One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Margaret Greenwood EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 1:22 pmLorie x Jude - You are in trouble

Margaret Greenwood EmptyMallorie Dupeyrón
Today at 7:42 am| Mirabell & Thaddeus |

Margaret Greenwood EmptyThaddeus Darnell Wright
Today at 1:39 amBehind the business

Margaret Greenwood EmptyRomero D. Bohen
Today at 12:32 amThe snake biting its own tail - Mary & Ewan

Margaret Greenwood EmptyMarianne Brooks
Yesterday at 10:52 pmActivity Check (09.17-10.01.)

Margaret Greenwood EmptyValentina Delon
Yesterday at 10:22 pmValentina & Milo

Margaret Greenwood EmptyValentina Delon
Yesterday at 10:02 pmAicha & Aiden - Viszontlátás

Margaret Greenwood EmptyAicha N. Dubois
Yesterday at 9:31 pmMunkahelyi ismerkedés

Margaret Greenwood EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 9:01 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 36 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 9 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 12 15
Összesen 141 150
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

Alexandra Ruud, Aveline Everhart, Fable Hill, Marissa Grey, Myna Rosegold, Veronica J. Rhodes


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Margaret Greenwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Margaret Greenwood   Margaret Greenwood EmptyCsüt. Jan. 03, 2019 12:17 am

Margaret Greenwood


Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Margaret Greenwood
Becenevek:
Maggie, Meg
Születési hely, idő:
Boston, 1987.12.23.
Kor:
31
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
távkapcsolatban
Csoport:
üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Georgetown University - Public Relations & Corporate Communications - MSC
University of Florida - College of Journalism and Communications - PR BSC
Munkabeosztás:
PR vezető
Munkahely:
The Plaza Hotel
Hobbi:
utazás, kultúra, vitorlázás, alvás, nyelvtanulás
Play by:
Caitriona Balfe

Jellem

PR VEZETŐ

Dr. Margaret Greenwood
Vállalati kommunikációs vezető

Cím: 768 5th Ave, New York, NY 10019,
Egyesült Államok - 1. emelet 134.
Telefonszám: +1 212-789-3007 25-ös mellék
E-mail cím: margaret.greenwood@the×××××plaza.com

♣ hihetetlenül szívós alkat, csökönyösen kitartó
♣ törleszt azért, amit kap, azt adja, amit kap
♣ tervező alkat, kiszámítja a lépéseit, hogyan, milyen úton jut el a céljaihoz
♣  ambiciózus, ha beledöglik is, akkor is eléri a céljait
♣ pesszimistának látszik, de inkább ez védekezés nála, hogy később pozitív csalódások érhessék
♣ szereti az embereket próbára tenni az élet minden területén
♣ nem túlságosan spontán, szereti megszervezni a programjait, dátumokhoz, időpontokhoz ragaszkodik
♣ nem szereti, ha késik, vagy ha azok késnek, akivel megbeszélt találkozót, ilyenkor türelmetlen, idegeskedő
♣ minimálisan idealista, a józan ész és a realitás uralkodó jellemvonások nála
♣ tárgyilagos, az érzelmek aligha vezérlik a szavait vagy tetteit, még necces helyzetben is megőrzi a hidegvérét
♣  nem lehet irányítani, ha rá akarnak kényszeríteni valamit, azt annál inkább ellenzi
♣  becsületes, és béketűrő, de ha valakire haragszik, annak nehezen képes megbocsájtani, már ha képes rá
♣ nem szereti kiadni magát érzelmileg, magában őrlődik, nehezen bízik meg másokban
♣ igényli az egyedüllétet is, olyankor olvasni szokott
♣ nem szereti a hazugságot

♠ vegán - de nem szereti a paradicsomot, a tofut pedig isten átkának tartja
♠ elvált - tiszavirág életű házasság köti Sandrohoz, de... mindig van egy de
♠ retteg a bohócoktól, életében egyszer volt cirkuszban


