjamin Henson Yesterday at 10:17 pm

Aaron & Cherry - International Children day with justice
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 10:07 pm

Shane and Lottie - I need you...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Evans Yesterday at 10:03 pm

Ki van itt?

Cassyan De Lucca, Linda Coleman, Nora Weston

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 A férfi, aki nem hord ruhát
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
A férfi, aki nem hord ruhát
Vas. Márc. 19, 2017 2:27 pm

Keresett karakter neve


Teljes név: válasz helye
Play by: Derek Theler
Születési hely:válasz ide
Kor: 34-36
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: válasz ide
Csoport: válasz ide
Miss Potts nem sokat tud rólad, azonban egy dolog már az első találkozásotokkor is biztossá vált előtte, szükséged van a segítségére. Hogy én ezt honnan tudom? Elmesélem neked az első találkozásotok történetét:

Átlagos pénteki napnak gondolta Aurora ezt a napot, mikor kinézett az ablakon az autók végtelen fergetegét látta elhaladni a szintén végtelennek tűnő aszfalton. Sokat gondolkodott azon, hogy neki is meg kéne szereznie a jogosítványt, azonban minden egyes lehetőségnél megfutamodott, nem érzett magában elég felelősségtudatot és tudást, hogy vezetésre alkalmas okiratot tudjon magáénak. Elindult az asztala felé, következő vendége egy névtelen telefonáló volt, cseppet sem félt, bízott abban, hogy a férfi megfog jelenni, mert a beszélgetéskor a túl vonalról egy erős és zömök férfihang hallatszott. Már épp készült volna leemelni a polcról egy regényt, mikor a csengő berregése arra késztette, hogy pillantást vessen az ajtóra, megérkezett az ismeretlen férfi. Halk és céltudatos léptekkel indult el a rendelő ajtaja felé, majd kinyitotta az ajtót, egy férfi lépett be rajta félmeztelenül, mert pólóját a kezében fogta. Kissé furcsálta Aurora a helyzetet, de mikor a férfi helyet foglalt mindenfajta köszönés nélkül, akkor ő is helyet foglalt vele szembe és kezébe vette a jegyzettömbjét.
Már épp készült megszólalni, de a férfi megelőzte. – Súlyos gondjaim vannak, nem is tudom, hogy mondjam el önnek. – szólalt meg a férfi, sokkal másabb a hangja, mint a telefonban, de ez már csak természetes, hiába a technológia fejlettség, torzítja a készülék a hangokat, Aurora meg pláne nem a technológia híve. – Eltudná kérem mondani, hogy milyen.. – de mondatát nem tudja befejezni, mert vendége sliccével kezd el babrálni, majd nem sokkal később le is kerül róla a nadrág, Aurora feláll és pár lépést tesz hátra, sosem feltételezne rosszat, de reggel olvasott egy cikket az erőszaktevőkről. – Kérem távozzon vagy kénytelen leszek kihívni a rendőrséget, ez szexuális zaklatásnak minősül. – próbálja nyugodt hangom mondani, nem szeretné vendégét felzaklatni vagy azt éreztetni vele, hogy sarokba szorította. A férfi feláll és felemeli minkét kezét, mintha azt akarná sugallni, hogy nem tesz semmilyen meggondolatlan és ostoba dolgot sem.
- Ez a problémám, magamutogatási gondjaim vannak, mióta megnéztem a Magic Mike című filmet. – eleinte viccnek gondolná mindenki, de nézve a férfi arcmimikáját, ahogyan az arca éle megfeszül, ahogyan a szégyen és a megbánás felváltva foglal helyet az arcán, rájön hogy komolyan beszél. Rámutat a székre, ezzel jelezve, hogy foglaljon helyet. – Kérem vegye fel a ruháit és próbálja meg magán tartani. – mondja Aurora, ilyennel még nem találkozott és kétli, hogy lenne normális orvosi megfogalmazás a férfi gondjára..  

//Talán kicsit vicces lett a hirdetés, de kérem hogy egy olyan ember regisztrálja be a karaktert, aki komolyan tudja venni a feladatot. Nem kérek a pávákat és olyanokat, akik csak trollkodnának ezzel a karakterrel.
Megértést előre is köszönöm!


Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ C h l o e *colorful* N o r g a a r d ◘
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ s z e r e l ő ◘
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Re: A férfi, aki nem hord ruhát
Vas. Márc. 19, 2017 3:12 pm

A néhány éjszakás kapcsolat


Teljes név: válasz helye
Play by: Derek Theler
Születési hely:válasz ide
Kor: 34-36
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: válasz ide
Csoport: válasz ide
Magda nem tudja, hogy Aurorához jársz kezelésre, a két lány ugyanis már régóta együtt lakik, de vannak dolgok, amikről értelemszerűen nem beszélnek a másiknak, amik magánügyek vagy megmaradnak a munkahely falai között. Téged a két lány egymástól függetlenül ismer és Magdával volt egy időszak, amikor rendszeresen találkozgattatok, kezdet kialakulni köztetek valami, aztán az egyik filmezős estéteken megnéztétek együtt a Magic Mike-ot és ez hiba volt, nagyon nagy hiba. Magamutogatási kényszer uralkodik rajtad, és Magda köszöni, de nem kér ebből, így inkább azt mondta, hogy maradjatok meg barátoknak, mert nem tudná elviselni, ha a pasija így viselkedik.

//Nem tervezek újra kibontakozó szerelmi szálat a két karakter között, ezt szeretném már most elmondani, de tudnánk játszani a múltban, a jelenben pedig lehetnénk jó barátok és a betegséged miatt alakulhatnának ki vicces szituációk is.


Vissza az elejére Go down
 
A férfi, aki nem hord ruhát
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Utcák és terek
» Falu temetője
» Genki (Djuka) Matari
» Hikari Ayame
» Szépségverseny [Event]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: