One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokRussell & Millie - how to move forward

Russell R. Morgan
Today at 1:17 amElkészültem az elõtörténetemmel...

Grayson Connor
Today at 12:56 amLorelei & Russell - Chill Out

Russell R. Morgan
Yesterday at 11:55 pmGreenwood vs Gambino

Margaret Greenwood
Yesterday at 11:44 pmMunkahelylista

Sandro Gambino
Yesterday at 10:36 pmFable and Jonathan - Az értelmetlen interjú

Jonathan Anderson
Yesterday at 10:20 pmElvitték!

Margaret Greenwood
Yesterday at 10:13 pmMaddie and Jake - Weekdays at Lester house

Jake Lester
Yesterday at 9:12 pmJátékpartner keresõ

Jonathan Anderson
Yesterday at 9:05 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 15 5
Diákok 6 2
Törvényszegõk 11 12
Bûnüldözés 6 7
Hivatal 0 5
Üzlet 7 10
Oktatás 5 3
Munkások 8 3
Egészségügy 12 9
Összesen 70 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Ethan Kaminski, Mason Ford


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Caldwell & kis Bennett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Caldwell & kis Bennett   Pént. Jan. 18, 2019 6:17 pm

Lena & Wyatt


Brooklyn
A megjátszott halál előtt hónapokkal…
Az épületek között, mellett, előtt...


Megállít. Meg meri tenni. Megragad és be is szól. Ha kezet emelek rá, akkor Aaron a dupláját adja vissza. Ha keményebb vagyok? Aaronnal nézhetek szembe… de kit érdekel, a magam ura vagyok. Ő foglalkozzon a maga ügyeivel, engem meg hagyjon békén. Meg a bandámat és akkor béke van kettőnk között. Ő ott, s én itt.
- Figyel rám?! Hallod, amit mondasz?! Te sem gondolhatod komolyan. Nem ismered a bátyámat és engem sem ami azt illeti. - tépem ki a kezemet az övéből és azzal a lendülettel én magam ragadom meg az ő kezeit. Olyan erővel, hogy lehet nyoma is marad a későbbiekben. Közel hajolok hozzá, s mélyen a szemeibe nézek. Közben feszítem is neki azt a szép törékeny kacsót.
- Aaron csak a jelent tartja szem előtt és sosem tekint vissza. Csak megy előre és nem néz körül. Lehet hogy ott tart ahol, lehet hogy büszkék rá az ősök, de az én szememben ő egy nulla. Csak azt hiszi, hogy képes sakkban tartani ezt az egészet.  - tulajdonképpen ha azt vesszük némi alkohol is beszél belőlem, de több ebből az igazság mint azt hinné.
- Törődjön a maga háza tájékán lévő problémákkal, gondolom van elég magánéleti gondja, s én is békén hagyom őt ügyes bajos dolgaimmal… - meg ahogy azt hiszi. Szeretek keresztbe tenni a testvéremnek, hiszen mire jók a kistestvérek? Na mindegy is.
- Hívd fel azt a majmot, aztán közöld vele, hogy eltévesztettél szem elől… aztán pás kis anyám. - eresztem el őt kissé durvább mód, majd Taylor közelít, mellém ér és a csajra vigyorog, miközben alaposan végig méri.
- Megint a bátyád helyett intézkedik?
- Ja, megint jön majd a szentbeszéddel, hogy ő mindent megtesz… - pacsizom le a sráccal, majd  Lenanak még kibököm.
- Kopj le, nem vagy ide az utcára való…még elkapnak és megvernek… - vettem oda még foghegyről, de mielőtt még elmennénk, még visszatekintek rá.
- Miért vagy jóban a bátyámmal? Mit tett, amivel elérte nálad ezt az egészet…?
S valóban én rontottam el az egészet a kapcsolatunk terén, vagy az egész el volt már baszva  a kezdetektől?avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caldwell & kis Bennett   Hétf. Jan. 14, 2019 12:03 pm