Múlt

A laptop képernyőjén az Ő arca nézett végig rajtam mosolyogva. Megnyalta a száját a látványra, mire Maggie sokat mondóan belenézett a tükörbe. Precíz mozdulattal kente fel a rúzst előbb az alsó, majd a felső ajkára. Vérvörös volt, a szájkontúr ceruza bordójához tökéletesen passzolt.
- Miért is csíped ki ennyire magad? - kérdezte a férfi, akiért Meg nem titkoltan odáig volt. Tetőtől talpig. - Ha ott lennék, akkor most letépném rólad - a javaslatra a nő elnevette magát. Hmmm, nem is rossz ötlet, igazán. Már régóta nem skiccelte, mióta is voltak távol egymástól, de idestova hónapok óta nélkülözött mindkét fél. Richard farkát le fogja tépni, ha esetleg másban is járt azóta. A seregben mégis csak több férfi volt, mint nő, és el sem tudta volna képzelni, hogy az eltávokon túl másokkal is összekerült volna a férfi. Azokat meg mindig vele töltötte. Legutóbb nyáron, egészen pontosan 167 nappal ezelőtt.
- Inkább csak húzd le a cipzárt. Túl drága volt ahhoz, hogy tépd az anyagot - harapta be a nő az ajkát egy pillanatra, anélkül, hogy a rúzs nyomai a fogzománcra kerültek volna.
Sokszor fordult már elő, hogy nap közben is akár egy pikánsabb üzenetet küldött Richardnak, aki megveszett módon, ha éppen szabad is volt, akkor egyből hívta. Az időzóna eltolódásra mindketten fittyet hánytak. Talán ezért kellett Maggienak napi három kávé, hogy ébren maradjon sokszor.
- De komolyan, hova mész ilyen ruhában? - érdeklődött a férfi ismét, de Meg megváratta a válasszal. Előbb a rúzs tetejét csúsztatta rá a kis formára, hogy elpakolja azt a tükrös szekrénybe, aztán kidobta a vattapamacsot is, amit a sminkeléshez használt. Felkapta a sarokkádra pakolt laptopot, így Richard egy ideig a melleivel szemezett, ahogy a tűsarkúban kilépett a hálóba, ahol az ágyra rakta le a szeretett férfit. Az internet kapcsolat szakadozni kezdett, sokszor játszották el a "hallasz?" és "most megvagy... oh igen" szavakat, ha épp sykpe-ra adták a fejüket. A tengerentúl kifejezés aligha volt kielégítő. Richardot és őt nem csak egy óceán választotta el, hanem hegyek és völgyek, arab emberekkel és félig háborús övezet is kettejük közt húzódott, mint egy áldozatára váró Kaszás, vagy halál lovasa. Nem mondta ki soha Maggie, de nem akarta koporsóban hazavárni Richardot, és nem akarta a kezébe kapni az amerikai lobogót összehajtva. Nem akarta azt sem, hogy a temetésén lövések dördüljenek el. Elég volt a visszatérő rémálmaiban látni, ahogy a szeretett férfi testét szétrobbantja a bomba, vagy szétszaggatják a húsát a rá zúduló golyózáporok. Néha előfordult az is, hogy a férfi torkát vágták el kegyetlen kíméletességgel. Egyetlen mozdulattal. Mindig zihálva ébredt fel olyankor, mindig felkelt, hogy a konyhában a hűtő ajtaját kinyithassa, és kivehesse a behűtött bort. Az éjszaka közepén, vagy a hajnal első napsugaraiban megfürdőzve. Gyűlölte minden pillanatát, de a bor íze és zamata segített az enyhülésen.
- Üzleti találkozóm lesz egy potenciális ügyféllel. Lehetetlen időpontokat adott meg, amikből választhattam - sóhajtott egyet Maggie, hogy a következő körben az ékszerekhez vándoroljon, mint a jégkorszak elől menekülő kecses gyapjas mamutok. Az apró gyöngymedálos arany nyakláncot kapcsolta fel a nyakába, a fülébe pedig egy aranyozott foglalatos gyöngy fülbevalót csúsztatott be.
- Nem egészséges, hogy még szombaton is dolgozol. Beszélned kellene a főnököddel erről. Állandóan dolgozol, akkor is, ha nem kellene. Mikor pihensz? - ágált az ötlet ellen Richard, de mindketten tudták, hogy a nőt a munka éltette. Ha szabadnapos is volt, akkor sem töltött otthon sok időt. Mindig mennie kellett, csinálni valamit. Csak akkor került ágyba, ha aludni akart, vagy ha Richard éppen harmadjára igényelte a szexet napi szinten. Meg pedig minden ellenkezés nélkül megadta magát a férfi igényeinek és követelésének. Már harmadik éve.