to Wyatt

A munkám mellett új kötelezetségeim is vannak. Nem is nevezném kötelezettségnek. Ez amolyan valamit valamiért helyzet. Alkut kötöttem egy zsaruval; sosem gondoltam volna, hogy valaha erre fogok vetemedni. De a helyzet úgy hozta, hogy szembe jött velem ez a lehetőség, én pedig kaptam az alkalmon. Szinte ezüst tálcán kínálta a lehetőséget arra, amire egy ideje vágyom: hogy tanulhassak. Segít, cserébe persze nekem is segítenem kell neki. Úgy döntöttem, megéri vállalni a kockázatot, megéri segíteni a fakabátnak azért, hogy kiszabaduljak innen. Szinte gondolkodás nélkül mentem bele az alkuba. Információátadás az ő segítségéért. Ráadásul a főnököm is benne van, hiszen a zsaru nélkül most talán ő is alulról szagolná az ibolyát. Olyan váratlanul érte a támadás, hogy még epigramma sem lenne a sírján. Mondjuk... az enyémen sem.
Azt hittem, könnyű lesz a dolgom. Még egy apróság az információátadáson hozzá tartozik a mi kis üzletünkhöz. Azt hittem, nem lesz nehéz. Azt hittem, simán fog menni. Akadály nélkül. De nagyon rosszul gondoltam. Aaron öccse kész isten csapása néha. Nehéz vele. Makacs, megy a saját feje után, ráadásul a törvény ellentétes oldalán áll. Nem gondoltam, hogy valaha egy szinte vadidegen ember testvére miatt kell aggódnom, mert akármennyire is próbálom távol tartani érezlmileg a kettejük dolgától, kicsit aggódom mindkettejük miatt. Aaron-t megviseli az öccsével kapcsolatos történések, amiket csinál, amilyen dolgokba keveredik, hiszen mégis csak a testvére. Akármennyire próbálja leplezni, a tekintetében megbújik a csalódottság. Wyatt pedig szétcseszi magát. Akármennyire is egy idióta, azért aggódom érte. Tudom, milyen érzés csúszni a lejtőn. Tudom milyen, amikor azt hiszi az ember, hogy kontroll alatt tud tartni mindent, ami vele történik, de egyébként nem. A nővérem halála után rossz társaságba keveredtem. Elindultam a lejtőn, de még időben sikerült megállnom. Nem tudom, hogy Wyatt-nek ez sikerülni fog-e.
A telefonomon Aaron neve villog. Sóhajtva nyúlok a készülékért és veszem fel. Vagy információt akar vagy a testvérével van valami. Vagy mindkető ilyen sorrendben. Vagy fordított sorrendben. Megelpődés nélkül hallgatom végig a beszámolóját, mi szerint már megint nem tud az öcsikéjéről semmit. Nem veszi fel a telefont, nem válaszol a hívásokra. Mekkora szerencséje, hogy van valaki, aki utána menjen annak a taknyosnak. Vicces, mert nagyjából egy idős velem, mégis úgy érzem, néha úgy viselkedik, mint egy óvodás, úgyhogy jogosan nevezem taknyosnak. Nem tart sokáig, mire rábukkanok a kétes életet élő srácra. Messziről kiszúr már, ezt jól bizonyítja, hogy szépen lassan arrébb vonszolják magukat. Nincs egyedül. Remek. Elhiheti, hogy ugyanannyira nincs kedvem utána szaladgálni, mint amennyire neki nincs kedve engem látni rendszeresen. Magának köszönheti egyedül. Pont az sms-t írom, amikor felbukkan mögöttem. Még rányomok a küldés gombra, mielőtt szembe fordulnék a fiúval. Már csak szóval kell tartanom, amíg Aaron ideér.
- Vicces ezt a te szádból hallani – vetem oda foghegyről. Amilyen stílussal megtisztel, olyat kap vissze. Egy kicsit sem érdemel több tiszteletet. Megvárom, amíg mellém ér, majd erősen karon ragadom. – Örülhetnél, hogy a bátyád figyel rád. Sittre is vághatna, de nem teszi. Kicsit értékelhetnéd – erősen szorítom a karját, kikényszerítve, hogy végighallgasson. Nem áll szándékomban elengedni, hiába menne vissza a haverjaihoz önpusztítani.avatar
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos
Hozzászólások száma :
117