- Majd ha itthon leszel, fogok - válla felett mosolygott hátra a képernyőre, Richardnak pedig el kellett ezt fogadnia. Többet nem tehetett. A nő megfordult, hogy lehajolva a férfi arcát lássa csak. - Mennem kell most. Vigyázz magadra, mert kellesz nekem.. még egy ideig - próbálta visszatartani a nevetését, de a férfi megelőzte. A hallott nevetés végiggurult a gerince mentén, át a fenekén, hogy az ölében landoljon annak hatása. Hamarosan muszáj lesz megint találkozniuk, mert egyre kevésbé bírta már a férfi nélkül és ez a munkájában is kiütközött már. Sokszor vette észre magán, hogy türelmetlenebb, hogy a figyelme elkalandozik és ezzel bevételkiesést fog összehozni a hotelnek, amit nem engedhetett meg magának.
Egy szeretlekkel búcsúztak el ők ketten, hogy Maggie kikapcsolva a gépet felkapja a kulccsal, telefonnal és tárcával megtömött apró táskát is, és már üresen is hagyta a lakást.
Fél órával később csak rá kellett néznie a biztonsági őr #kidobómanusra, aki el is állt az útjából.
- Sandro a VIP páholyban lesz, Miss Greenwood - dörmögte déli akcentussal a fekete, mire Maggie meglapogatta Jerome hátát. A vállait nem érte fel, mert akkora volt, mint egy hegyomlás. És legalább akkora súlya is volt, mint egy jól megtermett orrszarvúnak.
- Köszi, Jerry! Óvatosan a kislányokkal - mosolygott fel a Mr. T-re hajazó, fuxokkal telepakolt pacákra, aki csak biccentett, és ahogy ellépett mellette, biztos volt abban, hogy a kidobó visszavált arra a mogorva, mindent figyelő pacákra, aki szokott lenni az ismeretlenekkel szemben.
Tíz percébe telt a nőnek, hogy átverekedje magát a csontig hatoló, lüktető zenén, át a tömegen, combjához húzva a táskáját, ahogy a lépcsőn lépdelt felfelé, baljával alig érintve a lépcsősor melletti korlátot. A cipőjének koppanásait elnyelte a basszus dübörgése. Futó mosollyal nézett Sandrora, ahogy megpillantotta az ex férjét. Amaz annnyira nem volt vicces kedvében. Az üzlettel nem stimmelt valami?
- Késtél - mondott csak ennyit, a szakálla felett nézve végig a nőn. Maggie erre a pillantásra egykor az eszét vesztette. Most csak szerette volna képen törölni az olaszt.
- Fontosabb dolgom is volt annál, mint hogy ugorjak neked, amikor csak épp csettintesz - a hangjából eltűnt mindenféle kedvesség, ahogy helyet foglalt az ex férjével szemben a kényelmes fotelben. Az ujjai végigcsúsztak a bársony borítású karfákon, miután az ölébe helyezte, a combjaira a táskát. - Miért hívtál? - a nő kék szemei a mélybarna szemeket figyelték.
- Érkezik egy szállítmányom hamarosan. szeretném, ha elintéznéd, hogy gond nélkül átjusson az ellenőrzésen - emelte fel, majd pakolta le a mappát Maggie elé Sandro, mire a nő előredőlve magához húzta azt.
- Tudnom kellene, hogy miről van szó? - nem nyitotta fel a fedlapot. Tudta, hogy telefonszámok lesznek benne, az olaszok részéről legalábbis. Nevekkel, akiket ismert, túlságosan is jól. Pont ezek miatt sürgette meg évekkel ezelőtt a válását. De az olaszok nem engedik el azt, aki tartozik nekik.
- Nem igazán, hogy őszinte legyek veled. Kokain, heroin és kristály - Maggie szemei ebben a pillanatban elkerülték a volt férjének alakját. Nem ez volt az első, hogy az olasz maffiának segített, de tudta jól, hogy miért kellett törlesztenie.
Amikor először és utoljára Olaszországban jártak, "véletlenül" meghalt valaki. Golyó által. A balhét az egyik cosa nostra tag vitte el, holott az, aki akkor meghúzta a ravaszt, az Margaret Gambino volt - a férjezett nevén. Hat évvel ezelőtt.
- Mikorra érkezik a szállítmány? - a nő hangja lemondó volt. Kötelessége volt. És ezzel törlesztette a "háláját" amiatt, hogy megmentették az életét. A nők az olaszoknál fontos részét képezik a családnak. Még akkor is, ha hibáztak. Még akkor is, ha öltek. Még akkor is, ha önvédelem miatt.Margaret Greenwood
Üzlet
Play by :
Caitriona Balfe
Kor :
31
Foglalkozás :
PR vezető
Hozzászólások száma :
24

Margaret Greenwood Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Margaret Greenwood   Margaret Greenwood EmptySzomb. Jan. 05, 2019 2:49 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Margaret!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Egy olyan nőt ismerhettünk meg személyedben, akinek a lehetetlen fogalma nem túlságosan ismert, hiszen ha valaki nagyon akar valamit, azt meg is szerzi, kerüljön bármibe is. Tetszik Margaret határozottsága és hozzáállása az őt körülvevő dolgokhoz, és emberekhez egyaránt, amely teljesen érthető annak a szempontjából nézve, milyen munkát is végez valójában. Egy vezető személyiségéhez hozzájár, hogy összeszedett és előrelátó legyen a nap minden másodpercében, melynek együttesével elnyerheti azt a tekintélyt és tiszteletet, ami ezek után elhagyhatatlan részét képezi majd az életének. Te neked sikerült ezt tökéletesítened és úgy gondolom továbbra is képes leszel ezt a felszínen megtartani. Very Happy
Jóllehet párkapcsolatban élni akkor sem egyszerű, hogyha közel vagytok egymáshoz, de akkor egy egészen más nehézséget okoz, hogyha olyan körülmények vesznek körül, mint a ti esetetekben. Közel sem ad csodálkozásra okot, hogy mindezekbe belegondolva rémálmok gyötörnek, hiszen sosem lehet tudni mi történik előre, bár remélhetőleg inkább a pozitív irányba billen a mérleg, mintsem az ellenkezőjére.
Érdekesnek találtam az ex férjed bevezetését, főleg, hogy amiket megtudunk róla, nem éppen egy olyan személyiségnek tűnik, akivel az ember csak úgy leáll szórakozni, és még jól is jön ki belőle. Soraidból ítélve te sem úszhattad meg minden egyéb sérülés nélkül, még ha azok csakis a múltbéli tetteidet mérgezték meg.
Tetszett, ahogyan a jellemed felosztását megoldottad és kíváncsian várom milyen fordulatok és találkozások várnak még rád a továbbiakban. És valójában nem baj, hogyha csak harmadik nekikezdésre készültél el, mert vannak dolgok, amelyekre teljesen megéri várni, és ebben az esetben sem volt ez másképp. Margaret Greenwood 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Crazy, but I love her
I could never run from herDorian J. Lester
Törvényszegõk
Play by :
Josh Segarra
Kor :
32
Foglalkozás :
rossz példakép
Hozzászólások száma :
718

Margaret Greenwood Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Margaret Greenwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