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Caldwell & kis Bennett   Csüt. Jan. 10, 2019 5:23 pm

Lena & Wyatt


Brooklyn
A megjátszott halál előtt hónapokkal…
Az épületek között, mellett, előtt...Már megint eltelt három nap. Betéptem és alkoholizáltam…három teljes napon át. Taylor is benne volt a  buliban és mindig ugyanabban a diszkóhelyen találtuk magunkat. Lassan már törzshellyé válik a lebuj. A telefonomon 40 nem fogadott hívás és 15 SMS-t láttam és nem néztem meg ki keres. Dühítő, mert tudom, kik keresnek egyfolytában. Anyám és a bátyám. Idegőrlő. Jól vagyok. Nem kell állandóan keresniük. Majd szólok, ha meghaltam. Bár örülhetnek, mert még vagy 20 évet élni szeretnék, szóval lóghatnak nyugodtan a nyakamon. Úgyis újra meg újra a számba rágják ugyanazt, ha egyszer haza kerülök. A bátyám meg? Le sem száll rólam a szünetében. Ez van, ez a családom.
Épp egy újabb cigarettára gyújtottam, mikor a haverom meglökdösött egy ismerős arc látványára. Tekintetem egyből kutatni kezdte. Az a nő… a bátyámhoz tartozik, nem tudom milyen módon, de ő… ő nem szimpi nekem. Nem is tudom miért fogadta magához őt a bátyám? Nekem egy szavam sem lehet, de ő megtilthat dolgokat, megszabhatja a dolgokat. Hát abból nem eszel aranyanyám. Egyikőtök sem.
- Tűnjünk innen! - böktem odébb a fejemmel magunk mögé, majd meg is indultunk, hogy ne nagyon legyünk szem előtt. Tulajdonképpen csak meghúzódtunk a másik háztömb falánál és ugyanazt folytattuk. Ittunk és cigiztünk. Végül egy másik spanunk is odatévedt, beszélt valami orvosi heroinról, hogy tud szerezni és elég jó cucc, jó áron. Hátunk mögé pillantottam, hogy a csaj követett-e bennünket, hiszen ha helyet változtatok is elküldi azt a bátyámnak. Idegesítő. Had éljem már úgy az életem, ahogy akarom. De nem lehet, hisz a családom egy nagy fal, egy akadály, min keresztül kell vergődnöm magam. Nem könnyű, de nincs, ami megállítana.
- Egy perc és jövök. - felpattanok a helyemről és egy másik úton közelítem meg az előbb, minket követő nőt. Csak 10 méter választotta el őt a bandától. Mögötte álltam meg vagy 1 méterre.
- Rossz vizeken evezel kis anyám. - szólok is be egyből és ha megfordul, hát még komorabbra váltok.
- Kopj le! - aztán remélem nem hívta a bátyámat, mert heroldom lesz az egésztől. Undorodom ettől. Aaron csak megjátssza mindazt az aggódást, ami uralkodik felette. Tulajdonképpen nem is érdekli mi van velem, neki megvan a maga élete, hát nekem is. Hagyjuk egymást lógva. Közben vad zene szól a haveri körömtől, idáig elhallatszik, nemrég tekerték fel a hangerőt. Ez vagyok én. Ezek vagyunk mi. Pedig lehetnék jobb ember is, aki a munkájából élne, talán szerető családom lenne, kis gyerekkel és a család kutyájával...chhh marhaság. Meghagyom ezt az élvezetet a bátyámnak. Ő jobban szeretne ebben a családi idillben élni.
- Mond meg a bátyámnak, hogy kapja be, nem kell a pátyolgatása! - sétálok el végül mellette, hátha végre lelép és nem mutat irányt a bátyámnak a hollétemről.
avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
26
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
72

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caldwell & kis Bennett   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Caldwell & kis Bennett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: Múlt-
^
ˇ